sobota 13. února 2021

Valentýnská AKCE v GREENWAVE | Info a WISHLIST

 


A už je to tu zase, narozeninová a zároveň valentýnská slevová akce s přírodním obchůdkem Greenwave. Už je to totiž 13 let od jeho založení!! Tentokrát jsme pro vás domluvily moc pěknou 10% slevu na celý nákup, rozšířila se i na již zlevněné položky, přibylo spoustu dárků k nákupu jednotlivých značek a s mým kódem dostanete ještě o jeden exkluzivní dárek navíc. Aby nešlo jen čistě o informační článek a podmínky k akci, tak jsem to krapet okořenila o můj soukromý wishlist, chcete-li “nákupní seznam”, který si začnu postupně plnit a najdete v něm tipy a inspiraci, co mě zaujalo, proč a co byste neměli minout. Na Greenwave se totiž od poslední loňské akce objevila i spousta úžasných nových značek a nedokážu je dostat z hlavy, dokud je pořádně neprozkouším (viz Whamisa, víme.. =D). Jste zvědaví? 

Začnu malým opáčkem s podrobnostmi ke slevě a akci. Už od včerejška můžete využít můj speciální kód: VALENTYNSDARKEM a uplatnit tak 10% slevu na celý nákup na e-shopu Greenwave, která platí i na již zlevněné položky! Objednávat musíte online, tentokrát se akce týká jen e-shopových objednávek, ale osobní vyzvednutí i platba při převzetí v kamenné prodejně samozřejmě možná je, pokud stihnete otvíračku. Abyste v tom neměli zmatek, rovnou vysvětlím, že kódy existují dva. Jeden je oficiální prodejní kód Greenwave a druhý je přímo můj, kterým mě můžete podpořit a navíc na něj získat při nákupu nad 2500,- Kč DÁREK v podobě mého nového objevu top péče na rty - balzámu We Luv Eco (jen upozorňuju, že počet kusů je omezený skladovými zásobami). Více k podmínkám najdete na konci článku, ať vás tu neodrovnám technikáliemi hned na začátku..

Níže vám dám odkazy na vše, co půjde dohledat z předchozích akcí a článků o Greenwave a pak vás poprosím, abyste vlítli na můj IG a IGTV kanál, kde najdete mraky postů, videí s recenzemi a povídáním o novinkách z Greenwave z posledních let. 


Blog



IGTV (všechna videa v klasickém PC prohlížeči by se vám měla ukázat v tomto odkazu)


Nemusíte v tom ležet hodiny, je to stručné, nebojte. Na mém IG profilu ve stories už najdete spoustu tipů i s mini recenzemi nebo odkazy na novější videa a budu je v průběhu akce všechny ukládat do výběru na mém profilu. V podstatě sledováním stories budete nejrychleji a stále v obraze, protože tam dávám nejaktuálnější info a jsem tam 24/7.








WISHLIST
  • WHAMISA
  • (M)ANASI 7
  • WELEDA
  • PRIMAVERA
  • WILD NUTRITION
  • MYLO
  • INIKA
  • PRANAROM
  • JMO
  • JANE SCRIVNER
  • CANNOR

A teď konec stručnosti a trochu se rozepíšu k určitým položkám i novým značkám ze seznamu a zdůvodním to. Aspoň vám ukážu můj postup při rozmýšlení koupě nových produktů, co mě k tomu vede, nebo co mě na nich zaujalo.. 


WHAMISA

To, že se ke mně dostane spoustu věcí ze zákulisí přírodního kosme dění u nás, vám asi nemusím říkat. Ale že Greenwave ohlásí začátkem roku novou značku a ještě podobného ražení jsem vůbec nečekala! Whamisu znám už strašně let. Ale vždy jsem si držela odstup pro její velmi hydratační složení a základy produktů z aloe a přítomnosti glycerinu na prvních příčkách složení. Pak jsem na jednom z veletrhů Green Beauty Market byla členkou odborné poroty, která hlasovala pro nej objevy roku v ČR, kde jsem poprvé vyzkoušela Whamisy novinku - jejich BB krém se SPF50. A byl skvělý! (a myslím, že to tehdy v dekorativní sekci taky vyhrál) V té době ale měli jen světlé odstíny a i ten nejtmavší na mně působil bíle, takže pro mě Whamisa opět upadla v zapomnění.

A letos na mě jako první novinka na GW vybafl právě tento BB a už i v tmavých barvách.. To je určitě znamení. V nabídce Whamisy najdete BB dva, ale je to jeden a ten samý produkt. Jen jeden v cestovním balení se zrcátkem na rychlou aplikaci alá cushion make-up a druhý v klasické tubičce. Krém je poměrně hustý a překvapivě na označení BB i krycí a má matnější finiš. Opět terno pro mastnější a mastící se tipy pleti, obzvlášť v létě. Miluju Super sérum od ILIA, používala jsem ho celou loňskou sezonu, ale pro někoho může být až moc lesklé, tak tohle je matnější super SPF varianta. K tomu SPF.. Ve světě přírodky se na vás už určitě vyvalilo spoustu tezí (a nejčastěji je šíří ti, kteří mají právě doporučované produkty v nabídce), že SPF 30 je skoro stejně ochranné jako SPF 50 a vyšší faktor je tak zbytečný. Ne náhodou je snažší dosáhnout přírodními minerálními filtry právě nižšího SPF, ten vyšší už hodně bělí a je většinou dost nepohodlný na aplikaci. Mně SPF30 nikdy nestačila proti pigmentovým skvrnám - ozkoušeno třemi těhotenstvími, zatím dvěma porody a potvrzené i 70letou matičkou, která na ně dost trpí. Takže BB od Whamisy, které je i přímo určeno proti vzniku pigmentovek, je pro mě malý kosmetický grál.

Whamisa peelingové polštářky (zdroj)



A taky se mi lety změnila pleť, s aloe a glycerinem koketuju poslední dobou víc a víc a snad i zjišťuju, že mi nevadí. A tak jsem se rozhodla prozkoumat celý sortiment Whamisy včetně jejich rozsáhlé pleťové řady a udělat na ni letos speciál. Nevím, kdy se mi to podaří, ale tohle jsou produkty, které mám na seznamu a měly by být složením i z doporučení výrobce vhodné pro smíšenou a problematickou pleť: celá řada Refresh obsahující anti-age olejové sérum, Refresh sprej (toner), Refresh tonikum (sérum), sérum na akné, opunciové sérum anti-age, všechny druhy peelingových polštářků, BB krém zřejmě v odstínu Sand, čistící pěnový gel i krém, odličovací olej, oční krém, hydratační krém s kolagenem, hydratační lotion Refresh. Jsem skromná, že? Vzhledem k cenám této kosmetiky už asi i chápete, proč jsem průzkum pojala jako dlouhodobý projekt (protože to je prostě pálka! =D). 


(M)ANASI 7
Jedná se o kelímková, krémová multilíčidla, která můžete použít na oči, rty a tváře. Oproti jiným krémovkám mají specialitu - i po setření produktu ze rtů zůstává barevný a velmi, velmi, velmi dlouhotrvající sytý stain. Nepřeháním, když jsem zkoušela všechny jejich barvičky, tak jsem se to pak snažila dostat ze rtů dva dny vším možným a barva se ani nehla. Jen na rty je pro mě lehce sušší, takže pro mě nutnost použití ještě pečujícího balzámu. 

Super foto swatchů holek z Líčírny (asi), stažené z IG Greenwave



Mají velmi jedinečnou nabídku nejen zářivých odstínů a do tří jsem se hned zamilovala (i když bych doma chtěla fakt všechny). Takže na seznamu mám ‘Kuranberi’ (alá stain od červeného vína), růžovku ‘Fuchsine’ a melounovou ‘Sanguinello’.


WELEDA
Má celou novou opunciovou anti-age řadu a mně se strašně líbí chladivý opunciový gel na oči v roll-onku s okurkovým extraktem. Na doporučení Denisy si prý nemám nechat ujít i opunciové tonikum a lehký krém ze stejné řady. Taky kdybyste po něčem podobném koukaly.. ;-) 

Foto: zde



Jinak, na Weledu je super AKCE - při nákupu Weledy nad 700,- dostanete jejich legendární univerzální krém Skinfood v plném balení. Kdybyste nevěděli, co ještě přihodit pro jeho získání, tak já vždy přidávám  jejich tělové máslo, letos už v nové skleněné dóze. Nádherně voní po mojitu a ginu s tonikem a pokožka vydrží vláčná ještě druhý den po namazání. 


PRIMAVERA
Tak tam jsem vykoupila, co jsem mohla, už v půlce ledna. Ale co jsem koukala, je doskladněno. Loni jsem se zamilovala do nové řady Happiness s konopným olejem, vonící po grepech, sicilských citronech, pomerančích a tonce. Je to skvělá vůně, sprchový krém už mám snad ve 4. balení (používám sprcháče jen od nich už roky) a ještě nedávno doprodávali vánoční limitované sady i s olejem na tělo se stejnou aroma směsí. To blaho, když se to v horké vodě ve sprše rozvonělo na plno, to byla pecka! A měla by dorazit i stejně voňavá aroma směs ÉO do difuzéru. Možná už je skladem, musím to prozkoumat. Krém na ruce ze stejné řady mám na stolku a nejradši bych se jím mazala celá. 




Ve slevové sekci ještě stále chytnete doprodej limitované vánoční edice aroma směsí, které jsou nádherné, každý rok je obměňují a každý rok se jich nemůžu už od října nabažit. Nekecám, když řeknu, že mi jedou v difuzéru denně po celou zimní sezonu. Mají i air spreje a mít teď větší rozpočet, vykoupím vám to všechno. Ty aroma spreje jsem se naučila používat taky na denní bázi a buď s nimi stříknu do místnosti, na čalounění gauče/křesla/židlí a své místo už má pár lahviček i na WC, kde v uzavřeném malém prostoru vydrží nádherně dlouho vonět. AKCE: I na Primaveru můžete využít dárkové akce a při nákupu nad 700,- jejich produktů dostanete malé balení aroma směsi na nachlazení a pročištění vzduchu, kterou používám už roky vždy během nemoci některého člena rodiny (krásně to i uvolní dýchání).


WILD NUTRITION
Opět novinka a poměrně nová i na českém trhu. Jedná se o speciálně ručně vyráběnou formu vitamínových doplňků a kdybych to měla shrnout, tak zde si za kvalitu sice opravdu připlatíte, ale máte snad to nejčistší na trhu. Mám čerstvé zprávy, že od dneška bylo zase vše doskladněno, tak to tam taky jdu prošmejdit. Na co se totiž určitě chystám, tak jsou Omega v tobolkách, které mají po 120ks baleních a tak s nimi konečně zase začnu. Doma mám totiž jen tekuté Omega v oleji a to je tak hnusný, že jsem to musela přestat pít. 

Foto: zdroj



Určitě od nich můžu doporučit i vitamin D, vitamin C s bioflavonoidy, foláty (kys. listovou) a na mém seznamu pro brzké dokoupení jsou i těhotenské multivitamíny. 


MYLO
Slovenské Mylo stihlo akorát před akcí zahrnout trh svými novinkami. Na tuhý šampuk pro vlnité vlasy se chystám (prý voní po citrusech) a stejně tak i na jejich druhou novinku - krémový deodorant se svěží přívoní fialky a máty. Mým letitým top produktem od Myla je už “starý známý” oční gel Aura. Najdete na něj mraky recenzí na mém IG i zde na blogu.


INIKA
Jejich obrovskou, tuším že loňskou, novinkou byla celá pleťová řada. Do té doby jste je mohli znát jen jako velmi poctivou a kvalitní značku přírodní dekorativky. Pleťová řada má spousta produktů, které si vás dostaly, co jste mi tak psali. Já jsem od začátku nahlodaná na koupi dvou produktů: peelingu a krémového odličovače. Je fakt, že co do INIKA jsem spíš na jejich dekorativku a kdybych měla doporučit jen pár věcí od nich, bude to 100% zapečený minerální make-up (používám denně už přes rok), naprosto skvělé kabuki štětce, krémovou tvářenku, fixační pudr.. A teď mě Denisa zabije, protože vám tu doporučuju něco, co je skoro všude vyprodané, protože kvůli Brexitu a naší celnici zatím od začátku roku stále nedošlo k doskladnění INIKA dekorativky.

(zdroj)



Na INIKA platí super AKCE: pří nákupu jejich pleťovky nad 2000,- Kč dostanete plné balení jejich očního krému s chladivým, osvěžujícím, keramickým aplikátorem jako dárek! 


PRANAROM
Jedná se o další aromaterapeuticky zaměřenou značku, kterou jsem poznala teprve loni. V nabídce najdete velmi zajímavé ÉO směsi, v létě byly součástí limitky i repelenty a neuvěřitelný růžový hydrolát ve spreji. Škoda, že ho neudělali součástí stálého sortimentu, byl by to hit. Každopádně od podzimu se objevila novinka v podobě osvěžovače vzduchu a co jsem je očmuchala, chci oba dva - nádherně voní a dokážou okamžitě osvěžit i zatuchlý vzduch v místnostech s horším přístupem vzduchu. 


JOHN MASTERS ORGANICS
Tuto značku už všichni znáte, že jo? Je to speciálka na vlasy, má už i rozsáhlou pleťovou řadu a péči na tělo. Já od nich miluju Intenzivní kondicionér s avokádem a levandulí, Masku na vlasy a Mléko na vlasy. 

‘Fresh Collection’ sada JMO (zdroj)



Loni přibyla novinka v podobě scrubu na vlasovou pokožku (ať už trpíte na lupy, na build-up z vlasových přípravků, nebo prostě chcete jednou za čas osvěžit a dát pokožce hlavy pořádnou prokrvující masáž). Tu mám od té doby na wishlistu a teď ji ještě stále seženete ve slevové sekci ve zvýhodněném limitovaném vánočním balení spolu s dřevěným kartáčem na masáž hlavy (ten mám na seznamu taky, takže dvě mouchy jednou ranou!).


JANE SCRIVNER
Na mém wishlistu je momentálně jen jedna surná položka a to skvělý ‘OO’ krém - univerzální hydratační krém, který je primárně určený pro “vrstevníky” produktů jako poslední krok na olej/balzám, aby jim pomohl se lépe vstřebat a nepůsobily na pleti mastně. Co do hydratačních a pečujících účinků je totiž opravdu velmi lehký a třeba mně osobně samotný na pleti nestačí ani v letních měsících. Bez obav jej můžete používat i pokud trpíte na problematickou pleť a máte sklony k ucpávání pórů. Nedávno jsem na něj psala i recenzi na IG, tak se podívejte.




Loni JS ohlásili obrovskou novinku v podobě séra s vitaminem C - ‘Circadian vit C serum’ - od kterého jsem moc akce nečekala, přece jen jsem zvyklá, že má JS spíš jemnější produkty. Ale tohle byla síla už od první aplikace. Nedostavily se vůbec žádné vedlejší negativní reakce v podobě rozcitlivění pleti, podráždění, začervenání, pálení, jako když to přeženete s Céčkem. Naopak jsem po něm měla nádherně jemnou, vláčnou, rozjasněnou, vyhlazenou pleť, se staženými póry. Po několika dnech pravidelného používání jsem si všimla i zjemnění drobných linek a rychlejšího hojení neplech. Za mě pecka a mám ho v rutině už téměř měsíc a každý večer se těším na další namazání. 


Kdybych to měla shrnout, na co se mě nejvíc ptáte, tak Jane Scrivner je skvělá formulacemi i nabídkou produktů primárně pro citlivější druhy pleti (v překladu to znamená, že je to kosmetika vhodná pro všechny, citlivějších jedinců nevyjímaje). Má skvělé produkty zejména na péči o suchou a zralou pokožku a všechny její produkty se navzájem skvěle doplňují a dají se mezi sebou kombinovat. Pokud máte rádi, stejně jako já, aktivnější produkty, nebo lehčí pro smíšenou pleť 35+, tak se jukněte po jejich krásně voňavém odličovacím balzámu Nourishing ve vegan verzi (místo včelího vosku obsahuje rýžový, takže neucpává póry), exfoliačním toniku, hyaluronovém séru, které skvěle hydratuje a slouží jako podklad pod aktivnější druhy produktů, pečujícím, ale skvěle vstřebatelném a nemastícím Morning balzámu a určitě nevynechejte jejich sérum Circadian vit C. Co chci vážně vyzkoušet je také jejich nová řada hydrofilních mycích olejů.


CANNOR
Jo, ještě stále mám na seznamu (stejně jako na tom z loňské akce) jejich slavný pleťový elixír s CBD. Stále jsem se k němu nedostala. A to už mají na kontě i novinky jako odličovací balzám nebo olej, které mám taky na seznamu. No pecka.. 

Tip na závěr: Pokud stejně jako já, po naházení “povinných” položek do košíku chcete přihodit ještě něco pro radost kosmetického objevitele, vyzkoušet něco nového, nezapomeňte na Greenwave projet právě stejnojmennou sekci Novinky, která se průběžně doplňuje o nejnovější produkty přidané na e-shop. Já jsem tam takhle našla právě tu opunciovou řadu Weleda, kterou mi jejich IG zatloukl.



*


PODMÍNKY AKCE

Slevová valentýnská akce platí od pátku do neděle (tedy od 12. - 14. února 2021) a zároveň běží i spoustu doprovodných dárkových akcí zaměřených na konkrétní značky jako Inika, Primavera, Weleda, Alima Pure nebo Codex beauty. A že dárky nejsou žádné čudly, se můžete přesvědčit sami v sekci VZORKY, kdy po rozkliknutí konkrétních dárků se dostanete i k podmínkám nutným pro splnění akce a tím dostání dárku. Tyto podmínky jsou dané firmou, která dárky do akce darovala. Dárky si pak sami přidáte do košíku. Většinou se jedná o plná/cestovní balení produktů. Pokud zvládnete splnit hned několik akcí najednou a tím získat více dárků, v případě, že by vám nešly všechny vložit do košíku, směle je napište do poznámky k objednávce, samozřejmě vám budou přidány holkami z Greenwave do vašich krabiček. Během akce si můžete zvolit, zda si vyberete dva vzorky, nebo zvolíte možnost dárků. Množství vzorků je prý bohužel velmi omezené ze stran výrobců, v GW to nedokážou moc ovlivnit a nejdou tak vymáhat, když už nejsou skladem. 

A už jen technická.. Doprava je zdarma nad 1500,- Kč, platit můžete na účet, kartou online, nebo hotově na prodejně při vyzvednutí objednávky. Zboží v akci nelze platit Flexi passy ani Sodexo kartou. Platnost košíku je 24 hodin, tak prosím berte v potaz, že se stav skladu neustále aktualizuje, protože se během akce rychle mění a co tam ráno naklikáte, už za hodinu může být vyprodané. Chtěla jsem vám sem shrnout i komplet podmínky, abyste měli vše na jednom místě. Samozřejmě jejich plné znění najdete přímo na Greenwave


*


V průběhu akce můžete čekat moje tipy a recenze na Instagramu, ve stories, kde je průběžně ukládám do výběru i zde na blogu. Během soboty/neděle hlídejte můj IG a čekejte video s mými roky kupovanými NEJ produkty právě z Greenwave. A video už natočeno, má 3 díly, ale holt toho mají v Greenwave hodně a nakupuju tam už roky..

1. část videa najdete ZDE a věnuju se v ní:

  • Aromaterapii Primavera
  • Lakům na nehty Kia Charlotta, odlakovači AILA, lakům Sundays
  • Péči o vlasy JMO, Hands on Veggies, Desert Essence
  • Deodorantům Crystal Springs
2. část videa je ZDE a najdete v ní:
  • Tělovou péči Primavera, Hemptouch a samoopalovací péči Eco by Sonya 
  • Pasty na zuby My Magic Mud, Desert Essence, Lavera 
  • Pleťovou péči Antipodes, Codex, Hemptouch, Jane Scrivner
3. část videa ZDE a zahrnuje: 
  • SPF Alphanova, Wooden Spoon 
  • Dekorativní kosmetiku INIKA, Alima Pure, Antipodes 


Užijte si valentýnského mrazivého víkendu i případných nákupů. Doufám, že vám akce udělá radost a já moc děkuju Greenwave, že můžu být opět součástí jejich akce a také za speciální dárky věnované k nákupům pro vás 🎁🥰😘


Už jste si v této akci udělali něčím radost? 




2 komentáře:

  1. Ahoj, narazila jsem na prastarý článek o 3minutové ranní masce od Havlíka a protože jsem ji objevila až teď a jsem z ní doslova odvařená, velmi mě zaujalo, že jste psala, že přidáte recept DIY (maska je skvělá, ale cena mě opravdu odrazuje). Recept jsem ale nikde nenašla. Špatně hledám, nebo jste ho nekonec nepřidávala? Děkuji za odpověď 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...