úterý 14. ledna 2014

Dřina s řasenkou | Řasenka Body Builder od theBalm

 
Prý jsem až moc alternativní.. Už dlouho jsem se tak nenasmála - já a alternativní? =D Ale, aby se koza nažrala a vlk zůstal celý, dneska si dáme něco z nealternativního rybníčku. Hledala jsem řasenku na krátké rovné a řídké řasy. Pořídila jsme si Body Builder od theBalm..

Na výrobky theBalm se všeobecně pěje jen samá chvála - jak jsou levné (oproti exkluzivkám z parfumérek), jak jsou úžasné, voňavé a pigmentované. Hm, škoda, že o tom neslyšela tahle řasenka. Možná ji dělali v jiné továrně, fakt nevím.. Dnes to bude rychlé - žádné rozplývání, prostě jen čistě a věcně - je to vazmek a za ty prachy nestojí. Kdo si chce užít trochu toho pitvání, nechť čte směle dále.
 
Znáte mě, že si ráda hraju se slovíčky. Proto, když někde narazím na popis "The Body Builder řasenka dokáže vaše řasy pořádně napumpovat a pozdvihnout. Obsahuje Vitamin E, Panthenol a bambusové výtažky, které posilují řasy. Posuňte hranice vašich řas nanesením další vrstvy řasenky a dostaňte jejich objem na maximum!" (zdroj), hned se naplno roztočí obrátky mé fantazie a už je jen krůček od zadání PINu na mé kartě.
 
 
 
Je docela zvláštní, že jsem původně objednávala řasenku podle popisu ze stránek premiovakosmetika.cz, ze kterých však najednou zcela zmizel sortiment theBalm. A to jsem ještě na podzim obdivovala jejich stánek na veletrhu. Mám za to, že snad byli u nás i první, kteří theBalm začali prodávat a teď jsou fuč.. Nevíte, jestli náhodou jen nezměnili stránky a neudělali na theBalm vlastní, viz odkaz u popisu řasenky výše? Tak zase zpátky.
 
Ještě vzletnější ódy na tuto řasenku naleznete na stránkách Feelunique, odkud jsem ji také při nějaké slevě kupovala: "dlouho držící, neslepovací, pyšnící se vysokou pigmentací, nerozmazává se, otěru odolná a s celodenní výdrží bez slábnutí nánosu" - hmmmmm.. Další popis se zaobírá složením s úžasným vitaminem D, obsahem výtažku z bambusu a Panthenolem, které řasy vyživují, pomáhají proti lámání, podporují elasticitu.
 
 
Co od své řasenky požaduji:
  • prodlouží
  • zahustí
  • precizně obarví
  • neopadává
  • nerozmazává se
  • necuckuje
  • neslepuje
  • natočí
  • nepovinný bonus: vyživuje
Není toho málo, že? Tak se teď podíváme, co všechno dokázala splnit Body Builder..
 
 
*
 
 
V podstatě jsem asi jen morousovitá štěkna, protože téměř vše, co slibují v ofiko popisech, tak řasenka zvládá - opravdu drží celý den a směle bych ji přirovnala k They´re Real! od Benefitu. S pigmentací je na tom také docela dobře a drží jak přibitá (dokonce se odličuje oproti Benefitu ještě hůř, což jsem myslela, že už není možné a docela mě to každý večer odrazuje tím dlouhým a matlavým odličováním).
 
Výchozí stav: Komplet nenamalované oko
 
 
Co se týče slábnoucího efektu, tak zde bych výtku měla. Mám pocit, že po celodenním nošení pigmentace slábne a řasy máte večer takové míň výrazné než ráno, kratší, šedivé a ta "hluboká čerň" prostě někam zmizela. Co do objemu (a ne řas) - řasenka je velká jako prase! Není tedy moc skladná, k cestování do kabelky je moc velká a vážně mám pocit, že tím objemem (12 ml!! běžně jsou řasenky cca 8-10ml) chtějí pouze ukecat její cenu (na českých i zahraničních e-shopech ji seženete za cca 400,- Kč - bez slevy).
 
Komplet namalované oko čekající už jen na řasenku.
 
 
Největší průšvih celé řasenky je v kartáčku. Kdo má problémové řasy (jako já), tak ví, že najít dobrou řasenku je fakt umění a je to tak půl na půl o kartáčku i o náplni. Pokud je nekvalitní náplň, ale dobrý kartáček, pak řasenka vypadá pěkně třeba první hodinu a postupem dne si ji už jen naštvaně stíráte z tváří a nosu, popřípadě obočí. Ale aspoň hodinu máte krásné řasy! Kdežto, pokud máte kvalitní náplň, ale špatný kartáček, bude vás řasenka každý den vytáčet obtížnou aplikací a v závěru nic moc na řasách nevykouzlíte, jen si obarvíte ty své štětičky na černo.
 
 
 
Tahle řasenka to právě svým kartáčkem totálně prokaučovala. Nechápu, jak na něm mohli postavit celou její oslavnou kampaň. Dle ofiko popisu právě tímto prazvláštním skvostem a pomocí speciálního pohybu zleva doprava dosáhnete neuvěřitelného objemu a pozvednutí řas a všichni vám budou závidět. Tak za prvé - kartáček je moc dlouhý. Nevěděla jsem, že většina populace, která má problémové řasy, na něž je právě tento zázrak určen, se může chlubit neskutečnými kravími bulvami. Já mám oči normálně velké, možná bych řekla, že vypadají opticky trošku menší, protože jsou kulatějšího tvaru. Tenhle kartáček je tak dlouhý, že stačí přiložit k řasám a už se šťouchnu špičkou do nosu a zároveň druhým koncem obarvím kůži horního víčka.
 
 
 
Tím naprosto odpadá provádění doporučovaného pohybu "zleva doprava, ze strany na stranu", protože jsem po prvním pokusu byla zaflákaná jak čuně a páč je řasenka odolná proti otěru, velice dobře držící a zároveň skvěle pigmentovaná, přebytky z kůže smažete jen stěží a pokud na pomoc povoláte micelárku, pak si zaručeně smažete i stíny, bázi a vše, co jste si na víčka do teď pracně nanesly. Nedejbože, jestli jste jelita jako já, ale přesto milujete tekuté linky. Po jejich pracném namalování, aby vypadaly jakž takž stejně, vezmete do ruky tuto řasenku a je vymalováno - doslova. Pak už jste jak čertík ze škatulky od samého rána.
 
Vždyť to povídám: jak čuně. Já nekecám!
 
 
Další podstatné minus: řasenka je moc tekutá a má příliš široké hrdlo, takže se přebytky z kartáčku nezachytí v hrdle, ale pěkně si je nanesete na řasy a ty se pak slepují do obřích pavoučích nožiček, na kterých, teď nekřičte!, se objevují žmolky a cucky!!! Tak kde je kurňa teď jejich slib ohledně neslepování a necuckování?? Jasně, právě všem ortodoxním optimistkám vyskakuje na mysl věta o trpělivosti a o tom, že každá řasenka až cca po měsíci vyschne do ideální podoby nátěru "ani tekutá, ani suchá". No, nemyslíte, že by teda po třech měsících už měla tato doba nastat?
 
S jednou vrstvou
 
 
Změna v konzistenci opravdu nastala, ale ne k lepšímu. Předtím bylo jen moc barvy na kartáčku a šlo to rozčesat jiným kartáčkem od staré řasenky (perfektně se mi osvědčil ježečkový kartáček právě od They´re Real!). Po cca měsíci a půl se však začaly objevovat cucky a tečky a řasenka vypadá a nanáší se ještě hůř než na začátku.
 
 
 
Na všech těchto fotkách najdete řasenkou ve druhé vrstvě.
 
A co se týče vrstvení: v tom taky nebude zakopaný žádný pudl. Vrstvit se prostě nedá. Pokud si nanesete více než jednu vrstvu (= dvě; tři by na sebe dal pouze travestita a to jen jednou a pak by si taky koupil jinou řasenku), řasy se vám slepí a tímto kartáčkem už je prostě nerozčešete. V první vrstvě je efekt řasenky zase nulový - jen řasy nabarví, ale to vám dokáže udělat i řasenka od Essence za  pade.
 
A tohle se nejvíc blíží mému očnímu ideálu (2 vrstvy po rozčesání kartáčkem z benefiťácké They´re Real!)
 
 
Ještě smetu bod o výživě a bude to rychlé (jako strhnutí flastru) - je to blbost! Sice jsou tyto složky moc krásné a zdravé a určitě by fungovaly, kdyby tam ovšem byly jen ty, což bych už nerecenzovala řasenku, ale doplňky stravy, že. Používám řasenku už třetí měsíc a kvůli prozkoumání jejích účinků jsem přestala používat i kofeinové sérum na řasy od Alverde. A helemese! Řas mám méně, hrozně mi vypadávají, bez řasenky jsou takové matné, ošklivé, až je mi jich líto. Neříkám, že je to řasenkou, ale že by mi zrovna řasy vyživila se asi dle výsledků také říct nedá.
 
 
 
 
Jak si s mými požadavky Body Builder poradila:
  • prodlouží - možná trochu
  • zahustí - rozhodně ne, spíš slepí a tím ještě objem zmenší
  • precizně obarví - to bezesporu dokáže
  • neopadává - podle délky používání, ale spíše ne
  • nerozmazává se - to splňuje
  • necuckuje - s tím nemohu souhlasit. Stačí měsíc používání a cuckuje jak divá.
  • neslepuje - to byl vtip?
  • natočí - rozhodně nenatočí
  • nepovinný bonus: vyživuje - řasy mi spíš začaly vypadávat
 
*
 
 
Na trhu existují 3 řasenky od theBalm - tato, The Cheater (která proběhla našimi blogy asi před 1-2 roky a je to taková kartáčková klasika) a Tall, dark and handsome (jejíž vzhled, nevím proč, mě odrazuje od koupi a i bližšího prozkoumání). Sice se mi víc zamlouvala The Cheater, ale pipka ve mně zvítězila a já koupila tu, o které jsem ještě na žádném blogu nečetla - Body Builder. Už takovou chybu neudělám - oni ví, proč se zrovna tímto skvostem neprezentují. =D
 
Po 10 hodinách v práci.
 
 
Takže za mě jednoznačné NEBRAT!!! A šup, upalovat koupit při nejbližších slevách do Sephory benefiťáckou jistotu They´re Real! pro vykouzlení krásných řas.
 
 
 
 
 

P.S.: Za umělecké pozadí titulního snímku děkuji mé drahé eM, od které mám tento skvostný obraz ;)
 
 
 
 

50 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak z takové řasenky by mě asi kleplo. Ten kartáček vypadá, že má tendenci řasy dost slepovat a z toho obtiskávání na víčko bych měla asi brzo tik v oku. Každopádně díky za varování. Já jsem naposledy recenzovala řasenku Twist up the Volume od Bourjois, se kterou jsem nadmíru spokojená:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2014/01/rasenka-bourjois-twist-up-volume.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nejhorší je, když spěcháš, tam bezpečně zaúřaduje Murphy a pak se slepí naprosto všechno do dvou tří svazečků a jediná šance je to odmalovat a začít znovu =D Hned jsem koukala k Tobě a nevypadá vůbec špatně. Ale z fotek je mi jasné, že rozhodně nemáme stejné řasy a ty s nimi asi nemáš nejmenší problém ;)

      Vymazat
  3. tak tohle fakt nasere :( já naštěstí drahé řasenky nekupuju, páč se mi většina obtiskává a pak jenom brečím za zbytečně utracené peníze ... ale na theBalm jsem se už několikrát dívala, páč jak říkáš, všeobecně chválená značka a boží obaly, ale totok? tak akorát vyhodit z okna :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, holt nemůžou mít všechny věci skvělé, asi jim jdou spíš ty lisované pudrové konzistence =D na ten jejich transparentní pudr nemůžu říct křivé slovo, ale tahle paráda mě teda fakt dožrala. Já jsem zkoušela už mraky levných řasenek, ale jediná, která by dokázala to všechno, co chci, byla 2000calories a ta taky nestojí pod kilo, takže už je fuk, jestli seženu v běžné ceně tuhle za 250,- nebo za 400 benefitku, kterou miluju =D

      Vymazat
  4. Už u druhé fotky jsem si říkala, že řasenka asi nebude nic moc. Ten kartáček vypadá fakt obskurně. Máš můj obdiv, že ses jím dokázala nalíčit. V jedné vrstvě na tobě vypadá řasenka hodně dobře ;)
    Z čeho se mi ježí chlupy na těle je věta, že mám počkat, než řasenka oschne do vhodné konzistence. To snad ne, kupuju si řasenku teď, abych ji mohla za měsíc použít? No super. Ještě za předpokladu, že ji každý den musím otevřít a vyvětrat, aby hmota trochu oschla, ne?

    Teď jsi mě ale dost nalákala na Benefit, chjooo. Jdu prozkoumat nějaké recenze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, M. budeš se divit, ale to je nejčastějí omluva pro shit řasenku, kterou vídám: počkejte pár dní, než vyschne do dobré konzistence =D já tu benefiťáckou prostě miluju. Je sice drahá až běda, ale když počkáš na nějakou akci, tak se to vyplatí a je neskutečná. hloupé je, že vydrží 3 měsíce maximálně, plně funkční je čisté dva a za ty prachy to může kdekoho odradit. Na moje řasičky je to však nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Už se těším až dojedu tuhle šmudlu a pak si s čistým svědomím koupit novýho benefitího ježuru ;)

      PS: to foto vyšlo skvěle, jsem si taky říkala, že to tam bude působit jako protimluv. To je tak, když většinou všechny aplikace stojí za starou belu a když si chceš smlsnout na kritice, na just se ti povedou jen dobré fotky =D

      Vymazat
    2. Ajajaj, tos mou váhavou povahu moc nepotěšila :D Já mám absolutně blbé řasy - krátké, tvrdé a rostou šikmo dolů a v zázraky už jsem přestala věřit. Mým hlavním kritériem je, aby řasenka udržela řasy od kleštiček natočené, pak by neměla opadávat, rozmazávat se, žmolkovat a dělat pavoučí nohy. Na nějaký objem, hustotu a prodloužení já bohužel moc nehraju, to mi neudělala zatím žádná řasenka :(
      No, počkám si na nějakou akci a uvidím, jestli se udržím :D Každopádně je škoda, že vydrží tak krátce.

      Vymazat
    3. Hele, tak to mám pro Tebe parádní radu.. jdi do Sephory někdy nenamalovaná a popros benefitku, jestli by Ti nenamalovala touhle řasenkou pořádně řasy, ať to vyzkoušíš. Jak se to s touhle nádherou dělá jsem psala ve článku o oblíbencích, na který jsem v začátku tohoto článku hodila i odkaz, tak když tak jukni. Mám řasy, dle Tvého popisu asi hodně podobné, takže když to vykouzlí řasy mně, není důvod, proč ne Tobě. Jo a vtipné je, že ofiko reklama na tuhle řasenku má fór v tom, že se Tě lidi ptají: "Máš nádherné řasy, ty jsou umělé?" a ony odpovídají: "No, they´re Real! =D a tak to fakt funguje ;)

      Vymazat
    4. Vím, že ti to sem píše hodně lidí, ale ty jsi fakt pekelně přesvědčivá :D A já teda lehce přesvědčitelná :D Ale zlatá jsi, děkuju za radu, nevěděla jsem, že se můžeš nechat nalíčit benefitími produkty. Až vezmu Sephoru útokem, tak sem pak podám report, jak jsem dopadla. Snad narazím na nějakou milou slečnu. Naposled, když jsem si byla v S. pro vzorek, tak na mě slečna koukala jak na největší socku.

      Vymazat
    5. hihi, jojo, docela mi to lidé říkají, kupodivu z toho ještě nevykynula žádná spolupráce.. zvláštní.. =D

      no, doporučuju se vybodnout na Sephora slečny a jít tam, kde jsou benefit girls, zkus do konce února Arkády na Pankráci, tam dělá Helča a když ji moc pěkně poprosíš, tak vyhoví v čemkoli, chodím za ní už přes rok ;)

      Vymazat
  5. Tak si sa natrapila! Ja by som ju hodila rovno do kosa, obcas ma nieco tak nas..ie, ze to rovno vyhodim. Ale riasy ti predsa len celkom pekne zvyraznila, ked mas len jednu vrstvu. Ale komu sa s tym chce tolko babrat rano, ked sa kazdy ponahla. Inak na take otlacene casti na viecku som si minule kupila od Bel vatove tycinky s olejom, obe strany tyciniek su naolejovane a pekne to pomaha pri takých nedostupnych miestach, ako na vieckach pri korenoch rias.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juli, já vím, že existují, ale já si dávám řasenku až úplně nakonec a to si pak tou napuštěnou štětičkou setřu jak část stínů, tak i linku =( No, každopádně mi to bylo velkým varování, protože tohle fakt za tu cenu nestojí =) Při té jedné vrstvě to na fotce vypadá hezky, ale je za tím 10 minut práce na obou očích, natočení kleštičkami, setření přebytků tamponkem a pořádný kopec štěstí, protože takhle se mi to už nikdy nepovedlo, co pamatuju =D

      Vymazat
    2. No ved jasne, Mitsuu, to aj ja maskaru az nakoniec, ale ked len tak jemnulinko podobkam tou tycinkou, tiene sa ani nezotru, ale tie maskarove bodky to odstrani. Ta maskara vyzera aj tak dost brutal, kefka je zjavne s poriadnymi nanosmi maskary, niekde nastalo zlyhanie pri jej vyrobe.

      Vymazat
    3. to očividně! =D Teď se Ti musím přiznat, musela jsem volat naší slovenské kolegyni na účtárnu, aby mi řekla, co to "zlyhanie" znamená!! =D

      Vymazat
  6. By mě jeblo.. já mám naštěstí řasy nenáročné a spokojí se s jakoukoliv řasenkou, pokud mi sedí kartáček. A po spoustě pokusů a omylů (a vyhozených peněz) už vím, že všechny inovované, revoluční, anti-gravity, high-tech kartáčky jsou mi na prd, páč to s nima neumím. Moje poslední řasenka za šedesát korun (Miss Sporty, jsem v šetřícím režimu) je toho důkazem :o)
    P.S. tu anti-gravity technologii jsem si nevymyslela, mám to z reklamy na řasenku, tu reklamu jsem zbožňovala, vždycky jsem šla smíchy do kolen, anti-gravity!! Bože.. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, anti-gravity, jakože se vznáší ve vzduchu? aby ti pak šly zavírat oči, nebo mrkat!! =D nevíš, na jakou řasenku to bylo? O té Miss Sporty jsem taky slyšela, ale je jich víc druhů, máš nějakou konkrétní v merku?

      Vymazat
    2. Už jsem si to nepamatovala, ale dohledala jsem to.. gravitaci měla popírat Astor - Ultra Volume Air Max, no už podle počtu superlativ nacpaných do jednoho názvu.. ehm.. našla jsem to v článku z roku 2010, tak předpokládám, že se dnes stejná řasenka jmenuje jinak a má jiný obal :o))
      Ta Miss Sporty je Lash all in 1 millionaire (taky pěkný název :D), černý obal, zlaté písmo. Naprosto ni vyhovuje, ale opakuju, že mám velmi nenáročné řasy, aby mě pak někdo neproklel, co to doporučuju :o))

      Vymazat
    3. no, za těch pár šupů to vyzkouším hned, jak zahodím tuhle ;) =D díky za tip ;)

      Vymazat
  7. Jsem ráda, že jsi začala zase pravidelně přispívat. Chtěla jsem se zeptat k minulému článku, jak jsou na tom ty čaje chuťově? Já mám teď doma čaj od Dr. Popov na žaludek a játra to je tak extrémně hnusné, že mám problém vypít vůbec půl hrnku a to se mi ještě z žádným čajem nikdy nestalo :) Jinak novou řasenku potřebuji, po vychvalované Dermacol Imperial lash, kterou bych nejradši hodila do koše i s tím čajem, si nemohu vybrat jakou koupím další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Agnesko, tak to Te nepotěším.. chuťově jsou docela síla. Právě v práci popíjím už konečně sehnanou Pittu a řeknu to asi takhle: po všem tom bylinkaření a zkoušení přírodky jsme už na ledacos zvyklá, jinak bych krabku vyhodila hned. I tak mě to stojí trochu přemáhání. Ty čaje jsou totiž hodně silně voňavé. Například ta ledvinová Varuna voní přesně stejně jako když vaříš v hrnci kroupy. Naštěstí je mám ráda a někdy je jím i s trochou té zbylé vody, takže se přemáhám jen kvůli té vůni, ale chutná to přesně stejně. Pitta už je na tom podstatně hůř - voní však zcela opačně než chutná. Voní ostře jako nějaká směs na grilování masa, ale chuť má nasládlou po anýzu. Ovšem, co musím říct, tak já tomu všem tak strašně věřím, že to i překousnu. Například ty ajurvédské masky mi pomohly natolik, že ať se jdou nějaký Antipodes, MoM, Origins zahrabat. Samozřejmě, základ ajurvédy je v tom, dělat všechno v souladu s Tvým já, tedy nic, co se Ti příčí, protože to pak logicky ani nebudeš dělat, natož aby se Ti ještě chtělo.

      Každý čajíček má spoustu účinků a jiné chutě. Doporučuju tak pročíst buď jejich katalogový leták, který se dává v obchodech s těmito čajíčky a nemusíš nic složitě dohledávat, nebo počkat, jak to bude fungovat na mě =D

      A na jaký neduh konkrétně čajíček chceš?

      PS: pravidelně nevím, ale budu se snažit často nepravidelně ;) =D

      Vymazat
    2. No chtěla jsem vyzkoušet na ledviny Varunu, uplně jsem se viděla v těch příznacích jak jsi psala, ale jak píšeš kroupy tak to nedám. To je něco co nejsem schopná od mala pozřít, no počkám si na další recenze, zatím zůstanu u kosmetiky :))

      Vymazat
    3. tak zkus ještě jeden z těch dóšických čajů, většinou obsahují celuo sérii účinků a mezi nimi určitě bude i močové ústrojí a ledviny, počítám , že rovnou v tom mém Pitta =D

      Vymazat
    4. Já jsem totiž taky furt něco zachraňovala patlátkama na obličej a když jsem přišla na to, že mám už několik měsíců lepší kosmetický program než většina kosmetiček, došlo mi, že na to asi budu muset jít už jen zevnitř, protože zvenku to se mnou nic nedělá =(

      Vymazat
  8. Miško, tys ale nepochopila účel řasenky, je jasné, že pravidelným používáním budeš mít takové svaly, jako borec na obalu, jak se budeš denně snažit a vztekat!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chacha!! no kurňa, to je přeci jasný, já jsem trubka!!! Body Builder a já se nechala zmást zařazením do řasenek a ono je to fakt na vybudování muskulatury! =D ;)

      Vymazat
  9. No já teda musím říct, že máš i tak pěkný řasy, podle mě krátký a řídký vypadaj jinak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji, tak já si to začnu několikrát denně opakovat a třeba tomu uvěřím. Asi to poměřuju se svou mámou, která měla vždycky řasy od přírody jako panenka a já, ač jsem zdědila oči po ní, tak řasy v balíčku už nebyly =D

      Vymazat
  10. Ahoj Ty moje alternativní Zlatíčko :-), jako kdybych Tě fakt neznala osobně, tak bych možná nad těma alternativama dumala, ale já mám teda jasno :-D......Šmarjá, co jsem to za umělec, že já fakt hned nepoznala, že to je "ten" obraz hihi, každopádně mockrát děkuju za zmínku. No aktuální téma řasy - jsem taky psala elaborát na předraženou ale mě milou řasenku Clinique a z těch cen jsem tak otrávená, že taky zas prubnu nějakou z drogešky. Tvoje očka vidět mi bylo velice milé i tak, ale ta řasenka se mi fakt nějak konzistencí nepozdává, jsem taky měla jednu takovou co se nedala skoro odlíčit od Rimmelu oranžovku, taky to byl pěknej tlusťoch, akorát ten Tvůj je lepší bo je to svalovec :-), ale marketingové finty mě nikdy fakt nepřestanou fascinovat - viz Tvůj svalovec nebo Enčina anti-gravitace....:-D.....Měj se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo a teď si představ, kdybys zkřížila antigravitačního svalovce, to by bylo dělo =D

      No, vlastně si docela dobře vzpomínám, jak jsi mě za komerční nazvala před veletrhem na kafe ty, když jsem se ti svěřila se svou novou láskou UD ;) =D takže zas takový strach, že bych se snad ztratila v alternativním světě nemám =D

      Ale je pravda, že dnes jsem začala den Pitta čajem a ten smrádek se tak krásně rozlil po celé kanceláři až moc hezký pocit satisfakce za ty vánoční rádoby éteráky ve zvlhčovači, kterými mě kolegyně trávily celý prosinec =D

      Vymazat
  11. tomu vravim super podrobna foto-recenzia :) Od theBalm by som cakala urcite viac..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, nějak se jim to prostě nepovedlo. Bohužel mi to vzalo vítr z plachet a další řasenku už od nich za ty prachy fakt zkoušet nechci =/

      Vymazat
  12. Páni, ještě, že ten chlapík na krabičce je pro mě natolik odpudivý, že bych si to asi ani nekoupila... :D Protože bych řasenku asi brzy vyhodila z okna. Kartáček vypadá dost hrozně, efekt mě taky na zadek neposadil...
    No, díky za varování.
    Máš hezké řasy. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hihi, děkuji =) ještě pár takových pochvalných komentářů a snad si to jednou do práce lajznu i bez řasenky - bez té ale zase vypadám jak moučný červ, tak snad mě doma někdo zastaví ;)

      Jo, ten svalovec je opravdu docela odpudivý. V Benefitu efekt obalů pochopili dokonale - dali tam krásnou namalovanou ženskou, takže si každá, co si to koupí myslí, že bude vypadat jako ona. Ale fakt neznám ženskou, která by chtěla vypadat takhle.. =D

      Vymazat
  13. Mitsuuko, k té "alternativitě" jsem se vyjádřila u min. článku, tak snad to pochopíš...Nemyslím si, že je potřeba hned každého, komu ayurvéda nejde pod nos, značkovat jako konzumenta komerčáren typu UD a NARS. Ty se mi líbíš a vždy líbila právě proto, že takové věci jsem u tebe na blogu téměř nevídala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemůžeš brát osobně, rejpnutí za rejpnutí a já to rozhodně zle nemyslím. Radši komentuj to, jak na Tebe působí řasenka, nebo ajurvéda a proč jo a proč bys do ni nešla, než vysvětlovat rejpance, to je zbytečné ;) a komerčárnami bych to nenazvala - přijde mi to urážlivé a přitom to sama používám, takže vše bylo myšleno čistě bez osobního podtextu.
      A teď už k té ajurvédě, nebo řasence.. ;)

      Vymazat
  14. Pořád hledám přírodní a netestovanou řasenku, ale vidím že ani s theBalm bych nepořídila..už jsem z toho nešťastná, naposledy jsem praštila do koše s řasenkou od Lily Lolo za pětistovku, katastrofa...

    Bohužel asi jediné spolehnutí je na ty chemické...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bajko, a jaká byla ta Lily lolo? Taky jsem si na ni dělala zálusk. Co jsem četla, tak velice dobré reference byly na tu Cosm´etika řasenku a pak taky na Dr. Hauschku,ale ta už je zas dražší..

      Vymazat
  15. Lily Lolo má docela tlustý kartáček na který se nabalí tlusté množství řasenky, takže jsem to vždycky musela otírat...neprodlužuje vůbec, akorát řasy obarví a rychle uschne, takže druhá vrstva není možná, protože akorát vydrolí tu první vrstvu...než jsem do hodiny dojela do práce, už jsem měla na spodních řasách obtisky (nesněžilo, nepršelo). A taky jsem měla pocit, že mi spíš po ní řasy padaly :( měla jsem trpělivost měsíc, ale opravdu cena neznamená kvalitu...oproti tomu prodlužující řasenka Cosm´etika, kterou zmiňuješ, za nějakých 150 kč byla super (měla jsem ji minulý rok, děkuji za připomenutí, jdu jí objednat)...hezky zvýraznila a prodloužila řasy, na normální nošení jsem s ní byla moc spokojená (ale na večerní líčení ne-e, po několika hodinách trošku mizí).
    Nad Dr. Hauschkou taky váhám, ale bojím se, že za ty peníze bude stejná jako od Lily, taky mi vrtá hlavou Alva (cenově taky nahoře), na Laveru a Sante jsem moc chvály neslyšela...

    Ale vidím to tak, že stejně neodolám, nakoupím a budu akorát nadávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D, tak co se týče dekorativky, já teda rozhodně tak radikální nejsem a volím i chemku. Je fakt, že na MMU a pudry nedám dopustit, ale třeba stíny na oči, tužku, řasenky, nebo tvářenky, je mi fuk, že se to nezrodilo v našich luzích a hájích =D
      Ale momentálně miluju Lily Lolo tvářenku Blushed a od té doby co ji mám jsem zanevřela jak na UD, tak na NARSku, prostě tohle byl odstín, který jsem tak dlouho hledala a konečně našla =)

      Vymazat
  16. ..až mě to vyděsilo.. já v celku žádný problém s řasama nemám, ale když už si je namaluju, tak chci, aby byly prostě krásné.. a basta...
    největší problém je rozpatlávání (když už se zvládnu namalovat bez obtiskávání), tak nesnáším, když po několika hodinách zjistím, že mi začíná šedý stím nebo tečky pod okem.. nevím co se děje, ale začínají mi to dělat i moje (od mládí) oblíbené Loreálky.. co mě ale dostalo, na zákla dě tipu z jiného blogu jsem vyzkoušel modrou s růžovým nápisem essence (voděodolná) - a je bomba! to jsem nečekala, v top kvalitě vydrží asi 2 měsíce, ale za 60 korun je mi to putna... (a kamarádka je schopná dát bez slepování vrstvy klidně 4) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? a dokáže udělat i objem? Většina těch voděodolných mi totiž řasy taktak nabarvila, protože už předem byly takové vyschlé a spíš škrábaly a česaly.. To bych do ní klidně i šla ;) Já mám v pracovním šuplíčku essence "Get big lashes" volume boost (žlutý nápis na černé tlusté řasence) a kartáček má milionkrát lepší, než tahle "balmka" ;)

      Vymazat
    2. nechci kecat, já s nad objemem asi moc nezamýšlím... ale řekla bych, že s druhou vrstvou objem dělá.. je prostě super... tak jsem se tím oěvováním sama nakazila, že si pro ni jdu a loreálka půjde do kouta na hanbu

      Vymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. já mám naštěstí řasy dlouhé a husté, takže mi sedne skoro každý kartáček, ale nejradši mám ty "velké, tlusté a chlupaté" :D takže žlutá Colosalka... každopádně mamka má řasy krátké a řidší a má hodně ráda od Estée Lauder DoubleWear nebo tu High Impact od Clinique, jak o ní psala eM :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tu Clinique mám od mám mini, takže ji musím vyzkoušet, už na ni pěje chválu moc lidí =) žlutou Colosalku jsem měla, ale není nic pro mě, ten kartáček mě spíš škrábe a je na mě obecně moc tvrdý a s mýma štětičkama nic nezmůže. Ale ty tchundelaté tlusté mám taky nejradši, myslím, že to byla 2000 calories, moje velká láska už od střední =)

      Vymazat
  19. Řasenka mně neuchvátila, obecně nemám ráda ani tyhle kartáčky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, byl to test od začátku předurčený ke krachu, mně se ten kartáček nelíbil už na fotce, jen jsem si říkala, že třeba překvapí, podle reklamních textů =)

      Vymazat
  20. V riasenke som sa nesekla už celkom dlho, asi preto, že odkedy som skúsila plastový kartáčik, beriem len také:) Táto kefka nie je určite nič pre moje riasy, ani keby mala neviem aké suprové hodnotenia, vyhla by som sa jej oblúkom:) Z prírodných riaseniek ma momentálne láka iba Cosm´etika a z bežných mám rada Gosh a teraz mám novú Bourjois twist up a zatiaľ sa javí ako dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak to já zas ty umělé nemám vůbec ráda. Nevím, čím to,a si špatnou zkušeností s nějakým prvním levnějším pokusem, který mi nejen opatlal víčka, ale navíc je i poškrábal. Ten Benefití je jemňoučký a měkký, takže ho ani jako umělý neberu,ale zase spíš preferuju ty klasické široké huňaté. Je fakt, že i můj ideál má do tohohle štětinatého "bordelu" daleko ;) Ta Cosmetika mě láká taky, tak uvidíme, která se k ní dřív dostane. Mně řasenky vždycky vydrží aspoň 4 měsíce, takže tipuju, že si o ní u Tebe pěkně počtu a pak se až rozhodnu, jestli do ní půjdu ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...