čtvrtek 12. prosince 2013

Mitsuuko naděluje.. | Vyhlášení vánoční dárečkované


A je to tady. Mám takový fofr, že kdybych to neudělala hned, došly by vám dárky nejspíš k Velikonocům. Takžeeeeee.... kdo se stal vítězem?

Páč toho mám fakt mraky a věřím, že vy taky (hlavně, že mám čas rýmovat! Haha =D), tak to nebudu dlouho obkecávat a jdeme rovnou na vítěze, spíš vítězky.. A protože jsem si s vámi po komentářích moc hezky popovídala (ano, ani trpění samomluvou mi nevadí) a v závěru vás bylo celých 35 - po poslední GA jsme se bála, že si snad dárky budu muset nechat ;) - rozhodl random a bylo.
 
 
 
Tedy, dáreček nejdárečkovatější pro vlasové fintilky poputuje k Barče za tento komentář:
 

 
 
*
 
 
 
 
A dáreček v podobě sady zkrášlovadel od Biothermu zase bude mít novou paní - Ivanku Mikuličkovou -  a to paní králíka Karlíka s komentářem:
 
 
 
Moc vám gratuluju a prosím, abyste mi napsaly své adresy na mail uvedený na stránce Kontakty. Vzhledem k časovému zatížení vánoční dárečkované musím stanovit limit do nedělní půlnoci (15. 12.) a v případě, že se mi vítězky neozvou, budu losovat náhradní šťastlivkyně.
 
 
A teď už se poroučím, protože stále ještě tvrdnu v práci a letím konečně domů. Taky znáte to, jak se máte učit na zítřejší zkoušku a tak se vám do toho nechce, že stále přemýšlíte, jestli ten předtermín radši nevzdat a užívat si dárků, balení, zdobení, pečení cukroví a pohádek? No, tak přesně z toho důvodu jsem ještě pořád v té práci!! =D
 
 
*
 
 
P.S.: Kdybych nestihla do neděle napsat ani fň, chci vás pozvat na vánoční představení Příběh noci vánoční do divadla Kolowrat. Je to obdoba Dickensovy Vánoční koledy a chodím na ni už několikátým rokem. V podstatě se to u nás ujalo jako tradiční Louskáček. Tuto neděli se hrají 4 představení a lístky jsou k dostání do soboty na pokladně ND, nebo v neděli přímo na místě. Uvidíme se tam.. ;)

Zdroj titulní fotografie.

5 komentářů:

  1. Velice se omlouvám za zpoždění, mail odeslán. Moc a moc děkuji a přeji krásné Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu se říká s křížkem! =D odpovězeno, zítra balíček putuje k paní Karlíkové ;)

      Vymazat
    2. Králík Karlík mi určitě přinesl štěstí, to bude rozhodně jeho zásluha, s tou králičí pacičkou pro štěstí se to očividně neříká jen tak! ;D Ještě jednou moc díky, jsem na balíček pořádně natěšená! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...