úterý 30. července 2013

Rozstříhání kreditek nepomohlo | NEW IN červenec


Jo, je to tak. Od posledního New inu jsem spotřebovala pouze cca 10 produktů a při nákupu nových opět finančně vykrvácela. Až na drobnosti se mi nákupy docela povedly, což můžete sledovat už nějakou dobu z nových recenzí a oslavných článků. Tentokrát se úlet týkal značek jako Origins, Antipodes, Caudalie, Nuxe a pro mě nezvykle i velkého množství dekorativní kosmetiky..

A pojedeme rovnou naostro bez zbytečného obkecávání (pochopte, nejjednodušší je "náplast rychle strhnout," nebudu se v tom pitvat dřív, než mi přijde výpis z banky =D).Když tak na to koukám, od posledního New inu jsem se docela rozjela do mezinárodních vod, ale co, snad si tuto prohlídku užijete stejně jako já ;)

Po zkušenostech s cestovní sadou štětců Real Techniques jsem dospěla k názoru, že je pro mě nezbytně důležité rozšířit sbírku ještě o starter set na oči a makeupovou sadu core collection. A pokud máte dobré oko, poznáte, že jsem u toho neskončila a mimo tyto sety pořídila ještě obrovský powder brush, zdravíčkový blush brush (který mi z neznámo důvodu připomíná čepice Beefeaterů) a konečně i vychvalovaný stippling brush. Ano, ty poslední individualisty mám doma už přes měsíc a najednou si nějak nemůžu vybavit ty palčivé důvody, proč jsme je tak nutně potřebovala.
Sady kupovány na iHerb.com po 17,99$ (což je snad nejlevnější na netu) a ty jednotlivé, kde se dalo (lookfantastic, feelunique, hqhair po cca 10Ł).

Neodolala jsem Revloňáckému pokusu o minerální makeup Aqua se SPF 15. Chyba, věřte mi. Teda, pokud nemáte rády lesk jako blesk. V opačném případě si počkejte na Blogsale, protože se tam asi co nejdřív objeví =) Balení je sice luxusní - naprosto mě dostal ten vytahovací štětec pasující do víčka - ale jinak je tak silně hydratační, že já jej prostě neupotřebím, je to mmu pro sušenky, anavíc blyštivé. Oproti tomu se mi docela povedl kauf mmu značky Natio, který jsem odstínově střelila naslepo a náhodou to vyšlo. Kupovala jsem ho jen tak. No dobře, dobře, přiznávám, kupovala jsem ho kvůli ceně 5Ł. Ale za tuhle cenu je překvapivě dobrý (vlastně byl zlevněný z nějakých 20$) , jemně namletý a dnes ho poprvé zkouším, tak vám pak řeknu, jestli se po něm osypávám nebo ne =)

 

Bacha na Revlon!
 
Už mám svou první dospěláckou tvářenku od NARSu!!! Odstín Amour je lehce starorůžovka do fialova a já ho miluju!! (díky Lucifrid! ;)) U tvářenek ještě chvilku zůstaneme. Ten Revlon.. Oni se snad rozhodli jet po nějaké disko vlně! Jinak nevidím jediný důvod, proč všude cpou třpytky! Vidíte to uprostřed na obrázku níže? Je to sytě fialové a na sobě má ze zlatých třpytek nějaký patvar. No, tak ten patvar sundáte okamžitě po přejetí prstem. Já jen doufám, že to je jen poprašek, protože je utvořený jen ze samých zlatých třpytek - obrovských!! Uvidíme, kde skončí, možná opět v Blogsale. 

Poslední tvářenka je opět od Revlonu (kdybych to neobjednávala najednou, určitě bych se byla poučila, fakt.. já tomu pevně věřím =D) Jedná se o gelovou tvářenku, z nějakého mně neznámého důvodu to nazývají tvářenkou ve spreji. Měla by mít barvu asi jako gelovka od Essence z tohoto článku. N, chyba lávky, je to neskutečný vazmek. Už mám nafoceno, bude recenze, ve které se vás chystám natolik odradit, abyste o to nikde ani očičkem nezavadily - jsem plna lásky a chci vám ušetřit penízky ;)  Jen teda nevím, po tomhle, co jsem napsala, co s ní, protože dávat ji do Blogsale už asi nemá cenu.. =D

Ďábelská trojka od Revlonu =D
 
Bojím se, že dokud definitivně neskončí léto, neskončím ani já s nákupem BB a tónovacích krémů. Jak smutné, chudinka, ukončila svůj život v mladém věku necelých 30 let, zavalená tunou neotevřených tub s BBčkama. Ale tentokrát jsem se i krotila. Caudalie tónovák je fajn. Mám ho v tmavším odstínu, dělá pěknou pleť a složení není vůbec špatné. Není to sice 100% přírodní zázrak, ale mám ho vyzkoušený a na pleti mi paseku nedělá. Navíc tak luxusně zahraničně voní - jako lobby v cizích hotelích. Druhý kousek je hydratační  BB od Holika Holika, dostala jsem ho v GA (a kdybyste mě teď zabily, nevzpomenu si od koho). Nevím, co si o něm ještě myslet, uvidíme. O složení vám toho moc nepovím, protože jsem rozsypaný čaj nestudovala.

Jóóó, jsem rtěnková. Ale to asi víte. Nebo vám to teď už muselo dojít. Máme tu překvapivě zase Revlon, to je ta světlounce růžovo-meruňková, Famous se svou zářivou magentou, Benefit s odstínem který mi vůbec nesedl a bude asi v Blogsale a konečně s mauve barvičkou Oriflame v balení napodobujícím luxusní značky. Jo, ještě tužka lip pencil od Shiseido v barvě metalické růžovočervené, jejíž barvou si také moc nejsem jistá. A to úplně vlevo v rohu je Sephorácká tmavě fialová. O ní si ještě určitě budete mít příležitost přečíst něco bližšího. Barva je to univerzální, překrásná, lehko  rozmazatelná od přirozeného po skoro černý odstín. A teď jen doufám, že si tenhle článek O. nikdy nepřečte, jinak mě asi někam zavře na kosmetickou odvykačku.

Nemůžu tomu uvěřit, ale to je z dekorativky všechno! =) Ne, není, zapomněla jsem na paletku Naked Basics od UD. Vyšla mě na 17,99Ł na HQhair.com a je naprsto úžasná. Důkaz jsem vám o tom přinesla v tomhle článku aktuálně nejpoužívanější dekorativky.



Na nehty mě zrovna moc neužije. Je fakt, že mám asi 50 druhů laků, ale co je to oproti opravdovým milovnicím nehtové manikúry. Mě s ozdobičkami nikdy neuvidíte, na nějakou francii jsem z časových důvodů zanevřela hned po střední a nejčastěji mě potkáte s průsvitným mléčně bílým lakem (momentálně O.P.I Barre my soul), takže v podstatě jen s kapkou vylepšenou přírodou. Stejně však miluju utrácení za perleťové a nude laky. Přibyly tedy další 4 kousky do Catrice rodiny.

Na drápky používám jen papírové pilníky, protože stejně tak, jako někomu vadí zvuk polystyrenu, já nesnesu zvuk pilování nehtů skleněným pilníkem, fuj. A železný.. dobrý fór =D Po cca 5 letech mi odešel můj pilník z Avonu. Je to neuvěřitelné, ale opravdu vydržel bojovat sám v první linii celých 5 let. Teď jsem povelela posily v podobě Revloňáckých z nějaké jejich limitky a ten ťuťu ňuňu LOS ANGELES, který jsem dostala jako dárek  je naprosto fantastický (oboustranná klasika - hrubá a jemnější a mají i jiná města ;)). 

Crabtree Evelyn - další výplod blogosféry.. No, je tam silikon, takže máte ruce hned suché, ale vláčné a namazané. Nějakou velkou hydrataci vám to však neudělá. Tohle byla limitka za 2Ł - prý zahradnická - a voní jako silnější pánská kolínská. 2Ł jsou tak akorát cena, kterou jsem ochotna za vyzkoušení tohoto krému dát - napoprvé. Znovu už to neudělám. A opět zde máme Revlon (nemám slov). Zatím jsem zkoušela jen pinzetu a je dokonalá (zas na druhou stranu, jó?!!). Sice trochu těžší, ale aspoň mi připomíná kvalitnější kov. Matný povlak dělá dobrou úchytovou plochu a hrany k sobě napevno doléhají. Zatím trhá bezbolestně, rychle a přesně (nové koště..). Kleštičky jsou zatím do zásoby. Ale kupovala jsem je hlavně kvůli náhradní gumičce do svých starých ;) 

Jo! A ty dřevěné korále jsem vám sem dát prostě musela. Za prvé, miluju tuhle divnou šedozelenou khaki barvu a za druhé, jsou úžasné, říkám jim kubistické a stály 29,- Kč!


Zde už se dostáváme do péče, konkrétně vlasové. Po mém nadšení z mangového tělového másla jsem chtěla vyzkoušet od Burt´s Bees naprosto všechno. Jsem holt člověk starý a zapomnětlivý a nedošlo mi, že zbytek toho, co od nich mám, mi nepřekonatelně smrdí. Šla jsem rovnou do mangové sady pro lesklé vlasy. FUJ! Hrozně to smrdí, ale opravdu. Nedokážu to popsat a asi už víte, že když já nedokážu přirovnat vůni k nějakému papání, nebo čemukoli jinému, je to už blbý. Prostě je to něco jako staré šampony na vlasy, taková ostrá svěžest, čerstvost a příroda, ale za každou cenu. Mango byste tam nenašly ani po prohrábnutí vidlemi. Navíc, to není ani sladká vůně a už vůbec nepřipomíná nic z toho, čím vonělo mangové máslo na tělo. Že by to u nich v továrně míchal brigádník a zapomněl seznam přísad? Kurňa! Takže jsem to schovala někam hodně dozadu do poličky a jen se modlím, aby mi moje aktuální vlasovka vydržela věčně a já nemusela sáhnout po této!

Na rozdíl od vlasovky je vůně mléka po opalování moc pěkná a typicky poopalovací (jako Nivea po "o"). Krásně zklidní, velice dobře se roztírá, okamžitě se vstřebá, ale pleť přesto dokáže hydratovat a zchladit. Za ty prachy, je to jednička. Složení má samozřejmě čistě přírodní, ale to už je u Burt´s Bees běžné, tam je to u nich sázka na jistotu.

Luxe Oil - další naprostá "nezbytnost" do každé koupelny. Vždyť, kdo by nepotřeboval 100ml pikslu olejíčku na vlásky, že jo? Básnila jsem o něm už tady a klidně si to přečtěte ještě jednou, protože si za každým slovem stále stojím. Jak by taky ne, když jsem si ho potom, co skončil v oblíbencích, koupila, i navzdory ceně, plné balení. Zakoupeno na lookfantastic.com za 24,99Ł.


Tohle léto jsem asi trochu zblázněná do mangových příchutí. Pure Fiji je toho jasným důkazem. Nejdříve to odstartovala lahvička s kokosovou tělovou mlhou a po zjištění, že je to nádherná vůně, byť kokos moc v lásce nemám, šla jsem i do té mangové varianty. K dárkové sadě (pro mě testovací, protože o tuhle se s nikým dělit nehodlám, muhehe =D) to už byl jen krůček. Prozradím vám jedno tajemství. Někdy se do věcí zblázním jen tak z doslechu a hned je objednám. A pak, protože se nemůžu dočkat, až dorazí, objednám mezitím výrobky téže značky ještě další. Bohužel, docela často pak přicházím s první doručenou zásilkou na to, že asi fakt nebudeme kamarádi a pak už jen skřípajíc zuby očekávám příchod druhé zásilky rovnou se seznamem, komu ji dát. Tak to bylo i u mangového Pure Fiji - je to na mě moc sladké. Sice je to vítaná změna oproti smrádku šamponu Burt´s Bees, ale stejně, nesedí mi sladké ovocné vůně. Takže.. Blogsale. Máte radost? ;)

A nyní se už konečně dostáváme k mé nejoblíbenější části - pleťovce (vím, že se vykecávám, ale přece nemůžu New in rozdělit na dvě části. A dát vám sem jen seznam výrobků, to by vám stačilo? =). 

Můj první a velice pozitivní zážitek se značkou REN - maska na póry. Taky nezůstalo jen u jednoho výrobku, ale to až v srpnovém New in - ještě je na cestě ;) Lávový peeling od Nobilis Tilia, růžová květová voda NT a Řebříčkový olej byly zatím poslední úlovky z další návštěvy od mojí báby kořenářky (aka kosmetička). Beauty Elixir od Caudalie je něco neuvěřitelného a pro zkrácení tohoto článku si rovnou přečtěte, co jsem o něm napsala zde a vězte, že je na cestě i 100ml flaštička.



Aby těch laskomin nebylo málo, prostě jsem se neudržela a od Antipodes jsem zkusila všechno, co mě napoprvé lákalo. Zatím vám můžu doporučit neuvěřitelně voňavý a texturou jemný balzám na odličování (s mušelínovými hadřičkami to jde nejlíp), oční krém (něco málo o něm zde) a Manuka Honey Mask, o které se stále rozmýšlím, co bližšího bych vám o ní napsala. Nějak se totiž stále nemohu rozhodnout, jestli něco dělá, nebo nedělá. Čistící gel Santa Verde je složením neprostá jednička, bylinkově voní, dostala jsem ho k nákupu na Naturisimu a až mi dojde gel od Antipodes, bude tento další na řadě. 

Co vám  mám říct k Nivea Lip Butteru? No, co.. Tak dlouho jsem mu odolávala, až jsem si ho před odjezdem, já vtipná!, koupila za 140,- Kč (!!) ve verzi bez příchutě a pak v Berlíně narazila na již zmiňovaný Nivea Haus, zamilovala se tam do másla s makadamovými oříšky a vanilkou a kvůli špatnému svědomí si ho nekoupila. Hned se zabydlel ve Wishlistu a doufám, že tam moc dlouho nepobude. O Rêve de Miel od Nuxe si počtěte tady v nové rubrice Kosmetické profláky.


Už končíme, nebojte ;). Zde vám již představím jen sérii Origins výrobků. Maska proti černým tečkám, pórům a k hloubkovému čištění pleti soutěžila o umístění v tomto článku a vůbec si nevedla špatně. Brighter by Nature je pro mě naprostá novinka v použití peelingu. Jedná se o napuštěné vatové tamponky látkou, fungující jako enzymatický peeling. Ještě jsem je nezkoušela, ani neotevřela, ale jsem strašná nenechavka, tak uvidíme, kdy se do balení dostanu.

Rejuvenating Treatment jako jediný z těchto výrobků neslouží k nějaké formě čištění, ale k péči. Jedná se o bleskovou hydrataci v podobě nemastného gelu, který se aplikuje ráno i večer jako podklad pod krém. Ihned se vstřebává a pleť je po něm jasnější, zářivější a elastičtější. Já však zjistila, že pro něj při používání Biofáze a Řebříčkového oleje nenajdu využití, takže asi skončí v Blogsale. Mluvila o něm třeba Essie, které prý zachránil obličej po alergické reakci na nějakou ošklivou kosmeťárnu. A ta malá flanděrka  Spot Treatment je tím zázrakem, o kterém jsme mluvila už v červnových oblíbencích a je to naprosté terno na pupínky.

A tohle už asi od pohledu znáte =) Koupila jsem je všechny za 1000,- v rámci akce v lékárnách minulý měsíc, o které jsem vám psala na FB

A to by bylo asi vše. Každým dalším napsaným písmenkem je moje špatné svědomí menší a menší. Já už jen moc doufám, hlavně kvůli vám, že se vám tento výběr líbí, protože se s těmito výrobky budete v nadcházejících článcích  dost často setkávat =P


*
 

Ještě mám pro vás nějaké nové zprávy.. Přibyl kalendář, který - a to se musím pochválit - doplňuju denně a docela poctivě. Do půlky týdne snad už spustím Blogsale a z tohoto článku vám je snad jasné, že tam toho nebude málo =). Do středeční půlnoci máte ještě možnost zúčastnit se GA. Blog se přehoupnul do nového týdne 10.000 počtem zhlédnutí!! (moc děkuju, je to prima, že tu nejsem sama =) Poctivě aktualizuju i stránku s wishlistem Milý Ježíšku, kde najdete výrobky, které by mě zajímaly k vyzkoušení, které se mi podařilo sehnat, nebo už i vyzkoušet a popřípadě i odkazy na jejich recenze a články s nimi spojené.


*
 

Tak schválně, co odsud znáte, co byste chtěly vyzkoušet a co říkáte na novinky? ;)


 

67 komentářů:

  1. No koukám, ty jedeš :-) Malinko závist, ale moc se těším na všechny recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S množstvím přichází i zodpovědnost =D Není třeba závidět, ona mi z toho stejně většina nesedne, takže to berte jako představení výrobků do Blogsale ;) Takhle ujedu ještě v srpnu a pak si dám klid - začne škola a to se vždycky ze začátku snažím dělat hodnou =)

      Vymazat
  2. To je pecka! Líbí se mi asi milion věcí a už se nemůžu dočkat, až napíšu o svých úlovcích, protože nevím jak je to možné, ale dost věcí máme stejných :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen, tak to já vím náhodou přesně, jak je to možné - máme totiž podobný kosmetický vkus ;) Tak piš, piš, jsem hrozně zvědavá, co o tom napíšeš Ty. je sice fajn, že píšu o něčem nezvyklém a neprofláklé, ale přeci jenom bych si o tom ráda početla i cizí názor =D

      Vymazat
    2. :D Mám to stejně. Jop a můžu se zeptat, kde kupuješ Origins? Docela mě láká, však to znáš, ty britský blogerky to furt vychvalujou...

      Vymazat
    3. Origins se mi podařilo ukořistit na Jahodě a teď jsem naposledy objednávala z Boots přes kamarádku kamarádky z UK. Já vím, u nás je to docela nedostupné. Ani nevím, jestli se to dá někde sehnat. Koukala ses? Každopádně., jelikož jsem se zamilovala do Ren masky pro její omamnou vůni bergamotu a levandule, poputuje ta černá maska nejspíš do Blogsale, takže můžeš číhat ;)

      Vymazat
    4. No na tu blogsale se děsně těším :)

      Vymazat
    5. Tak já se pochlapím, odsunu jeden článek a dám se do Blogsale. Když mě to děsně nebaví. už od dob, kdy jsem dělala hromadně inzeráty na Aukro - stěhovali jsme se a kupa věcí naprosto zbytečná.. Ale tady je to takové domácí milé, že to udělám, takže číhej, jak to bude startovat, dám o tom vědět na FB i do kalendáře ;)

      Vymazat
  3. no to je nákup! já jsem si zrovna před chvílí z iHerb taky objednala tu 3dílnou cestovní sadu RT, tak se moc těším :) a ty laky jsou krásné, takové odstíny se mi strašně líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty laky, že? A to jsou za babku a krásně lakují, dlouho drží.. nechápu. je sice pravda, že nic mi nedrží tak dlouho jako ten mléčný O.P.I - 8 dní bez zažloutnutí, zešednutí, nehty jako nové, nikde neoprýskávala a zpevnil, neuvěřitelné - ale já tak miluju tyhle zvláštní nude perle´tky =)
      Joo, to jsi psla, že sis objednala RT Travel, myslím, že i ve včerejším článku u In Your Face ;) ta sada je perfektní, v podstatě obsáhne všechno a není třeba dalších štětců. Já jsem prostě sysel. Třeba tu oční sadu jsem nepoužila skoro vůbec, protože na oči je snad nej ten modrý z travel kitu =) Držím palce, ať Ti nepřijde nic ze "sklad.město xy", odkud mi chodí upozornění na celní zadržení zásilek =/

      Vymazat
    2. já jsem si teď nechala udělat gel-lak, protože jsem potřebovala, aby to fakt vydrželo, ale znova už do toho ai nepůjdu, maximálně na nějaké zvláštní příležitosti. mít několik týdnů stejnou barvu mě moc nebaví :D
      jojo, využila jsem ten kód na slevu :) zkoumala jsem všechny a ta sada mi právě přišla nejlepší, nic jiného už fakt potřebovat nebudu. tak doufám, že to přijde bez potíží, objednávám ze zahraničí docela často a zatím *ťuk ťuk* mi nic nezadrželi...

      Vymazat
    3. Tak to jsem fakt zvědavá, protože mě to z iHerb zadrželi vždy nezávisle na tom, co v tom balíčku a za kolik bylo =/
      O tom gellaku jsem slyšela a znám hodně dam, které si ho nechají dělat, protže jim právě neuvěřtelně dlouho vydrží upraveé nehty. Mně by asi vyhovoval, ale trpím obrovským odporem vůči všem uměllým zásahům. Což je někdy i na obtíž, třeba v případě odstranění krátkozrakosti laserem =/ nojo, tak budu pidlat do konce života - já už se s tím smířila =D

      Vymazat
  4. och och och.. víc mě nenapadá! :D ne, tolik krásných věcí pohromadě jsem snad neviděla.. vyzkoušela bych klidně všechno! :) i když, zrovna používám svojí první micelárku od Biodermy a fakt nechápu, co na ní všichni mají.. čekala bych, že bude odličovat mnohem lépe.. a na dočištění pleti mi poslouží jakákoli jiná pleťová voda nebo toner.. škoda, já opravdu čekala zázrak:) a s vůní manga mám poměrně špatné zkušenosti, mám krém na ruce a ten tak neuvěřitelně smrdí.. že se od té doby vyhýbám mangu velkým obloukem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já asi taky od teď budu. A to máslo beru jako náhodu =D
      Ta Bioderma - to je těžký.. myslím, že na ní lpí hlavně "staruchy" jako jsem já, které ji používají třeba už 15 let ;) Od 15 nosím čočky a posledních pár let i docela držící kvalitní řasenky a zatím mi nic oči neodlíčilo tak rychle a bez drhnutí jako tohle, aniž by mi to po celodenním nošení čoček nepodráždilo oči. Tak proto. A navíc, teď toho přibylo na trh opravdu hodně, ale složení nic moc a už jsme na to v okolí očí háklivá, takže s tímto už nedělám pokusy =)
      Díky za pochvalu výběru - věř mi, že je chodím oáchovávat denně do koupelna, očivhávám, hladím obaly a mazlím se s nimi a každý den se těším na jejich použití =) Asi si vynahrazuju dlouhé roky, kdy jsem používala jen jeden krém a řasenku =D

      Vymazat
    2. Já bych k té micelárce jenom podotkla, že prapůvodní účel micelárky je čištění pleti, která z nějakého důvodu nesnese vodu, třeba ekzematické. Takže to samozřejmě má odlíčit, ale pořád to musí - aspoň u těch pravověrných micelárek - respektovat ten původní účel. A jako ekzematik potvrzuju, že k tomuto účelu je micelárka fakt nezastupitelná. Když se mi čas od času stane, že mi oleze i obličej, tak nic s vodou, žádná tonika, pleťovky, nic nemůžu použít. A nečistit fakt vůbec mi dost vadí. Čistý květový vody jsou fajn, ale nevyčistí nic. Takže pro mě jsou v tomto ohledu micelárky fakt dar z nebes. Zkoušela jsem jich hodně (vyhýbám se těm úplně nejlevnějším typu Blanchette, protože skrz ten ekzém přece jen chci nějakou garantovanou kvalitu) a nejraději mám biodermu pro děti a nově mixu, ta mě dost mile překvapila a i když vyjde cenově jako bioderma v akci, tak mi vyhovuje, že ji seženu pořád a menším množství. Líčím se minimálně a nic voděodolnýho, takže i po téhle stránce mi naprosto vyhovuje.

      Vymazat
    3. Reni a ta Mixa Ti nevadí? Myslím, že jsem ve složení četla parfemaci a to je docela dráždivá složka =/
      Co se týče voděodolného líčení, tak s ním pořádně nehne ani micelárka a naposeld jsme ho měla u moře na střední. Vypadala jsem po koupání jak panda a navíc to nešlo smýt ani mýdlem =D Ale ta Benefiťácká nějak víc drží, než normální řasenky, nevím, čím to je. Kosemtička s ní má vždycky docela problém - jen s hydrofilákama =)

      Vymazat
    4. Kupodivu nevadi. Ja ji pouzivala uz predtim,nez se mi ten oblicej osypal (vcetne zbytku tela,takze to s kosmetikou nemelo nic spolecnyho), tak jsem to pak v jedne lepsi fazi riskla a bylo to ok. Ale -jak s oblibou vsem vsude cpu - tyhle veci jsou psychosomaticky,takze jde primarne o to tu kuzi akorat nevysusovat a nedrazdit, o nejakym leceni nemuze byt rec, dokud se nesrovna hlava. Ja uz to mam, zaplat buh, dobry, ale bylo to narocny :-) Obcas se mi styska po dobe, kdy jsem verila, ze staci spolknout prasek, neco necim namazat a vsechno bude cajk :-)

      Vymazat
    5. Psychika je sviňa. Já si takhle "umím" navodit pásový opar =/ letos jsem to však zvládla (musím zaklepat)

      Vymazat
  5. Boha jeho!!
    Takhle z dálky to snad vypada, ze jsi ještě horší nez ja!
    Jupiiiiiiii:D ?!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Kočičková, žádný radování!! Já vím, co sis všechno naporoučela z Bootsu a něco máš na rozdíl ode mě i dvakrát!! =P

      Vymazat
    2. Dejní, na to si schválně počkej, páč jsem byla obviněná neprávem!! ;)

      Vymazat
    3. Ale já to chci určitě taky!:-D

      Vymazat
    4. Dejní, ty to chceš určo taky a ani nevíš, co jsem měla;-)...?

      Tak si prosím piš:
      Dvakrát hloubička na nádobí
      Jednou prací prášek
      Dva jary
      ....

      Vymazat
    5. Pájo, nezapomeň ještě, jak jsme si vzaly na půl ten 20kg prášek na praní - ten je super!! =D

      Holky, mám pocit, že vy dvě máte hodně společného =D =P

      Vymazat
  6. No hezky ses s těma štětcema rozjela pani:-D
    Ta oriflamácká rtěnka vypadá dost dobře, doufám, že jí nafotíš i víc zblízka a na lidech a tak;-)
    No vidíš, mě zas dráždí zvuk těch papírových pilníků, skleněnej neni přece skoro slyšet!
    No neke, kde měly Crabtree za 2 libry?!
    Hele a objednáš si ještě tu kokosovou mlhu, abys měla do blogsale?:-D
    A teď z jiného soudku- já jsem na ten kalendář fakt blbá! Když si ho otevřu tady z toho tvého odkazu tak nevim, jak něco pořádně rozkliknout tak jako mi to přijde do mejlu. Další věc- kde se tam dá něco komentovat? Někam jsem tam něco napsala k té tvé uklízecí historce, ale asi blbě, když mi na to do mejlu nepřišla žádná reakce..?
    A ještě z jiného soudku- jsem byla na tom lsavném kožním, kam chodí i Bald and pale a jsem z toho taková rozpačitá, napsala mi asi 6 věcí a ikdyž jsem se snažila vstřebat co kdy jak s čím používat, tak jsemto samozřejmě skoro zapomněla, napsaný na tom neni nic, páč je to míchaný, všechyn lékárny taky nemícha, co je další vopruz, ale to je jen vsuvka..no a na normální dotazy jestli to můžu tak nějak kombinovat s normální péčí jsem se v podstatě odpověď nedozvěděla, v tuc hvíli začla vždycky mávat nějakejma letáčkama od Avene, Biodermy a LRP, hampfff:-P Ale k jádru věci, ptala jsem se na ty podkožáky hnusáky a na prevenci mi zas nebyla nic schopná říct, ani co to způsobuje, akorát mi napsala nějaký antibiotika v lahvičce, že když se nějaký objeví tak dvakrát denně potřít a pak na noc ještě nějakou "mastičkou", která ale může pálit a slupovat, tak to bude hezkej dryák:-D A poté co se "zahojí", ale furt je tam cosi jako boule vidět, tak s tím leda na chemický peeling nebo laser. Skášu radostí do stropu:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje, Dejni, musím to vzít popořadě, jinak se v tom ztratím =)
      Oriflame fotoreportáž jsem neplánovala, ale je to moc hezká barva a asi ji udělám speciální fotočlánek jen na Tvé přání ;) Ale už nevím, jak na mojí puse, - dneska jsem si říkala "Hele, povedlo se mi krásně namalovat linku i celé oko, to vyblejsknu a hodím na blog" - no, vylezlo z toho malé vočičko, na kterém není vidět ani linka, ani pomalu to voko =D

      Skleněnej - Eeeh, fuj, jen jsem si ten zvuk představila. Ale je to fobie z podobných zvuků, byť je třeba uchem nepostřehnutelná, mně stačí, když si ten zvuk představím, už mám husinu. Vyvolává to i matné sklo, skřípaní příboru na talíři a matná osmirkovaná ocel, fuj. A už dost o tom, jinak nedopíšu ani ten komentář =)

      Crabtree za dvě kačky měly na tom obrovském výprodeji na Beauty Expert. i spoustu jiných pokladů, ale s jedním z nich se blíž seznámíte v rámci vánoční GA ;)

      Kokosovou mlhu..hmm, uvidíme.. mangovou nechceš? ;)

      Kalendář můžeš komentovat jen v rámci té celé stránky na blogu, kde je kalendář umístěn. Dole je možné komentovat jako normálně pod článkem. Blbé je, že nemůžeš komentovat každý záznam jednotlivě, je tedy fajn vždycky napsat z jakého data je záznam, který komentuješ. neboj se, že kdybych tam našla zprávu od Tebe, že bych Ti neodpověděla ;)

      K té kožní - je mi to hrozně líto, že jsem tak zlá, ale musím říct, že podle toho, cos mi napsala se jeví jako kráva. Neumí nic vysvětlit, spíš možná ani nechce, neporadí, nevidí dál než za dotované krémy a když po ní chceš kloudnou odpověď na podkožáky, myslím, že se tomu říká trudovitost, tak Ti jen předepíše nějakou kyselinku, která Ti s boulí vezme i půlku ksichtu. Ty jsi na tom s pletí tak špatně, abys do toho všeho musela jít? Pokud ne, vysol 400,- za základní Biofázi a po měsíci, když Ti nepomůže, mě klidně můžeš sprdnout a jít do těch dryjáků (klidně přihodím i nějaký omluvný song ;)! Ovšem, musím Tě upozornit, že většina věcí, co na kožním předepíšou, nebo udělají, je s účinkem jojo efektu, takže budeš jen střídat dryjáky a používat stále silnější a ta pleť se Ti sama o sobě nikdy do normálu nedostane =/

      Vymazat
    2. Hele, ale oči se fotí daleko hůř než rty, vyzkoušeno;-) Takže o článek pěkně prosím;-)

      Já jsem si zas představila zvuk toho papírovýho šmirglu a přejela mi husina po zádech! Což ale zas v tomhle počasí není marný!:-D

      No kua drát, kam jsem sakva koukala??! Už budou Vánoce???

      No nevim, já hodně sladký vůně taky nerada, ale třeba se samozlákám podle momentální nálady.

      Já tam ale fakt někam něco napsala a dala uložit změny, tak to tam někde musí bejt:-D To jsou ale složitosti toto, další VŠ na google aplikace prosím!

      Nejsi zlá, jako jo no, byla to taková- kámoška by řekla sula mula- nemastná neslaná kuňka..v podstatě mám zpětně pocit, že i diagnózu jsem si stanovila sama:-D Já tam šla se dvěma věcma zvlášť- se seborhickou dermatitidou a pak s těma bolákama. Já je právě nemám na obličeji, to je to, mě se dlěaj v dekoltu, ale ani tam se nedělaj furt, ale tak plácnu jednou za dva tři měsíce se nějakej udělá, pak zmizí, ale zůstane po něm boule a to mě štve, že teď už za ty roky je mám skorem po celém dekoltu a začíná to být vidět. Takže biofází teď v podstatě nemámc o léčit, jestli rozumíš?
      No a s tou seborhou už tam asi taky nepůjdu, jsem chtěla vysondovat, jestli se po letech něco v této oblasti nezměnilo a mám z toho furt stejné dojmy, tu Vám předepíšeme kortikoid a jinak si zkoušejte co chcete, my stejně nevíme pořádně z čeho to je a budete to mít po celej život.

      Vymazat
    3. Hm, takže Ti to sezení moc nepomohlo =( Ta Biofáze jde dávat i na dekolt ;) Mně to ta moje "bába" doporučovala i na záda, ale ty jsme te´d na vlastní triko začala léčit Hřebíčkovoým tonikem od hadka, páč na obličeji nic nedělá a na podlahy je mi ho furt ještě líto, a jak nejsou zvyklá na zvláštní péči, začala se rychle hojit.Ale poslední měsíc s nimi mám problém, jako ty s dekoltem, jen mnohonásobně horší =/ A to se mi nikdy nedělalo!! True story.

      Tak já to s tou pusou zkusím, ale běda Ti, jestli začne někdo prndat! =D

      Vánoce Vánoce přicházejí, zpívejmě přáteléééé... po roce Vánoce, Vánoce přicházejí.. šťastné a veseléééé! ;)Já se už emůžu dočkat podzimu a Vánoc, tralala.. Jednou v roce ma Vánoce ... =)
      Já to zkusím najít, ale nidke mi nic nehlásilo, že by tam byl koment. Jestště mě napadá, jestli se Ti to neužilo do jakyb Tvé verze toho kalendáře. Já mám otitž pro cizí povoleno jen zobrazovat, ne přepisovat nebo ukládat..

      Vymazat
    4. Nepamatuješ si náhodou, co za záznam, o čem, jsi komentovala?

      Vymazat
    5. No to je mi jasný, že to jde dávat i tam, ale to mám mazat jako prevenci, i když neni momentálně žádnej problém?
      Já už asi záda a ramena vzdala, většinou jsou schovaný pod oblečenim, tak maj smůlu, to už bych fakt nedělala nic jinýho než kosmetiku:-D

      To by si nikdo nedovolil!

      Já taky! Rolničky, rolničky, kdopak vám dal hlas? Ví viš jůůů e mery kristmas, Ví viš jůůů e mery kristmas, end hepy njů jír!

      No byl to ten záznam jak si popisovala úklid balkonu a chlastačku a ž se ti pleť za to nenalíčení hezky odměnila:-D

      Vymazat
    6. Mně prosím taky vadí papírový pilník víc než skleněný!!!

      A Míšo, pšššt!!!

      Navíc já zásadně podobné fotoreporty na blog nedělám;-)
      Jen u článků, kdy pisu, co konkrétně zrovna používám;-)

      Vymazat
    7. Pája: Teď jsem chtěla říct, že na to, že "zásadně" fotoreporty neděláš, tak jsem si dneska v Tvém článku nějak moc prohlížela Tvou tlamičku - asi 10x tam byla!! Exhibicionistka jedna! =D

      Kušuj, Kelišová, já si zpívám, tak neruš básničkami =P Kdo nezpívá s námi, zpívá proti nám =D

      Dejni: na ten záznam kouknu, uvidíme, kde se stala chyba. Ale radši vkládat vždy do té kalendářové stránky na blogu, ne do samotného kalendáře - je to přeci jen šmjdík a osobní. Pro firmy už ta služba byla placená a do toho se mi jít nechtělo, když nevím, jestli bych to vůbec využila =/

      Vymazat
  7. A co ty stíny od Benefitu (či co to je) na první fotce?

    A díky, myslím,že tenhle měsíc žádné výčitky svědomí mít nebudu. Vypadá to, že jsem utrácela velmi střídmě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) vidíš, na ty jsem zapomněla - všímavé děvče ;) Ty stíny jsou odstín Tattle Tale. Je to taková "bezbarvá" světlounce zlatá a spíš připomíná rozjasňovač, než oční stín. Jako podklad jsou fajn, ale na opálenou pleť jsou docela světlé a nepůsobí už tak moc přirozeně =/

      Vymazat
    2. Tak to mně nehrozí. Už jsem dosáhla svého druhého možného nejtmavšího odstínu a stejně jsem bílá jako stěna :-D
      Ach jo, já bych chtěla být opálenou brunetou!

      Vymazat
    3. Já ani ne =D Trvalo mi téměř 30 let zvyknout si na mou myší šeď a nevýrazně modré oči a to mi stačí =) Udělám nějaké swatche, jak to vypadá na ruce ;)
      Druhý nejtmavší odstín a přesto bílá? - to si představím broskvovou a to není zas tak špatné, lepší než můj žluto-olivový odstín =D

      Vymazat
    4. No dobře, bílá to není, trochu přeháním. Spíše mléčná :-D

      Vymazat
  8. já chci ten pilník Los Angeles!!! hned!!! kde ho seženu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají i Paříž, New York, Londýn =) najdu odkaz: http://www.kosmetikavelkoobchod.cz/kosmetikavelkoobchod/eshop/0/3/5/3787-KISS-USA-velky-designovy-pilnik-na-nehty

      jsou fakt ťuťtu a ještě k tomu nebývale dobře pilují ;)

      Vymazat
    2. chjo ... ty stránky jsem neměla vidět! :D

      Vymazat
    3. Jooo, tak za to poděkuj myslím, milé eM, která mi na ně poslala odkaz!! =D

      Vymazat
  9. No týjo, tak to nakupuješ jak paní :-) A to mám výčitky, že za kosmetiku moc utrácím :-) Ale v pořádku, někdo to pro nás musí vyzkoušet, takže se těším na recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by chtělo napsat seznam a každá by si koupila něco a pak přinášela vědomosti všem ostatním - rozhodně by mě to tak vyšlo levněji ;) nojo, když já si nemůžu pomoct a t i hajzlíci mi na kreditce furt navyšují limit =D

      Vymazat
  10. Tady se někdo urval! Už ze sebe nemám tak špatný pocit, díky. :D Jenom to... ehm... ty laky jsou moc hezké, ale radši nezkoumej složení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezkoumám, neboj. Laky používám vesměs jen zpevňující průsvitný a mléčný. Tyhle jen občas. A vůbec, teď mi to došlo, Ananásku. Ty mě poučuješ o složení!! =D gratuluju, právě jsi povýšila na chduěru, která je nyní odkázaná k doživotnímu bloudění v řádcích ingredients ve snaze dohledat ty nejleší přírodní složky, které nezatěžují životní prostředí. Já takhle například hledala v DM hodinu sprcháčč! =D

      Vymazat
  11. Super seznam, lady M :) tvoje články nemají chybu.
    Ten pilník Los Angeles je boží!
    Ehm, tož toto přismykat domů, tak mě můj muž zabije :D
    btw, jinak jsem psala na ilcsi a paní mi odpověděla, že mi ten řebříčkový olej pošle, i když to normálně nedělají, tak za zkoušku to stálo, myslela jsem, že mě pošlou do háje zeleného, a ne, tak super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pssst, já byla hrozně nenápadná. něco jsme si nechala poslat domů, něco do práce a nosila jsem to postupně =D Promiň, O. ... =(

      Vidíš, já Ti to říkala!!! takže už máš objednáno? A kolik za něj chtěli a za jaké množství? Co jsem viděla ceny u nich na stránkách, tak je mají asi 5x nižší než u té mojí kosmetičky! El, až Ti dorazí a začneš ho používat, když si vzpomeneš a budeš mít chvilku, písni, co a jak Ti dělá. Jsem zvědavá, jestli je tak univerzální, nebo u mě funguje jako placebo =)

      Vymazat
    2. cena je 419,-Kč, poštovné na dobírku 120,- balíček máte do druhého dne, nebo při převodu na účet poštovné stojí 70,- Kč. Jo a je ho 25 ml.

      Takže plus minus pětset.

      Jasný, určo se ozvu. btw, jako chápu, že je divný opičit se s péčí po někom, ale normálně to fakt jakože nedělám a neudělala jsem to ještě nikdy :) ale zatím musím říct, že biofáze je super, a pleť se mi popravila alespoň tak, že se mi neobjevují nové hrůzy a že to hrůzy fakt byly.

      Paní mi sama psala, že spíše upřednostňují prodej v těch salonech, že klientkám doporučí co je pro ně vhodné a tak, ale je ochotná mi to poslat a to je hlavní.
      Cituji:
      "Řebříčkový olejíček je vhodný pro citlivou pleť:

      léčivý a zklidňující olej pro citlivou, normální,seboreickou rosaceou trpící pleť. Zvláště na jaře doporučujeme vmíchání několika kapek do téměř všech krémů. Obsahuje zklidňující účinné látky a zkrášluje pleť, vyživuje, vypíná a ničí volné radikály.

      Aktivní ingredience: řebříček, olej z kukuřičných klíčků, borovicový olej

      Můžete ho použít pod krém, nebo jen místo krému, přidat pár kapek do krému na obohacení,....." konec citace.

      Jako není tam nic o těch jizvičkách a flíčcích, ale tak to uvidím.

      Tak to jsi udělala fikaně s tím dodáním, třeba O. ani nic nepozná (nepoznal), ehm ehm :)


      Vymazat
    3. On má taky děsnou paměť na věci, pokud to není fotbal a kolo, takže jsem v klidu (dokud nevleze jednoho krásnýho dne sem na blog, ale myslím, že to nehrozí. Od té doby, co mám blog je naopak rád, že už si zas můžeme povídat o všem možném, jen ne o kosmetice =D

      Tak to se omlouvám kosmetičce, u ní to bylo levnější. Můžu si půjčit tu citovanou oblast do recenze? Nikde jsem tento popis u nich na stránkách nenašla.. Tak jestli Ti pomáhá Biofáze, ale už stagnuje v účincích, budeš koukat, co Ti udělá pravidelné používání Řebříčku. Já nestačím zírat. Ty flíčky, které jsem musela vždycky zamazávat korektorem jsou už světlounce růžové a měkčí, ne jizvaté a tvrdé. Prostě to je zázrak a já nechápu, proč jsme se olejům tak bránila. Jo, mám jeden poznatek a doporučení. Jak jsem od pondělka začala na Řebříčkový olej mazat ještě denní krém, hojící a hydratační účinek se snad ještě 10x znásobil..

      Já to jako opičení neberu. Naopak jsem ráda za každou mnou vyzkoušenou věc, která funguje i někomu jinému. Jinak, s tou Biiofází, na hojení doporučuju jako 4. sérum tu Calenduly. mám ji jen v malém balení - 20ml - ale už teď vím, že Santal pro ten smrádek pomalu odstraňuju z péče a Calendule se tam naopak dostala pravidelně ;)

      Vymazat
    4. A sakra, podle toho popisu to nutně potřebuju!

      Vymazat
    5. Asi si to nečetla Pája, protože ta by to určitě taky nutně potřebovala, jak ji znám! =D

      Vyčkej na recenzi, bude tam vše ;)

      Vymazat
  12. No ty kokos, fuuuuu, tak toto je pekná zbierka, nezapamätala som si ani polovicu :)) btw, na toto všetko si musela minúť celú svoju aj partnerovu výplatu, teda aspoň u mňa by to tak bolo :D ale pekne, teším sa na recenzie, aj keď niečo (málo) z toho som už poskúšala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono je to vlastně malý podfuk - je to nasbírané od posledního NeW in, takže asi za cca 1,5 měsíce s tím, že něco bylo objednáno už v květnu =)
      Tahle obě´t v podobě nakupování pro recenze je docela hezká a "dá" se podstoupit =D jen ta peněženka se příčí. Zatím se mi ji daří umlčovat, ale jak začne září a kurzy a škola, tak myslím, že s nákupy končím a vztekat se můžu klidně jak je libo =D

      Vymazat
  13. Téda to byl ale nákup Mitsuuko :-), hlavně nenechávej ležet výpis z účtu někde v dosahu muže (radím z vlastní zkušenosti) - chvála těm elektronickým :), muž totiž nikdy nepochopí, že toto všechno prostě potřebuješ....Bylo to pěkně dlouhé počteníčko spousta novinek a zajímavých věcí - teda ten Revlon mě strašně mrzí a štve, hernajs jak to? To jsme si ho asi pěkně zidealizovaly, když tady není běžně k mání,co...Jinak naprosto s Tebou sdílím preferenci papírového pilníku, jiný nesnesu, ještě tak jeden "železný", který jsem dostala asi před dvaceti lety a je jemný...teda ale takový který by mi vydržel 5 let jsem ještě neměla :-)..Každopádně se těším na všechny recenze těchto nakoupených věciček..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, mám elektronický ;) Víš, co je zajímavé? Že d té doby, dokud se neproflákne ta cena, tak ani chlapům moc nevadí to množství, protože nevěří, že by něco takového "blbého mazacího na ksicht" mohlo stát takový prachy =D

      Ten Revlon je prostě ústřel špatným směrem. Ani Ti nebudu říkat, kdo mi ty stránky doporučil! =D =P Ale to se nedá nic dělat, aspoň je co recenzovat. Jen je mi to líto z nostaalgie - Revloňácké stíny byly moje první,když jsem šla na imatrikulační ples na střední - kupovala jsem je ještě v Máji =)

      Ten 5letý držákový pilník můžeš vidět v tomhle článku http://mitsuuko.blogspot.cz/2013/06/laky-lacky-lacicky-mame-hezke-rucicky.html jen nevím,j aký z nich to je, myslím, že ten černý =)

      Vymazat
    2. Tak to s těma chlapama je úplně přesné, já se zásadně o cenách vůbec nezmiňuji, vždyť přece nakupuju když jsou slevy, ne !-)
      No právě, ten Revlon a kdo Ty stránky vyštrachal, že...a mrzí mě ta sprejíková tvářenka - to jsme obě zaostřily na to samé, jen ty jsi byla rychlík, já ještě nestihla nic objednat :-) a že se mi tam toho líbilo. Třeba ty lip butter jsou skvělé, teď nepoužívám jinou rtěnku než tuhle...a s takovou za chvíli nebude..

      Vymazat
    3. Lip butter, hodíš mi prosím odkaz? Já to tam nechci prohlížet celé, se bojím =)
      Nějakou rtěnku jsem si od nich koupila, ale nevím, co je to zač. Každopádně je na mě asi moc světlá =D

      Vymazat
    4. Já mám pocit, že na těch českých lip butter nemají - jo, mají ale jen hnědý odstín zde: http://www.kosmetikavelkoobchod.cz/kosmetikavelkoobchod/eshop/2-1-DEKORATIVNI-KOSMETIKA/12-2-REVLON/5/4109-REVLON-ColorBurst-Lip-Butter-rtenka

      Já je mám odsud: http://www.superdrug.com/search?q=Revlon+lip+butter&searchsubmit=Search. Mám Berry smoothie a Sugar Frosting růžovou ....moc jsem si je oblíbila :). Pa

      Vymazat
    5. ne, ne , ne! žádné další odkazy na Revlon, prosím!!! =D já už nesmím nic nakupovat! =D

      Vymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle všechno bych už před H. asi neutajila :D Už tak se občas divně kouká na stále se zaplňující stůl... A to toho mám vlastně málo :)

    A skleněný pilník je nejlepší na světě! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pssst, provokatérko! =D Však já mám taky spoustu tajných skrýší ;) Něco už se rozlezlo i za lékárnu do kuchyně =D

      Vymazat
  16. Děvče, děvče, ty jednou zbankrotuješ :D
    Moc se těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ten okamžik poznáte poznáte podle toho, kdy už nevvyjde nový New In ;) =D
      Jinak, očekávám tento druh komentáře ještě příští měsíc a pak už začnu sekat latinu =)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...