středa 31. července 2013

Když se lidé mají rádi | Co mi blog dal

Foto: shopiq.cz

Tento článek vznikl hlavně jako poděkování moc milým osůbkám, od kterých mi nezištně přišly dárky, čímž se vlastně staly prvními sponzorkami tohoto blogu. Holky, jste zlatý a já vám moc děkuju ;)

Nojono, většina z Vás si může říct "se tu chlubí dárkama a co já jako s tím??" a víte co vy s tím? Ony to jsou dary totiž natolik úžasné, že se to dotkne i vás - v budoucích článcích! =D
 
Asi 3 týdny po rozjetí blogu mi najednou přišel mail s pro mě neuvěřitelným obsahem, kde mi Renča nabídla svůj Tónovací krém od NARS, že ho prý mám ve wishlistu a ona ho už nevyužije - téměř plné balení!! Náhodou jsme si sedly i odstínově, takže za pár dní mi už říkala pane téměř plná tuba tohoto vysněného tónováčku v odstínu Medium1 St. Moritz s pořizovací cenou cca 1.200,- Kč. Málem jsem z té nabídky spadla ze židle a pak ještě podruhé, když mi opravdu přišel!
 
 
 
Takže Reni, já Ti moc moc děkuji.  Doufám, že nikoho neurazím, když nebudu za každou cenu skákat do stropu z každého darovaného výrobku. Jsem z něj nadšená už jen za to, že jsem ho dostala, že někoho napadlo mi ho dát, takže s tím žádná konečná kritika výrobku nemá nic společného. Problém je totiž v tom, že jsem ho už zkoušela. Moje pleť ho prostě nedává. Reaguje stejně, jako na zázvorový mu od Korresu, tedy ucpanými póry, do pár hodin vyrašenou krupičkou a několika pupínky objevenými večer po odlíčení. Já prostě tyhle chemičtější luxusní mu nedávám =(
 
Tímto, abych nezničila podstatu daru, vyhlašuji tento produkt za volný - k mání, samozřejmě zdarma. Která si o něj první napíše, bude její. Prosím, pište jen vážné zájemkyně, ne jen tak, byla by škoda jej někam založit jen "protože byl zadarmo".
 
 *
 
Tak tohle mě dostalo do kolen. S Ladou jsme si vyměnily snad tisíc neuvěřitelně dlouhých komentů na téma "nákup mmu EDM" a na závěr jsem jí zasílala nějaké odsypky EDM produktů, které mám doma. Jako poděkování mi přišla obálka  s dárečky, které si na mě mohl vymyslet jen Ježíšek - byly totiž vesměs všechny uvedené ve wishlistu Milý Ježíšku na stránkách blogu. =)
 
 
 
Protože jsem zmiňovala lásku k mému BB od Biothermu, dostala jsem vzoreček suprtrupr gelu Biotherm na očka. Kosmín na unavené oči mám ve wishlistu snad už od začátku roku a mám dojem, že jsem o něm četla u Levandule? Nadchla mě a chtěla jsem vyzkoušet. Nevím, čím to je, ale do teď jsem na něj nikde nenarazila, takže opět trefa do černého! A jako další bomba na mě vypadl růžový láček Rose Libertine, kterýžto odstín sháním už od dob jeho vychvalování od Essie, ale neměla jsem na něj štěstí. A ejhle, Lada zapátrala a našla všechno. Navíc je to lak s širokým štětečkem a tuhle Rimmeláckou sérii laků naprosto zbožňuju. Naušničky byly jako bonus a až se je naučím nosit, rozhodně nezůstanou sedět v koutě. Díky moc, Ladi!
 
*
 
A konečně zde máme přemilou, přelaskavou, přeúžasnou eM. S tou jsme si sedly už od začátku - přes výběr výrobků až po mnohočetné komentáře. Kde se vzala, tu se vzala myšlenka, která vedla až do nového článku "Jak eM a Mitsuuko swapovaly" a dočkáte se ho už někdy koncem tohoto týdne. Oba balíčky již byly vyměněny, ani pošta to tentokrát nezvrtala a tady máte malou ukázku, na co se těšit. Moc moc děkuju, eM, jsem hrozně ráda, že jsem Tě poznala!
 
 
 
Tohle bude, koukám, nejkratší článek za celou éru tohoto blogu =) Tak vám k dobru aspoň aktualizuju údaje o mém cyklosnažení:
  • do práce jezdím stále na kole, v průměru to denně dá 35 km
  • tento týden je chladno, aspoň jsem začala využívat mou supráckou bundičku s dlouhými rukávy
  • naučila jsem se nadávat i když funím
  • nadávky se mi rozrostly o výrazy spojené s označením geologických útvarů (zvlášť těch s větším navýšením)
  • pořídila jsem si vlastní stojánek na flašku s vodou - O. mi totiž nechtěl dávat pít v půlce kopce a to já potřebuju!! Jak mám nadávat, když mám jazyk přilepený k patru??
  • už mi dvakrát spadl řetěz, dofukuju gumy ob den (ucházejí a jsou 15 let staré), převody samy přeskakují, kam se jim zrovna chce, ač byly už vyměňované za nové, brzdy moc nebrzdí, nemám odpružení a O. mě stále tahá po tankodromech - z toho mě pobolívá zápěstí
  • jsem ráda, že jsem se dostala aspoň na metu vycpaných trenek, páč jediné, co mě ještě nebolí, je zadek
  • stále po tomhle všem bych ještě měla jezdit na dětském kole s původními gumami, brzdami, převody a sedátkem?? Asi jo, protože si prý mám počkat na Ježíška (tak se nedivte, až se mi mezi vlasovou a pleťovou péčí ve wishlistu objeví i odkaz na nové kolo =D)
 
 
Moje dnešní záludná otázka: Umíte někomu dát nezištně dárek? Udělali jste to?
 
 
 
P.S.: Konečně se podařilo a už je plně funkční stránka s Blogsale ;)
 
 

30 komentářů:

  1. Těším se, až nám ukážete, co jste si navzájem nadělily. SWAPy mě hrozně baví a klidně bych si s někým balíčky vyměňovala každý měsíc :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =) Mně taky, zvlášť když si sednou dvě blogerky výběrem a články, tak si pak fakt chystají dobrý překvápka - s eM nám to úžasně vyšlo ;)
      Jinak, chceš swapovat? chop se iniciativy ;) Já myslím, že kdybych eM nenabídla k vyzkoušení ten Korres, tak by k žádnému swapu vůbec nedošlo =D

      Vymazat
    2. Dobře, dobře, tak já tedu začnu více používat své ostré lokty :-D

      Vymazat
    3. no jasně, začni, jsem zvědavá, která z blogerek to dřív "schytá" (myslím těmi lokty ;) už se těším, až si o tom počtu =)

      Vymazat
  2. Nejmilejší Mitsuuko, zatímco já mám dovolenou a nestíhám, tak Ty zvládáš prostě všechno a ještě jezdit na kole!!!! Já myslím, že je to krása, když člověk potká lidi, kteří právě ještě mají tu nezištnost a já jsem strašně moc ráda, že jsem poznala Tebe.. a Ty jsi mi nezištně nabídla balíček kosmetiky, ale to bych nebyla já, abych se nechala jen tak obdarovat :-) bez oplácení..Krásné dárečky jsi dostala a myslím, že si je do jednoho zasloužíš!!! Už jdu psát mail a konečně nafotit a napsat článek....Měj se nejkrásněji!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, eM, já jsem děsně zvědvá, jak ty články v závěru dopadnou =D

      Vymazat
  3. Já se řídím tím, že potřebuju, aby moje oblíbený bloggerky měly dostatek materiálu k testování, bo mi to ve finále usnadňuje život :-) A teda na tom, že ti ten Nars nesedl, mi vadí jenom jedno - teď budu muset absolutně zkusit ten Biotherm :-) Já totiž tak trochu doufala, že to bude tak nějak na stejno a já budu moci klidně spát. Ale toto mě hlodá, mně totiž ten nars až tak nevadil, vždycky jsem potřebovala po pár dnech vysadit skrz ty silikony, ale nic strašnýho. A já taky děkuju :-) Ale zatím jsme nic nezkusila, bo kůže mi ještě stále reaguje na sebemenší stres tím, že se měním v zombie... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super přístup! =) Já jsem asi zabedněná, ale mě tohle vůbec nenapadlo, když jsem dva roky prohlížela každý článek na každém ze sledovaných blogů =/
      Reni, jesslti to je psychické, tak Ti asi nepomůže žádné mazání, dokud to nějak nevyřešíš sama v sobě. I když, já docela úspěšně proti tomuto bojuju efektem placeba - o té přírodce si prostě řeknu, že mi sednout musí a hotovo. A když je nějaký náznak, že to tak není, tak krém vysadím a zkusím za pár dní znovu a tak se velice rychle pozná, jestli to je psychické, nebo fyzické.
      Já vím, že už jsem s tím trapná, ale zkoušelas tu Biofázi? - tam je po všech článcích a oslavných komentářích za poslední dva měsíce efekt placena zaručen ;)
      Ten Biotherm jsem Ti tam já trubka zapomněla přibalit. Kdybys chtěla, tak Ti ho ještě pošlu spolu s Caudalie BB a třeba Laverou mu?

      Vymazat
    2. Na biofázi se chystám, akorát se zrovna stěhujeme, takže nechci řešit novou péči, dokud si to všechno tak trochu nesedne. A taky jsem na stránkách Ilcsi našla kosmetičku, co pracuje jak s biofází tak s Ilcsi, tak tajně doufám, že by mohla být dobrá jako ta tvoje...
      A díky za nabídku, to bych moc ráda, já se pak ozvu, momentálně jsem ve vrcholné části přesunu, takže nemám de facto žádnou adresu :-)

      Vymazat
    3. Ok, ozvi =) Jo a schválně, jaká to je kosmetička? ;) a kam se stěhuješ, do jiného kraje, nebo jenom obydlí? panečku, já se vždycky stěhovala v půlce srpna a to ze mě jen lilo. Letos poprvé to vyšlo na zimu a teda - zlatý léto!! =D

      Vymazat
    4. Kosmeticka byla nekde na Janskym vrsku. Ted uz jsme definitivne v Praze,sice porad zavaleni krabicema,net akorat v mobilu,z cehoz silim,ale jinak dobry. I ekzem uz mam pryc. A jakmile zreviduju kosmetiku,bezim pro biofazi :-)

      Vymazat
    5. Reni, to je ta moje!!! =D tak se k ní co nejdřív objednej, má to docela na dlouho - hodně lidí - ale stoj to fakt za to. Mně hrozně pomohla a to jsem přitom po každém odchodu od ní měla spíš rozporuplné pocity. Pleť tyto pocity však asi neměla a tatko kosmetička mi fakt jde k duhu. už se těším na další sezení - ležení =) a tu Biofázi kup u ní, je levnější a doporučí Ti přesně tu pro Tebe ;) (jen jí předtím musíš zavolat, aby tam byla)

      Vymazat
  4. no vidíš a mě vůbec nenapadlo, že třeba nenosíš náušnice! hlavně, že jsem řešila týden barvu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je nosívala celou střední. měla jsem takovou sbírku, že by leckdo záviděl. Musela jsem zaťukávat do skříně hřebíčky, protože se mi do žádné ze šperkovnic už nevešly =) Pak se staal zlom a od té doby je skoro nenosím. A obča, když jdu někam večer - namaluju se, učešu, obleču a vezmu naušnice - tak je zase musím sundat, protože si připadám vulgárně!!Některé věci prostě nevysvětlíš =D
      Ale neboj, já si je vezmu, ale asi až na podzim, tam se mi hodí i do barvy oblečení ;) tu jsi totiž trefila výborně - černou i vínovou naprosto miluju ;)

      Vymazat
    2. to já Tě vůbec nenutím, neboj! byl to risk už od začátku, počítala jsem s tím, že by se Ti nemusely líbit ;) ... já mám tolik náušnic, že bych si mohla otevřít obchod, nekecám :D jsem zvědavá, jestli budu mít taky nějaký zlom, páč pak bych je mohla rozprodat a třeba bych byla bohatá :D

      Vymazat
    3. Tak já jsem z toho teda nezbohatla - všechny jsem si z nostalgie nechala a chodím se s nimi aspoň kochat =D takže Tvoje růžičky se budou mít jako v bavlnce a budou mít spoustu kamarádů ;)

      Vymazat
  5. Asi si taky založím wishlist! Ne, dělám si srandu. :) Hezky to máš napsané. Ten tónovák bych moc ráda zkusila, jestli je pro bledule a jestli mě teda nikdo nepředběhl. A nejlépe s osobním předáním, mrk mrk. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D Haháááá, Ananásku, Tys to vychytala asi jen o 10 minut, ne o 11minut!!, před In your face!, takže je Tvůj ;) Odkládám tedy a předám Ti ho na cestě do Budapešti ;)

      Vymazat
    2. Jupí! Teď už fakt musíme jet! :D

      Vymazat
  6. Jáááá chci NARS :)! Ne, vážně...ale nevím, jestli si ho zasloužím, když tvůj blog čtu až ode dneška. Každopádně už mám objednanou biofázi :). A fakt se na ni těším, jakož i zrecenzuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi líto Kristý, ale předběhl Tě Ananásek o těch 11 minut. Jinak by byl Tvůj =) A na tu Biofázi jsem teda zvědavá, už se těším na článek, až to budu podrobně zkoumat i u někoho jiného.. určitě dej vědět! =)

      Vymazat
    2. Muhehe! (Pardon, mám fakt radost. :)

      Vymazat
  7. Jé, to je zlaté! :) A hrooozně jsem zvědavá na to, co jste si eM daly, honem!!

    (Jaký chladno prosím tě! :-o Tady je hic, stejně jako minulý týden :-o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrž, prťka, vydrž! =D no fakt, tady je od pondělí kosa, přes den 19°, takže na kole to pěkně foukalo. Dneska už je teplíčko, mám už zase tílečko =D

      Vymazat
  8. No si dobrá, za to kolo si ty dárky zasloužíš, to bych v životě nedala:-D
    A k otázce- ano umím a docela často to dělám, snad to ti dotyční oceňují..a teď koukám, že to vypadá tak chvástavě, ale když ses ptala..:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není to chvástavé, naopak, takhle by asi popravdě a upřímně odpověděl každý, kdyby se právě nebál toho, že bude znít chvástavě ;) To je fajn, že takoví lidé ještě jsou (jsme =D)

      Viď? S tím kolem se tu musím pochlubit, protože doma to nikdo neudělá =D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...