úterý 6. listopadu 2018

Pozvánka na Green Beauty Market 2018 | Na co se chystám


Jo, už je to tak, Andrejce Vémole se to povedlo a z prvního zkušebního ročníku přírodního veletrhu se vyklubala úžasná pravidelná záležitost, která se letos koná už potřetí. A své si užijí nejen přírodomilky v Praze, ale i v Ostravě. Těšit se můžeme na více než 70 přírodních kosmetických značek plných certifikátů a převážně v bio kvalitě.  Součástí veletrhu je i každoroční vyhlašování top produktů GBM Beauty Awards, které vybírá porota během testování už několik týdnů před veletrhem a vítěznými produkty rozdělenými podle kategorií (vlasy, pleť, tělo, make-up) se můžete pokochat, vyzkoušet je a nakonec i zakoupit přímo na veletrhu. O čem tedy veletrh je, jaké značky na něm najdete a na co se konkrétně chystám já..?

Každý rok mě Andrejka do dění veletrhu nějak zapojí. První rok jsem přednášela a vedla workshop na výrobu DIY kosmetiky, druhý rok jsem měla pár noticek ve veletržním magazínu a snad v Marie Claire (?) a letos jsem dostala téměř volnou ruku v podobě vyřádění se rovnou do třech článků  ve veletržním magazínu. Tento magazín dostanete zdarma při vstupu na veletrh a kromě klasického infa k veletrhu v něm najdete i spoustu zajímavého čtení od historie přírodní kosmetiky, přes aktuální trendy u přírodní pleťovky nebo make-upu až po veletržní klasiku - představení vystavovatelů a jejich značek.

Letošní kampaň GBM žeru! (zdroj: zde)

Veletrh je zaměřen čistě na "green beauty", tedy netoxickou kosmetiku s přírodním složením. Obsáhnuté jsou všechny kategorie, od pleťové péče, přes make-up, přípravky na vlasy a tělo až po výživové doplňky zdravé stravy. Jedná se o prodejní veletrh, takže na stáncích dost často seženete produkty k zakoupení se slevou a co se mi na této akci líbí nejvíc, že je stále tak komorní, panuje na ní až téměř rodinná atmosféra, všichni jsou ochotní a milí a můžete na stáncích zapříst rozhovory dost často přímo s tvůrci daných produktů, popřípadě přímými distributory (zkrátka lidmi, kteří o tom něco ví a ne jen najatými hosteskami - nic proti hosteskám, ale mám ráda, když ví prodejci o produktech víc než já, což je většinou spíš výjimkou). Výjimečnost celé akce navíc podtrhují prostory, do kterých je veletrh situován - do prodejny exkluzivních koupelen a koupelnových zařízení Prague Laufen Gallery na I. P. Pavlova.


Veletrh v Praze potrvá dva dny, od 9. do 10. listopadu (v Ostravě se koná 30. 11. - 1. 12. 2018), vstup na něj je zdarma a součástí programu je i bohatá nabídka přednášek a workshopů, často se zakladateli značek nebo majiteli obchodů a samozřejmě i odborníky přes přírodní kosmetiku a zdraví obecně. Kdybych letos tak nebojovala s časem a neměla vše na minuty ořezané kvůli hlídání 4 měsíční Juli, tak bych se tam vyřádila a dost možná bych strávila na přednáškách víc času jak v nákupní zóně. Co se týče těch nákupů, doporučovala bych to pojmout  pro veletrh dost netypicky a místo obhlížení novinek a hledání inspirace a informací, zaměřila bych se přímo i na nákupy, protože zde najdete dost často značky, které jsou malé, jejich produkty ručně vyráběné v menším množství a ne vždy se dají snadno sehnat. Dost často jsou k mání jen na eshopech a nedisponují vzorkovým systémem (což je fakt díra na peníze, mohou si to dovolit jen větší značky a ve světě je opravdu běžné, že si vzorečky od drahých niche značek kupujete -  už jsem kupovala na Green Jungle 8ml vzorek olejového séra i za 40 kanadských dolarů, v přepočtu 700,- Kč) a veletrh je ideální příležitostí si jejich produkty osahat, ozkoušet textury, oňufat, nebo prohlédnout (make-upy apod.).


A teď už ke konkrétním věcem, které zaujaly mně. Nemůžu tu vypisovat vše, co kde najdete a u koho plus novinky, to už časově nedávám, takže si když tak pročtěte program vystavovatelů a info ke značkám na oficiálních stránkách veletrhu zde a já jdu už ke konkrétním produktům. 



*



Na Instagramu jsem vám vychvalovala, jak mé smíšené pleti se sklony k ucpávání pórů a k tvoření jizviček a flíčků po pupíncích nesmírně pomáhá vitamin C. V produktech denní rutiny ho mám ve více podobách, ale v olejové formě je to poměrně novinkou ve vývoji dalších nových látek, čímž je právě vitamin C rozpustný v olejích (jo a prý má být i kyselina hyaluronová v oleji, to je co??). Týdny jsem měla políčeno na Vitamin C olejové sérum od australské The Little Alchemist, které jsem vyzkoušela ze zakoupeného vzorečku na Jungle, ale do dnešního dne nebylo doskladněno, takže jsem okamžitě sáhla po obdobném séru lokální slovenské značky Noili.


Toto sérum se může zdát být složením strašně jednoduché, ale zrovna zde naprosto platí, že v jednoduchosti je krása. Spojení kvalitních olejů, jejich poměry a pečlivý výběr tak, aby neobsypaly opravdu žádný druh pleti, ani tu citlivou na ucpávání pórů a boule, takže vy, mé souputnice, můžete být v klidu, doplňuje vitamin C, který mi naprosto zázračně hojí a regeneruje pleť a výsledky na sobě pozoruju už od prvního použití. Céčko je známé i tím, že velmi účinně bojuje s pigmentovými skvrnami, flíčky po akné, zároveň coby silný antioxidant pomáhá pleť chránit proti neblahým důsledkům škodlivého UV záření. Takže pozor, toto není olej "jen pro starý", ale i pro pleť trpící na akné a pro extrémní citlivky, protože v něm nenajdete žádnou agresivní látku nebo éterický olej. Prostě geniální univerzál! Svůj jsem kupovala už během slevové akce v říjnu z jejich ofiko stránek a na veletrhu mám za úkol koupit ještě jedno pro mamču.




Zde mám pro vás jak doporučení na konkrétní produkty, tak na eshop celkově. Seženete na něm totiž dvě z mých oblíbených značek - roky milovanou anglickou PHB, která  má snad ty nejlepší lisované produkty v rámcí přírodního make-upu vůbec. Najdete tam boží tvářenky plné originálních a neuvěřitelně pigmentovaných barev, jemňouké pudry, makeupy a vše skvěle funkční. Já jsem nakonec koupila tu obří multifunkční paletku, kde najdete od rtěnek, přes stíny na oči, několik barev tvářenek, pudrů i bronzerů naprosto vše. Co musíte nutně vyzkoušet jako první? Za mě je to určitě jejich řasenka, kterou mám za ty roky už asi v pátém balení, vydrží vše, na viditelný zahušťující efekt stačí už v jedné vrstvě, nedělá šmouhy a ani z očí neopadává. 

Co je pro mě naprostou bombou letošního veletrhu, je přítomnost havajské značky Honua, kterou u sebe na IG už od ledna propaguju. Dobře, ne propaguju, ale sdílím s vámi nemalé nadšení z jejích produktů. Největším trhákem je pro mě osobně enzymatický pelingový toner Hawaiian Beauty Water a čistící přitom hydratační maska Moana. Toner je na bázi ovocných kyselinek, je jemný, snesou ho i citlivky a je to skvělá záležitost na čištění pórů, vyrovnání struktury pleti, vyhlazení a já nevím, co ještě. Je to dokonalá voda! Pužívám ji každý večer a pleť dá do pucu, jako žádný toner, co jsem kdy měla. Dá se používat i ráno, ale na použití ráno i večer jsem moc velká citlivka a kyselinky nějak preferuju radši na noc. Moana je zase na medový základ netypicky krémová, uklidňující, čistící a přitom velmi hydratační a regenerační maska. Díky všem těmo benefitům najednou je dost dobře možné, že si vystačíte ve svém kosmetickém neceséru s Moanou jako s jedinou maskou.



Honuu doporučuju opravdu dobře prozkoumat. Je to ruční malovýroba, většinu ingrediencí má z lokálních zdrojů, obaly nádherně designované až artové (skvělý dárek) a samozřejmě eko, portfolio produktů malé, ale se vším, co potřebujete. Vzhledem k tomu, že se jedná o značku vytvořenou cíleně pro problematickou pleť, můžete bez pochyb sáhnout po jakémkoli z produktů a je jedno, jestli máte zralou pleť se sklony k neplechám, nebo mastnou a aknózní. Jukněte na krémový čistič Paakai, který smyjete vodou, nezanechává povlak a přitom vám v zimě pomůže od vysušenosti. Pokud trpíte na pigmentovky a chcete se chránit i v zimě, určitě vyzkoušejte Malu SPF 30, které je zároveň pečující a můžete ho na den používat i místo hydratačního krému (takhle ho používá moje mamča, před tím ještě čištění Paakai a na noc pak double sérování s následujícími produkty). Nabídku produktů doplňují dvě séra - hydratační Aloha, kterou můžete zkusit používat i samostatně bez krému, protože je opravdu  dost pečující i hydratační, nebo ji nakombinovat s olejovým sérem Olena. Olena obsahuje extrakt z kurkumy a spoustu dalších látek a olejů, které pleť pomáhají regenerovat a hojit zánětlivé projevy. Takže juchuuuuuuu, konečně máme kousek Havaje i u nás v Česku!




Australská značka dekorativky ZUII, do ČR dovážená a zaštitovaná eshopem Biorganica, má spoustu novinek zejména z oblasti péče!! Po prvním vyzkoušení jsem si zamilovala osvěžující vůni bambusu v tělovém peelingu a až gelovou konzistenci a květinovou vůni samoopalovacího pleťového tonika. Co do novinek z dekorativky jsem naprosto propadla jejich novému lisovanému rozjasňovači ve velmi přirozeném světle zlatém odstínu "Moon" (hodně připomíná efekt krémového rozjasňovače "Ravishing" od Kjaer Weis). Pro milovnice kvalitní vlasové péče tu mám zase tip na úžasný vlasový olej od Inlight, který vyniká nejen účinky, ale i nádhernou vůní. nejde sice o novinku, ale má teď nový kabátek a já ho konečně pořádně ozkoušela.A málem bych zapomněla na čaje Teatox. Moje srdcovka je Harmony Chai, ten snad nejsilnější, nejkořeněnější chai, co jsem kdy ochutnala a je báječný pro zahřátí při těchto sychravých podzimních dnech. Dokonce ho preferuju víc než kávu. A jukněte i na jejich skleněnou termosku, je to kombo, které se mnou jezdilo v zimě denně do práce.




A tohle je teda taky pecka, dámy! Značka Eminence byla na veletrhu už loni a nějak jsem ji minula bez povšimnutí, ale letos mě tohle dost zaujalo. Jedná se o olejovo-gelový balzám na odlíčení. Pro někoho bude jeho květinová vůně možná až příliš intenzivní, já si ji užívám. Stejně jako odličovací balzám Unveil od Mahalo, i toto pro mě spadá do kategorie rozmazlujících luxusních produktů, po kterých sahám nejen z důvodů odlíčení, ale prostě proto, že mám potřebu užít si jejich konkrétní vůně, konzistence, péče, efektu..

Zdroj


Tohle je úžasná záležitost s neuvěřitelně napěchovaným složením od makového oleje, přes lipový extrakt, černobezovou infuzi, camu camu, goji, kokosovou vodu ad. Ze stejné řady pochází i Ultra lehký olej na pleť, vlasy a tělo a ten zase voní po pampeliškách, obsahuje třeba vitamin C, echinaceový extrakt, koenzym Q10 a spoustu dalších pleťových dobrůtek. Po pravdě bych chtěla oba dva produkty, ale v rámci šetření je asi koupím jen mamče k Vánocům. Ta z nich bude vedle.




AILA laky na nehty, Líčírna
Aila laky jsou pro mě už nějakou dobu ty nej co možná "nejpřírodnější" laky na nehty vůbec. Po vyzkoušení levnějších jako Avril, i dražších jako Sparitual, Glossworks, jsou Aila laky pro mě ty nejideálnější. Skvěle pigmentované, že stačí i jen jedna vrstva, mají perfektní nabídku zajímavých barev, dobře se lakují, relativně rychle zasychají, mají skvělé odlakovací ubrousky (ty u mě předčí i jejich odlakovač, ubrousky jsou prostě promakané a zvládnou toho díky tkanině odlakovat víc) a dlouho mi vydrží na nehtech.

Vlevo zářivá červená "Bodega" a vpravo tmavší "Sarang"


Kdo by chtěl odlakovač, já horuju pro verzi v ubrouscích, ale lahvičkový mám taky. Je na bázi sóji s arganovým olejem, nehty vůbec nevysuší, nesmrdí a spíš připomíná olej. Moje top barva je zářivá veselá červená "Bodega" a při přetření top coatem "Better than gel" mi nános vydrží i dva týdny neporušený. Jen já je objednávám v zahraničí na So Natural, protože pokaždé, když jsem chtěla něco objednat v Líčírně, nikdy nebyl produkt skladem..





Balzám s arganovým olejem, Purity Vision
Purity Vision má v posledním roce tolik nových produktů, že nestačím ani koukat. Zatímco roky měli "jen" růžovou vodu (později přibyla i levandulová), kokosáky a úžasný bambucák Nilotica, loni rozšířili sortiment i o dětský balzám s konopným olejem a letos střílí jednu novinku za druhou. Tento balzám mě asi zaujal nejvíc. Nádherně oříškově voní, je jemný, skvěle se roztírá, perfektně pečuje, přičemž naumastí a opět lze dát do koupele, namazat na tělo, do vlasů, na pleť.. Co kdo ráčí..


Zdroj

Co mě baví, jsou i jejich dvě nová dárková balení - sada kokosáků a druhá "Královská sada", kde najdete bambucké máslo Nilotica, Raw kokosák a farmářské Ghí. Je za slušný peníz a potěšíte tím i jako dárkem každého gurmána - od kosmetického, až po ty papací.





Bea se rozjela a já ji hrozně fandím! Nejenže za poslední rok rozšířila portfolio značek o mraky opravdu skvělé kvalitní kosmetiky, přibrala dekorativku od 100% Pure a naprostou novinkou je i Inlight a Alima Pure (ve světě vyhlášená svými make-upy a krémovým korektorem), což je paráda, protože Alima je dost těžko sehnatelná k vyzkoušení, vzorečky moc neseženete a u Bei máte jistotu, že vám poradí se zvolením správného odstínu, nebo druhu produktu. Na veletrhu bude, myslím, vystavovat pouze jí distribuované značky, takže určitě konopnou speciálku na podrážděnou pleť Hemptouch a rozmazlující voňavý Self. Tuším, že ještě nestihla naskladnit růženínové rollery od Self, ale kdyby jo, určitě na ně mrkněte a kdyby ne, tak se na ně aspoň zeptejte, je na ně totiž objadnávací waiting list a já jsem v něm už zapsaná od začátku, ať si ten svůj když tak pojistíte v první objednávce. Poslední novinkou na Gravitas jsou i uhelné čistící zero waste zubní nitě s peprmintovým olejem. Jakooo,velmi zajímavá záležitost a je škoda, že ty na veletrhu nebudou k mání, ale určitě je plánuju objednat.




Pro mě nový eshop a přitom je na českém trhu už prý něco přes dva roky. Nechápu, že jsem ho nezaznamenala, protože je to třeba jediné místo, kde v rámci ČR seženete úžasně dobré skořicové žvýkačky PUR. Mají i čokoládovou variantu a ta je teda bomba! Kromě dobrých příchutí, měkkého žvýkání, nerozpadající se hmoty a dlouhotrvající chutě jsou navíc ještě zdravé a bez fujtajblů.



Na Pravébio najdete spoustu zvláštních a dost ojedinělých pokladů. Za zmínku stojí zdravé jílové pasty na zuby Earth paste (kdo máte v kosmetice pifku i na glycerin, tak v nich ho nenajdete), oceňuju i citronovou příchuť, která kromě už běžné skořicové není ve zdravých pastách tak častá. Speciálkou je i bentonitový jíl Redmond, zdravá himalájská sůl Real Salt, kterou bych chtěla snad ve všech příchutích (jsou neuvěřitelně voňavé a dobré), juknout se chci i na pleťová a tělová masla v zero waste obalech (a podotýkám, že i strašně roztomilých) od Organic Essence, kde musím vypíchnout zejména jejich pleťové máslo s heřmánkem a levandulí. Kdo je milovníkem blue tansy a momentálně děsně in modrých pleťových balzámů, tohle si vychutnáte. Je to jednoduché složením, kvalitní složkami, voňavé a přitom skvěle funkční.

Zdroj

Další bombou je i Terre Verdi, což je anglická niche přírodní značka, celá ve zlatě a tmavém skle - bude se vám líbit nejen složením, ale i skladbou produktů a kdo má rád vůně typu patchoulli, neroli a jasmín, přijdete si tu opravdu na své. Já jsem se zamilovala do čokoládové práškové masky, do těch jsem poslední dobou blázen. No a jako poslední, co mě fakt láká, jsou prací ubrousky Terra Wash. Celý koncept praní můžete nastudovat na stránkách eshopu, kde je podrobně vysvětlený. Zaujal mě jako nejekologičtější a prý i nejúčinnější metoda praní ze všech dostupných přírodních variant.




O těchto nádherných, ručně vyráběných a složením luxusních mýdlech jsem vám psala už několikrát. Jejich stvořitelka, Anastázie, dotáhla výrobu mýdel do dokonalisti. Rozumějte, mýdel je spousta a značek, co je vyrábí, také. Ale ne všechna splňují kritéria striktně přírodního složení. Je umění neujet do líbivých obrazců a barevného designu dosaženého umělými barvivy, nebo do vylepšení vůní kapkou syntetiky. Většina těch ovocných a potravinových vůní alá dýňový koláč, třešeň apod. jsou umělé, přírodou je neuděláte tak, aby se v mýdle udržely. Anastázie si hraje s pigmenty a jíly, bylinkami, éterickými oleji a kvalitními základními oleji a másly, ze kterých tvoří své skvosty.


Zdroj

Mezi jejími mýdly najdete nejen klasická a nádherně zdobená (a fakt nejsou jen na ozdobu, ale na opravdové používání), ale také spa mýdla solná a naprostou novinkou jsou i šlehané balzámy. A pozor, nejde jen o bambucké máslo nebo kokosák, jak je zvykem, tady je to mangové máslo, cupuacu, nebo vzácný yangu olej a  navrch kopa vitamínů, aktivních látek a extraktů, které produktům dodávají nádherné intenzivní vůně a skvělé pečující vlastnosti. Balzámy jsou chystanou novinkou, jeden z nich je přihlášený i do GBM Beauty Awards a moc doufám a přeju Anastázii, i nám kupujícím, aby stihly dorazit bezpečnostní listy a povolení k produktům už do veletrhu a balzámy byly na místě k zakoupení.




Nejdřív musím uvést, že mě naprosto minul trend šlehaných másel. Nemám je ráda po uživatelské ani výrobní stránce. Neumím je asi aplikovat, ale vždycky toho musím použít strašně moc, nebo to na mně, i přes předchozí rozpuštění v dlaních, prostě drhne. Ale tohle máslo není vůbec hutné. Je našlehané jak ta nejjemnější šlehačka, ihned taje, hned se vstřebá a nádherně, ale fakt nádherně voní po kokosu. Jako když otevřete čerstvou pikslu s nějakým velmi kvalitním kokosovým olejem, jen trochu intenzivnější. Nemám ráda umělé přívoně a většinou je to vždy kokosová, která se nějakým způsobem přikrášluje, ale tohle je ta nejpřirozenější a nejvonavější kokosová vůně, kterou bych nejradši snědla. Miluju tělová másla Rachel´s Plan Bee (zvlášť to dýňové z podzimní limitky), ale tohle je taky pecka a jdu do plného balení. 





Pokud máte rády voňavou, velmi dobře fungující a složením nepřekombinovanou kosmetiku, budete z této nové české značky i jejích produktů nadšené jako já. Tento olejíček je tak příjemný, voňavý, uklidňující, že rozhodně vzbudil mou pozornost k prozkoumání i dalších produktů této značky.


Zdroj

V nabídce však nenajdete jen oleje, ale i vitamínové doplňky pro ženy a to je teda něco, co jsem ještě neviděla. V nabídce mají dva balíčky s různými kombinacemi vitamínů a minerálů speciálně pro ženy a řeknu vám, že podle složení i celého konceptu mě to zaujalo hodně. Myslím, že to bude i skvělý vánoční dárek třeba po maminky nebo babičky (ten balíček "Báječná 50+"), nebo i pro sebe samotné (zase balíček "Hektická 30+"), tak na to jukněte. Asi je mamče dám k Vánocům. 





Olejové sérum AVA, Mylo
Mylo je jednou z mála lokálních značek, které mi sedí a jeden z jejich produktů mám i ve stálé rutině. Je jím úžasný hydratační gel pod oči Aura. Mylo má v posledním roce, kromě komplet nových obalů a grafiky (včetně změny loga) i spoustu novinek. Z poslední doby stojí za zmínku určitě převoňavý olej Ava, který je dokonalý pro zralou pleť nebo pleť namáhanou stresem a znečištěným ovzduším.


Další novinkou je božsky modrý odličovací olej s blue tansy "Botanica". Kdo máte citlivou pleť na jakékoli tenzidy, tak tohle bude něco pro vás. Je velmi chválený a složení má parádní a pleť zklidňjící. Já jsem spíš typ na emulgující odličovací oleje a balzámy, tedy něco jako výše zmíněný Wildflower od Eminence, takže si ho nechám ujít, ale moc se mi líbí od lahve s pumpičkovým balením, přes krásnou modrou barvu, až po to složení. A co jsem slyšela, v plánu je i odličovací balzám, tak uvidíme, jestli nebude jen čistě olejový a zda bych do něj už šla taky.





BB krém, Whamisa
Whamisa je čistě přírodní značkou, kterých na asijském trhu moc nenajdete. Moc se mi líbí složením i produkty, ale bohužel cílí na trochu jinou pleť, než mám já. Vše je vysoce hydratační a pečující a to platí i v případě tohoto BB krému. Základ má v aloe, obsahuje spoustu pečujících másel a olejů (avokádový, olivový...), včelí vosk a hodně pleti prospěšných extraktů a látek. Vyzkoušení mi potvrdilo i složení. Hydratace i péče dodá dost  a jestli znáte asijská BB, tak tento splňuje všechny jejich superlativy, pro které jsou tak oceňované - skvělé krytí, sjednocení, výborná aplikace a díky včelímu vosku i dlouhá výdrž (až bych řekla, že bude mít i vodo odpudivé a potu vzdorné účinky. Složení mu tak dává všechna plus, ale zároveň bude i rizikový pro pleť se sklony k ucpávání pórů. Beproblémová a suchá pleť z něj ale bude nadšená a na zimu to je perfektní ochranná, hydratační a zároveň krycí vrstva v jednom.




A že chválím na každém veletrhu produkty úžasného dua vlastníků eshopu Přírodní obchod, to už asi znáte. A letos přišli s novinkou od Khadí - krémovým kondicionérem na vlasy. Takže, komu v jejich portfoliu ještě kondiš chyběl, určitě jste byly nadšené jako já a co mám zprávy, tak kondiš funguje výborně, vlasy nezmastí, jsou po něm lesklé a pružné a dokáže si poradit i s velmi suchým hárem. /Edit: tak Khadí se veletrhu tenrokrát neúčastní, což je mi fakt líto, ale aspoň na výše vloženém odkazu můžete kondiš prozkoumat a pípadně si ho rovnou objednat/



*


Věřte mi, strašně ráda bych pokračovala dál a vyjmenovala zde všechny značky, kam stojí za to jít a prozkoumat jejich voňavé přírodní kosmetické poklady, ale na to nemám kapacitu a článek by nejspíš vyšel až na Vánoce. Tak jen v rychlé zmínce - určitě zavítejte ke stánku Greenwave, protože Primavera má úžasné směsi éterických olejů a jestli mají nějakou vánoční limitku, bude to stát za to (ta valentýnská byla totiž úžasná!) a snad nebude chybět ani Antipodes, koukněte na skvělá krémová multilíčidla v důmyslném kapesním provedení i se zrcátkem od Fra Lippo Lippie (doporučuju ideální podzimní odstín "Madonna", ten poslední měsíc nedám z ruky a v kabelce bojuje s krémovkami od Ere Perez), osobně nesmím minout ani českou Jagaiu (speciálka na krásné obaly a designová balení olejů a produktů se sušenými květy apod.), o samoopalovací australské přírodní kosmetice Eco by Sonya si můžete přečíst v tomto sáhodlouhém článku a za zastávku stojí i Juice Beauty, MOA, laky Sienna Byron Bay, ZAO a další.

Pokud máte v sobotu čas, a má pršet, tak by to mohlo klapnout, tak si nenechte ujít celodenní přednáškový program, protože letos předčil má očekávání. Sice je to trochu blbý pro nákupy, protože mezi nimi není jediná taková, kterou bych byla ochotná vynechat, ale holt nakupovat šup! v pátek a v sobotu na přednášky! =D



Tak, kdo se chystáte? A na co konkrétně máte políčeno?





4 komentáře:

  1. Moc zdravím, waaau !!! To je ale taaaak navnazujici clanek a pozvanka na veletrh, ze musím jet alespon do te Ostravy... tu mam blize, ale ji mi lito, protoze casto jezdim i do Prahy kde jsme spoustu let bydleli...
    Take miluju Beu z Gravitas, a Hemptouch mi velmi spravila plet, ted mam policeno na nejake BB ale vubec nevim odstin, takze veletrh to jisti��
    Mic dekuji za motivaci, vibec jsem netusila ze tato akce funguje ��
    Zdravi Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuji za krásná slova!!! Tato akce je úžasná, jukni zpětně na všecny posty z IG a sem na blog, kde je k tomu už taky pár článků ;) Tak na hledání BB tam bude ráj! Největší výběr asi bude z Líčírny, pak Biosophy store, kde mají Juice beauty, no a klasika PHB )jejich BB je lepší než jejich makeup, ale pozo, mě při konstantním používání osypával, je trochu výživnější složením, ale dělá nádhernou pleť) no a ta Whamisa. A jinak, sem jsem to nenapsala, bylo to až do vydání článků tajemstvím, ale součástí veletrhu je i tzv. zahraniční Discover zone, kde najdeš na vyzkoušení spoustu značek, které u nás nejsou k dostání a mezi nimi moji milovanou Leahlani. Můžeš si vybrat 3 cestovní balení , od čeho budeš chtít a zaplatíš 300,- a jsou Tvá. Určitě zkusím něco ukořistit, je tam toho docela dost zajímavého. Je to dost omezené poskytnutým počtem, tak počítám, že toho moc nezbyde, tak snad do Ostravy jsou vyhrazené další a nepadne to vše jen na Prahu.. Tak krásný veletrh, ať se líbí! Zdraví M.

      Vymazat
  2. Dekuji, Miso, za tak krasna slova :) Budu doufat, ze opravdu vse stihnu :) CErtifikaty jiz jsou doma, jdu do zadat do notifikacniho portalu pro kosmetiku, naslehat a uz bduu cekat jen an etikety...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nasti, tak co, stihnete to? Pevně doufám a držím palce, aby jo!!! Zítra už naviděnou a moc se na Vás a ty Vaše poklady konečně naživo těším!!!!

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...