středa 28. listopadu 2018

Doporučení na nákup TOP produktů | Veletrh Green Beauty Market pokračuje v Ostravě!


A startuje už za dva dny! Je to tak, všichni z Ostravy a okolí se můžete těšit na přírodní veletrh Green Beauty Market 2018, který probíhá v showroomu koupelen Elements ve dnech 30. listopadu a 1. prosince 2018. Tedy, tomu říkám krásně začít adventní čas! Jo a na konci, pro mě dost netypicky minimalistického článku, najdete seznam TOP produktů, které dle mého stojí za to koupit, vlastnit, používat a oblažovat se jimi..


A dost vám to závidím. Letošní pražský ročník byl snad tím nejlepším veletrhem, který jsem kdy zažila. Atmosféra úžasná - ta pospolitost, kdy zvědaví lidé okukují, nakupují, ptají se, prodavači jsou většinou zároveň majitelé nebo přímo tvůrci produktů a hlavními postavičkami stojícími za danými značkami a mile odpoví na vše. Nejen že to dokážou opravdu mile, ale zahrnou vás i spoustou informací, které se jen z reklamních letáků nedočtete. Toto jsou fakt srdcaři. A jak to poznáte? Většina stánkařů si nejde po krku coby konkurence, ale ta rodinná atmosféra a láska ke stejné věci (ke green beauty) se projevuje i tak, že chodí stánek od stánku a sami zkoumají, co je kde nového. Majitelé eshopů hledají nové značky, které by zahrnuli do svého repertoáru a protože všechny ztmeluje jedna věc - všichni to jsou naprostí milovníci kosmetiky, eko drogerie apod. - klábosí o kosmetice, o nových produktech, surovinách a vyměňují si kontakty. Víte jak, ono je to pro vás jako návštěvníky, asi zbytečná informace, ale stoprocentně to poznáte na atmosféře, takže to má na vás vliv vlastně také (mám na mysli tu řevnivost, která na takových akcích obvykle panuje a tady ji nepocítíte v podobě tlaku na nákup).



Abych to nezdržovala a vy jste nemuseli číst moje sáhodlouhé elaboráty, tak vás odkážu rovnou na můj Instagram, kde ve složce GBM 2018 najdete uložené online reportáže a rozhovory se stánkaři, co jsem pro vás natočila. A jasně, i pro sebe, strašně mě to  bavilo =D. Nákupy jsem bohužel natáčela živě a livestreamy se na IG nedají uložit, ale na mém kanálu IGTV najdete k veletrhu ještě 2dílné video s nakoupenými produkty a i s mými zkušenostmi s nimi po pár dnech používání a co bych doporučila. 

Kde to vše u mě na IG najdete


Bohužel však řádí chřipkové epidemie téměř všude, navíc se blíží vánoční sezona, tak některé prodejce, kteří vystavovali v Praze, na ostravské části veletrhu už nenajdete. Ale stále můžete navštívit jejich eshopy a webové stránky a nakoupit u nich online. A aspoň takhle můžete porovnat očekávání z tohoto mého článku, na co jsem se chystala na letošním veletrhu s realitou z reportáží a z poveletržních článků a videí. 

Po pražském veletrhu i sérii zmínek, videí a postů, mi začala chodit hora dotazů, co se mi nakonec opravdu vyplatilo, osvědčilo, co za to stálo a prosba s vyjmenováním konkrétních TOP produktů, pod které bych se podepsala i teď, měsíc po veletrhu a po jejich delším používání. Tak tady je máte..




TOP produkty (z jejichž koupě jsem nadšená): 



  • Pro-Collagen night oil serum, NOILI
  • vánoční limitka smesí éteráků od Primavery, GREENWAVE (miluju skořicovku Zimt&Sterne)
  • laky na nehty Sienna Byron Bay, BIOSOPHYSTORE (zejména odstíny: mléčný bílý "Hope",a mléčný světle růžový "Peace")
  • růženínový pleťový roller Self, GRAVITAS
  • Hawaiian Beauty Water - enzymatický toner a čistící i hydaratční maska Moana od HONUA, PULO.CZ
  • dokonalá objemová řasenka "držák" od PHB, PULO.CZ
  • limitka Kokos - šlehané tělové máslo, BEBUTTER
  • úžasně azalkou vonící pleťový olej "Miluji", JAGAIA
  • balzám na rty Peppermint, SKINNY&CO.
  • Wild Flower odličovací balzám, EMINENCE


★ 


A protože opakování je matka moudrosti, tak připomínám, abyste si nezapomněli hned u vchodu vzít veletržní magazín, protože je natřískaný velmi zajímavými články a informacemi, abyste se koukkli někde u vchodu po Discover zóně, kde si budete moci oňufat a okouknout zahraniční a u nás nedostupné značky jako mou milovanou Leahlani, Osmii, Aeos ad. a nakoupit od těchto značek vzorečky (3 kusy dle vašeho výběru za 300,-), z nichž veškerý výtěžek půjde na charitativní účely - na Lékaře bez hranic. Veškeré další informace ohledně vystavovatelů, bohatého sobotního přednáškového programu (doporučuju!!), místa a časů konání veletrhu najdete na jeho oficiálních stránkách Greenbeauty Market


Kdo se chystáte do Ostravy? Nebo jste si už něco pořídili právě v Praze? A co?? =)

2 komentáře:

  1. Bohuzel nemuzu ze zdravotnich duvodu ani na jeden GBM 😔 Ale diky tvym tipum jsem vyzkousela Honua vodu i masku a jsem nadsena!!! Lituji ze jsem si tenkrat k objednavce nevzala jeste cistici krem 🙈...ale tak vodicka uz dochazi, uvidime 😀 Sleduji te hlavne na IG jako kaprda 😉 Krem teda stale hledam, ale vzpomnela jsem si ze mi sedel od Lavery ten s mesickem a zazvorem. Jenze se uz nevyrabi 😞 Je nova verze ale nic moc 😢🤷‍♀️ Jinak doufam, ze pristi rok se na GBM beton dostanu 🤜🤛

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, ja se dostala k Tvemu komentu az ted, ale doufam, ze na ig ti odpovidam okamzite 😉 zdravim, doufam, ze ti to pristi rok vyjde na gbm a ze sis vetsinu kosme prani splnila na Vanoce (teda Jezisek) a preji krasny zbytek svatku!

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...