úterý 26. listopadu 2013

Tónuju rty přírodním DIZAO! | Dizao Organic Lip Balm Lavender



Kolísavé teploty, vítr, přechod do přetopených tramvají a autobusů, nebo vyhřátých kanceláří, nedělají mým rtů vůbec dobře. Pamatujete na mé problémy s olezlou pusou? Tak tomu se chci tuto zimu vyhnout! Náhodou jsem narazila na pomocníka, který mi v tom dost pomáhá. A navíc pusinku krásně vymaluje - tónovaný balzám Dizao..


Takže, prosím o famfáry, mám zde první sponzorovaný článek. Píše se to tak, že? No, mně se to ale nelíbí. Sice jsem dostala balíček Dizao na zkoušku, ale "sponzorovaný" už moc zavání slovem "zmanipulovaný", nepřijde vám to tak? Takže bych to raději nazvala tak, že jsem byla obdarována na základě jednoho mého komentu pod Dizao kosmetikou zastoupením e-shopu HairBeauty.cz, který určitě všechny znáte (páč to byl, mám dojem, první, ve kterém frčel prodej Natury Sibericy). Dostala jsem balíček s tónovaným balzámem a hydratační anti-age plátýnkovou maskou, o které vám povím někdy příště - ještě jsme se k ní nedostala, schraňuju si ji pro sváteční maskování =).



Z mého článku o olezlé pusu víte, že na loje a balzámy a vůbec péči o rty já jsem docela ras. Vlastně by se dalo říct, že pokud  je platné tvrzení, že mi pleť reaguje velice přecitlivěle na to, co se jí nelíbí (foto její reakce na ďábelzský enzymák od Ryoru zde), u rtů to platí dvojnásob. Mám velice přecitlivělou pusinku na vítr, na špatné rtěnky, na vysušování, na horko, na zpocení z dobíhání tramvaje.. Pak jsem narazila na poklad - Rêve de Miel - a problém byl vyřešen. Od té doby se mi "olezlost" nevrátila. Mohlo pařit sluníčko, jak chtělo, spálila jsem se na Proře při cestování  po severním pobřeží Německa (kuk na článek), začaly první mrazíky, prostě ticho po pěšině..


Tím jsem chtěla říct, že moje rty jsou fakt dobrým radarem pro kvalitní péči. A v tuhle chvíli vám představím DIZAO balzámek. Odhlédněme od toho, že jsem ho dostala. Ani to není záruka vychvalování značky, nebo konkerétního produktu. Ale DIZAO, vážené, já moc dobře znám. Pamatujete na článek o zářijovém veletrhu World of Beauty&Spa? Tak tam jsem se poprvé s firmou Dizao Organics setkala poprvé. Tehdy jsem si domů přinesla vzorek přírodního make-upu a jejich úžasnou rtěnku. Make-up jsem od té doby nedala z ruky, páč se pak k mé velké radosti od Renči dostal ke mně (napíšu o něm, slibuju, a zřejmě už v rámci podzimní péče o pleť), protože jsem se dozvěděla, že začátkem příštího roku by se k nám měl dostat i rozšířený sortiment jejich dekorativky (a já nutně potřebuju toho make-upu světlejší odstín na zimu!).
 


Chcete nějaké konkrétní informace o značce? Moc jich k sehnání není.. Jedná se o 100% přírodní kosmetiku vyráběnou v USA (ale nějaké ruské vztahy tam fakt budou, viz prodavačka na veletrhu) a vlastnící certifikát USDA, což je pro americký trh jeden z nejpřísnějších certifikátů, bo byl od počátku cílen především pro organické potraviny. Hezké, ne?


Balení
Balení je čisťounké - bílá tuba - polepené všemi důležitými informacemi a v nezvykle papírovém provedení. Nevím, čím to je, ale i když jsem mu dala záhul v kabelce s ostatními krámy, obal zůstal neporušený, písmo neošoupané a ani bílá barva nenesla známky nějakého zašpiněný - že by to teda nebyl papír? Obsah: 4,25 g.


Barva
Na trhu jsou i bezbarvé balzámky na rty, které mají větší podíl přírody (z 95 % organické). Voní krásně a po surovinách, které si vyberete - skořice, čokoláda, fíky, granátové jablko.. Tónovaný balzám, můj je v odstínu Lavender, č. 220, je spíše jako rtěnko-balzám. Pigment je až neskutečný na to, že je tam 90 % přírody a ta péče je z tyčinky vážně znát. Stačí jednou přetřít a nejenže je patrné okamžité zabarvení, ale rozeznáte i barvy (není to tedy taková jednolitá lehká růž), opravdu si můžete vybírat podle jednotlivých odstínů (na výběr z 20ti různých pojmenovaných po květinách).



Odstín Lavender opravdu ctí svůj název. Po jednom přetření vám rty půjdou do fialova. Dokonce jsem se musela  krotit a přetírat opravdu jen jednou, protože při několikerém přetření odstín natolik zintenzivněl, až jsem se v tom na denní líčení moc necítila =D. Jo a barva na rtech zůstává, vpíjí se do nich - večer před spaním jsem namazala a ráno jsem měla rty ještě barevné. Nemusíte se však bát, že by se nějak sléval nebo mapoval. Nános barvy mizí rovnoměrně. A co je velké plus, u tónovaných balzámů docela nezvyklé (známe Labella, že?!), že se neusazuje v drážkách na rtech.


Vůně a chuť
Co se týče vůně, tak budete zklamané, pokud čekáte omamný závan při každém otevření. Nechápu to, prý by měly i vonět, ale ten můj je naprosto bez "příchutě" a to myslím doslova - není sladký, na rtech ho necítíte nijak. Pokud máte nějaké zkušenosti s balzámy Burt´s Bees, tak mi hodně připomíná tu přírodní verzi - Dizao Lavender prostě chutná jako základ ze včelího vosku, tedy přírodně, ale jinak nijak.
 
Poprvé jsem pro vás byla schopná nafotit pusu. Nevím, jestli toho nebudu litovat.. =D


Název ve mně evokoval závan fialových polí v Provence a ono houby. Dokonce ani ve složení nenajdete levanduli, proč?? No nic, takový mateník. U nás ve škole by to nazvali nevhodně zvolenou marketingovou strategií =D.


Účinky
To vás asi zajímá nejvíc, že? Ano, je to príma balzám. To tónování na něm je jenom taková nadstavba, ale sám o sobě stačí. Díky velkému obsahu pečujících olejů (Jojobový, Kokosový, Mátový..) a másel (Kakaové, Bambucké) je balzám opravdu hojivý, ochrání i v mrazech, rty nijak nedráždí a rozhodně nevysušuje.


Zkoušela jsem ho i v nejhorších podmínkách (mráz, dlouhé výlety, mrholení, vypití litru vody a snězení 3 mandarinek) a na rtech vydržel v plném nánosu 3 hodiny. Barva byla znatelná i potom, ale už se ztratila hydratace a bylo potřeba přemáznout znovu.



Taková zajímavost - zřejmě obsah Máty dodává balzámu lehkou pikantnost a po prvních aplikacích mě lehce pálily rty (ale ne ve špatném slova smyslu, ale třeba stejně jako vás pálí jazyk po ostřejší mentolové žvýkačce). Na tento efekt si však rty velmi rychle zvykly a při třetí aplikaci už jsem žádné mrnění nezaznamenala.


Na začátku článku jsem zde zmiňovala Rêve de Miel od Nuxe a ne náhodou. Od té doby, co ho mám, je nedílnou součástí mé kosmetické výbavy a ani jeho těžké skleněné balení mě neodradí ho tahat s sebou v kabelce. Dizao balzám není tak lepivý, prostě je znát, že je tam to tónování lehce na úkor péče. Kdo však nemá rád lepivost, bude nadšený, to u Lavender opravdu nehrozí (ale já se pak do toho u Nuxe zamilovala a tady mi tedy trochu chybělo). Na rtech je jemný, hladký, přirozeně lesklý (ale nečekejte žádný shine jako u lesků). Nevím, jakou složkou to je (Mátou? - Prokrvení?), ale po přetření se rty lehce opticky zvětší a vrásky na nich vypnou.


Ač barevný, rty po něm nešupinkujou, nevysušují se, prostě je fajn. Mně by tedy rozhodně lákala víc třeba skořicová verze těch jejich klasických pečujících  (95%) balzámů, páč na barvení mám pořád radši rtěnkovou klasiku. Kdo však nesnese na rtech intenzivní barevný nános a je citlivý na parfemace, pro toho je tento tónovaný balzám perfektní volba.

Balení se jim fakt povedlo. Jak krabička, tak čistý design tuby.

Cena
Uznávám, že cena není nejnižší (249,- za kus), ale oproti první informaci z veletrhu, že bude stát 290,- je to pořád ještě prima. Můžete si to srovnat s velmi chválenými balzámy Korres, které mají také tónované verzi a vyjdou vás na 199,- Kč a ty prosím, dle mé zkušenosti, za ta dvě kilča opravdu nestojí - rty mi vysušovaly jak prase, tónování se usazovalo na šupinkách a rýhách rtů a ještě jsem po  nich měla olezlou pusu, takže jsem ji pak musela několik týdnů léčit kalciovkou. Fuj!


Můj skvostný Rêve de Miel momentálně vychází zase na 322,- Kč, což už je teda pálka. Z toho všeho mi vychází Dizao stále nejlíp - jak složením, tak cenou, tak účinky, tak výdrží (skoro neubývá, vydrží vám tedy cca 2-3 měsíce intenzivního mazání 5x denně, což pochybuju, že tak budete používat, protože kdo tónuje na noc kromě mě, která to prostě musela zkoušet na maximum?).

Edit: Dneska je doslova ku***á zima, vítr fičí, je pod nulou a nevím jak u vás, ale na Pze 9 to vypadá na pěkně mrazivou noc. Každopádně mi to nedá sem nehodit tento edit. Dneska jsem vyrazila do tohoto počasí vyzbrojená jen tímto balzámkem a musím vám říct, že jsem těžce zplakala.. Tento balzámek je hrozně príma do mírného počasí a jako pečující obdoba rtěnky, ale do mrazu fakt určen není. Na rtech vám mrazy nepřežije, musíte si furt mazat pusu a stejně nemáte pocit ochrany. Na sjezdovku se vybodněte na tónovanou parádu a určitě vemte něco silnějšího (já beru svého skleněného Nuxíka).

Sweet Set s pečujícími balzámy a Lovely Set s tónovanými.

Co jsem koukala, tak ještě existují dárkové kazety Sweet Set a Lovely Set se sadami buď pečujících, nebo tónovaných balzámů. U nás však nejsou k sehnání, ale třeba se vám poštěstí někde na zahraničních e-shopech, nebo přímo na jejich ofiko stránkách.


Původně jsem chtěla skloubit recenzi balzámu rovnou s tou plátýnkovou maskou (fakt jsem nevěřila, že bych dokázala vyplodit tolik slov jen na balzám na rty, ale koukám, že jsem se podcenila =D), ale v neděli mi do schránky bliknul newsletter o akci e-shopu HairBeauty právě na výrobky DIZAO, kdy ke dvěma zakoupeným balzámům, nebo řasence Dizao (tu bych strašně chtěla vyzkoušet už od toho veletrhu!), dostanete rtěnku Dizao jako dárek (a za tu můžu dát ruku do ohně, viz článek). Akce platí od 25. 11. do 2. 12., nebo do vyprodání zásob.





Takže.. Máte doma  už něco od Dizao Organics? Nějaké zkušenosti třeba s tou řasenkou? ;)




P.S.: Tímto moc děkuji paní Lídě z HairBeauty.cz za zaslané dárečky k vyzkoušení. Vyzkoušení té masky už se nemůžu dočkat! =)


41 komentářů:

  1. Hele, co mi to děláš?! Na balzámky jsem už samo koukala, tekla mi slina, ale ta vysoká cena ji zarazila.. ale co mám dělat teď, když jsi mi řekla, že ten balzám za to opravdu stojí?! :D
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já bych to řekla takhle.. četlas edit? Pokud chceš lehkou obdobu rtěnky, pak Tě tento balzámek vlastně vyjde jako trochu dražší drogerková rtěnka a navíc je přírodní a mocc príma. Pokud chceš ochranu na ven do zimy, nemá to cenu a počkej s ním na jaro ;) Pokud však máš neodbytný pocit, že potřebuješ skořicový, nebo čokoládový balzám, jako já, tak Ti asi, obávám se, není pomoci =D

      Vymazat
    2. Hm, tak ten skořicový asi opravdu potřebuju!

      Vymazat
  2. No do háje, já si tě snad do Vánoc odeberu z reading listu, neboť to začíná býti dosti nesnesitelný, jak všechno potřebuju :D Až jsem skoro poskočila radostí u toho editu, balzámek možná počká na jaro, teď bych potřebovala něco superhyper hydratačního, mé rty jsou poslední dobou jeden velkej průser. Nepomáhá mi nic, ani chemka (a to jsem už v zoufalství nasadila takový kalibr jako je Carmex), ani příroda. Myslíš, že by mě mohl spasit Nuxe? Ta cena je teda au, ale ty moje šupinky, to je teda skvost se ně dívat...

    Jo a na balzám je to opravdu rekordní výlev, vůbec jsem se nemohla dohrabat ke konci :D Přála bych si být tak výřečná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chacha, výřečná! Kdybys mě někde potkala, tak bys asi nevěřila, že jsem to já - tahle výřečnost totiž funguje předepším v psané formě ;) Ale jsem ráda, že jsi dočetla až nakonec =D

      Já si říkala, že edit asi zvrátí hodně rozhodnutí, ale musela jsem to napsat, fakt si nelajznu opěvovat něco k určitému použití, když zjistím, že na to zrovna nefunguje. Ale máš recht, jak jsem psala Wonderfull TOday výš, na jaro a léto bude skvělý a těch odstínů! Kurňa, to mě dere, ale naštěstí do jara dlouhá doba. Zatím ty Tvoje problémy.. Koukalas do toho článku o olezlé puse? Tam jich je docela dost a "běžným smrtelníkům" postačí ty v článku vyjmenované. Mně pak teda zachránil Blistex MedPlus (http://mitsuuko.blogspot.cz/2013/06/moje-letni-lasky-oblibenci-za-cerven.html), ale jen přechodně, cca do týdně se obtíže vrátily a pomohl mi opravdu až ten Nuxe.. Pořádně si ten článek o něm pročti, fakt tam vypisuju všechno - ze začátku jsme ho totiž celkem dost ztrhala. Pak jsem musela dopsat edit(zase ten edit! =D), kterým jsme totálně změnila celý pohled na Reve - je to jediná věc, která mi na ty obtíže pomáhá a od té doby, co ho mám, už jsem neměla ani náznak šupinek, pnutí, pálení, vysušení, prostě ničeho, ani koutky už se mi neudělají ani po zubařce, prostě je parádní a nejen na hojení, ale i jak prevence. DNeska jsme se domů fakt těšila, až si tím tu pusu přemáznu - byla to slast po tom vysušení. Jo a jukni, teď jsou všude na těch zahraničních eshopech vánoční slevy, tak se Ti ho podaří sehnat třeba už za 250 a to by pak byla fajn cena - jako tyto balzámky. A pokud můžeš, zvol platbu librami, eura jsou teď s šíleným kurzem =/ Jo a ještě dodám - ten Nuxe mají nejen ve skleničce, jako mám jjá, ale i v tubě ;)

      Vymazat
    2. Vpsané formě bych to brala dvojnásob, na bakalářky, diplomky a práce tohoto typu ideální, to by mě bodlo :D

      Jojo, edit mě zachránil. No, ale zůstaneme nohama na zemi, to, že jsem Dizao zavrhla teď, neznamená, že jakmile se teploty nevyšplhají na pro mě přijtelné hodnoty, hned si pro něj nepoběžím. Já na rtěnky moc nejsem, tím, že mám suché rty, tak dávám přednost tónujícím balzámům, lip butterům apod. Problém u většiny ale je, že mi šíleně zalézají do rýh, tudíž jediné dvě použitelné tyčinky jsou pro mě překvapivě Labello (jahoda, třešeň) nebo Revlon lip butter. Takže pokud tohle funguje, jak má, tak je to na jaro jasná volba :)

      Jojo, olezlou pusu jsem četla, ale za ty hříšné peníze jsem se potřebovala znovu optat, jestli ti stále vyhovuje, nebo přišel další edit :) Teď po tvém popisu ho chci zase víc, chjooo. Díky za tip, prolezu všechny eshopy, škoda, že ho už nemají na parfums.cz, tam vycházel slušně, ale to jsem byla ještě v rozhodovací fázi a dneska už je fuč. To jsem celá já, no. Asi ho pořídím v kelímku, sice tenhle druh balení jinak moc nevyhledávám, ale zase mě ještě čeká tyčinka Badger, u které jsem si dala předsevzetí, že ji nerozbalím dřív, než nějaký další balzám spotřebuju. Mám jich rozdělaných hrozně moc, ale na Badger už se fakt těším :D

      Vymazat
    3. Joo, ke školním pracem se to hodí,ale je to dvousečné - mám problém dodržet požadovaný rozsah, neumím to zkrátit. =D

      No, tak to mě Labello hrozně vysušovalo rty a právě do rýh pak po tom vysoušení zalízal . fuj..
      U tohohle to opravdu nehrozí, je to sametka jemná a barva je opravdu úžasná - na balzám.. přemýšlím k čemu to přirovnat.. třeba k těm mangovým rtěnkám od Korres, ony taky udělají jen lehkou barevnou vrstvu, která je však stále trochu transparentní. Na rozdíl od Dizaa však jejich péči stojí za kuloví..

      O tom Badgeru slyším poprvé, co to je?? ZAtím mě láká už jen tím názvem!! =D

      Vymazat
    4. Zase lepší než natahovat text jak žvejkačku, aby ses dostala alespoň na tu dolní hranici, to už se mi taky stalo o:)

      Já budu s tím Labellem asi jediná, ale mě opravdu vyhovuje. Hydratace sice mizerná, ale dodává mým rtům přesně ten stupeň zabarvení, který od tónováku vyžaduju. Mangové rtěnky od Korres neznám, ale zato mám doma jeden lip butter od Korres a to je teda katastrofa. Vůbec to nehydratuje a navíc to šíleně zalézá. To má peněženka dost zaplakala... O Badger jsem pro změnu četla u An, vy mě holky budete mít jednou na svědomí, fakt :D Koupila jsem si rovnou celý kit http://www.feelunique.com/p/Badger-Balm-Classic-Lip-Kit-Green-4.2g

      Vymazat
    5. No potěš koště, to tam neměli, když jsem ho kupovala za draho na ebay :-( Ale to už teď nic Mitsuuko nezachrání, tady nakupovat umí:-D

      Vymazat
    6. Chacháá a jak!!! no, ale budu se držet zkrátka, momentálně jsem přebalzámovaná =D

      Díky Dejni, za SZ i její obsah ;)

      M.: No, to je přesně ono, ten Korres mi to dělal jako balzám a Labello jako lůj.. na barvu mám prostě rtěnky (a některé tak skvělé, že hydratují víc jak pečující balzámy a přitom plně kryjí) a na péči Reve de Miel ;)
      A ten kit jsi mi opravdu ukazovat neměla =D

      Vymazat
  3. Mici, to vypadá skvěle! I ta pigmentace je pěkná, že bych pořídila do sbírky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. T pigmentaci jsem tam fafkt nečekala. A na to, že je tak hodně barvící jsem zase nečekala, že nebude vysušovat, takže za mě rozhodně ano.. jen těch druhů.. fakt nevím, který si k tomu fialovému vybrat =)

      Vymazat
  4. Předně bych moc chtěla pochválit Tvůj blog, na který jsem narazila teprve nedávno a články jsou super. Balzám vypadá fakt pěkně, hlavně ta barva, ale asi by mě zklamalo, že nevodí po levanduli, když je tak krásně namalovaná na obalu :D. Mno kdyby byl o kilo levnější, tak už bych uvažovala o koupi, takhle asi ne-e. A taky nechápu, co všichni mají na těch Korres balzámech..a ta jejich rtěnka s mangovým máslem mě rovněž nenadchla, takový průměr. Nemáš zkušenost s Hurraw nebo Crazy Rumors?:) Za těch pár kaček uvažuju, že je u iherb přihodím do košíku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. óó, moc děkuji, Tebe jsem u nás ještě neviděla =) Tak Tě tu pěkně vítám, matýsek mává tlapkou..

      N, ta cena je opravdu vysoká, ale už jsem asi zblblá z toho Nuxu, který je ještě dražší a stím, že mi vydrží počítám tak ještě na další rok a navíc s ním nepotřebuju naprostou žádnou jinou péči, tak už mi tak drahý nepřijde =) ale to je fakt proto, že mě zachránil a stále to dělá. Škoda, že není třeb ana lékařsý předpis =D

      Korres je fakt hrozný, nechápu to, ta mangová rtěnka mě po čase na puse svědí, to samé ale i ten jejich balzám a hrozně obojí vysušuje - nepochopila jsem to =/ Budu Tě muset zklamat, ale Hurraw jsem jen jednou obkukovala a po zkouknutí druhů příchutí jsem si nakonec nevzala žádný. Co se týče Crazy Rumors, včera jsem u Triss obdivovala z čajové kolekce ten skořicový a opravdu nádherně neskutečně voněl. Nezkoušela jsem na puse, ale co jsem čichala a viděla složení, šla bych za tu cenu určitě do něj ;) Dizao bych pak doporučila jako přrodní alternativu rtěnky =)

      Vymazat
  5. A sakra, zrovna tohle znělo docela hanlivě =D
    No, Tvůj pud sebezáchovy obdivuju a chválím a jak jsi četla už víš, hned jsme se zkušeností očuchání skořícového od Tebe musela pochlubit =) Oni mají i barevné? a zkoušelas je? Jeslti barví hodně, neslévají se a jak je to s péčí.. Sakra, Ty jejich sety vypadjí lákavě..

    OdpovědětVymazat
  6. To rozhodně. Složením s emi taky líbí, ale jak budou fungovat na puse, to nevim, každopádně zkouška bude stát míň, než zkouška těch jiných výše jmenovaných ;)

    OdpovědětVymazat
  7. jó? Už to vidím, v Praze jsou tři místa.. to je dobré.. =D ale dkud mám Nuxe a plné šufle rtěnek, nepotřebuju zatím žádný =) ale aspoň vím, kam se dál kouknout ;)

    OdpovědětVymazat
  8. No, to je jasný! =D jo a dneska Tvoje BB ALterra - mám 2 nové boule! =D takže s tímto taky nebudeme kamarádi

    OdpovědětVymazat
  9. No to já fakt nevím =D uvidíme.. zusím teď vysadím úplně zkoušení BB a jet jen rutinu, jeslti se to uklidní ;)

    OdpovědětVymazat
  10. to je on ;) jiný není.. a jak ti vyhovuje?

    OdpovědětVymazat
  11. Zahajujem snuru skusania prirodnym balzamov, takze si pisem do zoznamu:) A inak ako som videla ten nadpis, hned si tak vravim, ci konecne bude nafoteny aj na perach. Takze mile prekvapenie, ze konecne je! Jupiii :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chacha, já si říkala, kdo se ozve!! =D Ale jen je mi líto, že ten foťák prostě sežere barvu anic s tím neudělám. Doopravdy mám kůži daleko žlutější a tmavší a rty byly taky fialovější, skoro jako na tom obrázku originálního balení ;)

      Vymazat
  12. Jó tak to vypadá moc hezky, ale ta absence levandule mě celkem pobavila, tu bych tam jako čekala, ale zas ono to asi bylo myšleno na tu barvu že :-) a to splněno bylo....jsem ráda, žes fotnula rtíky - není čeho litovat :-))...Ale rovnou Ti říkám až ochutnáš můj balzám na rty vařený z lásky už nebudeš chtít jiný haha....ovšem kdyby Ti nesedla příchuť, tak piš udělám Ti neutrál :-)....a když máš takové rtíčky radary, jsem docela zvědavá co řekneš na ten můj :-D......já teď nutně potřebuju nějaký do mrazů a toho k....počasí, tak asi sáhnu po Balea s urea v tubičce, loni se osvědčila a jinak mažu tou svou "sladkostí" !-D....moc krásně a profesionálně vytvořený článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě.. hele, já kdybych o tom nic nečetla předem a nevěděla, tak jsem docela dožraná, že si koupím jako zákazník za 250,-b alzám - přírodní - "levandule" a pak až doma zjistím, že je to jen označení barvy =D

      Já už se na něj taky hrozně moc těším. Kdyby vydržel (což si myslím, že to s přehledem dá) lyžovačku na horách, budu tahat ten, protože je přeci jen skladnější do kapsy, než skoro "čtvrtkilový" Nuxe =D

      óóó a děkuji za dovětek, právě jsem se bála, aby se to nezvrhlo.. víš, jak většina holek říká, že je z článku, i kdyby bloggerka sebevíc nechtěla, poznat, když tu věc dostane zadarmo.. Asi proto jsem tam ještě musela přihodit ten Edit - ro čisté svědomí. Ještě že mi nešly nahrát ty fotky už ráno, jinak bych ho tam dodávala až teď =)

      Vymazat
    2. Souhlasím! Balzám značky eM je nejlepší!! :o)) A navíc mi ho kolegyně děsně závidí :D
      A ještěže si dopsala ten edit, už mě zas svrběly prsty objednávat..

      Vymazat
    3. nooo, však počkej, až se objev v oblíbencích na jaře! =D

      Vymazat
    4. No právě Míšo, to je vončo, ono totiž jak je výroben marketingově "podávaný" výrobcem je dost odlišné od reality a proto pak musí přijít blogerka, která se nezblázní když dostane vzorek zdarma ale napíše regulérně klady i zápory, pokud někdo čeká od recenze jen klady, tak ať jde jinam né...tobě se to nezvrhlo a je fajn, že ten edit byl a hlavně jsi to narovinku napsala ihned, což většina holek ani nepřizná, že to maj zadara od někoho, takže v klidu.....já mám celkově balzámy ráda, tónovací netónovací i to Lobello mám, ale teď nepoužívám...ale zas ta cena mi příjde dost, to už mám Revlon lip butter, což už je rtěnka a i když to není příroda, což od ní ani nečekám, tak je to i fakt super "balzám", a pak už nemám potřebu ani shánět jiné tónované balzámky, zvlášť v zimě, bo buď si dám rtěnku nebo balzám, jako příroda se na puse hodně cení, bo to člověk papá...ale i tak ta cena je stejně na mě vysoká :-)
      Ó Enko děkuji moc za ocenění!!!!!! Je jasný, že zase někdy navařím nějakou dávku a pošlu k Tobě, ať maj kolegyňky důvod trošku závidět hihi

      Vymazat
  13. Mně teda levandule strašně smrdí, takže od čehokoli levandulového utíkám pryč. :-) Dvě stě padesát korun bych za balzám na rty určitě nedala, mám svůj vyzkoušený poklad. :-) Navíc, taky si mažu pusu před odchodem do mrazu (a doma pak už většinou domáznu čímkoli, co je po ruce, pokud rty uhlídám, stačí mi to), jenže tím stylem, že to fakt napatlu nikterak pečlivě i za kontury rtů. Za mě do zimy barvičky prostě ne, možná na podzim, ale do krutého mrazu potřebuju rty ošetřit něčím, co mi na nich vydrží a nemuset koukat, jestli nemám náhodou růžovou rozmazanou až na bradě. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, tohle je fakt spíš lehká péče do mírných teplot. Primárně bude sloužit spíš jako odlehčená rtěnka pro milovnice transparentního zabarvení.. A jakého máš oblíbence? ;)

      Vymazat
    2. Jedna místní firmička vyrábějící ručně dělanou kosmetiku. Maminka tam pracuje, tak mi kupuje balzámky přímo u zdroje. Bohužel neposloužím ani linkem na e-shop, protože tam ho momentálně v nabídce nemají. :-) Mám doma nasyslený už tři. (Co se složení týče, tak bambucké máslo, mandlový olej jako hlavní suroviny, ještě něco, co si nepamatuju :-) a nějaká parfemace a zřejmě kvůli ní to teda nelze vydávat za úplně přírodní kosmetiku, což mi nevadí, protože bonusově mi jejich produkty voní mnohem víc než cokoli z drogerky a pokud různá pečující kosmetika voní, ráda se na to utáhnout dám, jinak mě různé krémy, balzámy a jiná mazátka totiž moc neberou). :-)

      Vymazat
    3. No, budeš se divit, ale mě taky berou jen do t= chvíle, dokud nenarazím na ideál a pak už na něj nedám dopustit. TOhle spadá doo stejné skupiny matladel jako rtěnky, tedy nevyybírám druh péče, ale barvy a tam je v domácích zásobách stále co dohánět ;)

      Vymazat
    4. A docelas mě nalákala na ten Tvůj poklad.. škodá, že se nedá sehnat i jinde.

      Vymazat
  14. tuhle značku jsem dřív neznala, ale vypadá to moc hezky... brala bych je všechny :D líbí se mi ta barva, obal, všechno! myslím, že mám problém :D

    OdpovědětVymazat
  15. O Hibiskiss psala něco málo trb:
    http://denjekrasny.blogspot.cz/2012/08/5-duvodu-proc-nepotrebuji-revlon.html

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna včera mě kámoška dokopala k nákupu Dizao balzámu- ale zatím jenom ten čokoládový, páč u sofastars v recenzi mě překvapilo, jak jsou ty barevné strašně moc pigmentované. A taky bych teda čekala aspoň závan té vyobrazené kytky, škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, čokoládka.. hmmm, já jsem zamilovaná do té skořice, chtěla bych ji vyzkoušet, ale teď to teda fakt nejde..

      No a ty nechceš zrovna tónovaný? to jsi asi jediná =D vidíš, ale jepravda, že do zimy je nejlepší bezbarvá péče, páč to nikde nepřetáhneš, jen to pečuje, nedělá to s mrazem neplechu atd..

      Vymazat
  17. Farebne prirodne balzamy/barvy na rty odporucam urcite HibiKiss od Crazy Rumors :)) http://www.rumors.cz/crazy-rumors-hibiskiss/ Ja mam tropical a farbi rtenka a je uplne ze tutti frutti! Recenzia tu (to posledne): http://peackapples.blogspot.cz/2013/09/zaostrene-na-farebne-balzamy-na-pery.html

    A prave som na inom blogu objavila toto:
    http://bangbag.cz/10-balzamy-hurraw
    Su veganske organicke a neviem co este a tie farebne vraj aj farbia...O_o Chceeeem! :/

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...