středa 6. listopadu 2013

Na dámskou jízdu do Poděbrad | Kosmetika PRIMAVERA v hotelu GOLFI

 
Pokračujeme v restech. Dámská jízda byla natolik výživná, že jsem si musela dát od článku fakt odstup. Tento článek bude určen všem, které  mají chuť na rozmazlování v podobě kosmetických kúr (zde přírodní německá firma Primavera), havajských masáží lávovými kameny a tělových masáží horkým olejem, vše zpříjemněno gastronomickou nirvánou na poděbradské kolonádě a zakončeno přespáním v krásném pokojíčku hotelu Golfi s výhledem na řeku a poděbradským zámečkem hned za rohem.


Začalo to nenápadně. Pár blogerek bylo pozváno na uvedení výrobků John Masters Organics do prodeje v obchůdku Greenwave. Majitelka a naprostá přírodní vševědoucnice Denisa se před námi zmínila, že v jejím poděbradském salonu Primavera dělá ošetření tímto přírodním skvostem a že je vše propojeno s hotelem, který má v nabídce i rozmazlovací balíčky. Ty obsahují víkendové ubytování a pečující programy, jejichž volba je plně na vás a na možnostech vaší peněženky (nebo kreditek, ale zase finančně vykrvácet před Vánocemi není moc praktické..). Slovo dalo slovo, já s Lárkou jsme se nadchly, LuciFrid celou akci posvětila příslibem své přítomnosti a bylo. Jede se do Poděbrad!!
 
Můžu vám na rovinu říct, že o takové dámské jízdě jsem zatím jen četla. Doporučuju trilogii Město dívek, Město žen  a Město života. Je to krásně napsaný román Patricie Scanlan, svého času to byl anglický bestseller a já celou trilogii četla asi 5x a stále se k ní co pár měsíců vracím. Mimo jiné se z hlavní hrdinky stane zakladatelka luxusních kosmetických domů - to na vysvětlenou pro tuto asociaci  ;). Mně se jí totiž nakonec povedlo prožít. Věřte mi, že jsem do té doby myslela, že na to potřebujete kamarádky už od školky, abyste s nimi mohly něco podobného sdílet, cítit se dobře a plně si to užít. A jak já se mýlila!! Lárku a Luci jsem poznala až nedávno v začátcích tohoto blogu a Denisu jsem poznala v podstatě až v Poděbradech. A jaká to byla jízda! Nemohla jsem mít lepší společnost!!
 
Neberte to jako přímo promo článek, nebo záznam z deníčku. Mám dojem, že z toho nakonec vzejde takový malý hybridek od obého. V závěru to můžete brát i jako tip na místa, nebo recept na dámskou jízdu. Jako že to jde, holky!! =D
 
 
 
 
Hotel GOLFI
 
Hotel v celé své kráse..
 
Znáte to.. V nynější době se to na různých slevových portálech jen hemží nabídkami ubytování a neznám nic praktičtějšího, než koupit nějaký pobyt jako dárek k narozkám, nebo Vánocům.. Hloupé však je, když fakt nevíte, do čeho jdete - jaký je hotel? Jaké budou služby? Bude to tam hezky zařízené? Užijeme si to tam? Bude tam, kam jít? Kde se dobře najíst? No, tak co se týče hotelu Golfi, tak jsme vše vyzkoušely do mrtě!
 
Pokojíček Basic
 
Ubytování hotel nabízí v několika druzích pokojíčků. Ty hezčí můžete obkouknout i z fotek a bude vám to stačit, ale pojmenování "basic" ve mně samo o sobě vzbuzuje nedůvěru, proto (a taky kvůli ušetřeným penízkům, které jsme chtěly vrazit do kosmetiky a žrádýlka!) jsme vyzkoušely tu nejzákladnější nabídku - právě pokoje Basic. Na férovku říkám, že jsem se toho docela bála. Zkušenosti se společnou sociálkou, nebo průchozími pokoji mně naučily obezřetnosti a notné podezřívavosti.
 
"Můj" slavný minibar - časáčky, founy a odličovátka samozřejmě nesměly chybět!
 
UFFF! Pokojíček byl krásný, čistý, s vlastní sociálkou (dokonce měl samostatné WC), TV a vlastním mini barem (při ubytovávání: "Kurňa, jakej blázen by utrácel za předražený minibar?" a po ubytování: "Napočítejte mi tam prosím ještě ty dvě ledové kávy" =D - jo a předraženej nebyl vůbec, ta káva byla ILLY, velice levná a nejlepší, jakou jsem měla - s kakaem!).
 
 
 
 
WELLNESS služby
 
Masérská komnata a parní lázně v hotelu Golfi
 
Co se týče kosmetického ošetření a masérských služeb, pak můžete být v klidu, že byste se musely někam trmácet. Jen hezky v klidu zavoláte na recepci (do teď nevím jak se to dělá, ale my jsme technické vybavení hotelu vůbec nepochopily - ani výtah nás nechtěl poslouchat!), objednáte si župánek a bačkůrky, které vám během minutky donese pokojská na pokoj a vy už jen obcházíte kúry, které jste si naobjednaly. Doporučuju mít sjednané buď v rámci balíčku a to se s vámi pak sami na nějakém rozvrhu domluví, nebo všechny služby zajistit předem. Je tam docela nátřesk a pak byste taky mohly celý víkend prosedět u minibaru a čučet na pokoji na telku. Hotel nabízí i parní saunu, ale tu jsme už teda fakt nezvládly.
 
Už od malička jsem hrozně nerozhodná. Nikdy jsem nevěděla, jakou zmrzku z těch oblíbených si dát, tak jsem pak sáhla po nějaké neznámé a letěla na zem na prvním přechodu (fígl, abych nedostala sekec, ale přitom ji nemusela jíst =D), protože byla fakt hnusná. Stejně tak to bylo i s výběrem masáže. Kurňa, vždyť mají na výběr asi z 15 druhů, přičemž jsem nikdy nebyla ani na jedné z uvedených! Nakonec jsme to s masérkou zkombinovaly a vylezla z toho masáž šíje, zad i bederní páteře + nohou lávovými kameny (= havajská masáž) a horkým olejem. Koho by zajímaly detaily, byla jsme u fyzioterapeutky paní Ivanky.
 
Jestli myslíte, že se tu teď začnu rozplývat, jste na omylu. Masáž by byla fajn až na to, že mi tam furt někdo lezl. Paní Ivanka měla sice zázračnou sílu v prstech, ale nebyla dostatečně silná, aby nežádoucí hosty ignorovala, nepouštěla dovnitř, nebo prostě zamkla dveře, když se jí zrovna na lehátku válela zcela nahá osoba! Mám (a ona možná taky) jedinou kliku, že nejsem stydlivá!! Navíc mi hned vedle hlavy celou hodinu chrochtalo zařízení na zahřívání lávových kamenů a vždy když klesla teplota, voda se začala vařit a bublat, jako ve varné konvici - príma relax - jak po ránu v kantýně. Co se týče masáže samotné, špatná nebyla, ale zjevně jsem na ni nebyla naladěná, takže radši popojedem k příjemnějším záležitostem a už to tu nebudu rozpitvávat.
 
 
 
 
 
Kosmetické ošetření ve studiu PRIMAVERA
 
 
 
Bohužel, v Praze salon zatím není. Ale všimly jste si slovíčka "zatím"? Je tam zcela schválně, ale podrobnosti si pro vás chystám začátkem prosince, kdy si pokecáme s Denisou o Greenwave, přírodní kosmetice, preferovaných značkách, vánočních balíčcích a samozřejmě právě o chystaném studiu v Praze. Snad to vyjde, ale při nejhorším budu dojíždět do Poděbrad =).
 
Kromě již zmíněných speciálních víkendových balíčků (např. zde) je možné, domluvit si pouze ošetření, aniž byste se ubytovávaly (zkuste domluvit přes soukromé zprávy nejlépe rovnou na FB Greenwave). My jsme to tak měly. Protože jsme se, tři ženský, časově nedokázaly shodnout na termínu žádného balíčku, zamluvily jsme si zvlášť masáž, ubytování i kosmetiku. A řeknu vám, nelituju naprosto ničeho. Kosmetické ošetření přímo ze zlatých ručiček Denisy dokázalo upozadit i divnost masáže.
 
Vpravo dole - holky šíkovný ze studia Primavera (úplně dole na fotce Denisa =)
 
V salonu pracují s německou kosmetikou Primavera. Abych vám pravdu řekla, nemám o ní moc co napsat. Je to prostě nádherně voňavá kosmetika, plná přírodních věcí, jako jsou esenciální oleje, másla, bylinky, kytičky aj... Neobsahuje žádné chemické hnusy. Je pravda, že není zrovna nejlevnější, ale co jsem zkoušela, tak zatím neujúčinnější. Abych vám to doložila na příkladu - po běžném relaxačním ošetření Primaverou jsem měla pleť zázračně krásnou hned po odchodu ze studia a pak i následujících 10 dní. Když jdu od své Báby Kořenářky, hned po ošetření mám obličej samou bouli a bolavá zarudlá místa všude, kam dohlédnu, což se se mnou táhne ještě dalších několik dní, než se pleť zahojí. Zřejmě budu muset konvertovat..
 
Studio Primavera ve mně vzbuzuje pocit voňavého pokojíčku někde na návštěvě do minulosti - do dětství. V útulné místnosti hoří svíčky, voní aromalampa, lehátko je hrozně příjemné a ručníky chundelaté a hřejivé. Dostanete čelenku do vlasů (i na tyto detaily tu myslí) a otvírá se před vámi hodinka a půl naprostého relaxu. Nebyla jsem na čistícím ošetření, pouze relaxačním, takže jsem opravdu neměla drastické zážitky z použití ultrazvukové špachtle, nebo expresoru (opět saďácká vzpomínka na Bábu). Jediné extempore jsem způsobila já hned na začátku, kdy jsem, připravena už na nastávající masáž, dorazila pouze v županu na kosmetické ošetření a Denisa mě pak musela narvat do ručníku, abych tam pod dekami neležela nahá jak žížala. Nojono, mi to nějak nedošlo..
 
Studio Primavera v hotelu Golfi
 
Kromě běžného vyčištění, analýzy pleti a olejové masáže jsem si zapamatovala dvě věci, které Primaveru povýšily nad všechna ostatní ošetření, která jsem zažila. První věcí - masáž růženinovými kuličkami. Pleť je masírována speciálními pohyby nejdříve nahřátými kuličkami. Pleť se uvolnila (až cítila jsem každý uvolněný pór! =D) a já málem usnula. Pak přišla nečekaná přepadovka v podobě vychlazených kuliček. To vám bylo tak příjemné. Najednou jsem byla nabitá energií, ospalost ta tam a pleť si vrněla, vážně, já to slyšela! (nebo jsem si schrupla, to už fakt nevím)
 
Na závěr mě naprosto do kolen dostala specialita Primavery - maska Bio Modelage! Jedná se o čistě přírodní masku, která se smíchává z nějaké sypké směsí. Na obličej vám položí plátýnka, která se pomatlají tímto zázrakem. Když maska ztuhne, jakoby zgumovatí a sloupne se celá. Má neuvěřitelný, to teď myslím doslova "neuvěřitelný", liftingový účinek - vypíná drobné vrásky, pleť je ihned pružnější a prokrvenější a najednou taková zdravá.
 
Odcházela jsem odpočatá, trochu připitomělá, šťastná a naprosto uvolněná a navíc s ksichtíkem popudrovaným rýžovým pudříkem od Dr. Hauschka a bez jediného viditelného pupínku na reliéfu pleti!! Vy, které máte problém s boulemi, nebo většími pupínky víte, že nejhorší je právě umět zamaskovat vystouplé blivajzy. Ať máte sebelepší korektor, vždy vám pupínek vytvoří nerovnost, která na sebe upozorňuje makeup nemakeup. Jestli za to mohla masáž kuličkami, nebo zázračná péče Primavera, nevím, jen vím, že si to chci zase zopakovat. Koho by zajímala cena, mám dojem, že je to něco okolo 1200,- za 90minutové ošetření a že se ta cena bohatě vyplatí.
 
 
 
 
ŽRÁDÝLKO a noční život
 
Vinárna hotelu Golfi
 
Nemůžu napsat kapitolu o alkoholu a jídle delší, než o kosmetice, kde bychom to byly?? =) Zkusím to tedy zestručnit. Jídlo v hotelu je výtečné, nabídka všeobsahující od klasických českých pokrmů (řízek, kulajda, česnečka), přes středomořské pokrmy (krevety na česneku, italské těstoviny), až po moje milované carpaccio. Hotel je rozdělen na víc restauračních sekcí. My jsme seděly ve Vinárně, páč restaurace i salonek byly zabrané už nějakými třídními srazy a svatbou. Posezení v kožených křeslech s kvasnicovým pivem bylo prima, jen jsem si nemusela dát polívku, dvě piva, carpaccio a zapečenou česnekovou bagetu před masáží a následnou kosmetikou. Příště na to budu pamatovat!
 
Večer jsme měly rezervačku v Café Oliver přímo uprostřed kolonády. Prosím vás, bez rezervačky fakt ne. Je to tam útulné, skvěle vaří, mají vynikající víno, lidi se tam střídali po celou dobu naší hojné konzumace, ale je to tam malé, takže bez zamluveného stolu ve večerních hodinách, zvlášť o víkendu, nic moc nezmůžete.
 
Café Oliver
 
Po opulentní večeři a ne zrovna střídmém popíjení jsme se vydaly na důchodcovskou diskotéku do Bellevue. Nechci to tu moc rozepisovat. Byla to zkrátka diskotéka s živou hudbou pro důchodce a šviháky lázeňské, kteří do Poděbrad přijeli na ozdravné kúry a rozhodli se protočit pár babičkovských sukní. A že to teda roztáčeli!! Mně k tomu pomohly až tři vyexované vodky. Málem to byla moje smrt, páč vodku a vlastně ani tvrdý alkohol nepiju a i tak toho mám vždycky plné kramle. Zkrátka vám už jen prozradím, že tam prý vzniklo nějaké video našich tanečních kreací, ale nikdy jsem ho neviděla a nepodařilo se mi k němu dostat a doufám, že to tak zůstane i nadále. =)
 
Celý pobyt byl zakončen na místní provařené diskotéce SAVOY (tentokrát už pro mladý), kde jsem si prošoupala střevíčky a nad ránem se vracela podél řeky do hotýlku, kde jsme musely probudit vrátného, protože takovýto návrat dvou hotelových zákaznic opravdu nečekal! =D
 
 
 
Tentokrát záludnou otázku nemám. Jen chci vědět, snily jste někdy o podobné dámské jízdě? Splnily jste si ten sen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

32 komentářů:

  1. Nikdy jsem nesnila, nejake zazila, ale s touhle se to nedalo srovnat! Toz dekuju za splneni snu, o kterem jsem ani nevedela! Tesim se na zopakovani :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já taky děkuju, byl to skvělý den! ;) A já se už nemůžu dočkat, co vymyslíme příště!! =D

      Vymazat
  2. Damskych jizd jsem zazila vcelku dost, ale tato byla naprosto nejlepsi a nezapomenutelna.....je az neuveritelne, ze prestoze se zname pomerne kratce, tak jsme si uzily tolik srandy, ze me boli huba jeste ted. Sedly jsme si max. a ja mam pocit, ze Vas vsechny znam odjakziva. Doufam, ze brzy bude repete bo to stalo za to. Duchodcovska disco me neskutecne nabila energii a je uzasne videt, ze lidi v tomto veku se dokazi bavit, uzivst zivot a ne jen nad vsim lamentovat. Me mile, dekuji Vam za nezapomenutelny zazitek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klér, já to nechápu - oni v 90 letech prostě umí skvěle užívat života! Já k tomu potřebovala vodku a oni tam jeli jak fretky, bavili se, trsali a popíjeli nějaké hogo fogo koktejlíky! =)

      Přesně jsi vyjádřila můj pocit - stále nemůžu pochopit, že jsem si tak sedly, asi osud či co =D takže už se moc těším na tu listopadovou!

      Tak brzké uzdravení, ať už můžem začít něco vymýšlet ;)

      Vymazat
  3. tak zní to teda parádně! :) hlavně ta kosmetika... akorát ta masáž, to by mě kleplo! :D
    já jezdím akorát jednou ročně do lázní do Piešťan, s přítelem na týden, máme samé procedury a masáže, no nádhera, akorát tam jsme v hotelu nejmladší :D ale kupodivu mi to vyhovuje, je tam takový klídek, mně stejně žádné party a diskotéky nebaví, takže máme takový klidný týden, kdy jenom jíme, spíme a chodíme na masáže nebo na procházky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, to by pro mě byl ráj. já jsem taky docela usedlejší. myslím, že té disko zábavy jsem si užila až až a teď to schroupnu tak jednou za rok a pak se z toho další týden léčím, takže letos už mám odškrtnuto =)

      No, až na tu skvělou společnost byla ta kosmetika na celém pobytu opravdu nejlepší. Do té doby jsem zkoušela Primaveru jen ze vzorečků a sice dobrý, ale po vzorku se Ti pleť zázračně nezmění. Po tomto ošetření jsem ale fakt nestačila koukat. Ještěže jezdíme s O. skoro týdně přes Poděbrady, takže mám ještě šanci, že se na tu kosmetiku dostanu =)

      Vymazat
  4. Jako ne že bych o nějaké snila, ale líbí se mi ta myšlenka :) S mojí ženou jsme byly takhle jednou u moře. 2 holky bez chlapů a náramně jsme si to užily :) Takováhle dámská by se mi ale taky líbila. Možná bych ale vynechala návštěvu té první diskotéky :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeš se divit, ale právě ta první diskotéka byla rozhodně lepší než ta druhá ;) Bylo to něco jako ples ve vesnickém kulturáku, kde hraje místní vrzálista všechny ty starý dobrý český pecky =D
      A věřím, že to moře mohlo být perfektní. Mně se takhle jednou podařilo jet ve dvou párech na Rhodos se svou dobrou kamarádkou a tehdy spolužačkou a byla to bomba!

      Vymazat
  5. A dost. Jdu vám s eM napsat e-mail a jede se na výlet! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jee to je bomba! Já chci takyyy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přesně proto jsme tam házela všechny tipy restauracemi počínaje a ubytováním konče ;)

      Vymazat
  7. Já byla jednou pozvaná na podobnou akci, ale bála jsme se a odřekla. Primaveru a takovouhle společnost bych ale asi nerozmýšlela dvakrát:-) Sice nechodím ani s holkama na kafe, kamarádku mám jednu, nemám moc ráda "holčičí společnost", cítím se v ní nejistě a musím se přemáhat, abych se bavila, ale možná, že je čas to trochu změnit. Na dámské jízdě jsem byla jednou, po rozchodu s kamarádkou na chatě a v rámci možností jsme si to náramně užily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D a kdyby sis mohla vybrat, jakého druhu by to kosmetické ošetření mělo být, co by sis vybrala? ;) Pokouším, že? =D
      Jojo, to jsem si říkala vždycky taky, proto mě o to víc překvapilo, jak tahle jízda dopadla a jak byla moc příjemná.

      Vymazat
    2. To tedy jsi, pokušitelka. Rozhodně bych šla na kosmetické ošetření, kdyby byla k dispozici manikúra, tak tu já miluju, když se mi někdo stará o ruce. A masáže mě vždycky lákaj nejvíc, i když je mám od fyzioterapeutky zakázané, tak alespoň nějaké zábaly nebo masáže končetin? Myslím, že bych si vybrala.
      Plus se mi tedy líbí představa, že objednám župánek a bačkůrky a pak už se přesouvám jen v nich:-)

      Vymazat
    3. No, mně se ta představa taky moc zamlouvala, proto jsem ji rovnou praktikovala - jen Denisa z toho na té kosmetice nebyla moc nadšená. teda,po pravdě, já byla rudá až za ušima a ona se řezala na celé kolo =D

      Já spíš myslela, jakou kosmetickou značku by sis vybrala (ze všech možných) právě k tomu ošetření ;)

      Vymazat
    4. Popravdě mi ta Primavera zní fakt dobře, nemusela bych se bát, co na mě napatlají za silikon a mám toho ozkoušeno (i když třeba jen ze vzorků) dost, nebála abych se reakcí. Byla jsme na ošetření Decleorem a rudá tvář mi zůstala týden! Horor!

      Vymazat
    5. Fakt? Decleor? No to koukám.. ale oni mají taky jen čistou přírodu ne? nebyla to spíš nějaká alergická reakce na složení? Co jsem zkoušela, tak Decleor mi vždycky docela dost silně přírodně voněl (po sušených kytkách?). Takže bych to i čekala.. Momentálně mám od nich BB a naštěstí si nemůžu stěžovat..

      Ta Primavera je fakt fajn =) Nemůžu říct, že jsou jejich přípravky nějak zvlášť zázračné sami o sobě, to bych je musela zkusit v plném balení, ale něco zvláštního v tom ošetření bude, když to tak viditelně funguje, navíc jen po 90 minutách ošetřování.. =) Tak číhej, až vyjde ten rozhovor, doufá i za sebe, že se tu toho studia dočkáme.. Vlastně Ty z Práglu nejsi, že..?

      Vymazat
    6. Jo byla to alergická reakce, mají celkem silně vonící věci a hodně esenciálních složek. Škoda:( Nejsem, ale 3 dny v týdnu tam bydlím u švagrové a bydlím od Prahy 25km, takže tam jsem často:-) a budu "pražákem" víc a víc, už mám v Kladně jen brigádu, jinak všechno v Praze a Brně.

      Vymazat
    7. Hmm, takže to abych se vyptala na nějaké nadcházející akce pro otevíraný pražský salon, hm? ;)
      Jo, to je ono, nemohla jsem si vzpomenout - voní to hodně po těch esenc. silicích a ty ne vždy snesu. To BB bylo asi v takové umírněnější formě. CHtěla jsem od nich zkusit ještě tu zázračnou Radiant 3min masku, ale možná se zkusím nejdřív popídit po vzorečku..

      Vymazat
  8. Myslím, že jsem o tom nikdy nesnila, ale ne, že bych někdy v koutku duše nezáviděla těm ze Sexu ve městě..ale tohle zní božsky, takže už sním:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, to by bylo docela fajn, kdyby třeba vyšla někdy nějaká soutěž o takový rozmazlovací pobyt, že? ;) No, budu pátrat ¨=D Sny jsou krásná věc, protože máš s nimi vždycky naději, že se Ti splní ;)

      Vymazat
  9. No jo, trošičku závidím. :)
    Já byla akorát taky nedávno na thajské tříhodinové "spa" proceduře, o které chystám článek, ale tam jsem tedy byla sama... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, my jsme tam taky neležely všechny tři najednou =D thajská procedura? To mě zajímá, už se těším na článek ;)

      Vymazat
  10. Jee tak to je uplne muj sen, obzvlast ted by se mi nejake to opecovavani fakt hodilo, potrebuju dobit baterky! Takovy fajn kosmeticky salon by se mi v Pze tuze zamlouval :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, budu do Denisy hučet ostošest. Přeci jenom se mi nechce dojíždět kvůli dvěma hodinám po večerech do Poděbrad a zpátky, nebo si na to brát áčko z práce =)

      Vymazat
  11. To je hrozně milé, ale mám dojem, že se opravdu nezařazuju do Fashion blogo-sekce =)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná četba!!! Tak já doufám, že se mi ten sen o dámské jízdě splní na jaře se vším všade a ještě něco navíc hihi. A tu trilogii si teda musím přečíst já mám zkouklý jen sex ve městě a přečtenou Džungli rtěnek, což na snění je taky až až :-)
    Jinak já snad budu muset udělat nějakou moravskou verzi či co jako. Jenom o tom číst mě úplně rozechvívá a strašně bych něco takového "nakopávacího" zrovna potřebovala, takže wellness s mužem to jistí....asi....ale pevně věřím, že spolu něco spácháme a hódně brzo :-) i když to nebude s pobytem v hotelu a kosmetickým servisem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eMi, právě proto jsem navrhla to Brno, nemyslela jsem,že se sejdeme jen do hospody pokecat, mohly bychom donutit Ananasku, aby nám našla nějaké vyřádění a jít tam všechny.. ;)

      Toho jara se nemůžu dočkat! Kurňa, já se tak těším - to je poprvé, co se už rovnou těším na jaro a ještě nebyly ani Vánoce! =)

      Vymazat
    2. Jo jo souhlasím musíme kavárenskou povalečku Anu vykopat z hospody za kultůrou hihi.....Já se těšila na jaro vždycky bo mám narozky, ale od určitého věku se není na co těšit, takže když je možnost si to takhle vykrášlit, tak to berúúúú :-)

      Vymazat
    3. Ty jsi ale drnda, prý není se na co těšit - chci Tě vidět, co budeš říkat o svých slovech za dvacet let - "že mi huba neupadla!!" =D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...