sobota 12. září 2020

Ťuk, ťuk, je tu někdo?

Profilové foto


Jsem tu, jsem tu stále. Ale nejčastěji na Instagramu. Většina z vás se tam přesunula také, ale vy, kteří jste stále věrní této psané platformě, jste tu? Já totiž ano..


Čas od času se ke mně donesou vzkazy, zprávy, dotazy, zda budu pokračovat ještě někdy v blogu, že se vám po něm stýská, že jste měli moje články rádi.. Jenže to samé platilo třeba o mých FB blogových stránkách a teď tam je mrtvo. Je pravda, že zákon akce a reakce je neúprosný a holt, FB asi cítí, že ho nemám ráda, takže mě podráží, odmítá sdílet příspěvky, neukazuje mi komenty a schovává nové zprávy. (Ale já si nezačala =D) A pak se k němu dobrovolně vracejte.. 

A tak to tu chci naťuknout a oťuknout, jestli jste tady vůbec někteří zbyli..? Má cenu sem psát? Bude to někdo číst? Blog poslední dobou už přesáhl milion návštěv. Milion!! To je neuvěřitelné! Na instagramu vás jsou už tři tisíce, což je pro mě stejně neuvěřitelné číslo a nejvtipnější na tom je, že znám podle vašich miniatur většinu z vás po psané konverzaci. Takže dění se přesunulo na zrychlenější IG, ale stejně mám  někdy chuť se rozepsat na větší počet znaků, než umožňuje krátký IG post, mám chuť sem dát odkaz na starší článek a  hlavně chuť komunikovat i zde. Přeci jen se tu ukrývá bezmála 10 let mého života. A to nejen kosmetického, přátelského, ale i soukromého. 



Můj IG se za poslední roky hodně změnil, asi jste to vypozorovali sami. Najednou ubylo psaných článků, nahradila je videa, reportáže, mluvené slov, natáčený obraz a v neposlední řadě pro mě i naprosto skvělá živá vysílání s tvůrci značek a majiteli obchodů nebo distributory úžasných zahraničních brandů.. (Teď právě tam najdete 2 díly vysílání s Yage a v pondělí 14. 9. 2020 bude od 19:00 hodin další díl na téma Čistění pleti) Miluju to, našla jsem se v tom a strašně mě to baví. To psaní mi ale chybí. Takže prosím, pokud ani normálně nekomentujete, napište mi sem, zda tu jste, zda je pro koho psát a já zase začnu. A hrozně ráda..


Přeji nádherné podzimní dny


P.S.: Ještě do dnešní půlnoci můžete bendit (brněnsky ‘utrácet’) v rámci už tradiční akce ‘DNY GREENWAVE’ s kódem MITSUUKO13 se 13% slevou na vše a dárkem od Primavera k tomu na e-shopu Greenwave. Já už mám nakoupeno a o novinky se s vámi zanedlouho podělím =)




18 komentářů:

  1. Jasně, že čtu. 😊 Ale je pravda, že na Instagramu bývám víc. Ale tam mi zase chybí dlouhé články, které mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, mně taky chybí ta možnost se rozepsat. Na IG je to vždy volba, jestli zestručnit a vynechat některé info, nebo se rozpovídat a vynechat zase jiné =D

      Vymazat
  2. Ja citam len blog. Na Instagrame Ta nesledujem, cize logicky uvitam clanky tu.

    OdpovědětVymazat
  3. I já tu jsem a budu moc ráda za články tady 🙂 Videa na IG mě popravdě moc nelákájí, mám raději psané slovo a Tvoje články se moc příjemně čtou. Mám moc ráda články aktuální péče o pleť. Prosím hoď nám sem zase nějaký, Miško 🙂 Opatruj se a ať se Ti daří ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě piš dál. Navíc teď zrušili blog.cz, takže se většina českých čtenářů přesunula na blogger ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju to tady!! Ig je fajn, ale dohledávat zpětně recenze je očistec a sem se dá těch informací nacpat přece jen o trochu víc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! Nechápu, proč když je IG tak hrozně používaný, nevymysleli ještě tohle. Ale přeci jen, možnost tu je, přes hashtagy, u těch starších příspěvků alenejsou a to by bylo peklo je tam všude doplňovat. Tak aspoň u těch nových =)

      Vymazat
  6. Na Instagramu nesleduju nikoho, nějak mě to míjí, za to blogy mám ráda pořád a miluju dlouhé texty. Jsem většinou tichá čtenářka, ale za články budu určitě ráda a třeba se občas dokopu napsat nějaký ten komentář. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za koment, i když jsi tichá čtenářka, moc si toho vážím =) Jsem moc ráda, že je tu pořád někdo, pro koho je psát ;-)

      Vymazat
  7. Čtu, tedy ráda bych, k starším článkům se i vracím. Sleduji i tvůj IG, ale bez follow, nemám tu platformu ráda, tak se k ní nehlásím. Hodně z toho, co o kosmetice dnes vím, vím od tebe. Moc děkuji za dosavadní produkci a těším se na další!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, opravdu? Moc děkuji za krásná slova a i za zajímavý feedback k IG - víš, že jsem se s tak odmítavým názorem na IG setkala poprvé? =D Já ho mám ráda ze strany tvůrce a z množství info, které potřebuju k rozhledu a taky to dost urychluje jakoukoli produkci obsahu, narozdíl od blogové platformy, která je zdlouhavá a její editace mi zabere dvakrát víc času než samotné focení a psaní =/ Ale je pravda, že já mám zase podobný postoj k FB a po pravdě ho prostě z duše nenávidím =D Tak jsem ráda vlastně za nás obě, že budu pokračovat tady..

      Vymazat
    2. Ahoj, díky za reakci! IG výhody stran produkce plně chápu a tvůj profil (a pár dalších, jako denjekrasny a pod) ráda sleduji, informačně je pro mně zajímavý. Celkově mi ale "rychlost" té platformy a její "naklíčování" na foto přijde, že svádí k zjednodušování, líbivosti a hře na efekt. Na to prostě nemám čas (jsem matka dvou malých dcer, haha, tak asi víš, o čem píši), raději ho investuji do textu s informacemi, které mne zajímají. Video také obecně není můj oblíbený zdroj info, jsem asi prostě stará :)
      Tvůj IG profil ale je informačně hodně obsažný a vůbec netrpí tím, co na IG obecně nemám ráda. FB je pro mne spíš o stalkingu známých, aspoň jsem v obraze, co mají nového - obsah tam nehledám.
      Budu se těšit na tvé nové posty zde i na IG, hodně štěstí ve všem! Zuzana

      Vymazat
    3. Díky Zuzi, hehe, no jo, to znám =D Možná právě proto jsem taky odešla z FB. Nějak mi právě přišlo zase jako promrhaný čas sledovat, co dělají známý, nebo spíš čím se prezentují, že dělají. Kdybych je vážně chtěla vidět, tak jim zavolám, nebo se s nimi sejdu. Tak jsem to odstřihla, u IG je ta rychlost někdy vážně stresující, taky se čas od času s radostí přesunu do offline, ale jinak to jde nastavit tak, abys sledovala jen to, co potřebúješ. Takové rychlé info ala Twitter,a le s hodně obrázky a více textem =D D9ky moc Zuzi a přeju nádherné podzimní dny a u dalšího článku “na viděnou” ;-)

      Vymazat
  8. Krásný den, chodím kontrolovat jestli není něco nového ke čtení :-) Díky tomu, ze jste se mi postupně přesunuli na facebook, tak jsem ho nezrusila. No a teď už mám i instagram abych se mohla kochat a inspirovat ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, to je super!! TOho si hrozně vážím a udělala jste mi velkou radost! Já jsem začínala na FB souběžně s blogem,ale dělal mi samé opičárny, něco schovával, něco ukazoval na mém soukromém profilu a něco zase naopak na kosmetickém, takže když už mě štval dlouho, přesunula jsme se úpůně na IG. Teď mi FB schovává komentáře a příspěvky a to už jsou s IG pod stejným správcem, nechápu. Tak se vracím zase k blogu ;-) krásný podzim

      Vymazat
  9. Já tedy objevila tento web náhodou nedávno a moc se mi líbí! Až nedávno jsem začala přecházet na bio kosmetiku (kde jsem celé ty roky byla a co jsem dělala??!!), zašla jsem si do Líčírny nechat se nalíčit, poté nakoupila, ale leccos mi nepřijde ještě ono, tak hledám dál, např. recept na matující pudr se mi moc líbí a chystám se, že si jej asi vyrobím nebo budu ráda za aktuálního favorita, který zmatní T-zónu, aniž by stahoval a pleť vypadala jako omítnutá... mám minerální makeup od iniky a prostě se po něm lesknu.. podklad lehký krém Dafna´s.. obecně sypké věci, které musím nanášet štětcem, nemusím, tak se s tím zžívám.. řasenka curly od iniky je pro mě úplně na nic.. vyhovovala mi collistar a nechala jsem si aspoň její štěteček a používám spíš řasenku so´bio. Místo řas vlastním bílé tenké krátké rovné chmýří, tak věřím, že je to oříšek..no ale hlavní věc, proč píšu je, že nemám instagram, takže doufám, že všechny ty vychytávky a aktuality budeš milá Mitsuuko sdílet i tady nebo příp. na fb :) děkuji, ať se daří!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě psát i sem. Léta sleduji tento blog, facebook ani instagram nemám.

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímavé čtení

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...