pondělí 3. března 2014

Anti-age BB ALVERDE a řasenka XXL Volume ALVERDE | Příroda z drogerky


Po posledním povídacím článku bychom si mohly udělat jedno zastavení nad pultíkem přírodní dekorativky v drogerce DM. Cenově velmi dostupná přírodní kosmetika Alverde, privátní značka DM drogerie, pro nás připravila jedno překvapení v podobě omlazujícího BB. Nebudu kecat, sáhla jsem po něm kvůli akci "za 85,- Kč". A aby mu ve článku nebylo tak smutno, přidružila jsem k němu kamarádku řasenku pro šokující objem řas XXL Volumen.

Jen takovou malou předzvěst - na konci článku uvidíte výsledek mého druhého kadeřnického dobrodružství a jelikož jsem na toto téma dost přecitlivělá, po vyslechnutí xy hnusných komentářů v práci a zároveň několika velmi milých od některých z vás, prosím, berte to pouze jako informativní foto, protože jste mi některé psaly, že by vás zajímal výsledek. Ne, že nutně potřebuju další ránu z milosti. ;)
 
 
A teď zpátky k podstatě článku. Už vám skoro rok slibuju souhrnný článek - ba přímo speciál! - ve kterém stručně popíšu asi 40 BB, se kterými jsem měla zkušenost. Že by vám to třeba trochu pomohlo v orientaci.. No a dneska zase nic, žádný souhrn, dnes si povíme jenom o jednom kousku BB - o Beauty Balm Anti-age (30+) s aronií. A o skvělé přírodní řasence za pár kaček ještě o trochu níž.



Beauty Balm, ALVERDE, 7 v 1, 30+, 50 ml


Najednou netuším, čím mám začít.. Swatche na ruce jsem vám házela na FB. Psala jsem, že je moc příjemný, vykouzlí i lehkou barvu.. No, já vám nevím, příjemný je pořád, jsem ráda, že ho mám, ale jaksi už nevím, na co. A jak jsem vám ho dřív doporučovala, tak si za těmi plusovými body stále stojím, ale vyvstaly skutečnosti, kvůli kterým fakt nevím, jestli vůbec na něco je..
 
 
Složení
Tak to vezmeme popořadě.. Má krásné složení. No, krásné, základ tvoří voda a alkohol, tak jaká pak krása. Ale oproti chemce je to pořád přírodní a docela fajn. Zkoušela jsem ho nosit několikrát na hydratační krém, bez něj, celý den, nebo jen pár hodin, ale nevyskočil mi po něm jediný pupínek, jediná boule. Už jsem vám psala, že jsem hypercitlivá a boule mi vyskočí do pár hodin na všechno, co mé pleti nesedí. Tady se to zdá být v pořádku a póry mi neucpává.
Takže dávám +
 
 
 
 
Konzistence a vůně
Vůně je příjemná, taková klasická přírodní krémová, ale ne citrusová, tentokrát má oblíbenější - do meruňkova. No a konzistence je jak jinak krémová, ale docela rychle zasychá, což je patrné i na tváři/ruce (ještě nevím, jakou fotku si sem lajznu dát =D). Pokud si pamatujete na loňský nešťastný BB od Lavery, tak tohle je něco mezi tím - jde rozetřít, ale nesmíte se s tím šmrdlat jak s hydra krémem, zároveň však máte oproti aplikaci Lavery BB spoustu času.
Taky +
 
 
Aplikace a Výdrž
Tady je to trochu diskutabilní. Když jsem ho nanesla na hydratační krém, cítila jsem, že už je to moc mazání a pleť se mi nemilosrdně i přes matující MMU a fixační pudr do 4 hodin od aplikace zmastila. A nebyla to ledajaká mastnota, kterou osušíte jedním savým kapesníčkem a jdete dál. Musela jsem vysušovat jedno místo i třikrát, fakt se to na pleti hrozně drželo a pak to šlo dolů většinou i s vrstvou MMU. A rozhodně nečekejte, že je doteku odolný.
 
 
Zkusila jsem BB tedy nanést jen na očištěnou pleť bez hydratačního krému. Na obalu se píše o "dlouhodobé hydrataci" a vyhlazení - já si nevšimla ani jednoho. Naopak mi můj hydratační krém moc chyběl. Pleť mě sice nikde netahala, ale na čele a kolem nosu se objevilo pár suchých šupinkatých míst (a to je určen pro zralou pleť a já mám navíc smíšenou). Musela jsem aspoň tato místa přetřít krémem. Pak už však dobrý. K mému překvapení mě nevysušoval, na pleti vydržel do večera a večer jsem ho ještě odličovala. 
 
 
Hele, eMí, už umím makro! =D
 
 
Aplikace jde lehce hůř, protože krém není mastný a tak má tendenci rychle zasychat. Když jsem ho však na tváři nechala asi 2 minuty nerozetřený kvůli nafocení, fleky neudělal a šel pak rozetřít do ztracena naprosto v klidu.
Stále převládá mírné nadšení, takže +


Odstín
Odstín se prodává jen jeden "light to medium" a zdá se mi, že plně odpovídá tomu na krabičce nafocené začátkem článku. Na mně je odstín neviditelný, ale už jsem to na FB od pár bledulek slízla, že jsem přirozeně daleko tmavší než většina populace a že pro ně je tento odstín moc tmavý. Každopádně má alespoň dokonale univerzální tón - neutrální (ani žlutý, ani oranžový, ani růžový).
 
 
Efekt na pleti
Jako obarví, to jo, ale spíš je to jen lehký nádech - tónování. Docela sjednotí barvu, ale ani lehké krytí od něj nečekejte. Ihned po rozetření máte pocit matného finiše, po chvilce je však z pleti znát, že je namazaná - s takto opačným působením se u krému setkávám poprvé, většinou hydratuje jen zpočátku a pak nic, tady ne, ze začátku nic a hydratovat začne až po pár minutách.
Pro swatche na ruce klik sem.
 
 
Nejlepšího efektu jsem s ním dosáhla jako podklad pod MMU - spolu s ním vytvoří fotošopový efekt a pleť je krásně sjednocená a sametová. Což je ale zase docela schizofrenní, protože bez hydra krému vylezou po MMU hned šupinky a s hydra krémem mi MMU už po pár hodinách stéká z obličeje. Opět nevím, k čemu tedy má sloužit.
Tady už je to nerozhodně + -
 
 
Klasika: vlevo před, vpravo po použití. nelekejte se mé pleti, je po očistném nípacím rituálu, takže to ještě teď léčím.
 
 
Komu je určen
A to právě nevím a nedovedu si to představit. Pokud je vám přes 30, tak už přeci jen hledáte nějakou výživu, hydrataci, péči, jako já. A přesto, že mám smíšenou pleť, tak jsem měla po aplikaci lehce vysušený ksichtík. Takže by byl vhodný pouze pro mastnou pleť? Ale ta má zase většinou sklony k neplechám a pochybuju, že by někdo sáhl po zcela nekrycím BB, když nestojí ani jako pečující krém za nic.
Určitě -
 
 
Jak vidíte, je to fakt hrozně rozporuplné. Stále se mi krém líbí, stále si ho mažu na lehkou vrstvičku denního krému pod MMU pro ten nádherný efekt, ale pokud ho chcete jako lehký make-up, říkám rovnou, že je na nic. Kdyby aspoň vydržel matný, ale to on taky nevydrží, čímž odpadá jeho využití v létě. Upřímně myslím, že po těchto řádcích si ho většina z vás  nechá s radostí ujít. A víte co? Já vás u toho nechám. Skutečně totiž myslím, že ho využijí jen takové zelené mozky, jako jsem já, které dokážou zkousnout za cenu přírody i lehčí bezfunkčnost a budou ho mít jen pro efekt pod MMU třeba na to léto =)
 
 
SPÍŠ NEDOPORUČUJU. Koupeno za 84,90 Kč v drogerii DM.
 
 
 
 
Řasenka XXL Volumen
 
 


Barva, vůně, konzistence
Barva je skutečně krásně hluboce černá. Nemusíte mít strach z našedlých nebo vyblitých řas. Co do vůně nemám nejmenší výtku, protože voní příjemně, lehce nasládle a připomíná mi něco mezi meruňkových krémem a černou tuší. A nakonec, konzistence se také nemusíte bát. Barva je krémová, nestéká, nenabírá se jí moc, rozhodně není vyschlá, nedělá hrudky a ani neslepuje do pavoučích nožiček.
 
 
 
 
Účinky
Jako největší plus beru neuvěřitelnou přirozenost, kterou řasenka dokáže vykouzlit. Řasenku můžete s klidem vrstvit a jak vidíte na fotkách, ani po třech vrstvách, kdy jsem každou nechala zvlášť úplně zaschnout, barva nežmolkovala ani neslepila řasy. Neuvěřitelné! Co se týče toho slibovaného vražedného objemu - ten nečekejte. Dokáže udělat krásné řasy, ale díky barvě přiléhavě obalující řasy (co to? nějaký novotvar, koukám), nemyslete, že vám vykouzlí pár trsů navíc. Co však udělá, tak hezky natočí. Nebude to žádná trvalá, ale rovné štětky vám jen tak trčet nenechá.
 
 
 
 
Aplikace
Tohle je asi jediná svízel, kterou jsem s řasenkou měla. Tyčinku má akorát dlouho, takže aplikace co do držení řasenky nemá chybu. Bohužel, kartáček je moc tlusťoučký, což je sice super na efekt krásných řas, ale na úkor komfortu aplikace. Schválně jsem vám sem nafotila, jak si kůži hrozně opatláte při třech aplikacích. S každým dalším pročísnutím nové vrstvy se vám zákonitě omlajzne i na víčko a je jedno jestli na spodní nebo na dolní. 
 
 
Balení
Po praktické stránce perfektní. Jen nevím, proč je to tak tlusťoučké a bojím se, aby těch obřích 12 ml vůbec zvládla spotřebovat, než nemilosrdně časem vyschne. A mám jen takové malé remcání k barvě obalu.. Já vám nevím, ale ta černá ve spojení se zelenou mi přijde taková nepatřičná. Nevím, proč nezůstali jako u MU u spojení bílá se zelenou (nějak mi to evokuju přírodu víc).
 
 

Berte to zleva a po řadách: 1) bez řasenky, 2) 1 vrstva, 3) 2 vrstvy, 3) 3 vrstvy

Kartáček je měkký a příjemný, nepíchá, ani jinak nedráždí oči. Když mluvím o té dráždivosti, jsem několikaletou nositelkou čoček a oči mi slzí z kdečeho, ale tahle řasenka jim nic neudělala.


Výdrž
Fenomenální! Nekecám. Ta řasenka se ani nehla. Měla jsem ji celý den, dokonce jsem ji vzala do větru i na kolo, což sportovně založené ví - slzy jak hrachy - a přesto se mi nemázla, nevydrolila, ani neroztekla. Trochu hůř se odličuje - rozpatlává - ale za tu přírodu a výdrž stojí.
 
 
Krásné očičko - po očištění se 3 vrstvami řasenky
 
 
Zde si vám dovolím poradit. Pokud se vám líbí řasy na fotkách a horujete pro přírodu, navíc, chcete dát za řasenku ne víc než kilo, jděte do ní!!! Já jsem hrozně ráda, že ji mám a byť se do práce mořím s řasenkou theBalm (jo, pořád..), protože mám pracovně radši výraznější řasy, tak na víkendy se maluju jen tak přirozeně a tohle tak i vypadá. Jako bych se s těmi krásnými řáskami narodila =)
 
 
200% DOPORUČUJU!! Koupeno za 99,- Kč v drogerii DM.
 
 
P.S.: Táák a teď už ke slibované vlasové minireportáži. Momentálně řeším dilema, kdy se ani já, ani mé okolí nedokáže vypořádat s šokem, vidět mě poprvé v životě najednou jako světlou blondýnu. Navíc, tahle barvička je opravdu zářivá a pokud si pamatujete na Pomádu, tak jsem ji směle pojmenovala "krásná blond ananas".
 




Shledala jsem se s velice negativními názory od konzervativních kolegů a s několika pozitivními od těch, kteří mají rádi nezvyklost a vymykání se normálu. Druhá skupina je mi samozřejmě bližší, ale negativní kritika je zase víc slyšet. Momentálně jsem objednaná na "opravu" na zítřek na večer, ale nejsem si jistá, jestli je vůbec co opravovat. Mně se to totiž i přes opakované prvotní zděšení vždycky začne líbit. Možná tu "opravu" zruším.. =)



72 komentářů:

  1. Barva vlasů je krásná. Kdysi jsem se taky nechala "předělat na blondýnu" a ta změna byla šok pro mě i všechny okolo - ale bylo to jen o zvyk a barva mi vlastně moc slušela (nebýt toho, že se nikdy nejsem schopná dokopat včas do kadeřnictví a nechat si odbarvit odrosty, mám ji dodnes)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé a nechtěla by ses podělit o foto? Samozřejme jen soukromě, do mailu.. Moc by mě to zajímalo.. já jsem totiž s takhle zářivou barvou snad nikoho kromě té Pomády neviděla. A jak už to tak bývá, jako člověk se neumím moc vyrovant s věcí, kterou neumím k něčemu přirovnat.. ale to jsem právě zaběhla do mých zkoušk ze sociologie =D

      Vymazat
    2. Já jsem takhle zářivou měla jen jednou, když mi nová kadeřnice přes melír aplikovala ještě jakýsi přeliv - a po prohledání počítače se obávám se, že z té doby asi žádnou fotku nemám. Na všech, co jsem našla, mám tu barvu o dost světlejší. Ale vím, že se mi to tenkrát dost líbilo...když jsem si zvykla :-)

      Vymazat
    3. Jojo, tam jde hlavně o zvyk.. Je to zvláštním, ale rozhodně nejde o lásku na první pohled. Na ten druhý však se to každému líbí - až se oklepou z toho šoku =D já se oklepává stále, ale už je to při každém pohledu rychlejší a rychlejší =)

      Vymazat
  2. Efekt toho alverdího balzámu se mi líbí, leč je na mě moc tmavý. Pro sjednocení používám Maybelline Dream fresh, který dělá právě takovou krásnější pleť, na které ale není znát žádná vrstva.
    Ta řasenka by mě asi zabila, já mám nejradši miniaturní a ještě plasrové kartáčky, i když jsem smutně četla o tom, jak se vůbec nerozmazává a drží... To totiž moje řasenka perfektně neumí.
    Jinak co se týče těch vlasů, patřím do konzervativní skupiny - můžu porovnávat jen z fotek, ale přijde mi, že na té levé vypadáš mnohem, mnohem líp, a to jde o dost malý rozdíl... Barva na druhé fotce mi přijde totiž dost nepřirozená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je právě ona, ona je rozhodně všechno, jen ne přirozená =D ale děkuju za názor ;)

      No, už mě někdo na FB upozorňoval, že je dost tmavý, ale na mně je úplně neviditelný, tak nevím. Navíc se mi moc líbil ten neutrální odstín - není to ani žluté, oranžové, nebo růžové, tak akorát =)

      A jakou máš řasenku? já zase miluju tyhle štetiny a ty umělohmotné snesu jen na Benefitce, protože krásně maluje a má je měkké..

      Vymazat
    2. Používám Gabriela Salvete Diamante - milovanou i nenáviděnou. :-) Naštěstí mi nedělá takové šmouhy, jako snad všem, kdo ji recenzovaly, ale úplně odolná teda není...

      Vymazat
    3. A to bys mi teda mohla říct - proč ji milujete, když dělá takové šmouhy? Četla jsem o tom už na dost blozích a došla jsem k tomu, že musí být naprosto úžasná, když jsou holky ochotné snášet i její příkoří =D

      Vymazat
  3. Cozeee? To su krasne vlasky, mne sa velmi pacia a vyzeras super. Nepocuvaj ohovaracky. Vcera som ten BB obzerala a zvazovala, nakoniec som vzala novy make-up Infallible od L' oreal. A ta maskara, no prekrasne riasy s nou mas, paraaada! Za taku cenu taky efekt a este aj cez slzy bez rozmazavania?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, přidávám Tě ke druhé skupině ;) jo, když jsem tyhlel věci kupovala, myslela jsem, že jejich hodnocení dopadne přesně opačně. A nakonec byl BB takový výbuch! Ta řasenka mě ale mile překvapila a jsem ráda, že ji mám.. bohužel ale ve mně podnítila chuť zkooušet víc Alverdí dekorativky =D

      Vymazat
    2. Alverde mam samozrejme velmi rada, ale dekorativku az tak nepoznam. No tiene maju uchvatne, genialna pigmentacia 100%ne porovnatelna s Diorom.

      Vymazat
    3. Já od nich mám ze starší kolekce jen dvě tvářenky - růžovku a červenou cihlu a drží jak blázen, navíc pigmentace neuvěřitelná naozaj =D

      takže se porozhlédnu po jejich sortimentu trochu víc =)

      Vymazat
  4. Hm hm, krásné makro Zlatí :-D!!! No tak já Ti teda nevím s tím Alverdím BB, si říkám, že je to možná stejné jako ten jejich tónovák a to je fakt tónovák, ale hodně podobný tomu co píšeš, pilně ho testuju, jestli si ho mám koupit nebo ne...a u tohohle BB tester není,tak zatím fakt nevím....ježiš ale jak bych nějaký super přírodní BB chtěla na léto....asi spíš teda ten tónovák.....Řasenka se mi líbí, ale nemám ráda velké kartáčky, ach jo - toš samé dilemata, ale jsem moc ráda za Tvoje recenze. A názor na vlásky už jsem Ti napsala, všecko je to o zvyku Zlato a mě se líbíš, no bodejť patřím do skupiny, co se vymýká normálu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sluní, tak já Ti pošlu ochutnávku, chceš? Ať ho můžeš vyzkoušet. Sice je to 85 kaček, ale ani ty nestojí za vyhození, když by Ti byl na nic.. Já už se na léto těším připravená zase s BB od Biothermu a Caudalie ;)
      PS: a moc krásně se vymykáš normálu ;) až se někde zase sejdem, budem vedle sebe vypadat jak plamínek - červenožlutá =D

      Vymazat
    2. Jsi Zlatíčko, já si říkám, že když maj testery k tomu tónováku, který jsem si v drogerce nenápadně odlila hihi, tak snad daj jednou testery aj k BB, páč zatím nejsou ještě...ale máš pravdu, zatím nebudu kupovat i osmde je potřeba :-).....No já se na ten náš "ohýnek" těším....:-D

      Vymazat
  5. S těmi vlasy - nejdůležitější je spokojenost, a pokud je to opravdu o zvyku a líbí se Ti, tak se nenech zviklat! ( - Po pětiminutové pauze, kdy jsem se snažila ujasnit si, jestli zviklat nebo zvyklat, fuj, já jsem prase - ) Mně se líbí osobně více varianta předtím, ale asi je to i tím, že jsem na Tebe zvyklá jako na světlou hnědovlásku;-)

    A sakra, ačkoliv BB nakonec nedoporučuješ, já si pro něj asi dojdu, aneb od Tebe mě i recenze, která vychází negativně, dokáže nalákat:D A na řasenku se těším, až tu aktuální dovraždím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chacha a já Ti po 3minutové pauze konečně odepisuju, protože jsem přemýšlela nad tím ssamým! =D
      A jakou teď vraždíš? protože pokud dobře čtu mezi řádky a po jejím dodělání si neskočíš hned pro novej kousek stejné řasenky, pak asi za moc nestojí, že by taková obměna theBalmovské? ;)

      jojo, to chce asi vidět naživo. Navíc, ty vlasy vypadají pokaždé jinak, podl toho z jakého úhlu se díváš, proto mě neustále překvapují =)

      Takže i negativní reklama je reklama v praxi? ;) tak ať slouží.. jen Miško, já to tady nezmínila, ale pro docela dost holek je tmavé a mám dojem, že Ty jsi říkala, že máš taky docela světlou pleť, tak aby na Tebe nebyl moc tmavý.. Ale jeho barva odpovídá té na obrázku na krabičce vyfocené ve článku..

      Vymazat
    2. Nene, vraždím svou oblíbenou Miss Sporty, kterou mm už snad potřetí, za 80 kaček naprostý zázrak, zatím jsem neměla žádnou lepší (včetně vychvalovaný Hypnose), ale holt jsem holka zkoušivá a potřebuju změnu:-)

      Ahá, ono není více odstínů? Tak to si můžu nechat zajít chuť, na mě je tmavý i nejsvětlejší Catrice korektor, opěvovaný pro svou světlost...:-/

      Vymazat
    3. No jo a máš to, jak slepej k houslím.. to víš, asi se s tím nepatlali a čekali, že když to moc nebarví, navíc to bude sloužit hlavně na léto - což je divný, protože to nemá SPF, tak jim stačí jeden odstín..

      Jooo, tu Tvou stálici mezi řasenkami? Tu už jsi mi jednou vychvalovala, ale já na ni při nákupu další zapomněla.. vidíš, tak příště =)

      Vymazat
  6. Krásné vlasy. :) Líbí se mi oboje. To už se asi vymykám normálu i nenormálu. :)
    Mazátko Alverde mě moc nezaujalo, ale co mě teda naopak zaujalo hodně, je řasenka. Všechny vlastnosti jsou něco, co bych chtěla, tak asi půjdu do toho. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An., moc ráda si u Tebe počtu recenzi, až ji vyzkoušíš. Já jsem byla fakt překvapená. Jen jsem si dala majzla, abych vybrala nějakou zezadu, aby nebyla otevřená a vyschlá, protože nejsou zalepené a nen tak poznat, kdo už předtím do nich lezl.. =/
      A díky moc, dá se říct, že jsi tedy zdravá rovnováha - normální i nenormální zároveň ;)

      Vymazat
  7. Řasenka vypadá dobře, asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo tak ta řasenka by se mi líbila moc, právě na ty dny, kdy nepotřebuji bůhví jaké řasy. Ale jestli se tomu omatlání oka nedá vyhnout, tak to je průšvih:( Jako představa že tam blendím několik stínů do sebe atd. a pak si to všechno zmatlám :D :D
    A k vlasům, mě se tedy na fotce moc líbí, akorát mě nějak mate ta fotka tady nahoře na blogu tedy, jak je červená tak to samozřejmě mate, ale stejně nechápu, že bys to byla ty:D A na těch fotkách s culíkem vypadáš hodně krásně, ačkoliv je tak málo vidět:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo, dá se tomu vyhnout - nesmíš chtít tak moc pročesávat jako já. Vzala jsem to skoro přes waterline a pak jsem mělaa zamlžené i oko =D Mám docela krátké řasy, takže je vždycky pročesávám dost precizně, ale není to poteba, tahle řasenka barví sama, není potřeba tlačit na pilu =)

      Haha, děkuju a zároveň jsem se moc pobavila . v podstatě z toho vyplynulo, že na té fotce v blogovém profilu nevypadám vůbec hezky =D no, byla to nějaká umělecká kolorace jednoho fotografa a kupodivu je to čistě pracovní momentka, ani nevím, kdy se mu to povedlo blejsknout - mám na hlavě tmavě hnědé krátké vlasy a šátek, takaže to hodně zkresluje. A dost lidí mi už řeklo, že vypadám úplně jinak ve skutečnosti, než na té fotce, možná proto jsem si ji dala jako profilovou právě na blog ;)
      A ještě jednou děkuju =)

      Vymazat
    2. Nééé to nééé, ale spíš že jako na těch fotkách v článku je vidět, že si hodně krásná, což bych prostě upřímně z té horní neřekla, ale spíš asi proto, že to vypadá, že tam máš spíš krátké vlasy, no já nevím, radši už mlčím :D Každopádně to bylo myšleno jako kompliment právě :)

      Vymazat
    3. Rozhodně to neberu jinak než krásný kompliment ;) děkuju moc =)
      a jo, měla jsem tam krátké vlasy, byl to jeden z mých rebelských experimentů =D

      Vymazat
  9. Mě se ta barva prostě líbí:)
    BB mě lákal, ale vrátila jsem ho do regálu. Řasenku jsem si pořídila nějakou podobnou, dělá super přirozený efekt, neslepuje, ale na mých extra mastných víčkách se roztéká a dělá šmouhy pod očima.. škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám taky extra mastňáky, ale nic mi to neudělalo. Tak já ji zkusím ještě podrobit extrémnější zátěži a uvidíme, pak podám zprávu ;) a jakou jsi tu Alverdí měla? Docela mě ten jejich regál mate, mají jich tam asi 15 druhů =D

      A díky, zatím jsou kladné ohlasy v převaze, za což jsem moc ráda. Kdyby se nechala nahlodat ještě víc, tak už by hrozilo, že to zítra neodvolám a přeci jenom tři návštěvy v jednom týdnu už sakra lezou do peněz =/

      Vymazat
    2. Vlásky si nech takhle, sice to je zpočátku šok, ale časem si zvykneš. Já jsem to takhle měla, když jsem šla z blond melíru na zrz :)
      Já mám řasenku Elegant Lash. Dlouho jsem vybírala, regál mají plný... byla to ale moje první přírodní řasenka, takže se bojím, jestli by mi to matlání nedělaly i ostatní, třeba i od jiných značek..

      Vymazat
    3. Jo, nepůjdeš náhodou teď v březnu na Beauty&Spa? :)

      Vymazat
    4. Noo, po info od Ilcsi, že budou vystavovat až na tom podzimním veletrhu, půjdu asi až na ten druhý, tento jarní si nechám ujít.. Momentálně jsem zásobená dobře a ty veletrhy mě moc nezaujaly, abych pravdu řekla. Pokud tam teda nemám konkrétní vytipovanou značku.. a Ty se tam chystáš? ;) Já se těším na to halo, až všechny blogerky a čtenářky na podzim vlítnou na stánek Ilcsi.. tam půjdu snad hned na začátku, aby ještě nebylo všechno vyprodané =D

      Vymazat
    5. Já jsem taky byla zvědavá na Ilsci a mrzí mě, že tam teď na jaře nebudou.. Dostala jsem totiž lístek zadarmo a uvažuju, jestli se tam mám vypravit. Jinak mě tam totiž nic moc nezaujalo.. ale jak se znám, i tak jsem schopná svou peněženku týrat..

      Vymazat
    6. =D no, co jsem viděla, tak tam bude stánek Khadí, což není úplně od věci ;)

      Vymazat
    7. Khádí je fajn :) Ale nejsem si úplně jistá, jak moc výhodné budou mít na výstavišti ceny, respektive teď mám docela dobrý zdroj, kde seženu za dobrou cenu.. Láká mě pak jedině Argital a ještě ATOK, ale co, třeba mě ještě zaujme namístě :))

      Vymazat
    8. Tak já nakonec vyrážím asi taky s Lucifrídou, jdeme v pátek, kdy se tam chystáš?

      Vymazat
    9. Taky bych šla v pátek, nejlépe někdy v dopoledních hodinách.

      Vymazat
    10. Nevím, jestli se urvu z práce dopoledne, my tam asi dorazíme spíš v odpoledních hodinách po obědě..

      Vymazat
  10. Jéé, to jsem ráda, že jsem si BB dneska nekoupila. Potřebovala jsem něco, na zakrytí víkendového řádění, a silně jsem o něm uvažovala. Naštěstí mě odradil anti age effect :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já už jsem na tom tak, že mě naopak přilákal! =D no, ale dobře jsi udělala, tenhel by nezakryl vůbec nic ;)

      Vymazat
  11. Děkuju za tip na řasenku. Mám nejoblíbenější Benefití, ale chtěla bych zkusit i něco zelenějšího a právě kvůli výdrži jsem se držela zpátky. Efekt se mi nejvíce líbí po 1. a 2. vrstvě, maluju se nejraději přirozeně. Hned pro ní běžím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? To je zvláštní, protože až s tou třetí vrstvou se mi zdá nejvíc podobná právě Benefitce.. a ta teda rozhodně není přirozená, je to mrkačka jak blázen =) Ale jsem ráda za to, že se z toho nevyklubal šmejd, přírodní a ještě za kilo - krása..

      Vymazat
  12. po tychto veciach sa musim pozrieť ten krem ale by som brala v najbledšom odtieni a špiralu od alverde som teda nevedela že maju musim si lepšie poobzerať alverde vyrobky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak řasenku rozhodně dopručuju a vezmi si víc času na zkoumání, protože je tam hrozně druhů a měla jsem co dělat se v nich zorientovat..
      Ten rém bohužel mají jen v jednom univerzálním odstínu light to medium a většina bledulek psala, že je na ně moc tmavý =/ což je celkem zvláštní, vzhledem k tomu, že skoro nebarví =D

      Vymazat
  13. nechat vlasy tak, jak jsou! to je nařízení z lesa! ;) páč jestli se Ti líbí (což je podle mě nejdůležitější), tak bych vůbec neposlouchala, co si myslí ostatní, páč oni tomu za prvé nerozumí a za druhé závidí :P ale teď jako trochu vážnějc - dala bych na svůj osobní pocit a ne na názory lidí, na kterých Ti nezáleží ... jediné, co bych byla ochotná zvážit by byl třeba názor chlapa, jestli ten je spokojený, tak ať si ostatní myslí co chtějí ;)

    jo a ten BB si stejně koupím :D místo krému pod MMU, páč má pleť je ultramastná, takže věřím tomu, že mi suchá místa nevytvoří ;) a když jo, tak si ho nechám na léto, to mě nevysuší nic :D

    a řasenka vypadá moc dobře, jenže ten mastodontí kartáček není nic pro mě :( ale jako podívám se, jestli nemají nějakou s plastovým, že :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky lištičko, jakmile se jedná o lesní nařízení, pak to budu muset brát vážně =D no, chlap.. je moc hodný, takže po první fázi řekl, že by mě měl rád i holohlavou a po té druhé fázi se jen ujišťoval, jestli to časem ztmavne =D po pravdě, já Ti nevím, ale myslím, že i kdybych měla hlavu na černo, tak mě bude stále vidět jako mě - tu co poznal, se kterou se směje a blabla a to kolem ani mc nevnímá.. nebo si to nechává pro sebe =D

      Ty jo, tak to se zdáš jako naprostý ideál na tenhle BB =D no, já ho nemůžu taky nechat být, protože mi hrozně voní.. meruňky miluju a taky o letech používání MMu trpím obsesí něco na sebe v barvě mejkapu mazat =)

      Mají! Mají!! mají asi 3 druhy s plastovým malým kartáčkem, ten není zas nic ro mě, tak jsem ho minula, ale všimla jsem si jich ;)

      Vymazat
    2. tak to máš úplně skvělého chlapa! ;) což ještě podporuje teorii nechat si vlásky tak jak jsou, navíc ona se ta barva určitě trošku vymyje, ne? já se blbě ptám, ale blond jsem nikdy neměla ;)

      já si taky říkám, proč mám roupy si furt kupovat nějaké makeupy, když MMU mi ideálně sedí, ale tak ... známe se, že? :D

      tak teď jsi mě navnadila na sto pérko! dneska letím do DMka a pak podám zprávu, jak jsem dopadla ... s řasenkou i BB ;)

      Vymazat
    3. Tak uvidíš, třeba Enka psala, že u nich není BB vůbec k sehnání..

      Nooo, to se ještě uvidí, je možné, že mu to za chvilku začne lézt krkem - už i v práci mi začali říkat "Bloncko"??! =D

      Už jsem opravu odvolala a zkusím se s tím sžít.. je to perné,ale už se ani tolik nelekám, když se vidím v zrcadle =D

      Vymazat
    4. tak hlásím, že jsem dneska byla na lovu, měli poslední tři, ne v regále Alverde, ale ve stojanu s novinkama a nakonec jsem ho nevzala, páč jsem ve slevě koupila Alverde zmatňující denní krém za 60 Kč :D snad nebudu litovat ... jo a ve výprodejovém stojanu měli přesně tuhle řasenku za 50 Kč! pouze jednu jedinou ale byla tam! já ji teda nebrala, ale kdyby někdo náhodou chtěl ... ;)

      Vymazat
    5. chacha, tak fajn, teď se cítím hůř, páč jsme ji koupila za plnou cenu ;) je fakt, že některé věci, jako řasenky a rtěnky ve slevovkách nekupuju, páč jsou otevřené a použité a omatlané =/ ale někdy jde narazit na poklad, to je pravda..

      Vymazat
  14. Tak to je jasné, cílovka toho BB jsem já!! :D ne úplně bledá, ale za to fest mastná pleť bez neplech.. no dobře, teď mi po dlouhé době vyrostlo cosi na čele, ale jeden sviňák se nepočítá.. :o)) no, já ty prachy risknu (už jsem utratila víc peněz za horší blbosti :D) už jen proto, abych netrpěla pocitem, že to třeba bylo pro mě ideální a já to z nějakého blbého důvodu (jakože šetřím, muhehe..) ignorovala.. to nemůžu dopustit :D

    Ad vlasy: opravu zrušit!! Barva je boží, neztmavuj to!! To by fakt byla škodaaa.. já kopu za tým blondie forever :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo, blondie forever! Oprava zrušená!! =D jsem se nad sebou večer ještě hluboce - asi 2 minuty - zamyslela a došla k názoru, že ztmavit to můžu až s další návštěvou při odrostech a teď si to zkusím vychutnat - blond ananas =D

      Tak Eni, až na ten BB konečně budeš mít štěstí, tak dej vědět, jak Ti sedl.. ;) Já dnesak zbaběle sáhla po BB od Biothermu a to bylo fakt nebe a dudy - za prvé je nádherně parfemovaný, za druhé se krásně rozmazává, má lehké krytí, takže udělá tu pleť opravdu viditelně krásnější.. ááááá, jsem ráda, že už jsem ho tu patřičně vychválila a začátkem sezony vám ho jen připomenu ;)

      Vymazat
  15. vlasy super! žádná oprava, opovaž se :)
    jinak BB mě nezaujalo, já potřebuju silnější krytí, ale řasenka vypadá dobře, já tyhle tlusté kartáčky ráda... ale poslední dobou neúspěšně sháním Alverde gel na řasy (průhledný), všude je vyprodaný, grr...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alverde gel na řasy - myslíš ten s řasenou, nebo jen ten štěteček se sérem na růst řas? Mám úžasnou tajnou DM a tam mají Alverde sortiment pravidelně plný a doplňovaný o novinky ;)

      S tím BB, jukni ke mně na ten BB Biotherm.. dneska jsem ho letos poprvé použila a byla to slast, navíc má lehké krytí a s přepudrováním až střední, to by Ti mohlo stačit, když to stačí i mně na ten můj ksichtík ;)

      PS: Oprava odvolána, užívám života jako momentální ananasová blondýna ;)

      Vymazat
    2. už jsem to psala asi moc pozdě, všechno se mi nějak pomotalo... na obočí jsem myslela :D
      já jsem teď u nás v mini Tetě sehnala make-up Vichy za 99, kupodivu mi sedí, zatím dobrý, neměla jsem o nich dobré mínění, dost jsem četla o osypání atd., ale tenhle je fajn, krytí akorát, žádná maska, hezký efekt. akorát výprodej byl asi z důvodu stažení z prodeje, na netu už ho totiž nemají uvedený

      Vymazat
    3. Haha, to máš asi nějakou už neprodejnou raritku ;) teď mě napadá, o víně ví každý, ale existuje i třeba takový archivní mejkap? =D
      Myslíš ten s kofeinem na růst obočí? jak jsem o něm psala loni v létě? Mohla bych se Ti tu po něm podívat..

      Vymazat
    4. nene, to taky není on :( tenhle by měl být čirý. ale je fakt, že jsem ho fyzicky nikde neviděla, našla jsem ho akorát u někoho na blogu. ale jak mají ten stojan, tak nahoře vpravo mají řasenky, linky a ty věci na obočí a podle popisku by tam měl asi být. je tam on a pak ty dva barevné, ty jsem už viděla, ale neuchvátil mě.
      nebo jestli máš tip na nějaký jiný levný gel na obočí, protože mi došel ten z Famous paletky, ten byl moc fajn

      Vymazat
    5. no, však já mám taky průsvitný =D
      No, mám tip od Gabči, že je skvělý ten čirý gel na obočí od Catrice, tak jukni tam ;)

      Vymazat
  16. Vlasy si šmarjá nech, jak je máš, teda pokud se v nich cítíš dobře. Já jednu dobu nosila fialový melír. Taky na mě lidi někdy divně koukali, ale třeba zas mi to pochválila 70 letá sousedka, což jsem fakt nečekala. Kdybych to nemusela každou chvíli dobarvovat, asi bych si to i nechala. Podobné BB dělá Alterra z Rosmanna, jen má dva odstíny. Ten světlý je na mě super, což je u mě co říct. Dle tvého popisu účinků si myslím, že je snad dělají ve stejné továrně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D tak to je opravdu možné a vůbec bych se nedivila. Počkáme si, jestli se nechytí na dotaz nějaká obchodně znalá - jestli náhodou nejsou vlastněny stejným koncernem..? =)

      tak fialový melír? =D ten jsem měla taky.. já vlastně už experimentovala se všemi barvami i délkami a střihy (měla jsem i páčo =D),ale nikdy jsem nezabrousila do zesvětlení, proto mi to asi teď přijde tak kách - podobné je to i se světlými laky na nehty - přijdu si v nich hrozně výrazná, přitom paradoxně s černými nehty si přijdu svá a krásně myší =D

      Vymazat
  17. Pěkná barva vlasů! A řasenka mě docela zaujala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju =) a doporučuju obkouknout regál Alverde, těch druhů řasenek, barev i kartáčků mají haldu ;)

      Vymazat
  18. Já si nemůžu pomoct, ale mně se tvé vlasy ohromně líbí :-). Sice stojíš ve stínu, ale podle mě je ta barva skvělá a to na obou fotkách. Navíc máš tak husté vlasy, co bych za to dala :-). Nenech se určitě odradit, pokud jsi sama spokojená. Jsou to tvé vlasy, ať se jdou ostatní bodnout. Já toužím po světlé zrzavo-blond, ale henna mi bohužel dost tmavne, tak doufám, že se mi podaří ji lehce vymýt.

    Jinak k té recenzi - jednou jsem zkoušela tónovák od Alverde, ten předešlý, ale nějak mi nesedl. Přijde mi, že mi zhoršoval pleť. Já mám Alverde ráda, ale ta vůně...nevadí mi, že nevoní líbivě, ale vadí mi ta "štiplavost". Možná proto mě dráždil. Ale teď mám vychvalovaný krém s avokádem a dělá mi dobře, jen ta vůně no.

    Ale řasenka mě zaujala, jestli vážně vydrží, asi ji někdy prubnu, díky za tip :-).

    OdpovědětVymazat
  19. Kačko, moc děkuju =) právě na světlou zrzavo blond jsem to chtěla opravit, ale počkám si, jak mi bude vyhovovat tahle světlounká a případně až půjdu na odrosty stáhnu to celé touto liščí =)

    Jojo, vydrží, za BB ruku do ohně nedám - fakt nevím, jestli někomu na něco bude, ale za řasenku ručím ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, barva se mi líbí a navíc mi to nepřijde zase tak diametrálně odlišné od předchozí, lidi v tvém okolí musí být zřejmě v permanentním šoku, pokud je tohle tak dostalo:)
    Jsou to tvoje vlasy a od čeho jsme jinak ženské, kdybychom se na nich nevyřádily:)
    A chtělo by to novou profilovou fotku s vlásky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oo, děkujíí =) nene, profilovku měnit nehodlám - udává mi jedinou barvu blogu, jsou tomu tak laděné i komentáře a použité odkazy na články a na netu a mně se spojení červeno-bílo-černá hrozně líbí. Nevím, jestli bych se ještě ztotožnila s takovou změnou ananasovo-bílo-černá =D

      Vymazat
  21. Nevím teda, co je na té barvě neobvyklého, naopak si myslím, že vypadá hezky přirozeně a zajímavě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věř mi, ta barva je svítivě světle žluto-zlatá, ještě jsme se nesetkala s takovou barvou ani u paruky =D

      ale děkuju, hraju na to, že přirozená je a užívám si ji, už.. ;)

      Vymazat
  22. Jééé, Triss, no Tebe jsem už dlouho "neviděla" =D jakou máš novou závislost, povídej, to mě zajímá.. něco podobného, jako já měla ty deskovky? nebo vaření? =D
    Jojo, přešlechtěná kobyla, to je hezký příměr, ale ty kobylky, to mají od přírody a moc jim ty bílé hřívy sluší, k tomu hnědému zadku =D
    já být ještě světlejší, tak už si připadám úplně nepatřičně, takhle to má aspoň nějakou barvu =)

    OdpovědětVymazat
  23. Okolo této řasenky chodím už nějaký čas a teď se mi potvrdilo, že ji prostě potřebuju! Děkuji za recenzi.
    A nové vlásky se mi moc, moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, moc děkuju =) nojo, okoukni i ostatní kartáčky, mají jich asi 6-8 ve všech možných verzích, materiálech a tloušťkách, tak snad narazíš na ten nej pro Tebe ;) mně tenhle vyhovuje. Sice mi trochu umatlá víčka, ale mám docela krátké řasy, takže to mi dělá v podstatě každá druhá řasenka..

      Vymazat
  24. Dneska jsem v dm využila 25% slevu na dekorativku a koupila mimo jiné tuhle řasenku na Tvoje doporučení, a je fakt skvělá! Líčím se do přirozena, takže mi maximálně vyhovuje, a opravdu se z očí ani nehne! Díky moc za recenzi. Jinak jsem ještě od Alverde dekorativky koupila "zmenšovač pórů" (zatím testuju, ale vypadá to dobře) a hnědou tužku na obočí (moc mi nesedí, doporučuju spíš pro světlohnědovlásky).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda =) já si ještě brousím zuby na tu v lilkové barvě - ta by mohla přirozenost povýšit ještě do vyššího levelu =)
      Tak na zmenšovač pórů jsem zvědavá, co to tak může obsahovat? no a tužky na obočí a vůbec patlátka na obočí, to je prostě průser. Nikde se snad nedá z těch přírodních a levnějších přirozená antracitová tužka.. =/

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...