čtvrtek 13. března 2014

Jaro je tady a všude je plno novinek | NEW IN Sephora, Douglas, Biooo, Urtica



Tak jsem se nějak zapomněla krotit, asi mi ty nákupy už hodně chyběly a šla jsem si udělat radost. V podstatě jsem šla hlavně po novinkách, takže zde najdete make-upy Bourjois, novinku od Benefitu Lollitint, něco od Khadí, přírodní deo ECO cosmetics s granátovým jablkem, nebo tekuté linky Sephora.
Řádila jsem jak černá ruka. A kdo si teď pomyslí, že trochu přeháním při pohledu na titulní fotku, vězte, že jsem řádila i na netu a ještě mi ani jeden z balíčku zatím nedorazil, takže moje šílenství budete sledovat postupně zhruba do konce března.
 
Do neděle 16. máte příležitost využít slevy 40 % za koupi 4 kusů z exkluzivky Sephora. Tam kromě privátní značky Sephora najdete i bonbonky typu Benefit, Too face, nebo Bumble Bumble apod. Jedná se o nejvýhodnější slevovou akci v Sephoře, na kterou můžete narazit. Pokud ji nestihnete, nezoufejte, hned po ní následují VIP dny, během kterých můžete nakoupit v rámci akce 2+1.



Jakmile slyším spojení "exkluzivka" a "Sephora", hned mě napadne Benefit a to, že už déle jak půl roku toužím po nové řasence They´re Real!, ale v rámci šetření jsem si ji odepírala. No, tak jsem do toho konečně šlápla a vlítla jsem tam. Už ji mám, nejsem z ní nadšená, podezírám Benefit, že lehce pozměnil složení, páč mi nově otevřená řasenka na očích hrudkuje, žmolkatí a vytváří pavoučí nožičky v kozačkách (výstižněji už to popsat nejde). Hlavním cílem byla novinka mezi benefitími tinty a to nová Lollitint v nádherné orchideové fialkové barvě. Tak schválně, kolik z vás touží doma vlastnit echt fialovou tvářenku? No? Já myslím, že podle ohlasů a komentářů na tento článek o fialové tvářence EDM v tom rozhodně nejsem sama. =D No a teď ji mám. A protože mě trochu překvapila a stále nevím, jestli jsem 100% nakloněna k tomu ji vychvalovat, v jednom z následujících článků si o ní povíme něco víc.
 
Nákup jsem dovršila tekutými dlouhotrvajícími linkami ve fixu Sephora, na jejichž recenzi už sbírám bohatý fotomateriál. Zatím vám o nich můžu říct, že jsou skvělé, aplikace nesnadná, drží opravdu dlouho, nerozpijí se, nesmažou se, ale nejsou ostré, černočerné, ani lesklé. To jsem k nim stručně vypíchla asi ty nejdůležitější poznatky. Jo a Sephora se asi setsakramentsky překonává, protože v té mojí nešťastné prodejně na Arkádách (viz článek "Do Sephory? Děkuji, nechci..") jsou  komplet nové prodavačky a koukněte na foto - za jednu návštěvu a nákup za cca 1400,- jsem dostala 5 vzorečků + dvě pozvánky na akce a slečna, která mi pomáhala hledat zboží z mého seznamu byla strašně milá a překvapivě moc hezky jsme si pokecaly. Že by jaro?



Oproti tomu v Douglasce jsem byla poprvé. Ne úplně poprvé, ale nechodím tam. Stačí mi Sephora na úpravu obočí v brow baru a jiné parfumérky nevyhledávám, jejich zboží nenakupuji a pokud ano, tak stokrát radši z pohodlí a klidu domova ze zahraničních e-shopů. Navíc, moc přírodky, nebo minerálních mejkapů tam fakt neseženete.
 
Do Douglasu jsem šla pro spoustu vzorků Bourjois, protože mě zaujala jejich akce 299,- na Healthy mix a 229,- za ten inovovaný v plastové piksle a jak to dopadlo? No samozřejmě, znalkyně už vědí - omámilo mě neodbytné nutkání něco hned a honem vlastnit a odejít s tím domů, takže místo vzorků jsem si tam koupila nejdřív hydratační Healthy mix namísto matující, který jsem chtěla. Je nádherně voňavý, ale vůbec nekryje (odstín mám 53) a do dvou hodin jsem házela prasátka, takže smůla. Ale už jsem ho i stihla prodat, čímž bylo moje špatné svědomí ukonejšeno a já tam dva dny nato nakvačila znovu a opět bez předchozího zkoušení jsem sáhla po "123 Perfect" matujícím Bourjois make-upu a tentokrát "abybylanějakásranda" rovnou po o odstín tmavším s číslem 54.



A abyste věděly i pokračování, tento "123 Perfect" již nebyl v akci, vyplázla jsem za něj 429,- kaček a byla jsme z něj nadšená přesně do chvíle, dokud jsem neopustila potemnělou Douglasku a nevyšla ven, kde mi ve stínu denního světla ruka, na níž jsem měla na zkoušku rozetřený mnou zakoupený odstín mejkapu zoranžověla a zhnědla najednou a vypadalo to jak nějaká nemoc, nebo velká pigmentová skvrna velikosti mexického tolaru. Nadávala jsem si za to přesně 8 hodin, než jsem šla včera spát. Dneska, i navzdory zdravému rozumu po předchozích zkušenostech, jsem si ho ráno naplácala na sebe a světe div se - odstín mi sednul dokonale, není poznat, že mám na sobě mejkap a sice teď zase toužím po vůni Healthy mixu, ale jsem spokojená s 7 hodinovým zmatňujícím efektem.
 
Jo a v Douglasce jsem nedostala za první nákup vzoreček žádný, jen mě tam nalákali na jejich kartičku (jsem hrozná, ale naštěstí mám na slevové karty už samostatnou peněženku - apropos, přiznejte barvu, která z vás už si taky zažádala o Advantages card od Boots? Já jo a přijde mi do 14 dnů domů poštou! =D) a zvali na slevové akce - 30% sleva na laky mě fakt nenalákala. Jo, ale ukecala mě moc šikovná prodavačka na miniaturku suchého šamponu Batiste s vůní letní limitky "kokos a tropické ovoce". Druhý nákup už byl lepší, dostala jsem vzoreček nějakého MU a pokecala s milou prodavačkou. Vše v Douglas na Arkádách.


U Yvonne jsem se dopídila ke zdravému přírodnímu deodorantu od ECO cosmetics a tak mě zlákala, že jsem po dopoužívání svého milovaného pánského Old Spice sticku nakvačila do BIOOO a koupila nejdřív kuličkovou variantu s přívoní Granátové jablko (cca 170,- Kč) a posléze i sticku s olivovým listím a slézem (200,- Kč). Zatím vám jen řeknu, že kuličkový deo asi hodinu krásně voní a najednou na mě zoxiduje do smrádku, jako bych se snad týden nemyla. Nevím, co to je, ale moc moc doufám, že to nebude dělat i ten stick, páč dát 200,- kaček za deo, který na mě smrdí, je horší, než si koupit mejkap v oranžovém odstínu. =/
 
Pokračovat budu trochu pozitivněji.. O přírodním obchůdku URTICA v podobě prodejního okénka na metru Budějovická jsem už psala. Dá se tam sehnat spoustu přírodních pokladů, které jinak objednáváme (já i vy, se vsadím) z Cesty přírody, Nobilisáckých stránek apod. Mají tam i ATOK, olejíčky a tinktury Naděje, komplet sortiment čajů Grešíka i produktů Ryoru a spoustu výživových doplňků. Já tam chodím převážně pro kartáčky na zuby Tepe, Curaprox a Swisdent (i ty mezizubní a mají je vždy v množstevní akci), výborné oleje a moc ráda načumuju do výlohy a opisuju, co všechno tam mají. Jo, momentálně tam seženete kilovku kokosáku za 300,- Kč.



Ač je to malý obchůdek, slevové akce nemají jen na zubní kartáčky, ale momentálně třeba i na sprchové gely Khadí a když jsem spatřila sprcháč "Neem s grapefruitem", nemohla jsem ho tam nechat. Sleva byla asi 60 korun a po očuchání jsem ho tam nemohla nechat. Kromě toho, že Neem hojí a je naprosto ideální na má olezlá záda (ale už se toho úspěšně s Antipodes sprcháčem a solárkem zbavuju), zaujala mě i jeho nezvyklá, ale klasicky přírodní vůně - grep z něj teda nepoznáte, ale voní to silně po pravém Aloe gelu, tedy jako voňavá, čistá, lehce jemně vydesinfikovaná lékárna. =D



Složením je skvělý, žádný sulfát, ani ty koko-, které upřímně nesnáším možná ještě víc než ty klasické chemkové. Jsem zvědavá, jaký bude na kůži a pak poreferuju, až to vyzkouším. Pokračovat budeme zase příště, protože jak to tak vypadá, březen je nakupovacím měsícem a bude přituhovat.
 
 
 
 
Taky na vás na jaře leze touha po nových věcech? =)



36 komentářů:

  1. Bacha, 4 ks 40% platila do vcerejska na vsechny exkluzivky. Dneska (az do vikendu) uz jen na znacku Sephora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Luci, až budu moct, opravím..

      Vymazat
    2. Tak Luci, ještě jsem se byla ptát a fakt mi to potvrdili - prý ta akce platila až do neděle - 16.3... tak nevím.. =/

      Vymazat
  2. o kartičkách mi ani nemluv, už se mi nevejdou do kartičkovníku! některé už musím mít v peněžence a dneska jsem si udělala další... budu muset sehnat tlustší pouzdro :D
    jinak po MU Bourjois jsem se koukala už mockrát a nějak jsem se k nim ještě nedostala... ale! zítra si jdu do Biooo pro dva pytlíčky EDM :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. óóó, a jaké MMU budeš zkoušet? Nojo, kartičky, já už jich mám plný diář, peněženku i kartičkovník, je to peklo, ale vždycky když nějakou při jarním úklidu peněženky vyhodím, do měsíce se najde příležitost ji využít =D

      Vymazat
    2. no zab mě, nevzpomenu si... ale myslím, že to je Light Neutral, chtěla jsem i ten ještě světlejší, ale nebyl... a radši jsem vzala neutrální, já si nějak nejsem jistá svým podtónem :D

      Vymazat
    3. tak s neutrálem bys nemela udělat chybu, to je taková sázka na jistotu. Možná nebude přesně sedět, ale je tak univerzální, že se s tím dá v pohodě chodit, ať jsi podtónu jakéhokoli =) light neutral by mohlo být fajn. Já mám light medium a to je teda síla - brunátná, jako když přijdu z běhání domů.. =D

      Vymazat
  3. Jsem zvědavá na Benefit- bude barva opravdu fialková? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebude, už je! =Dzkoušela jsem ji hned druhý den ráno ;)

      Vymazat
  4. Ha! Aspoň nejsem sama! Jen co přišla výplata, fik ho kožich! A neber to, v akci, prdět, že je jaro! K tomu nějaké ty kurzy, ať nejsem tak pohlupavá a zákeřná Moora ještě mě zdecimovala Guerlainem(který jsem si původně plánovala tak na desáté výročí svatby od manžela darem(rozuměj ještě nejsem ani zasnoubená...takže blízká budoucnost!). Tento měsíc už asi budu potřebovat další MU(shodou okolností taky Bourjois - už mám tři vyžebrané vzorky!!!). Joo a konečně chci objednat antipoďáckou Juliet! Takže venku pařák, ale já se vesele budu promenovat se psem v novém kožuchu, k tomu vymydlená, zářící a opatlaná novým pudrem a ověšená dalšíma kravinama, co už jsem stihla za těch pár dnů pořídit a vůbec si nebudu připadat jako idiot, páč se přece děsně vzdělávám :D jen peněženka prázdná! HNUS VELEBNOSTI! HNUS!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haháhá! =D
      Kam se na Tvůj nový jarní kožuch hrabeme?? =D ale, že budeš dcérečka k pohledání, Ti řeknu =) na Juliet si taky brousím zuby, asi zanevřu na MyChelle a půjdu spíš do voňavé jistoty..
      Nojo, takže koukám, že v tom nejsu sama, jaro vládne a obnova šatníků a necesérů už je v plném proudu =)

      Vymazat
  5. Já jsem teď nakoupila spíš hadry ... z kosmetiky chci hourglass, ale sere me, ze nejde nikde okouknout a ja se neumim rozhodnout, pac jen dle recenzi bych potrebovala celkem 4 odstiny:D ... tak me to asi nakonec nastve a koupim si les beiges, akorat tam zas chci slevokartu, pac 1500 za nej nevyplaznu .. to sou problemy, co ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou a plně soucítím. Na Les beiges se tklivě koukám už od jeho uvedení na trh a vždycky si lámu hlavu nad tím, jak vybrat správný odstín, když to má lehce tónovat do opáleného vzhledu, tak si přece nemůžeš vybrat odstín rovnající se Tvé pleti, ale jak pak tipnut ten správný odpovídající? Ha, dilema! =D
      Já měla hadrový únor a už jsem s tím musela dát pokoj, páč mám plnou skříň nových kabátů a bot s kožíškem a příležitost je poprvé vyzkoušet budu mít asi až za rok =D

      Vymazat
  6. ajaj, tak doufám, že s tím stickem to dopadne líp :). Jinak skvělý post! A Khadí vypadá moc dobře...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele, pachatelka.. =D no jo, snad stick bude lepší, dneska ho poprvé vyzkouším. Ale přitom to granátové jablko nádherně voní, jen holt asi není na mě..
      Khadí doporučuju, mají ještě další varianty a jedna lepší než druhá. Dneska jim detailně omrknu sortiment na veletrhu ;)

      Vymazat
  7. fuuu ake dobre nakupy :) ja som bola v vcera v sephore kupit si puder ..dlho som vahala, co k nemu este prihodim, nech je to aspon na tu dvacku, ale povedala som si ze kaslem na to a idem ku kase..tam ma ale predavacka zacala lanirit, ci si este nie nevyberiem..a vybrala som si dva balicky odlicovacich tamponov a ta mila osoba mi na to cele dala 30% ^^ a bonbon a vzorku parfemu k tomu ^^ ..a samozrejme som i o karticku bohatsia..:P

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, Siu, tak to jsi trefila ne na prodavačku, ale na poklad. Mně totiž řekla, že na odličovací tampony akce neplatí, protože už je na ně jiná akce 1+1.. je vidět, že opravdu záleží na lidech.. a jaký pudr sis koupila? neříkej, že Les Beiges =D

      Vymazat
  8. Vzhledem k tomu, že zítra plánuju nálet do parfumerky a drogerky a bůh ví čeho, Tě nemohu odsuzovat moje drahá, že ses tak rozjela :-D- mě drží při zemi pouze omezený rozpočet, takže musím nakupovat na jisto a nemůžu si dovolit pokusy, které pofičí do kýble, že jo :-) - což je teda nadlidský úkon někdy.
    ty jo ten MU buržoustí stojí tolik moc peněz??? no já ho kupovala na eshopu tak se nemůžu divit a můj mě stál dvě kila tuším na elninu (healthy voní božsky co, proto ho miluju hihi )...a kurňa doufám, že mi zítra tu douglasí kartu daj, páč mám fungl nové boží pouzdro na karty, které je teda nepraktické, když musíš najít z těch třiceti karet právě tu jednu, kterou potřebuješ !-))) ale peněžence se tímto značně ulevilo a už nepraská ve švech.
    Jako Khadí sprcháč by mě bavil, ale já fakt potřebuju u sprchování vůně a dezinfekce ala aloe, hm to teda aromaterapie ve sprše nebude, chjo....
    Jo testnula jsem tu Nirvánu, můžeš mi vysvětlit co je to za Nirvánu, když to voní jako jar??? Jak to ti výrobci mysleli, pochopilas to?!-D..a jasně kdyby to vonělo jako Juliet tak to snad i piju hihi......
    Zlatí opatrně na nákupy, ale přeju Ti spoustu tref do černého, abys s nákupy byla spokojená a jaro se fakt vyvedlo.
    Mmch. přesně tak jaro má ty účinky,že člověk touží zkoušet nové věci.
    A ano áááách tu novou jarní Artdeco jsem viděla a je boží!!! :-D....mor na peněženku ale.....
    Ty jo a ani mi nemluv o pavoučích nožičkách v kozačkách, včera jsem objevila v práci ve spisovně pavouka a ten byl stopro věcí než mexický tolar!! brr...
    A co Mates? ten nenakupoval???? !-D
    papá a pusu Vám oběma - paní blogerce i panu asistentovi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, eMičko, to je ta potíž, já už si to dávno nemůžu dovolit taky a tím pádem je to spíš hazard s mým ksichtíkem, páč ač mi to sedne/nesedne, tak to musím dopoužívat =/
      A vůbec mi nemluv o ceně toho MMU - jsme naprosto pitomá - tak já nekupuju absolutně nic mimo slevy a teď jsem podruhé v životě vDouglase a koupím tam za plnou cenu mejkap, o kterém vím, že je na každém druhém eshopu!! =(

      Hihi, nojo, mně ta desinfekční aloe vůně moc voní, takže jsem nadšená a stejně to přemažu voňavým mlékem.. Takže Nirvana v Tobě evokuje jar? Nooo, třeba ji vytvářela nějaká hospodyňka, v které mytí nádobí nirvánu vyvolává =D

      JOOO, ta krásná krémové tvářenka Artdeco - to je nádherná barva a ani by mi nevadilo, že je krémová =)

      No hele, jaro panuje i u nás a já včera čekala půl hodiny u odtoku u vany, aby ten pavouček zase vylezl a já ho chytila - přece ho nespláchnu sprchou. Jen jsem si tak šla hlavu mýt až o půlnoci, protože se flákal kdesi po trubkách =D

      Vymazat
  9. hezký článek:) s řasenkou od Benefitu mám ten samý problém, vůbec mi nevyhovuje a docela lituji těch peněz, které jsem za ni dala :/

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelí, a mělas ji už předtím? já to nechápu, ještě loni mi dělala neuvěřitelnou službu a teď jsem se fakt musela zoufale smát, protože po prvním namalování jsem se vrátila zpátky k té šílené theBalm řasence a používám radši ji..

      Vymazat
  10. tak to jsem ráda, že jsem si na svátku bestsellerů před měsícem nekoupila benefit, ale HR:) i když mi už kdysi přišlo, že they´re real za ten peníz strašně málo vydrží..
    teď taky musím doplnit zásobu, došel sírový krém :_( řebříčkový olej už taky pomalu, chtěla jsem si koupit šampon a kondicionér od JMO a tonikum od MyChelle a taky Nirvanu, ach jéj.. tak přemýšlím, jestli vše koupit najednou nebo na etapyB-)
    no a jaro je tady, tak nějaký kabátek, botky a spoustu květin na zahradu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňousková a víš, že jsem nad HR taky přemýšlela? zatím jsem ji měla jen ze vzorku,ale po tomto debaklu s mou řasenkovou modlou, kdy jsme byla schopná radši sáhnout zase zpátky po té theBalm, jsem schopná koupit už cokoli jiného, než se vrátit k benefitce..bohužel.. =(

      Jakou máš pleť? Jestli suchou, bude to tonikum, od MyChelle ideál, pokud jinou, ušetřím Ti prachy a vybodni se na něj - tedy, mluvím konkrétně o tom mém enzymovém.. prostě jsme jen špatně vybrala. ne, že by mi škodilo, ale je na mě docela dost hydratační, což se mi s tonikem snad ještě nikdy nestalo a bohužel je to na mě už příliš.. Ale že to máš teda pěkně naplánované =D já teď musím doplnit MMU, páč mi veškerý došel a jsem bez něj jak bez ruky, pak si musím udělat nový krém, protože moje poslední dva pokusy nejsou vůbec určené na mou pleť a zlobí a třesu se na předraženou Juliet, kterou snad nikde nemají v akci =(

      miluju jarní kabátky a botky ;) musím zase provětrat celý šatník ;)

      Vymazat
  11. Hm, tak to se budu muset na Budějovickou vypravit.. Sprcháč mě láká, ale teď jsem se ptala na veletrhu přímo u prodejce a ten o existenci takovéhoto produktu nemá ani páru.. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrý fór =D Vidíš, já jsem chtěla ke stánku Khadí taky juknout a nakonec jsem se tam nedostala ani v tu sobotu.. ALe to nechápu, jak to, že o něm u Khadí nevědí?
      Určitě vyraž na Buďárnu, mám to tam moc ráda.. jen se samozřejmě vyplatí trochu pátrat, protože záruka nejlevnějších cen tam opravdu neplatí, ale o to víc pak nějaká cenová bomba překvapí =)

      Vymazat
  12. Jee, ďalší blog podľa môjho gusta :) Teším sa na jeho sledovanie a skvelé nové príspevky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc, pěkně Tě u nás vítám =)

      Vymazat
    2. Jéé, moc děkuju, tož Tě tu u nás pěkně vítám =)

      Vymazat
  13. Má milá, a jak moc! Bažím po nových věcech, po přeměně mých zimních zásob za ty svěží a jarní, ale žel, do první výplaty v nové práci jsou nákupy tabu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zase o tom můžeš snít a pak to pořádně s novou výplatou roztočit ;) jsem zvědavá, až budeš popisovat dojmy z nového místa, to bedlivě sleduju u Tebe na blogu ;)

      Vymazat
  14. Ani mi Miso nemluv, to asi to jaro :-) ja uz stihla 2 objednavky z kosmetickych eshopu, utok na sephoru a clinique. Muj bankovni ucet ani neataci zirat, od ted az do odvolani si davam nakupovaci pust :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, tak jsem dopadla stejně - jak bylo krásně, kreditka se nestačila točit a já skončila dřív, než jsem si to stihla uvědomit =D už mám taky útrum. jedinou útěchou mi jsou balíčky, které by měly teď začít doručovat.. =D

      Vymazat
  15. nalákala jsi mě na tem matující makeup od Bourjois.. ale myslím, že bych se mohla přetrhnout a můj nos nebude zmatněný nikdy :D není matný ani hned po přepudrování, je to marné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha! tak po tomhle by mohl být, je to fakt mazec, matuje už snad po pouhém pohledu na lahvičku =D vydrží cca 6 hodin matný, pak se začnu lehce lesknout, ale neslévá se do vrásek.. jen nejsem zvyklá na tak moc matný vzhled, takže je to pro mě první hodinu po aplikace trochu nepřirozené a musím si zvykat..

      Vymazat
  16. Skvělý článek! Výborné zkušenosti mám s Batiste suchým šamponem. Je se mi blbě sháněl. Kdyby někdo také hledal a nemohl najít ať vyzkouší http://www.xantea.cz/tagy/batiste
    Měj se :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...