čtvrtek 13. února 2020

GREENWAVE slaví narozeniny! | Valentýnská slevová akce


Už je to tak. Greenwave coby čistě přírodní obchůdek a e-shop s bio produkty je na českém trhu už nádherných a předlouhých 12 let. A při té příležitosti jako poděkování a dárek svým zákazníkům pořádá Valentýnskou akci - narozeninovou párty. A vy můžete spolu s Greenwave oslavit narozeniny nákupem s 15% slevou..


Kdo tu nejste poprvé, víte, jak dlouho a co vše u nich už roky nakupuju. Není toho málo a v podstatě je to jeden ze čtyř e-shopů s green beauty, kde pravidelně nakupuju (aspoň 5x do roka). Stále se mě ptáte na inspiraci, tipy na nákup a tentokrát jsem se rozhodla tomu hektickému nakupování v rámci akce předejít a pěkně vám sem dát všechno najednou, abyste měli dostatek času vše promyslet, zvážit, vybrat, popřípadě ještě na začátku akce vyzkoušet ve vzorcích a stihnout tak do jejího ukončení vše sedící nakoupit. 

To doporučuju zejména u té dražší pleťové péče jako je Antipodes nebo naprostá novinka tohoto roku - CODEX beauty - kdy za danou cenou a s tak aktivním složením byste jednoduše vše předem vyzkoušet měli. Až pak kupovat plná balení. Pamatujte, přírodka je všemocná a taky plná potenciálních alergenů =D Líbí se mi, že ač Greenwave, stejně jako jiné obchody s přírodkou, živí prodej produktů, mají rozum a netlačí do bezhlavé koupě plných balení. Naopak pro možnost vyzkoušení udělali vzorkový servis, kdy si můžete na prodejně za poplatek 15,- Kč za kelímek nabrat vzorky od všeho, kde jsou k dispozici testery. Pokud máte nádoby na vzorky své, tak máte vzorky zdarma. Za tohle dávám 1*!

A teď podrobnosti k akci..



Souběžně s mým kódem funguje i sleva s jiným kódem přímo ze stránek Greenwave, má však pár rozdílů. K nákupu není dárek a akce trvá jen v pátek a sobotu. S mým kódem akce končí až o nedělní půlnoci. Už pár koumáčků z vás napadlo, jestli jsou tyto dva kódy kumulovatelné - nejsou! =D A všechna pravidla pro uplatnění slevy i dopravu zdarma najdete na stránkách Greenwave, popřípadě na jejich IG profilu

A teď už ty tipy na nákup, mé stálice, recenze na ně, videa.. Níže vám dám odkazy na vše, co půjde dohledat z předchozích akcí a článků o Greenwave a pak vás poprosím, abyste vlítli na můj IGTV kanál, kde najdete mraky videí s recenzemi a povídáním o novinkách z Greenwave z posledních let. 

Blog



IGTV (všechna videa v klasickém PC prohlížeči by se vám měla ukázat v tomto odkazu)


Nemusíte v tom ležet hodiny, je to stručné, nebojte. Na mém IG profilu ve stories budu postupně přidávat tipy na nákup a vše pak ukládat po dobu této akce v Highlights, které najdete viz obrázek níže. 



Do zítřka zde najdete i článek s wishlistem, na co z novinek si v rámci akce brousím zuby já (malá nápověda - CODEX, INDIVO, HANDS ON VEGGIES, CANNOR, PRIMAVERA, AILA.. =D  



Táák.. A na co se chystáte vy?  


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...