čtvrtek 7. února 2019

Akce na nákup v GREENWAVE + dárky k nákupu


Tuhle akci plánujeme s Greenwave už několik týdnů. Je to první akce tohoto druhu, na kterou jsem kývla v rámci spolupráce, takže jsem možná napnutější víc než vy. Je jen málo eshopů, na kterých bych se dokázala v rámci nakupování rozšoupnout ve všech kosmetických sférách - od pečující pleťové kosmetiky, přes tělovou, péči na vlasy, aromaterapii, ekodrogerii až po parfémy a dekorativku. Vše samozřejmě jen s přírodním složením. Dokonce většinu věcí, co tu u mě na blogu vídáte, mají právě na Greenwave a ani o tom nevíte. A tak vás nebudu déle napínat. Akce je časově omezená, poběží jen čtyři dny a v rámci ní můžete uplatnit kód na 10% slevu na celou objednávku (tedy fakt na vše) a vybrat si i ze speciálních dárků k nákupu. Více info akci níže v článku..

Greenwave je moje první osobní setkání s přírodní kosmetikou. V té době byl jejich kamenný obchůdek ještě u Tesca (na Národní ulici v Praze), teď už je najdete v nové krásné velké prodejně na Jungmannce za rohem. Tak trochu jsem i ráda, že mám obchůdek z ruky a nakupuju jen online, protože jinak bych tam zahučela ještě víc. Znáte ten pocit, kdy někam přijdete a chcete si hrozně něco koupit, i když zrovna nic konkrétního nepotřebujete? Tak ten tam na mě padne vždycky. =D 


Nabídka značek v Greenwave (zdroj)


Hodně z vás (nás zákazníků) má tento obchůdek spojený s Primaverou, německou certifikovanou bio kosmetikou, jichž jsou výhradním českým dovozcem. Ale oni toho mají daleko víc. Že nevíte? Hmmmm, tak vám jen tak namátkou vypíchnu pár tipů:
  • Samooaplovací kosmetika Eco by Sonya
  • Moje nejlepší přírodní řasenka, co jsem kdy vyzkoušela od PHB
  • Slovenské Mylo a jejich oční gel Aura, který se dostal do mých TOP objevů za minulý rok
  • Ekodrogerie ECO Clean Nordic s naprosto nejlepšími pracími gely, jary na nádobí, WC gely, univerzálním čističem, odmašťovačem apod. (Vyzkoušela jsem už hodně značek přírodní eko drogerie, ale tahle zaručeně převýšila ostatní (dělá mi zázraky) 
  • Úžasné aromadifuzéry od Primavery
  • Aromaterapeutické směsi éteráku od Primavera
  • Parfémy Bio4You a Florascent
  • Co třeba vlasová péče od John Masters Organics
  • Zázračné bělící pasty My Magic Mud (od prvního vyzkoušení už jiné nepoužívám)
  • Úžasně voňavé deodoranty Salt of Earth (Okurka je boží!!)
  • Slupovací laky na nehty Little Ondine
  • A co třeba převoňavá novozélandská značka Antipodes (moje první přírodní láska - mycí gel Juliet)
  • Moje nejoblíbenější henna na barvení vlasů VOONO v barvě “Copper” (mají i skvělý šampon a kondiš!)
  • Česká kosmetická značka z Maroka (takový malý oxymoronek, že? =D) Záhir a jejich skvělý olej na vlasy
  • Co české Indivo se super složením 
  • Neuvěřitelně uklidňující a hojivá péče se zeleninovými  fermenty i pro velmi podrážděnou pokožku Hand on Veggies (miluju ten objemový šampon s chilli!)
  • Dekorativka Dr. Hauschka (jejich makeup v odstínu 02 jsem měla už ve dvou baleních)
  • Kokosové chipsy Tropicai (Sweet Blossom, mňam!)
  • Primavera sprchové krémy (kéž by byla stejná valentýnská limitka mandarinky s vanilkou jako loni!)


A je toho daleko víc! Jestli mi to Dračice dovolí, tak vám sem napíšu buď článek, nebo na IGTV hodím video s tipy na nákup konkrétních pokladů. Nevím, jak je to u vás, ale mně pravidelně přelomem ledna a února začne vše docházet a objednávám a dokupuju jak blázen. A když tak nad tím přemýšlím, možná nějakou rozbalovačku na IGTV uloženou mám (nebo jsem ji dávala jen do stories? Hm..).



A teď ty podmínky akce.. Nejdřív si na Greenwave (www.greenwave.cz) objednáte, co hrdlo ráčí..  Sleva 10 % na celý nákup se vám odečte po zadání kódu “MITSUUKO”. Na konci nákupu se proklikáte do sekce, kde se zadává slevový kód. Do políčka vyplníte “MITSUUKO” a zmáčknete “uplatnit kód”. Slevu nelze kombinovat s věrnostním programem obchodu ani jinou slevou. Pokud si budete zboží vyzvedávat, nelze platit Flexy Passy ani Sodexo kartou. 



+ SPECIÁLNÍ DÁRKY K NÁKUPU


K nákupu nad 1000,- Kč si můžete vybrat 2 vzorky kosmetiky.
K nákupu nad 3000,- Kč si můžete vybrat jeden ze 3 speciálních dárků v sekci VZORKY (označených “Mitsuuko”). Dostanete se tam na konci objednávky klepnutím na tlačítko “Vyberte si dárky k nákupu”. Tento dárek lze získat jen jeden + 3 vzorky kosmetiky zdarma. 
V případě, že by cokoli nefungovalo, nešlo, sleva se neodečetla, nešel vám vložit dárek či cokoli podobného, neváhejte kontaktovat přímo eshop na tel. čísle: 222 514 741.


AKCE TRVÁ od 7. 2. 2019 do 10. 2. 2019 24:00 hod



Tak schválně, využijete této akce? A co si nakoupíte? Napište mi do komentářů, jsem na to hrozně zvědavá.. A Denise z Greenwave ještě jednou děkuju za úžasnou večeři, na které jsme tento plán vykoumaly a vlastně tam celý vznikl. Snad se vám akce bude líbit a přijde vhod. Přeji krásné nakupování!!









6 komentářů:

  1. Hotovo objednáno a moc děkuji za slevu, je to moc příjemné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda!! A co sis objednala za poklady? ;-)

      Vymazat
  2. Tak tohle byla příjemná akce a sleva, jsem ráda, že jsem to stihla :) samozřejmě mám taky objednáno, akorát mě mrzí, že Lily Lolo makeup nemeli v odstínu, který potřebuji.
    Takže mám Aura sérum od Mylo, neb po něm pokukuji už dlouho, kondicionér od Urtekramu, tuhé mýdlo a na zmírnění žalu kvůli vyprodanému mmu svíčku s lesní vuní od Jemnô. Tam si akorát říkám běda, jestli za ty peníze nebude naprosto úžasná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to jsem moc ráda!!! A jak teda nakonec potěšila svíčka? ;-) a Aura od Mylo? Já jsem milovala v GW svíčky Chaukiss, ale už je dlouho neměli skladem. Kéž by se zas objevily. Byly úžasné a dost mi v životě chybí, co jsem tak zjistila po dohoření poslední..

      Vymazat
    2. Svíčka je... no... jemná :D Vůně je to moc hezká, ale místnost neprovoní. Na to jsou lepší diy svíčky podle tvého receptu :)
      Aura po pár použitích vypadá velmi nadějně!

      Vymazat
    3. Tak jste si sedly aspoň s tou AUrou! =D Já, když jsem poprvé měla Jemno svíčku doma, říkala jsem si úplně to samé, ale mně teda tu místnost provoněla. Já tu svíčku ucítila vždy teprve, až když jsem ji sfoukla, odešla a pak se tam vrátila =)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...