pondělí 1. února 2016

Oblíbené kanály na Youtube | Zahraniční inspirace


Youtube je pro mě poslední dobou podstata mého kyber počínání. Pravidelně s ním ulehám, když uspím Áňu a cca 3 - 4 hodiny na něm denně strávím. Když ne, mám deficit. Youtuber mě musí zaujmout jazykem, výslovností, stylem, originálností, přínosem.. Posledních pár měsíců odebírám kanálů celkem dost a pravidelně a každý je něčím jedinečný. Všechny spojuje však kategorie "beauty", takže pokud hledáte inspiraci, šup! pokračovat ve čtení. Počítejte však s tím, že se jedná čistě o zahraniční kanály.

Přiznám se vám rovnou, do teď jsem nesledovala české youtuberky. Mně se prostě příčí strojená čeština a pitvoření. Je to jako když koukáte na film a přesně víte, jaký herec umí hrát a jaký se tam dostal proto, že jeho maminka randila před lety s režisérem. A ať pak člověk přinese informaci pro mě sebevíc přínosnou, pokud ji přednáší výše zmíněným projevem, pak to vypínám. To samé, pokud není kvalitní zvuk, nebo se mi nelíbí barvy pozadí. A tak jsem na české youtuberky zanevřela (neříkám, že to platí o všech, jen jsem asi neměla šťastnou ruku tehdy při výběru). A to přesně do přečtení článku Janči z Essence of Rose. A tak jsem se dostala k Markétě Vaňourkové a Shopaholic Nicol. Jejich projev se mi líbí a jsou to snad první česky mluvená videa, která sleduju od začátku až do konce a ani mě nenapadne je přepnout. Protože je však sleduju (ehm, "sleduju") jen cca dva dny, tak se tu o nich víc rozepisovat nebudu, protože je v podstatě ještě moc neznám. Ale jsou ulítlé, mluví narovinu, mají originální projev a to se mi líbí.

Dnes to tedy bude jen ze zahraničí a vše v angličtině. Nebudu zmiňovat kanály, které jen znám a občas na něco kouknu, ale opravdu ty, které doporučuju, těším se na každé nové video a mám od nich zhlédnuto opravdu vše, co kdy natočili. A vezmu to hezky popořadě, jak je mám momentálně nejradši.




Wayne Goss (kanál)

Naprosto neuvěřitelný makeup artist. Je to prostě maskér/vizážista tělem i duší. Divíte se, že tu mám jako naprostého beauty favorita chlapa? Ale on je úžasný. Natočil tutorial snad naprosto na všechno od používání beautyblenderu, přes správné konturování až po makeupové triky používané celebritami, v módních magazínech nebo v TV. A to je právě ten fór. Tyhle triky se většinou tutlají. Aby ne, taky se pak dozvíte, že třeba není moc rozdíl mezi řasenkou za dvojku, nebo za osm pětek, co do efektu, protože je vždy potřeba přebytečnou barvu otřít jinam, než o hrdlo a  nanášet několik vrstev. Dle Wayna dokonce někdy i 15. Jako jo, je to masakr, ale pokud máte řasenku, která se neobtiskává, přes den drží, nemaže se a dobře se odličuje, jen vám na ní vadí, že neudělá efekt umělých řas, zkuste schválně udělat třeba 5 vrstev za sebou - budete koukat, já koukala.

Wayne Goss


Wayne se dělí o tipy, které se jen tak ke smrtelníkům mimo profi beauty svět nedostanou a řeknu vám, že jsou leckdy k nezaplacení. Schválně budu občas něco z jeho rad prověřovat a uvidíme, jestli to tak fakt funguje. Co třeba přidat do makeupu kapku oleje pro lepší aplikaci a konečný glowy efekt, nebo napudrovat loose pudrem pleť ještě před makeupem, aby se vám pak opravdu celý den nemastila pleť? A co až vám prozradí, jaké s obrovskou pompou prodávané produkty v drahých parfumerkách nejsou vůbec potřeba, většinou jsou na nic a byly vymyšleny pouze za účelem prodeje? Má dokonalou angličtinu, smysl pro humor, před kamerou je naprosto přirozený a videa uploaduje snad 3x do týdne. Chcete se pobavit? Začněte u něj s videem "Makeup trends that need to die in 2016!"



Evelina (kanál)

Pak zde máme spíše lifestylovou hvězdu, kterou je pro mě posledních několik týdnů Evelina. Pochází z Ruska, žije v LA, videa má v perfektní angličtině (mluví však i rumunsky, rusky a španělsky, kdyby vám aj nestačila). Je to ulítlá, vtipná a nápaditá holka, která dělá modelku, zároveň dekoratérku, vystudovala snad bytový design na architektuře (to si nejsem jistá, ale někde to zmiňovala) a podle toho její videa i vypadají. Miluju její povídací videa "Evelina´s Fashion Cafe", kde rozebírá tipy a triky, které se jí osvědčily. Např. výběr a pomoc při nákupu první luxusní highend kabelky, jak narychlo vypadnout z domu, pokud zaspíte a nestíháte (fakt mi něco z tipů pomohlo), nebo Jak se nestát obětí módy - doporučuju tím začít, zasmála jsem se.

Evelina


Její videa jsou profesionální, originální, s praktickými a přitom dost opomíjenými tématy. Je to prostě holka zábavná a baví mě ji i jen poslouchat. Jo a co mě u ní vždy pobaví a pouštím pořád dokola, protože se mi na to dobře dívá je toto krátké video s výukou shuffle dance.



Elanna Pecherle (kanál)

Elanna je Kanaďanka momentálně žijící v Irsku. Má skvělou angličtinu, vzhled andílka z Victoria Secret, je profesionální vizážistkou pracující pro Anastasia Beverly Hills. Její videa se mi líbí sledovat snad už kvůli tomu, jak vypadá.  A o to větší překvapení pro vás bude, když ji najednou uvidíte v tutorialu nenamalovanou! =D Dělá tutoriály líčení a jinak takové ty klasiky jako hauly, empties, swapy apod. Je poměrně nová, takže čekám, jak se dál vyloupne. Je mi hlavně blízká jak voleným líčením (přirozené, avšak s "do očí bijící" narůžovělou tvářenkou - kdo sleduje komentáře u mě na FB, pochopí =D), tak zjevem (super háro!). Začněte u ní třeba s videem, kde dělala ofiko look andílků Victoria Secret z fashion show, kde pracovala.



KathleenLights (kanál)

Kathleen je prostě živel. Je to mladičká (24 let) holčina, která začala natáčet před cca dvěma a půl lety doslova na podlaze v obýváku. Po prvních pěti videích, u kterých byla sledovanost velmi nízká a dle mého odpovídala i kvalitě, se najednou vyhoupla mezi špičku. Nevím, co to odstartovalo konkrétně, ale určitě to bude i tím, že tahle holka má prostě šmrnc, je hrozně ukecaná, pitvořivá (ale v angličtině se mi to líbí a u ní je to přirozené a fakt bezprostřední), miluje makeup a je to na jejích videích znát. V Čechách už je pomalu známá i mezi blogerkami díky její spolupráci s ColourPop cosmetics, v rámci které vznikly dvě série stínů na oči a dvě rtěnky. Protože byla druhá stínová paletka s tmavší rtěnkou uvedena do prodeje poměrně nedávno a způsobilo to poprask na zahraničních blozích, prosáklo to až k nám a není moc dnů, kdy by na mě z Instagramu nevyskočila fotka nějaké její rtěnky, nebo stínů na oči. Spolupracuje i s Ofra cosmetics, které poslavily zase jejich super matné rtěnky a právě na pár rudých odstínech měla Kathleen nemalý podíl.

Kathleen Lights


Kathleen má hlavně neuvěřitelné tutoriály na makeupy očí. Začala jsem ji sledovat a pokud tomu propadnete, samy si pak se šminkami začnete hrát jako ona - přejde to do vás docela samo a automaticky pak napodobujete její kroky. Takže, kdo se chce vypilovat v makeupu očí, jukněte na Kathleen. Jako nečekejte super profíka, je to ideál pro lidi, jako jsem já, které dávají makeupu očí dost na frak a Kathleeina videa vás do něj nenásilně pokopnou. Jinak, asi by mě bavila i péče, ale bohužel má K. pleť suchou a už mám vyzkoušené na několika produktech, že co vyhovuje jí, to na mou smíšenou pleť nesedne. Škoda, že to není na denní nošení, ale tenhle look z jejího videa naprosto žeru. Jo a nemyslete si, že je to nějaká mladičká slepice. Sice "je", ale psychicky má do puberťačky daleko - je vdaná za bývalého mariňáka a žije se smečkou psů, po kterých pojmenovává stíny na oči. =)



Alanna Davison (kanál)

Další kanadská mladá holčina s vystupováním občas dost trhlým, občas s grácií Audrey Hepburn. Moc se mi líbí typově - taková přirozená krása, řekla bych. Opět má super suchou pleť, takže co se týče tipů na péči, můžu se jít klouzat. Ale makeup má výborný, opět přirozenější a byť už poslední dobou sahá čím dál častěji po highendu, stále má dost rozumu na to, aby upozornila, kdy dupe je lepší, nebo stejný (když existuje) a že dát půl výplaty za pudr prostě nemůže, byť by někdy i moc ráda.

Allana Davison


Má melodický hlubší hlas, někdy až tak monotónní, že u jejích videí usnu. Ale moc ráda ji poslouchám, koukám na ni a doporučuju začít třeba videem s opáleným makeupem pro naprosto bílé bledule. Anebo s tímto - alá Marilyn Monroe, to je pecka!!



Lisa Eldridge (kanál)

Je vizážistickou ikonou a zná ji snad už naprosto každý. Líčí celebrity, dělá tutoriály, píše do magazínů a když vydá článek, nebo natočí video o pleťové péči, pište si, že se prodej daných výrobků nejmíň zčtyřnásobí. Má krásně pomalou příjemnou angličtinu a i když byste jí nerozuměly každé slovo, stačí se na ni koukat ;) Naposledy natočila video s Rosie Huntington-Whiteley a jukněte schválně na ten makeup, který Rosie uvádí na trh pod hlavičkou M&S "Rosie for Autograph". Nutně chci ten rozjasňovač v tužce.



Tati (kanál)

Opět další známá legenda. Dříve Glam life guru, teď už ji najdete pod hlavičkou More Tati. Tati je cca 35letá naprosto úžasná ženská žijící v LA a když koukáte na její videa a vlog, máte pocit, jakoby trochu toho hollywoodského pozlátka sedlo i na vás. Vypadá dokonale, mluví dokonale, makeup bere jako vášeň, svůj život, obživu i pobavení. Z jejích videí to na vás čiší. Najdete u ní, kromě naprosto neuvěřitelných haulů, kdy mám pocit, že na tolik kosmetiky by vám nestačilo ani sto zkušebních obličejů i rubriku "WTF", do které kupuje na testování velmi drahé luxusní produkty a zkouší, zda účinkují a jejich koupě se vyplatí. Divily byste se, že se většinou ukáže, že vyplatí.. Tatiino malování moc nemusím, na mě je to moc okázalé a dost těžkopádné alá Barbie styl, ale opět, jako u ostatních, baví mě ji poslouchat a sledovat. Navíc má smíšenou pleť, takže beru inspiraci jak na makeupy, tak na její péči. Kosmetické novinky a trendy sleduje pečlivě. Pokud chcete vědět cokoli o jakémkoli produktu, nebo o celé značce, jděte na její kanál - s nějvětší pravděpodobností to už měla doma, testovala a natočila o tom video.

Tati


Jo a jestli se chcete dozvědět o Tatině životě trochu víc a zároveň jí nakouknout do soukromí a zhlédnout snad nejoriginálnější žádost o ruku jejího přítele, který pak na dalším videu natočil i Tatiinu reakci na to.. Fakt se pobavíte, doporučuju. Já potřebovala kapesník. Jako ano, je to trochu až hollywoodsky přitažené za vlasy, ale protože je to realita, přinejmenším jejich, dojalo mě to.
Beauty Broadcast by emilynoel83 (kanál)

Emily toho má hodně společného s Tati - pečlivost, detailnost, s jakou popisuje všechny produkty. Na můj vkus je někdy popisná až moc a je to spíš jak číst ve skriptech, než koukat na video. I u ní najdete podrobné popisy jednotlivých produktů, nebo videa zaměřená na celé značky. Nad to ještě závěrem každého roku vyhlašuje ceny "Emily Awards" s nejlepšími produkty za poslední rok a pak i v jednotlivých kategoriích podle druhu produktů. Dozvíte se u ní mnoho, všechno má pečlivě naplánované, videa mají danou strukturu, které se drží. Mám ji ráda, ale ne vždy mám náladu na tolik detailních popisů. Jukněte třeba na její top z top produktů zde.



Jessica Braun (kanál)
Můj poslední youtube objev. Zatím jsem od ní viděla jen pár videí, ale přišla mi krásně přímočará, lehce střelená, velmi pohotová a projevem příjemná na koukání i na poslouchání. Když na ni koukám, mám pocit, jako by to točila úplně normální holka od vedle.



Desi Perkins (kanál)

Druhý poslední objev. Kromě toho, že je to fakt nádherná ženská, tak žeru její suchý humor a vystupování, videa většinou elegantní, uhlazená a naprosto dokonalé tutoriály. konkrétně mě nadchnul např. ten,jak si vykreslit přirozeně působící zvětšené rty a zakrý nedokonalosti v jejich tvaru. Video najdete zde. Na hodně tutorialech vypadá jak JLo a fakt jsem z ní vedle. Jako schválně, koukněte se na sekci jejích halloweenských líčení!

Desi Perkins




Estée Lalonde (kanál)

Určitě ji znáte aspoň pod původním názvem blogu a kanálu "Essie Button". Essie jsem měla ráda, Estée už mi bohužel nic moc neříká. Jako neříkám, že její videa nesleduju pořád, ale už se na ně tolik netěším a pokud mám v merku jiná videa, ta její odsouvám na později. Původně to byla totiž střelená energická holka s bláznivým vkusem pro oblékání, originálním slovním projevem a fakt jsem se někdy až řechtala, když jsem ji poslouchala. Essie však nějak vyrostla do roviny, kdy jak sama říká, zaměřuje blog více na svůj osobní život a mě to nějak nebaví. Navíc mi přijde až taková zenově usedlá, ale zenově za každou cenu. Ale vy, které ji zas tak často nesledujete, jukněte, nebudete zklamané. Třeba jsem divná jen já, protože její vlogový kanál je po světě dost oblíbený a úspěšný.



Lily Pebbles (kanál)

Další stálice youtubka. S Essie tvořily pro mě jistou dvojku holčin, které jsem sledovala od začátku, co jsem objevila youtube. U Lily mě vlogová videa baví, kdy cestuje  po různých kosmetických akcích (a že jich není málo). Líčící videa už moc ne, protože mi to přijde pořádna jedno brdo. Péči mám ale ráda, ta je totiž, stejně jako u Essie, především přírodní.

Lily Pebbles


Pak jsou tu ještě klasiky jako Jaclyn Hill a duo Pixiwoo, ale bohužel  Jaclyn není můj typ a nebaví mě se na ni koukat a Pixiwoo se už dost změnily a taky mě to nebere. Když od nich přistane v seznamu nové video, většinou jen kouknu na titulek a jdu dál. Podobně "sleduju" i Zoellu, která je spíš lifestylovou a hlavně snad nejdýl na youtube působící ikonou a přitom je to opravdu mladá holčina. Dokázala toho však už docela dost - už má svou kolekci pečující kosmetiky i kosmetických doplňků (legendární jsou její super roztomilé Zoella makeup bags). Její kanál mám ve sledování jen proto, že se pořád snažím přijít na to, co na ní všichni vidí (kromě toho, že je fakt roztomilá a má super háro).

Kromě kategorie Beauty ještě pravidelně sleduju český kanál Jantar Dandové - maminy dvojčecích holčičích čertíků, která má velký talent na stříhání videí, vychytávání skvělých momentů a když kouknete na sestříhané krátké filmy, jak šel čas s jejími holčičkami 1 a 2, nebo testování doma vyrobeného barefoot koberce, tak snad pochopíte. Najdete u ní ale i spoustu nápadů na diy dárky, dekorace do bytu, vychytávky a mimo jiné je to šátkovací a látkovací poradkyně (Bamboolik), která přijede  až k vám domů - doporučuju.

No a to je asi tak všechno. Víte, česká youtubka  nejsou vůbec špatná. Bavila by mě však víc, kdyby to nebylo často o tom samém, co je běžně k vidění v drogérkách a většinu z toho už mám vyzkoušenou, nebo mě nezajímá, nebo se neobjevovalo i na dalších xy blozích..

Tuteate vám doporučuji už poněkolikáté. Je to super pletačka s těmi snad nejpochopitelnějšími, nejblbuvzdornějšími a nejlépe natočenými tutoriály na to, jak uplést snad cokoli na pletacím kruhovém stavu. Většina dárků, nejen těch vánočních, byla vytvořena na základě jejích návodů.



Znáte tyto kanály? Jak se vám líbí? Máte tipy na další podobné? 



Zdroj titulního obrázku

29 komentářů:

  1. Tak konečně chvilka klidu pěkně doma :) Za chvilku muž nachystá večeři tak jsem si aspoň přečetla článek , moc pěkně napsáno a jdu se na všechny tipy kouknout a třeba některá zaujme natolik , že mě to dokope zlepšit AJ :) A jsem ráda, že to vypadá, že i u mě jsi našla nějaký ten tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, si piš, od té doby jsem české youtuberky trochu prolustrovala a už mám své oblíbenkyně, teda, aspoň jednu - Nicol =D Ale jinak zůstávám stále věrná těm anglickým, dělá mi dobře slyšet angličtinu, je to takové uklidňující, jako když se uzavřu do svého beauty světa.. =) A dá se říct, že téměř všechny fráze z hovorové aj mám právě od youtuberů - ve škole se mi je do hlavy snažili vtlouct marně, když jsme je neměli kde použít

      Vymazat
  2. Ja zo zahranicnych odporucam Nilam a MaiMate. Su v podstate jedine, ktore sledujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tipy, ta první by byla přesně můj šálek kávy. Bohužel, němčinou nevládnu ani na hovorové úrovni, takže jejich odběratelka asi nebudu =/

      Vymazat
  3. Ja zo zahranicnych odporucam Nilam a MaiMate. Su v podstate jedine, ktore sledujem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja z nich poznam niekolko podla mena a v odberoch mam Wayna a Lisu. Co sa tyka Estee, mam ten isty nazor, tam som dokonca odber zrusila, lebo ma nove zameranie jej kanala uz neoslovuje. U Tati sledujem WTF seriu, ine ma nezaujalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já se k Estee teď pomalinku zase vracím. Jen mě štve, jak jsou někdy její vlogy už moc přitažené za lvasy, zvlášť kde má kámošky a Aslana, ale její beauty videa už zase sleduju a přicházím jim na chuť. Stále je to jedna z mála youtuberek, které mají výbornou přírodní péči (byť ne pro můj typ pleti =D

      Vymazat
  5. Wayne je super :) hoci raz to bolo fakt divné keď došiel brat a pýtal sa prečo pozerám ako sa nejaký chlap maľuje :D Evelinu som nepoznala, ale aspon mám čo robiť keď sa budem nudiť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě!! Já taky čekám, kdy se mě doma Ondra zeptá, proč po nocích koukám na videa nějakého chlapa!! =D Evelina je super, doporučuju Evellinas fashion cafe ;)

      Vymazat
  6. Jojo, Lily jsem sledovala, ale nějak mi to přešlo, líčení mi nebaví a péči víceméně nesleduju, ptž mám sama dost specifickou pleť...
    Essie mám ráda, ale nějak jsem opět přestala sledovat...

    Často přestanu sledovat, protože je prostě těch videí moc, zveřejňují video každý den...

    Jinak sleduju Mondberg Vienna en a z čekých Škodulku a Áju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, juknu na Mondberg, ale nikde jsem aj verzi nenašla, jen německou a českou..?

      Vymazat
  7. Máme docela dost společného, miluju Kathleen, Allanu, Tati, Emily i Lily, od nich si nenechám ujít jediné video. U Wayna už si vybírám. A z českých vždy koukám na Áju z Beautylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No,. Wayne toho má taky mraky a točí snad už 8 let! Ani se mi nechce jeho kanál tak moc zpětně procházet. Je to jako s Evelinou. Hlavně, když se člověk zamiluje do kvality a provedení současných videí, tak vracet se zpět do horší techniky a všeho je prostě na nic =)
      Na tu Áju musím konečně kouknout, ještě jsem ji nikdy neviděla a všichni o ní mluvíte =D

      Vymazat
  8. Uz som si myslela, ze som v tom s Essie sama, kedysi som pozerala kazde video, vlogy ma neskutocne bavili, hlavne tie cestovatelske s Aslanom.. A teraz, ja ti neviem, mne praveze nepride zenova, ale ze to berie ako job, cim dalej tym viac videi a aktivit ma prepojenych s niecim mimo YouTube..
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zenová ve smyslu, když je meditace zrovna v módě, tak za každou cenu budu meditovat, tak tak.. asi to myslíme stejně, jen jsem se do toho zamotala já =D A už jí pomalu začínám přicházet na chuť, ale jen u některých vlogových videí, ty s Aslanem většinou brzo vypínám (nemůžu si pomoct, přijde mi, že se začal hrozně předvádět a nějak ho nemůžu vystát), ale ty její kosmetické už jsou zase fajn..

      Vymazat
  9. Díky za článek, některé ještě neznám. :) Taky na youtube trávím poměrně hodně času, ale hlavně proto, že mi často běží jako kulisa, nemám ráda ticho. :)
    Docela jsem si teď oblíbila CoffeeBreakwithDani a LS Beauty (Ta točí stejná videa anglicky a španělsky, tak někdy cvičím své lingvistické dovednosti... :D) a leighannsays a potom hodně českých (i když raději sleduju ty menší, vždycky mám velkou radost, když najdu někoho, kdo dokáže mluvit v souvislích a smysluplných větách.).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, An!! Tak hned leighannsays je trefa do černého - líbí se mihlas i provedení a je mi sympatická! přidávám do sledování ;) s Dani si ještě nejsem jistá.. zatím mi přijde moc vykroucená, ale to je jen první dojem z prvníminuty random videa, takže hodím do sledování a uvidím, až ji zkouknu víc. LS Beauty má hrozně příjemnou angličtinu i hlas, takže taky přidávám. Super tipy! ;) Já jsem si po tomto článku nainstalovala Twilight aplikaci na telefon a nevím, jestli to bylo fakt modrým zářením, nebo si to jen namlouvám,a le od té doby padám únavou hned poulehnutí do postele a představa, že bych ještě tři hodiny sledovala youtube, jako dřív, je pro mě nepředstavitelná. Takže teď jsem ve skluzu se všemi kanály a v seznamu "Přehrát pozdějí" mám už několik stránek =D

      Vymazat
  10. Mám to hodně podobné, můžu ještě doporučit Sharon Farrel (Irka žijící v Austrálii, má i funny vlogy). A občas koukám na Julii Graf, žije ve Švýcarsku, tak je to příjemná změna oproti britskému a americkému přetlaku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panečku, tak Sharon se mi moc líbí a s julií si fakt nejsem jistá, musela jsem se smt, když jsem viděla ty její gothic looky =D tak uvidím. A moc díky za tipy, už mám obě holky přidané ;)

      Vymazat
  11. Ja este odporucam Annu z Vivianna does makeup, je to Lilyna kamoska a ma celkom fajn zmysel pre humor, licenie je sice dost podobne ako u Lily, ale inak robi aj videa o cviceni, strave atd. (napr. zacala s capsule wardrobe, ak to niekomu nieco hovori) Estee ma tiez dost prestala bavit, pretoze mam pocit, ze sa zacala vo vela veciach pretvarovat len kvoli peniazom alebo tomu, ze je to prave "v mode".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně,Anna, já ji moc nemusela. Ale jak jsi mě na ni upozornila, tak jsem si ji pustila po letech znovu a najednou se mi začala líbit. Sledovlaa jsem ji před lety, když teprve začínala a teď je to fakt už profík a baví mě poslouchat i sledovat, takže moc díky! ;) Jo a nezmínila jsem tu Fleur Deforce, takže doporučuju ještě tu, miluju i její vlogy ;)

      Vymazat
  12. Jeeee super ... Dik za super blogerky ... Essie tiez nieco podobne ako ty ... Wayne Goss no jeho som sledovala skoro od zaciatku, ale ako velmi schudol a dal si urobit zuby ( su veeelmi umele, hned to poznat ) tak stratil taku prirodzenost ... Ja nevim ci mam taky pocit iba ja, ale je tak chudy az tak choro ... No neviem? Co povies???
    Dik za super ... Hned som si dala niektore nove odbery ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sylvi, přesně to jsem si říkala taky!!! =D Líbil se mi víc, když měl takový sympatický milý kultější obličej a zuby přirozené, teď se spíš podobá artists z Hollywoodu a ne z Londýna =/ Naštěstí je furt stejný, jen působí trochu jako maska, až nemocně, řekla bych..

      Vymazat
  13. Máme podobný vkus na youtuberky. Víš že Allana Davison má české předky? Nedávno měla na svém kanále nějaký vlog z Prahy, kde byla za babičkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, to jsem sem zapomněla napsat. Taky mě to její video nadchlo, jak se snažila furt vyslovit správně "guláš" a "langoš" =D

      Vymazat
  14. Super typy na YT kanály, na Wayna jsem narazila už dříve, když jsem hledala typ, jak správně nanášet řasenku (ne že bych to po letech neuměla, jen jsem byla zvědavá na nějaké triky :D ). Co se týče řasenek obecně, drogerkové nekupuju už vůbec, sice mi udělá možná stejný efekt jako EL nebo Bobbi, ale vadí mi opadávání a obtiskávání, řasenka mi musí vydržet celý den, páč už ji přes den nikdy neupravuju. Ovšem neříkám, že žádná parfumerková nikdy neopadá, katastrofa je v tomhle Benefit nebo Dior. Dobré pak jsou UD Perversion, Bobbi Brown nebo Estee Lauder a na mimibazaru nebo v zahraničí se často dají sehnat i za cenu lepších drogerkových. Ale to jsem se zase moc rozkecala ;)
    Z ostatních znám pouze Kathleen Lights, z českých občas kouknu na nějaký ten tutoriál/nákupy těch nejznámějších, jako Petry, Áji nebo Lou (tu mám fakt ráda). U ostatních mi to jejich líčení připadá jak umělý Barbínky, make-up o 2-3 odstíny tmavší na pleť, ta typem bledulka, na to korektor pod oči téměř bělostný, obočí které se musí malováním celé zrekonstruovat, páč je má slečna vyškubané ála vypelichané kuře a vše završené umělýma řasama až k obočí. Jako tohle teda fakt nemusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem se právě smála, když je tu takový trend žluté Miss Sporty - na mě je doslova hrůzostrašná! Slepí mi řasy do pavoučích ošklivých nožiček, maže se mi a navíc se mi blbě odličuje. Jako fakt nadšená jsem zatím byla z Bobbi False lashes, Hypnose star od Lancome a Estee Lauder Sumptuous Volume (nějak tak) - zvlášť ta poslední je bomba! Sice má kartáček větší než moje oko, ale stačí jedna vrstva a vypadám jak s umělými krásnými řasami až do večera. A skvěle se odličuje ;)
      No, ale v tom posledním odstavci jsi nepopsala trend české youtube scény, ale celého světového instagramu! =D a máš recht, taky to nemusím, tak nějak jsem ráda za přirozenost. Až budu mít zase svoji barvu vlasů, budu už šťastná jak blecha. Ale jak se znám, tak si najdu zase něco jiného =D

      Vymazat
  15. S Essie Button to mám úplně stejně! Dřív mě bavila, jak byla praštěná, ale od té doby, co si hraje na dospělou a rebrandovala na Estée už to taky není ono :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, že jo?!! Sice už jsem četla názor, že je přeci přirozené, když blogerka roste a vyvíjí se. Jasně, ale pokud ji odebírám jako dospělá a líbí se mi taková, jaká je, tak při překotné změně v někoho jiného je jen logické, že může ztratit většinu dosud sledujících. Mám pocit, že se ale poslední videa už zase umírnila a kosmetická mě už baví. Vlogy taky, ale jen ty, kam netahá kámošku Amelii a Aslana.. =/

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...