středa 10. července 2013

Merci beaucoup, c'est trés jolie | GA


Při zakládání blogu jsem opravdu nečekala, že by se mi tak rychle sešla pravidelně přispívající a zároveň tak milá čtenářská obec. Touto GA jsem vám chtěla moc poděkovat za to, že jste..

 
Jsem teatrální dostatečně? To abyste poznali, že to myslím vážně. Nebudu nijak bilancovat, na to je ještě brzo, ale počítám, že se toho dočkáte, pokud/až vás bude 100 - na to už mám vymyšlené dárečky taky, nebojte ;)
 
Anebo trochu jo.. =) Váš nejoblíbenější co do čtenosti je první článek o Biofázi. Ten hned trochu škodolibě následuje květnová NEW IN a můj milovaný BB, který jsem se rozhodla nyní testovat už naostro u moře (jsem na něj zvědavá..). K dnešnímu dni (což je 3. 7. 2013, holt, dovča volá, tak využívám služby nastavení data publikování - právě teď se asi harcuju někde po německém severním pobřeží, kopu do tyček od stanu a vyhlížím sluníčko, bo je mi hrozná zima v hadřičkách, které jsem si zabalila =D) jste tyto stránky zhlédli bezmála 4000krát a je vás krásných 42 čtenářů!
 

 
Čeho se ještě na blogu dočkáte?
 
Určitě plánuju zavést Blogsale jako stálou stránku, na které se budou objevovat věci, které mi nesedly buď vůní, složením, nebo jen proto, že jsem zkrátka citlivka. Většinou budou i zrecenzované a téměř nové, nebo úplně nové, takže se nebojte nějakých zmetků - může vám vonět něco jiného, než mně, nebo mít zkrátka ten správný typ pleti pro daný výrobek. Je pravda, že už něco podobného mám na votocvohoz.cz, ale tam není zrovna "odborné posluchačstvo" zaměřené na kosmetiku.
 
Kalendář jsem slibovala už před cca měsícem a docela se stydím, že jsem ho ještě nevytvořila (od té doby si totiž denně poctivě zapisuju vše společného s testovanými výrobky), ale nejsem si jistá, jestli by to k něčemu bylo, proto vás prosím, abyste mi  napsali do komentářů, co si o tom myslíte - mně jeden diář stačí, tak ať to sem nepíšu zbytečně, bo čas jsou peníze, víme.. =D. V kalendáři by se nacházely průběžné stavy pleti (po použití toho a toho), začátky léčebných kúr (třeba sluneční kúra Bioderma, Ostropeřcová na detox, zásaditá s minerální solí, atd.), jejich průběh a výsledky, možné postřehy z toho, kdy jsou jaké slevové akce apod.. Zajímalo by vás to? (Edit: dobré dílo se podařilo, kalendář najdete zde ;))

 
A teď už k těm dárečkům..

Pravidla GA nejsou nijaká. Pouze pár omezení.. jelikož se jedná o poděkování za vaše rady, komentáře, názory a milá slova, je tato GA určena pouze pravidelným čtenářům (GFC). Je mi jedno, jestli se jím stanete jen kvůli GA, a pak sledování zase zrušíte - sáhnout do svědomí si musí každý sám, ale byla bych ráda, kdyby dárečky vyhráli opravdu ti, kteří mě čtou, protože jsem je chystala i podle článků a vašich ohlasů na ně.

Územní omezení platí pro ČR a Slovensko, myslím, že dál rozšiřovat to nemá ani smysl =) (nebo schválně! Je tu někdo, kdo přebývá na území jiného státu? pokud jo, zkusím pořešit ;)
 
Budu ráda, když navštívíte facebookové stránky Mitsuuko a lajknete v případě, že se vám líbí, aby vám mohly chodit novinky a upozornění na různé slevy a akce (páč tam taky často vedu debatu sama se sebou a není to jaksi moc konstruktivní =D), ale není to podmínkou.
 
Přihlásit do GA se můžete vložením komentáře pod tento článek, kde mi napíšete samé pochvaly a klidně něco málo kritiky, ale opravdu jen málo, protože jsem jako dítě a každá kritika musí být vyvážena dalšími třemi pochvalami, víme.. =D K tomu přidejte, co máte zrovna na srdci a váš mail a  pořadí dárečků, jaké byste preferovali (podle toho pak budu dárečky vítězům přidělovat).
 
GA bude ukončena k poslednímu dni v červenci, tedy poslední komentář počítám ze středy 31. července z 23:59. A jaké jsou ceny?

Dáreček č. 1



Dáreček č. 2



Dáreček č. 3




Zatím se mějte krásně a užívejte, snad už letnějších dnů..


Vaše M.

62 komentářů:

  1. Já osobně bych kalendář moc uvítala, zajímalo by mě to :-) Já osobně mám tenhle blok v papírové formě, kde si zapisuju, co testuju, kdy jsem začala, jak pleť reaguje... No prostě všechno důležité :-)

    Co se týče pochval, tak ty si určitě zasloužíš, prtože tvůj blog je pro mě místem pohody a relaxace. Sice články moc nekomentuji, ale to neznamená, že je nečtu. Moc ráda si tady počtu tvé rady a tipy a moc se mi líbí tvé fotky. Nějaká doporučení? Víc a víc článků, ať u nich můžu víc a víc relaxovat :-)

    Pořadí dárečků by se mi líbilo 3,2,1 a email je evelinsbook@gmail.com

    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš to mít! Článků bude hodně, jen teď se nějak nedostává času. Nechci nic ošidit (to je už z článků asi patrné, že - někteří čtou jeden i na třikrát =D), ale z práce mi na 2 týdny zdrhla kolegyně a všechny články, které jsem tam do teď mohla psát, musely stranou, protože nestíhám =/

      Děkujiii, ať je Ti tady stejně příjemně, jako je zatím mně. Kdyby nemělo být, byl by to průšvih a ani mě by to nebavilo psát.. Teď mě napadá popěvek od Krausberry: "na pěknú notéééčkúúú, zahrajte nám staříčku.." lalala (odkaz zde http://www.krausberry.cz/alba/nalada/na-peknu-notecku)

      =D krásné léto

      Vymazat
    2. To je jasné, z článku i blogu je vždycky cítit, když je nedostatek času... Ale tvoje články - to jsou skoro kniha :-) A to mě baví moc!!! V práci to zvládni, ať je brzy po shonu!!!
      A song znám, úplně se hodí :-)

      Vymazat
  2. Ahoj!! Gratuluji že máš tolik věrných čtenářů, protože Tvůj blog si to zaslouží, je nápaditý, důkladně propírá různé výrobky jak cizí tak naší provenience a vůbec se mi tady líbí - protože jsi komunikativní,vtipná holka :). Tolik lichotky. Připravila jsi krásné ceny zatímco jsi na cestách, tak snad moc nemrzneš, nemáš malý stan a vůbec si krásně užíváš....
    Strášně se mi líbí dáreček č. 1 a pak č. 3...
    Přeju Ti moc blogerských úspěchů a nápadů. Těším se na další články. No a s tím deníčkem to je super nápad - hernajs měla bych něco takové začít pořádně taky psát - díky za inspiraci. Myslím, že to nemusíš pojímat nějak příliš důkladně kvůli časové náročnosti, ale v takových stručných bodících by to myslím bylo fajné :-)..
    Tvůj fanoušek eM (přes GFC a Bloglovin, FB nemám)
    mfrohlichova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kalendář by mohl být fajn, ještě jsem to nikde neviděla... :) Osobně si to taky píšu jenom pro sebe... :) (A občas stejně zapomenu, hanba mně!)

    Pochvaly? No to půjde samo... Píšeš čtivě, moc se mi líbí, že to všechno napíšeš skutečně tak, jak si to myslíš, žádné řečičky a chození kolem horké kaše. :) Zkrátka Tvůj blog se vymyká ze vší té uniformní masy a proto by si zasloužil desetkrát tolik čtenářů. ;)
    Výtku mám jen jednu. Ve francouzském spojení c'est se píše apostrof (tedy toto - ') a ne diakritická čárka (tedy toto - ´). To ale píšu jenom proto, že to vidím všude (i u Francouzů občas). :D

    Pořadí by bylo 3, 1, 2. Ze dvojky mám všechno doma, tudíž kdybych ji měla vyhrát já, asi ji dej raději někomu jinému. :)
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An, Tys mi dala s tou čárkou. Já vím, za boha se mi ji nepovedlo udělat na českém nastavení na té mojí pidi klávesnici na netbooku, takže to dopadlo takhle. Po Tvém komentáři jsem se ale dožrala a vlítla do Blogeru v práci a našla ji, takže.. opraveno voilá ;)

      10x víc čtenářů, tě pic, to bych těď měla svědomí někde na minus nekonečnu, jak nestíhám pomalu ani odepisovat na komentáře, natož psát nové články ;) ale jen houšť, vyzkoušet se má vše, že? ;)

      A.. kalendář je už hotový =) Přeju nádherné prázdniny

      Vymazat
  4. Jasně, že chceme kalendář! :) Přijde mi to jako super nápad, navíc to hned tak někdo nemá (nebo jsem to aspoň na žádném blogu, který čtu neviděla) a abych kápla božskou, tak hned jak jsem viděla spojení "slevové akce", tak jsem křičela přes celý pokoj - anoooo, chceme kalendááář! :D

    Tvůj blog mám ráda moc! Je originální a Ty jsi strašně milá :) A taky se mi líbí, že tady nejsou ty samé věci jako na ostatních blozích, někdy už to člověku fakt leze na mozek (micleárka do Biodermy, laky Stars od GS, Color Whisper, atd.), takže je rád, když si může přečíst i o něčem jiném. Třešničkou na dortu je, že odpovídáš na komentáře a nejenom takovým tím "ano, děkuji", ale smysluplně, takže člověk komentuje rád, páč ví, že se dočká odpovědi.

    Nejvíc bych si přála dárek č. 3, páč od Hádka já nikdy nic neměla (mám se stydět? ... asi jo, co?), pak 2 a 1 ;)

    ladavanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za Hadka se nestyď, já se taky styděla, pak jsem u něj nechala dvě měsíční výplaty, jeho výrobky vybavila byt od kuchyně až po domácí lékárnu, zjistila, že mi většina nevyhovuje a vlastně vůbec nevoní (tak silné bylinky já nerada), no a teď mi to tady trůní. Teda, je fakt, že to co jsem dala sem, tak jsou vlastně docela fajn věci, které mám v kooupelně a pravidelně používám. Když bude v dohledné době další GA, netruchli, kdyby se Ti tady Hadka nedostalo, do další ho dám též ;)
      Jo a komentáře? Ty já tuze ráda. Nejenže mi to dává pocit, že to opravdu někdo čte, ale taky se v tom vyřádím a vypíšu i to , co se do článku nevešlo, neb jsem na to zapomněla ;)

      Dej mi pak vědět, jak dopadne testování a pro který mmu ses nakonec rozhodla ;)

      Loučím se se svým oblíbeným letním songem (vůbec, všechny jejich hity z tohto alba jsou naprosto úžasné na letní fesťáky, znáte je? ;)) http://www.krausberry.cz/alba/nalada/nalada

      Vymazat
  5. Kalendář určitě ano! Přijde mi to moc zajímavé sledovat, jaké výrobky používáš a hlavně ty slevové akce, protože ne každý den člověk chodí okukovat slevy do obchodů, tak by bylo fajn vědět o nich aspoň takto.
    No a k pochvalám a kritice. Já tvůj blog prostě miluju a to úplně stačí :D
    Balíčky jsi vybrala lákavé úplně všechny, ale kdybych se měla rozhodnout, tak preferuji 3,1,2.
    Měj se krásně, Jana
    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já taky nechodím slevy obkukovat zrovna do obchodů, ale ty eshopy mi kontrolovat docela jdou ;) =D děkuji hlas, kalendář je na světě ;)

      Vymazat
  6. Kalendář je hodně dobrý nápad! Neexistuje na to třeba rovnou nějaká aplikace nebo plugin? Toho by se dalo docela chytit :-)
    Popř. nějaký seznam aktuálně používaných kosmetických věcí.
    Docela by mě zajímalo, kdybych sepsala seznam mnou oblíbené a testované kosmetiky, jaký počet položek by se z toho vyklubal :-)

    A jinak mi oko přitáhl obrázek od Hádka! A pak č. 1 a nakonec 2 :o)

    Bebe
    bebe@ruzovychroust.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, díky za námět na článek, měla bych to sem už dávno vrznout, ale tolik témat, která nutně potřebují proprat a tohle se jaksi dstává do pozadí (aktuálně používaná kosmetiky). Tak alespoň formou kalendáře který je už díky vám všem komentujícím na světě a momentálně používané věci jsou tam už také popsány, aspoň ty, co za popis stojí ;)

      Pékný víkend

      Vymazat
  7. Kalendář je super nápad!
    Přiznám se, že čtenářem přes GFC jsem se stala až teď, páč mi nějak nedošlo, že jím nejsem, sledovala jsem přes FB, ale tak snad si mě pamatuješ, že čtu a komentuju (a jsem namyšlená, že si zrovna mě pamatuješ:-D).
    Myslím, že tvůj blog chválu nepotřebuje, protože se chválí sám svým obsahem, ale každý to rád slyší/čte, že?;-) Je obdivuhodné, že jsi dokázala tak hodně zaujmout hned prvním článkem a je fakt, že se moc hezky čteš a témata jsou, jak už tu někdo podotknul mnohem zajímavější než na ostatních, teď už bych možná použila slovo "komerčních" blozích. Jen tak dál!:-)
    Dárečky se mi líbí všechny, ale nejvíc mě zaujal třetí, protože k nákupu u Hádka jsem se ještě nedokopala. A jsem moc zvědavá, jak to jednou dopadne, protože už teď je seznam co mám asi kilometrový..půjdu vykrást banku a pak hurá na to:-D
    Na druhém místě mám logicky dvojku- páč jako já a laky na nehty..ehm..a ma třetím jedničku. Děkuji za pozornost.
    Jo vlastně moment! Úplně bych zapomněla na kritiku. Tak, tu nemám.
    dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D hehe, dostáváš bonusový bod za to, že jsi mje první sledovatelka na kalendáři ;) =D

      Jasně, že si Tě pamatuju, stejně jako ostatní, co komentují. Průser nastavá ve chvíli, když některou z vás cituju, když třeba mluvím s O. o nějaké věci, kterou chci, nebo nechci. Jóó´, chudák, co si o mě asi myslí - no co, že jsem blázena vymýšlím si fiktivní kamarádky, jako když mi bylo pět! =Da já bych na to jen: http://www.krausberry.cz/alba/nalada/nerikej-mi-baby - připomnělo mi to další Krausberry song a díky tomuto jsem je začala milovat.

      Na Hadka bacha, nakupuje se tam skoro samo, jak to nemusíš hned platit, je to dosti nebezpečné, zvlášť pro mě. Ale když už se do toho dáš, doporučuju se vnořit i do šmejdění v oddělení s doplňkovým sortimentem, kde najdeš milin lahviček, krabiček, skleniček i s pipetkami.. Mně se to hrozně hodí. Mám je furt v lékárně a když někam jedu, nebo někomu něco ulívám, hend mám potřebné po ruce ;)

      Vymazat
    2. No čéče a bonusové mi byly k nićemu:-D
      A nelákej furt jo?!:-D

      Vymazat
  8. Se nediv, lepší blog u nás není. Kalendář je perfektní nápad, pokud ho povedeš pečlivě (jako, že tipuju, podle článků a jejich hloubky, že ano), bude to jedinečná možnost se o kosmetice dozvědět v delším časovém horizontu a zjistit její skutečné účinky. Někdy jsou články napsány stylem, přišlo to včera, mám týden na sepsání recenze, pěkně to voní, tak to pochválím a pak ticho po pěšině. Tohle by byla změna! A že čtu už měsíc jen tebe (všem ostatním se omlouvá, prostě krize). to víš.
    Líbí se mi Hádek a Burt's bees, Dermacol moc nemusím, takže já mám preference jasné:-)
    Přeji krásnou dovču!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An, už jsem Ti psala, že jsem ráda, že jsme si svými články navzájem sedly. Totiž, v době, kdy jsem ještě měla čas pilně sledovat denní pohyb na všech cca 80 blozích (jóo, bylo jich víc, ale už se to snažím probírat), měly Tvoje články stejý ajfr, jako Ty teď píše o těch mých - to se tak krásně čte! ;) Proto, ukonči letní prázdniny a vrať se ke psaní. Bez Tebe bych se třeba nikdy nedostala k "nějakýmu" Elemisu, nebo jejich papájovému peelingu ;)

      Hezké letní vegetění!

      Vymazat
  9. Míšo, ja len že.. milujem tvoj blog! Stačí to takto? :DD
    Poradie darčekov: 1, 3, 2.
    margaretka75@azet.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí, stačí, stačí!! =D Zbytek si říkáme po komentářích ;)

      Vymazat
  10. Kalendář mi taky přijde jako super nápad. Mně se blog líbí moc, jak je a přeju, ať se ti daří pokračovat stejně dobře dál. Mně osobně právě blog, který by se zabýval skoro výhradně přírodní kosmetikou, která je ale běžně dostupná a nemusím ji objednávat až odněkud z pekla, hrozně chyběl. Několik let jsem třeba naprosto iracionálně ignorovala Laveru a loni jsem dostala s jednou objednávkou pár vzorků a byla strašně překvapená, jak mi vše sedlo. Právě na tyhle věci se těším nejvíc - lavera, logona, weleda...protože zkoušet furt naslepo je vopruz a člověk má pak doma milion věcí typu "neurazí-nenadchne". A jakmile mi sleze můj olezlej obličej, tak valím pro biofázi :-)
    Já bych chtěla jen Hadka, ostatní s klidem přenechám někomu jinému. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, ja ktak koukám, jedna GA bude muset být speciálně jen Hadková - už jsi několikátá, která jiný než jeho balíček nechce =D

      No, zrovna Laveru, Logonu a Weledu tu zatím nemám =D já se budu snažit. Je fakt, že se mi Ladyboxí šampony Weleda dostnaou do spotřebováno, ale pozitivní jásot to určitě nebude =/ krémy Lavera zase nemusím moc já a Logonu jsem snad doma ještě žádnou neměla!! To je ostuda, zkusím to dohnat a po něčem užitečném se podívám ;)

      P.S.: Val pro Biofázi hned, právě v této fázi by Ti mohla nejvíc a nejrychleji zabrat a pomoct ;)

      Vymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj..:) já bych taky kalendář přivítala, čekám na něj od zmínky v některém z článků..:) na tvůj blog jsem narazila hnedka na začátku a čtenářem jsem pravidelným, akorát nesleduju přes GFC, či co to:) už ano:) jednou jsem tu napsala i komentář, sice trošku mimo téma, byl o tom, že ty karamelové lízátka (které jsou nepřekonatelné) se stálé prodávají, ale pak jsem to radší smazala:P v některém článku si je zmiňovala..
    blogy o kosmetice čtu asi rok a ten tvůj jednoznačně řadím mezi nejlepší, ne-li nejlepší.. protože z tvých článku se dozvím maximum informací i pocitů:)
    u tvého článku o cestě do Německa jsem četla, že jste byli i na Tour de France, o čemž bych ráda přivítala i článek, sice se sem možná moc nehodí, ale třeba budu mile překvapena;)
    jen tak dál, těším se na další články..:D a jako většina nade mnou, chválím tvé komentáře
    pořadí dárků: 1, 2, 3
    strnadlova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejej, já si říkala, že si toho snad nikdo nevšiml a ono jo =D tak už je od středy funkční, směle do něj. Ze začátku jsem měla v plánu pouze velice stručné věty, téměř holé, ale jak už to vyplývá z mých článků, v hlavě se mi toho holt víří hodně a někde se z toho musím vykecat =) Proto jsou v kalendáři záznamy, ve srovnání s články na blogu sice stručné, ale i tak vyjdou na několik odstavců ;)

      Ježiš a mně bylo tak líto, že nikdo se právě na ta lízátka nechytil - hned bych uvítala tipy k nákupu. Proto, pokud si to ještě pamatuješ, vrať komentář zpátky ;) Teda, Ty si ale všímáš detailů =D to s emi líbí.. čím víc komentů na tyto zdánlivé blbůstky, tím líp. Já je tam totiž nepíšu jako úmyslnou vtipnou vsuvku, ale protože pro mě mají vždy nějaký skrytý hlubší význam, proto jsi mě neskutečně potěšila, že ses chytla právě na lízátka i na zmínku o kalendáři, která snad byla jen formoou věty vedlejší a zcela mimo téma =D

      A další bomba (opět za ni děkuji;) - Tour de France je pro mě srdcovka. Byť jsem to sem zatím nikam nenapsala, je to moje tajná láska a nejradši bych na ni vyrážela každý rok, ale většinou mi to nedovolí buď finance, nebo mrcha kolegyně, která si přesně v té době bere na několik týdnů dovolenou pak mi sladkým hlasem při návratu známí: "Tak teď můžeš jet ty!!" No jasne, a kam jako, když už Tour skončila? Proto jsem taky letos jeli jen do Německa a ne na Tour, bo si čúza zase vzala dovču =( A rozhodně to není téma mimo mísu. Tohle není čistě kosmetický blog, co sem dám, to sem dám, viz třeba jeden z prvních článků - ten o dostizích. Takže, pokud vás to opravdu zajímá, hrozně ráda sem začnu házet i takovéto články ;)

      Vymazat
    2. ahoj..:) byla jsem nějaký čas mimo net, kalendář určitě prošmejdím, přibyla spousta článků, pracovní doba bude utíkat jedna radost, teď v létě je celkem nuda, takže spousta času:) zrovna jsem si o obědové pauze byla lízátko koupit, zdražili, už je za 3,5 Kč:-o ještě nedávno za 2,9 Kč. Kupuju je v Invě ve Frýdku-Místku, myslím, že ho mají i u nás na Čeladné v Jednotě, ale to ti asi moc nepomůže..:) řekla bych ale, že jsou spíše v těch vesnických prodejnách jako COOP, Jednota a tak, v žádném supermarketu jsem je neobjevila:(
      Tour sleduju strašně dlouho, ale až tak poslední čtyři roky jsem ji úplně propadla, taky bych tam chtěla jet, akorát moc není s kým, všichni si spíš ťukají na čelo, když se na to dívám.. možná s mamkou, protože ta je do ní taky blázen (už mám pro ni koupený první vánoční dárek - Příběhy staré dámy, nebo tak nějak se ta kniha jmenuje:)), uvidíme jestli se někdy dostanem, kdybys napsala nějaký článek, co a jak, zkušenosti, zážitky, doporučení.. bylo by to skvělé;)
      jsem úplně nadšená z tvých komentářů, jak bylo jen pár komentářů, tak to člověk chápal, ale je jich tady čím dál víc a ty stejnak odpovídáš - skvělé!! a navíc to nejsou žádné nicneříkající zpětné komentáře:D ale dovím se další zajímavé věci, které v článku nejsou:)

      Vymazat
    3. No vidíš, to pak moc nesedí, když všude tvrdím, že jsem introvert - "papírový extrovert" tak bych to nazvala =D a jsem ráda, že to tak oceňuješ, hned s emi písmenka hrnou rychleji =)
      S tou Tour to bude oříšek.. Mně se hrozně snadno a lehce píše o kosmetice. Ale jak přijde na změnu tématu, tak jsem v koncích a pomalu ani nevím, jak začít. Třeba to Německo ještě do teď nemám, protože je pro mě složité sehnat a vzpomenout si na všechny podkaldy, materály, zážitky a vzpomínky. Kdežto kosmetiu používám denně, jde to tedy lehce popsat =) Ale budu se snažit nějaký článek napsat ;) Takže tady jen stručně: Tour sleduju už nějakým sedmým rokem pravidelně. Bohužel, poté co zemřel R. Bakalář - ztratila pro mě Tour část svého kouzla =( Ale až tam zase pojedu, určitě ho najdu. Bakalář totiž umřel před 2 lety týden poté co skončila Tour, na které jsem právě byla. Byl to nejlepší komentátor, kterého jsem mohla poslouchat celou 4hodinovou etapu a stejně jsem neměla dost =)
      Je blbý,když nemáš s kým jet.. já jsem na tom byla podobně, dokud jsem se právě přes zdánlivě povrcchní pokec o Tour neseznámila s O. - měsíc nato jsme jeli na Tour a chystáme další výjezd =) Maximálně mě napadá splašit bandu, kterou bys nalámala na Azurové pobřeží a jižní Fraancii a cestou byste úplně náhodou jeli přes trasu nějaké etapy ;) My taky nejezdíme na celou tour, jen na dstupné etapy,cca na 2-4, pak už by to lezlo moc do peněz - poplatky za dálnice, tunely, benzin, - vyjde to na docela velkou pálku =/ Ale pak sleduješ skoro hodinový průvod karavany a zjistíš, že to za to fakt stálo. Jednou jsme se dokonce, a to omylem!!, ubytovali v kempu v městečku, kde jsme pak až ráno podle nezvykle hlasitého lomozu a halekání zjistili, že pímo tím městem vede trasa časovky - co Ti mám povídat, byli jsme tam nějakých 6 hodin a fandili jak diví =D A ta historie Staré dámy je skvělá, O. ji zase dostal od mojí mamči k narozkám - takže jako dárek je to fakt pěkná bichlička amoc hezky zpracovaná. Mám ještě tip pro Tebe "Tajný závod" od Tylera Hamiltona a Daniela Coylea. Nečti to, pokud si chceš v cyklistice udržet růžové brýle na očích. Pokud bys to však brala pragmaticky, jako já,tedy jen z čistého zájmu a poznání, tak jdi do toho. Je to celé o dopingu, o Tour a o přiznání a popisování metod. Je to tak zajímavé, že to přečetla moje mamča přes noc, jen proto, aby to mohla dočíst, když mi to chtěa druhý den dát jako dárek - a to jí tour nic neříká =D
      A po těch lízátkách se podívám, až někam pojedeme na výlet za Prahu ;) díky za tip

      Vymazat
  13. Do GA se nezapojím, ale chtěla bych napsat, že tě prostě žeru, ale to ty už víš :-). Poslední dobou blogy moc nečtu neb mi ty články přijdou na jedno brdo a nic moc nového se z nich nedozvím a navíc z nich cítím prodejnost. U tebe je to však úplně o něčem jiném, líbí se mi výběr kosmetiky, kterou testuješ a používáš. Píšeš čtivě, vtipně a hlavně je poznat, že víš o čem píšeš, což se u mnohých říct nedá. Pro mne jsi naprostá jednička a v mých očích válcuješ již "zavedené a známé" blogy a zcela jistě si zasloužíš více pozornosti, což je myslím jen otázka času :-). Buď taková jaká jsi a jen tak dál, moc ti fandím!
    Mimo jiné....jsi velice sympatická a milá osoba:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi neexistuje spíš kupa smajlíků znázorňujících malé selátko rochňající se v bahýnku..? Tak přesně takhle spokojeně se po Tvém komentáři cítím. Je to úžasné, rochňat se v tak krásných slovech. Sice nerada, ale dle Tvého přání, Tě nezařazuju do GA. Tak snad aspoň budiž poděkováním všechny články a komenty ;)

      Mi vždycky ppřipadá vtipná představa, čím by mě musel člověk uplatit, abych se uplatit nechala. Momentálně jsem vymyslela čtečku na knihy, ale tu mi asi nikdo nenabídne, že? =D no tak nic... Jiank ten pocit o prodejnosti, jak píšeš, mám bohužel posleední dobou z více blogů a je mi to nesmírně líto, ale i z blogů těch, které jsem leta milovala, četla, seldovala a koomentovala. Asi to che určitý odstup aby člověk zjistil, že už to psaní není takové, jako dřív, ale že za tím probleskuje něco jiného a ne moc hezkého. Rozvádět to už dál nechci, to už bych se dotkla někoho konkrétně. Jen mi to přijde taky líto. Zas na druhou stranu se mi s tímto zjištěním zcela obrátil názor na některé blogy, přibyly další, nové a už nečtu každý článek, ale vybírám si co a od koho. V dnešní době je to snad jen cca 5 blogů, na kterých denně slídím po novém článku. Zbytek tak letem světem, když je v práci někdy dlouhá chvíle. Jen je mi líto, že nestíhám tolik komentovat a to i u članků, které by si to zasloužily - Tvůj blog není výjimkou ;) Takže to zkkusím víc rozplánovat a začít komentovat, páč diskuze někdy tvoří až půlku obsahu nnevyřčeného v článku =)
      Já Ti moc moc děkuji a lichotku oplatím - jen milá a fajn osoba dokáže o někom veřejně napsat to samé, aniž by ho osobně znala ;)

      Vymazat
    2. Bože, já jsem trouba, vždyť my se známe!! =D Já Tě podle blogu vůbec nepoznala =D

      Vymazat
  14. libi se mi, ze recenzujes neco jineho nez vetsina, ze ti neni 15 a tvoje texty tomu odpovidaji :) hadkem jsem nedotcena a to je spatne!
    3, 2, 1
    m.radkovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další toužebnice po Hadkovi, holky, co mi to děláte, teď mám špatné svědomí i kvůli tomu Burt Bees (o Dermacolu ani nemluvě, ale chtěla jsem reagovat i ohlasy na dostupnou drogerkovou kosmetiku, o které se někdo zmiňoval v komentech)
      Slibuju, že jednu GA udělám čistě jen na Hadka ;)
      No, 15 mi sice není, ale bez MU mi tolik v trafikách stále tipují, cizí zase říkají, že vypadám na 18 (ha! už jsem vyrostla o 3 roky!) a já mám pocit, že se zas stále chovám na svých magických 5 let (magických, protože s emi nejvíc přelomových věcí stalo právě v pěti - první pusa, první rtěnka, první rvačka a tak =D

      Vymazat
  15. Já jsem na tvůj blog narazila náhodou teprve včera na nějakém blogu, co už jsem sledovala :) Tvoje články mě hodně zaujaly, tak určitě budu sledovat dál, akorát nemůžu zatim nijak víc hodnotit nebo na něco reagovat :) Zrovna se chystám pročíst si další množství článků zpětně :)
    Pořadí: 1, 2, 4
    lucie.krouzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro pisálka blogu je asi největším komplimentem to, že si jeho blog někdo začne číst od začátku, článek po článku. Takže děkuju a už se těším na komentáře, bo víc hlav, víc ví a babo raď a takováto moudra.. ;)
      Ta čtyřka v dárcích byl překlep, nebo jsi už naplánovala ten pooplaovák,, o kterém jsem psala v posledním komentu? ;) =D
      A ať se Ti u nás líbí.. momentálně mi totiž přes rameno načuhuje i Matýsek (pomocník z článku o Konjac houbě)

      Vymazat
  16. Holky, snad si to všechny přečtete. Budu odpovídat na většinu komentářů jednotlivě, ale tohle je hormadné poděkování (kurňa, nikdy jsem tolik najednou snad neděkovala, ale když je za co =D

    Vrátila jsem se v neděli a těšila na pondělí, až si to začnu číst. Kupodivu jsem začala odpovídat na všechny komentáře, jen těmto pod GA jsem se vyhýbala. Přečetla jsem si je až v úterý a od té doby hledám vhodná slova, která by dokázala vystihnout, jakou jste mi udelali svými komentáři radost. Do te´d jsem na to však nepřišla, takže jen prostě a trochu neohrabaně děkuju =)

    A protože jsem nakonec přišla na fintu, jak se dostat aspoň do pár drogerií v Hamburku (O. jsem nacpala obrovský gyros a šmejdila jsem mezi regály dokud to nesnědl =D) přivezla jsem Vám jednu poopalovací emulzi, jakožtomomentálně velice aktuální výrobek ;) Udělám z něj čtvrtou cenu do GA, s tím, že losovat budu úplně nakonec ;)

    Mějte se krásně prázdninově, jdu odepisovat na komentáře a smolit deníček z cest ;)

    P.S.: Jo a mocc mě potěšilo, kolik z vás by ocenilo kalendář. Ve středu, myslím, se mi ho podařilo spustit. Od té doby do něj zadávám záznamy jak zpětně, tak i ty nové aco do délky každého se můžete těšit na takové kratší recenze a postřehy ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Za čtivost a občasnou ironii může zřejmě výchova Betty MacDonaldové - bože, jak já tu ženskou miluju! Sesumírované - to nevím, dost lidí, kteří mě poslouchají naživo, včetně mojí matinky, říkají, že občas mají problém sledovat tok mých myšlenek a přeskakování z jednoho téatu na druhý. Tě pic, snad tak i nepíšu. A poud jo, obdivuju, že jste se dokázali tak rychle adaptovat ;) Jo a já už na základce říkala "paňčitelkám", že vím co říkám, jen se mnou občas nesouhlasil dějepisář a matikářka se taky vždycky ušklíbala!

    Moc děkuju za krásnou pochvalu, taky si Tvé kilometrové komentáře užívám ;)

    Teď jen nevím, jestli Ti mám držet palce, abys něco vyhrála a seslat Ti tak vztahovou krizi =D

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj :) narazila som na teba pri clanku o LB cerven naozaj ma uz nebavi citat same chvaly....aj ja si rada ponadavam v recnziach ak je to pravda paci sa mi ze tu najdem rencenzie na veci o ktorych obcas nemam ani paru :)

    balicky su super pacia sa mi v poradi 2,3,1
    prajem vela spokojnych citatelov :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, spíš jsem s říkala, jestli někdo ten článek vůbec otevře, když tam uvidí známou fotku. Ale s tímto číslem už jsem si pohrála, aby bylo vidět, že to všechno je asi trochu jinak ;)

      Krásné léto a děkuju ;)

      Vymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Hele, Ananásku, ale domluva byla taková, že bude všechno vyváženou 3x větší chválou a teď se mi to zdá jako pěkný nepoměr =D
    Ale k věci, články jsou dlouhé, někdy se musím sama krotit. Bohužel, z duše nenávidím, když se dostanu k tématu, které mě zajímá, objeví se tam pár fotek, 2-3 krátké odstavce - páč to mě kladli na srdce už v redakci, ale holka bláznivá si musela dupnout a založit si blog, kde dělá všechno přesně opačně - a pak to najednou utnou větou "A co na to říkáte vy?" - no, co bych na to asi říkala, když jsem si to četla právě prtoo, že o tom ještě nic nevím? Takže píšu tak, jak bych to sama chtěla u někoho číst.
    A k tém růžkům - tady fakt tápu. U mě to můžou být buď smajlíci, uvozovky, nebo závorky (jako bych znovu seděla na redakční radě!), to se objevuje v textu nejvíc. Co tím tedy bylo konkrétně myšleno? Uff, Tys mi dala =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslala jsem Ti mail. :)

      Čtu Tě ráda a už chvíli a moc bych stála o 3. balíček, pak o 2. a pak o 1.

      50.shades.of.anana@gmail.com

      Vymazat
    2. Nene, cenzura ne, prosím, tu kritiku tam vrať =)

      Vymazat
  21. OMG, jakto, že tě nemám na facebooku?? Nechápu a nerozumím, okamžitě to jdu napravit a rovnou raději oba profily (můj + blog), aby mi neuteklo NIC!

    To, že čtu už nějakej pátek, už snad víš a je tak asi jasný, že tvůj blog mám opravdu ráda. Jsi na blogopoli hodně výrazná a svá, baví mě jak tvůj styl psaní a sloh, tak kosmetika, o kterou se zajímáš (ač z ní mám občas hlavu v pejru a strávím pak noc googlováním. :)

    Nejvíc se mi líbí Hádek, potom o malilinkej kousek 1 a nakonec 2.
    Můj mejlíček: svetpodles@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se bojím, že Ti a přezdívka - paní Myšičková - asi zůstane. Když bude vadit, dej vědět, ale mám Tě podle těch mazlíků prostě zafixovanou =) A taky podle norkového krému, který jsem si kvůli Tvému článku hned běžela koupit a pak jsem se po něm osypala =D ale teď s ním mažu matýskovi packy a je spokojený..

      Moc děkuju za chválu a o to víc za žádnou kritiku.

      A co konkrétně si naposled do noci googlovala?

      Vymazat
    2. A že si to ty, tak ti to dovolím :P

      Ty jo, to mě mrzí :/ Já teďka přešla spíš na oleje, ale norka mám doma stále v zásobě pro dny, kdy se mi prostě olejovat nechce nebo na 1-2 denní cestování.

      MINERÁLNÍ MAKE-UP!! :D

      Vymazat
    3. tak to chápu =D v tom případě jednu malou radu - rozhodně se ani nedívej po tom Aqua od Revlonu - je šílenej!! Dá se používat maximálně jako stíny, nebo rozjasňovač, kolik je tam třpytek, takže mám plnou pikslu a mazat na oči si to budu asi po zbytek života =D

      Vymazat
    4. Hele, tak teď bych ti nejraděj řekla kočko, protože tak mírně připiloučká říkám každýmu, ale u tebe tak nějak cítím, že se to nehodí :D

      Takže kočko/Mitsuuko já na ten mmu rezignuju a nedovedu to. Zůstávám u tekutýho. (Joo max když mě zas někdy ovíněnou chytne chuť že musím něco mít...)

      Vymazat
    5. To chce najít rpávný grif. Já na to přicházela dva týdny a pak už se to poddalo. Šla jsem na to nátlakovou metodou - všechno jsem vyhodila a musela se malovat jen tímto minerálnímm =D

      Jo a kočko mi nevadí, zas tak staráa akonzervativní škeble nejsem =D mám kamarádku, která mě zase oslovuje "lásko" a to pak vyzní v sms divně, zvlášť O. se na to nějak zvláštně tváří =D

      Já si říkala, že kometnuješ skoro v pět ráno! tak to je ještě dobrý, já bych v tuto hodinu byla v mnohem horším stavu a nedokázala bych asi ani najít písmenka =)

      Vymazat
  22. já jsem teprve nový sledovatel (gfc i fb), ale právě pročítám i starší články! líbí se mi tvůj styl psaní a narazila jsem na věci, které jsem jinde neviděla a to je super! přeju spoustu dalších věrných čtenářů!
    kukucicka@seznam.cz a balíčky se mi líbí v pořadí 2 - 1 - 3

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, tvůj blog jsem začala sledovat už před nějakou dobou, teď jsem kápla i na to, že máš nějakou GA, tak jsem s dovolením to moje sledování udělala oficiálním :-) Moc se mi tu líbí, myslím, že máš skvělý styl psaní, vždycky se nejen dozvím něco nového a zajímavého, ale hlavně se bavím :-) navíc používáš věci, který chci vyzkoušet, popřípadě o nich už nějakou dobu uvažuju (jak to děláš? ;-) ). Přeju ti do budoucna, aby se tvoje čtenářstvo trochu zpočetnilo (ach bože, co je to za větu? :-D ) a aby tě psaní pořád bavilo. Tvoje články totiž čtu vždycky s radostí, i když mají občas tři kilometry (ale to já ráda, lepší než dvě fotky a tři věty).

    jabornikova.m@gmail.com a pořadí 1-2-3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem holt kilometrážník =D (vracím za "zpočetnění" ;)
      Díky moc, s tou délkou to myslím přesně, jak jsi to popsala. Umím zkracovat, ale nemám ráda věty holé =/ a 5 fotek s popisky, to mi toho nikdy moc neřeklo.. a výběr výrobků? Tak schválně! Co říkáš na dnešní New in? ;)

      Vymazat
    2. Si to můžeme shrnout. Štětce Real Techniques plánuju nakoupit příští měsíc, o Revloním make-upu jsem uvažovala (díky, že jsem za něj nemusela vyhodit peníze :-D ), Luxe Oil mě stále láká (nikoli však už jeho cena), ale pokud budeš ještě chvíli básnit, tak si ho třeba taky pořídím :-D, no a samozřejmě na závěr cokoli, co čistí a vyčistí póry, to hned musím zkusit :-) A neboj, moje kreditka pláče od té doby, co jsem si vytvořila účet na PayPalu :-)

      Vymazat
    3. Tak já jsem si Paypal zatrhla. zaprvé ho moje kreditka nepodporuje, musela bych složitě žádat a nastavovat, takže jedu formou sms hesel a virtuálních plateb a za druhé - payPal mi pokaždé za aktualizaci údajů strhl 21,- Kč!!!! Takže přes ten už ne =(
      Právě testuju nový minerál - psala jsem o něm do Nw inu, ale včera jsem ho porpvé zkoušela - ten Natio. je za babku a je lepší než EDM - doporučuju, mně vyšel na 4,5Ł
      Ten Luxeoil - od dob CHI hedvábí, Biosilku a BC oleje jsme na to zanevřela - nic mi to s vlasy neudělalo. Až jsem dostala tohle k nákupu jako vzorek. Ono to kouzlí! Mám dráty, docela dlouhé, tvrdé a je jich moc. A tohle to dokáže uhladit =) Zkus někde vyhledat vzoreček, nebo třeba zkusit v zahraničí (to plácám, nevím, jestli to jde) a asi propadneš =D

      Vymazat
  24. Chci cenu jedna a dva!!!
    Nebo jedna nebo dva!!!
    Jsi nejlepší, nejkrásnější a nejstihlejsi, nejmíň utracis, nejvíc pracujes, všechno víš třikrát víc nez ja a všude jsi byla dvakrát, mas me rada, protože nemáš na vyber a páč a pusu!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Kočičková a víš, že tady se výherci losují a neudělují za nejpodlízavější komentář, že jo? =D
      Ne, vážně, moc děkuji, s tou váhou mi to teď před večeří moc pomohlo ;)

      Vymazat
  25. Mitsuuko, ja jsem tak rada, ze jsi u me jednoho dne nechala pod nejakym mym vysplechtem svuj komentar, diky kteremu jsem te objevila. Ta Tvoje grafomanie je mi vice nez sympaticka a tvuj vyber produktu je pro me velice inspirativni. Toz ja te teda rada ctu, to rozhodne a kydani spiny na Tvou hlavu, kterou provozuje muj ucet, zatim nechavam bez povsimnuti a tvrdim mu, ze jako minimalne tu biofazi prece dame ;).
    A muzu malou kritiku. Ono jako asi nejaky duvod pro to mas. Ale jak jsem francofil, tak me to trochu tluce do oci: de Ak by spise melo byt d'Ak, jenze je fakt, ze uz to tak pekne nezni :D. A tak beztak se da tvrdit, ze to je nejaka vyjimka a dost mozna, ze i je :D.
    Mail: svetpodleeveliny@gmail.com a poradi 3,1,2.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Ti něco prozradím, ale psssst - to jméno má své opodstatnění a velké, dokonce i matrikářky by se za mě postavily ;) =D
      To jsem moc ráda, že jsi na mě takhle narazila. já zas miluju články typu "Naolejuji-li Evelínu..." ;) A účet neposlouchej, já to už dávno nedělám a vždycky když začne, "udělám" Homera (bublina nad hlavou a v ní opička tříská nad hlavou o sebe činely =D)
      Počkej, Biofázi, ale co teprve ten Řebříčkový olej! ;)

      Vymazat
  26. Já tě mám už nějakou dobu v oblíbených, ale dneska jsem se konečně pod tíhou ,,termínu" donutila tě nejenom tajně sledovat :)
    Nejvíc se mi na tvém blogu líbí, že se s tím nepářeš, a když ti neco nesedne tak to řekneš na plnou pusu. Nesnáším přetvářku (a že jí v dnešní době je) kdekoliv a něco chválit jenom proto, abys dostala něco zadarmo (nebo se usmívat a pak pomlouvat) mi přijde smutné :)
    A dostala si mě tím, že ,,máš koule" si dala mezi propadáky jednu z výher (i když jenom kvůli vůni) :D

    karolina.vitkova@seznam.cz 3,2,1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jóó´, o smrádek se člověk vždycky rád podělí.. Zvlášť když si ho ze syslovských úmyslů koupil dvakrát =D
      Jojo, přetvářka, to je "hezká" věc.. Sice takhle asi nedostanu nic zadarmo od těch velkých firem, ale když jukneš na děkovací článek "Co mi blog dal", tak se najdou jiné formy "sponzoringu" a o hodně milejší ;)
      Jsem ráda, že ses odtajnila, aspoň mám na zapamatování další miniaturu =D

      Vymazat
  27. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  28. Je nejlepší!! Sice je trochu zarážející, že nejradši mám část o tuberkulóze, ale zas na druhou stranu, Vejce a já je fakt nesmrtelná klasika a vždycky si vzpomenu na bodrou sousedku, která se hladí po obřích záhybech svého žaludku a u toh se vypravuje na "phléééés" =D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...