pondělí 21. července 2014

www.mitsuuko.cz | Juchůůůů



Nadpis mluví za vše, tentokrát skoro netřeba slov.


Milé dámy, vím, že to pěkně flákám, ale jak víte, je doba dovolených. Nene, neceňte teď zuby, já nemám dovolenou. Ale moje "úžasná" kolegyně z práce ano, a vzhledem k tomu, že naše super odd. tvoří pouze dva lidé - já a ona - pak nyní po 14 dní dělám práci jak svou, tak za ni. Je to docela mazec a pokud si vzpomenete na loňské prázdniny, průběh to mělo téměř obdobný - během těch 14 dní si tak tak stihnu skočit na oběd, natož psát články.
 
Každopádně, někdy si člověk odfouknout musí, takže jsem se z ničeho nic rozhodla, že už je možná čas změnit doménu a trochu se v blogosféře zabydlet. Proto jsem dodatečně k prvním narozeninám blogu dala dárek v podobě vlastní domény. Co se týče vzhledu stránky stále ještě zůstávám na bloggerovské šabloně. Za prvé - jsem konzerva a minimalistický styl blogu mi plně vyhovuje. Při nejmenším do té doby, dokud mě nezačne štvát. Za druhé - momentálně nemám časovou ani mozkovou kapacitu na to vymýšlet stránky a design nový. Takže vítejte na:



Všechna sledování na bloglovinu byla přesměrovaná na nové stránky, takže si s tím nedělejte hlavičky.
 
Mám pár novinek, které vám mileráda vypustím do světa:
  • Včera v mé kuchyni poprvé spatřilo světlo světa mé první opravdovské mýdlo. Snad těšit se můžete časem, až ho vyzkouším, na návody i tohoto rázu, protože jsem tomu totálně propadla a teď už nemám v hlavě jen kosmetiku, ale navíc i mýdla, jejich tvary, formy, různé ingredience a účinné složky, z čeho by šlo mýdlo ještě udělat. No prostě jsem už totální blázen.
  • opět jsem začala jezdit do práce na kole. Po loňském trápení se mi jezdí už od začátku  mnohem líp, kopce najednou nejsou tak táhlé ani prudké, počet ujetých kilometrů příliš přemrštěný - prostě vánoční dárek je opravdu ten nej =)
  • na kole pilně testuju opalovací krém a mléko. Je to prča, na jednu stranu vám s radostí můžu oznámit, že testováním prošlo, protože jsem po celém dni na kole zůstala stejně neopálená, jako předtím - ani okraje od dresu se mi neudělaly. Hloupé však je, že se takto asi za celé léto ani trochu neopálím =D každopádně, recept bude následovat..
  • o víkendu mě dostala Nimba. Nevím, jak jinak si to vysvětlit, ale poslední týden mám žaludek jak na vodě a lehkou rýmu. Ke klimošce jsem se ani nepřiblížila. Když jsem včera už na další šálek po ránu fakt neměla chuť ani sílu, hned se mi udělalo líp. Tedy, stejně jako minulou kúru, dala jsem si včera jeden odpočinkový den a dnes pokračovala dál. Kdyby se vám něco podobného stalo, neváhejte si udělat pauzu, hned se vám uleví.
 
 
 
Zatím vám tedy přeju krásné léto a snad už zítra se můžete těšit na článek o mé aktuální péči ;)




Zdroj titulního obrázku.

31 komentářů:

  1. Nevím, zda se můj komentář odeslal, tak tedy ještě jednou a stručněji:
    Gratuluji k "novému" blogu! HOWGH! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, gratulace!:) To chce minimálně minioní pařbu!
    https://www.youtube.com/watch?v=0dFqDg6UYRY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to je hustý, hned jsem si to pustila na bedny na novou oslavu - vždy je co slavit - dneska je kupříkladu úterý - taky hezký den ;) =D s dovolením jdu poustnout na FB =D

      Vymazat
  3. Těším se na nový nášup návodů!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit, kurňa, tolik věcí a tak málo času ;)

      Vymazat
  4. Gratuluji :)
    Já naopak teď měla 3 týdny dovolené, ale mám pocit, že blogový svět se v létě nějak pozastavil, tak mě ani nějak moc neba psát články, pár mám pocit, že je nikdo nečte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je pravda, zastavil a prot je třeba ho roztočit. Je to zvláštní, ale já stále jako první článek před rokem a něco, píšu hlavně pro sebe. takže statistiky příštupů a čtenosti, navíc zaujetí lákavými tématy - pche =D nene, stačilo mi, že byl nejčtenější ten článek ze sephory - samé nadávky a poselství budoucím generacím veškeré žádné. Radši půjdu vařit, ať u po mně něco na netu zůstane =D
      PS: A Ty piš, ať je tu zas co zajímavého číst ;)

      Vymazat
  5. No totooo...?:-)
    ccc,to jsou mi změny...To já zase tvořím,jako blázen...Jenže mám tolik materiálu a pořád dělám nové a nové,že se mi to už ani nevleze na 1,5 TB disk v noťasu.Totálně mi během posledního měsíce zezelenal mozek tak,že nevnímá nic jiného,než bio,přírodu a eshopy.Blogspot mě pořád nemá rád a háže mi klacky pod nohy. Jednou vymažou fotky,jednou článek,pak mě bloknou,v momentě se omlouvaj,že to byla chyba z jejich strany...ach jo,má cenu tu zůstat?Tak moc se mi tu líbí.
    Jinak gratulace veliká...Koukám,že to tady celé renovuješ...
    Mimochodem... Miwška poslala super návod na Minions Party.Řehtám se tady už celou hodinu :-D
    Díky Míšo za prodloužený život :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, docela mě děsí, že bych mohla o ten obsah přijít, tak to radši jistím vlastním prostorem. Musím zaťukat.. =/

      Vymazat
  6. Tož gratulace :D. Mně právě dovolená skončila a plnou silou se vrhám do všech úkolů a snad už i konečně blogu :D. Už mám fakt absťák :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, však Tobě patří největší dík, bez Tebe bych neuměla zadat ani doménu ;) a už se do toho pusť, Ty nám tu taky chybíš ;)

      Vymazat
  7. Gratuluji k vlastní doméně! Svůj blog jsem zakládala rovnou na vlastní pěst, ale nevím zdá to má význam.
    Taky mám dovolenou, sice jsem doma, ale je tu strašný bordel a moc dětí - školka zavřená, takže makám celé dny a ještě jsem do toho nafasovala meruňky. Těším se do práce, že se na chvíli posadím a odpočnu si

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe, joo, to znám, taky se někdy těším do práce, kde má vše svůj řád a jakýs takýs klid =D
      Noo, meruňky, dost se toho dá sníst, dost snadno zapéct, nebo udělat na sirup a kompot =D hlavně ne moc dřiny, teď v parnu to je doslova o život ;)

      Vymazat
  8. Gratuluju a hodně síly do další práce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Také se přidávám ke gratulaci a těším se na návody, recepty a rady ohledně výroby mýdla,protože to mě taky hodně láká a ještě jsem se k tomu nedokopala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Marti. No, já sice už jo, ale teda, jak to tak vidím, tak na udílení rad a pojednání si ještě dlouho počkám =D Momentálně jsem ve fázi trnutí, až dnes v devět večer odklopím zakryté mýdlo =D

      Vymazat
  10. Jee, gratulujem, aj to krajšie vyzerá, keď názov nehyzdí blogspot :)) tak a ďalšia méta bude vlastný eshop? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, Margi, asi ne, hodně dlouho jsem o tom přemýšlela a teda, už tak nenávidím i chození na poštu natož chození po úřadech a certifikacích a místo do surovin dávání dalších peněz do státu =D
      Takže jen takto po domácku v kuchyni ;) a jednou snad na té chalupě ve stodole, pardon, v dílně ;)

      Vymazat
  11. Velmi sa tesim na clanky o mydlach. Na rucne robene mydla mam slabost :) A samozrejme gratulujem k domene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to asi bude ještě chvíli trvat, po včerejších zkušenostech =D hehe, jsem opravdu moc zvědavá, jaké překvápko dneska najdu po odklopení víka a dek doma =D a děkuji, určitě budou recepty dále pokračovat ;)

      Vymazat
  12. Gratuluju k nové doméně, vypadá to mnohem profesionálněji. Už jsem ti sem psala jeden komentář, ale nejspíš vinou notebooku zmizel z povrchu zemského (stalo se mi to i na jiném blogu). Přeju pevné nervy, ať vše sama zvládneš. Mně začíná volno právě dnes (to nemyslím jako provokaci :-)) a moc se těším, že si ho konečně užiju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak přeju krásné volno =) to neberu jako provokaci, neboj, já si ho taky jednou užiju ;) Noo, profesionálněji.. to nevím, víš, že se mi ani nezdá? =D Ale asi jsme už chtěla svůj vlastní domeček pro blog, ne si jen pronajímat pokojík =D

      Vymazat
  13. Ahoj Mitsuuko! :)

    Jako obvykle píšu raději jednou mega shrnující komentář, než několik, protože Tvoje články si prostě nenechávám ujít a čtu je na tak nevhodných místech, jako je práce, vlak a tak, to se pak nehodí psát koment a zpětně to nezvládám:(

    1. Gratuluju k vlastní doméně!
    2. Málem jsem se vzteky zalkla nad tím, jaké máš nádherné vlasy (!!!), ale taky nad Tvou celkovou krásou, jsi nádherná :)
    3. Si pamatuju, že vlastní mmu jsem četla o půl třetí ráno v práci a normálně mi padla čelist, až kamarádka nechápala. MEGA klobouk dolů, tohle mě fakt dostalo na kolena a za článek moc děkuju!!
    4. Repelent se hodně hodí a zkusím, díky.

    Zbytek asi zas příště, už jsem nějaká unav :)) Měj se a těším se na další články :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se koukám, že to není zas tak mega :))

      Vymazat
    2. Hehe, díky Sabi, tyhle Tvoje hromadné komenty hrozně baví - shrnuješ tím vlastně moje psaní vždycky za určitou dobu a já si na to s Tebou ráda vzpomenu =) Takžeee, počkej až tu bude moje první vaření mýdla!! ;) =P

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...