pátek 13. září 2013

Rabování na slevových dnech v Greenwave | NEW IN


Pamatujete, jak jsem se rozplývala nad přírodní kosmetikou John Masters Cosmetics a chystanými slevami? Tak už je to tady!! Včera dopoledne odstartovaly slevové dny v Greenwave a to jak na e-shopu, tak v kamenném obchůdku. Taštičku pro prvních 100 příchozích už asi nedostanete, ale dárečky se k nákupům rozdávají až do neděle. Schválně se podívejte na vraždu mojí peněženky v online přenosu.

 
Tenhle článek bude opravdu rychlý. Jen pár věcí z včerejšího ranního nákupu jsem stihla vyzkoušet. Fotila jsem ještě večer, což je na kvalitě fotek pořizovaných mobilem teda dost vidět. Mohla bych se stydět, ale nestydím, páč to slouží dobré věci - abyste viděly, co tam všechno mají a jaké dárečky a slevy na vás holky z Greenwave nachystaly..
 
Nějaké slevy najdete i při nákupu přes e-shop, ale na prodejně se jich nabízí samozřejmě víc (povšimněte si v prodejně hned u dveří velkého koše, kde najdete zlevněné krémy, parfémy a vůbec všechno možné fakt za pakatel). Slevový leták jsem vám ukazovala už ve článku o JMO vlasovce a já šla teda převážně po věcech z něj. Jen pro upřesnění:
 
 
 
Jsem eko-maniak. Už nějakou dobu bych si radši ruku ukousla, než bych hodila plastový pytlík do normálního koše a ne do tříděného na plast. Snažím se používat netoxické přípravky jak na pleť, tak na úklid domácnosti a včera se mi podařilo dokoupit s krásnou slevou právě úklidovou "kosmetiku".
 
Už pár let nepoužívám doma k čištění nic jiného než Orange Sanitol z pomerančového éterického oleje od Karla Hadka. Věc je to úžasná, dá se použít od leštění zrcadel až po čištění záchodu prakticky na cokoli, ale bohužel je tento poklad také draze ceněný, takže ho šetřím na provonění bytu během adventních dnů. Sice jsem pak musela 5-kilovou tašku táhnout až do práce na zádech, spolu s dalšími dvěma, ale momentálně mám až do jarního úklidu o prostředky postaráno. Ke zlevněným čističům od ECOVER jsem přibrala ještě prášek na praní, bělidlo a odstraňovač skvrn a nádherně vonící aviváž.
 
 
 
A teď už vás asi zajímá, na kolik jsem kecala v pochvalném článku od kosmetice JMO, zda jsem si ji doopravdy po té mega propagaci pořídila? Kdo mě zná, ví že nemám od myšlenky daleko k činům. No, takže jsem si opravdu užila. Jsem trapka seznamová, takže jsem šla rovnou po vypsaných položkách:
 
 
 
Mise splněna! Teda, až na Mořskou mlhu, která dorazila do obchůdku později a já nedočkavka, která si chtěla včasným příchodem posichrovat taštičku pro první příchozí, si tam sice s taštičkou, ale musím vyrazit znovu.
 
A co jsem nakonec všechno ukořistila? Strašně pokladů!! Laveru Mandlový šampon pro citlivou pokožku hlavy. Hned včera jsem ho zkoušela. Krásně myje, vlasy jsou po něm hebké, ale co to? Tam jsou taky koko-sulfáty? A sakra. Naposledy jsem se s nimi zkoušela kamarádit prostřednictvím šamponu Desert Essence a to tedy opravdu nedělalo dobrotu. Sice to pak skvěle pění, ale po pár dnech mě začne hrozně svědit hlava, že bych se udrbala. Kdo to tak má, věřte, že za to většinou můžou tahle odmašťovadla a kůže vás svědí proto, že je přesušená. No, tak uvidíme, jak to budu mít s tímto šamponem. Podám pak zprávu.
 
Z JMO jsem si vybrala už mnou vyzkoušené produkty: Intenzivní kondicionér s avokádem a levandulí, miniaturky péče na vlasy pro mamču k Mikuláši (joo, dávám dárky ráda a pořád a adventu se už nemůžu dočkat!) a vlasové tužidlo s bourbonskou vanilkou a mandarinkou, které překvapivě voní, jako byste zrovna začaly loupat pomeranč. K zakoupeným výrobkům - za nějakých podmínek, na které se radši zeptejte - dostanete ještě dáreček v podobě miniaturek pomerančové tělové péče (na fotce v pytlíčku).
 
 
 
O Khadí henně jsem fakt neuvažovala do té doby, dokud mě na jejich FB stránkách nezmátla nabídka samozřejmě dárku - ke každému nákupu nad 500,- Kč dostanete barvu Khadí dle Vašeho výběru zdarma. Mohla za to moje špatná interpretace a málo info. Prostě jsem myslela, že ji dostanu k celkovému nákupu nad 500,- Kč a ne jen za nákup Khadí výrobků. No, my fault, ale co se dá dělat, nakonec jsem si ji stejně odnesla a to ve verzi Senna neutral. Jak jsem s ní včera večer zápolila se určitě dozvíte, bo jsem kvůli tomu musela O. povýšit do stavu dvorního fotografa (a nechápu, ale vůbec si toho nevážil a to přitom ani nedávali fotbal!). Ale, která by uvažovala o zregenerování vlásků po létě, jděte do toho. Za 175,- Kč zažijete na hlavě kouzlo - fakt doporučuju. A nebojte, tahle neutral verze nebarví, jen opravdu silně regeneruje a poznáte to na vláskách už po jejich uschnutí.
 
Pak už jsem jen ulítla na setu mořských hub. Ty malé dvě jsem plánovala na obličej - na smývání masek - a tu velkou na tělo. Na tělo mám a zatím hojně používám stále můj milovaný Konjac, ale už mu pomalu táhne na seniorská léta a chtěla jsem mu pořídit mladou posilu. Stále vám není divné, že píšu v minulém čase? Ne? Tak se koukněte, co zbylo z hub, když jsem je nechala v tašce v koupelně na zemi, zatímco jsem si na vlásky plácala hennu..
 
 
 
Ani vybalit mě je nenechal!! Myslela jsem, že Matesa roztrhnu. No, nic, vem to čert, houbičky už nejsou mezi námi. Sice mě ze začátku popadl záchvat šetřivosti a při pohledu na ten největší zbylý kus mě napadlo, že by se ještě dal použít. No, tak nedal. To moje zlatíčko to nejen roztrhalo na pidi kousíčky, ale pak se v tom i vyválelo, aby to bylo tak chlupatý jako on sám. Takže to letělo všechno.
 
Tak, když už jsme všechny (povinně!) oplakaly houbičky, už vás jen potěším fotem dárečků, které jsem objevila  v taštičce "za rychlost" (pro těch prvních 100 nedočkavých).
 
 
 
Věrte mi, pokud jste chtěly něco vyzkoušet ze sortimentu Greenwave, je teď ideální doba, protože kvalitní a přírodní věci nejsou zrovna dvakrát za babku a teď jsou na nich ty slevy fakt znát. Navíc, dárečky v podobě mini-balení mnoha z nich také nejsou k zahození.


 
Tak co, vyrazíte na DNY GREENWAVE? A chystáte se tento víkend hýřit na DNECH MARIANNE?



P.S.: Dnes po práci vyrážím na přehlídku Marks&Spencer v rámci Prague Fashion Week (soutěžit na FB se vážně někdy vyplatí) a následný koktejl. Jako doprovod se mi nabídl O. (a fakt jsem nevyhrožovala, neuplácela - nechápu - sakra, nemáme výročí??). Pokud se z toho vyklube něco zajímavého (jako, kde jsem udělala ostudu a jestli se bylo proč nasmát módním kreacím), tak vám o tom poreferuju =D

37 komentářů:

  1. Ještě, že jsem o této akci nevěděla.. Včera jsem zavítala do Manufaktury a bohatě to stačilo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, doporučuju to aspoň zkouknout na netu, nebo slevy na FB. Ty čističe do domácnosti jsou za polovinu a na takovéto utrácení už nemůže říct fň vážně nikdo! =D

      Vymazat
  2. No krásná zpráva ze slev :-)). Ještě že Tě mám...
    Teda ty houbičky mě dostaly? Tak i Matýsek si chtěl užít Tvoje nákupy :), vidíš, jak Shelly vždycky sonduje, co jsem nakoupila...S tou Hennou jsem pořád na vážkách, ráda bych zkusila něco přírodního na vlasy, ale docela se bojím těch odstínů, vždycky mi trvá než si najdu ten svůj a na blind třeba objednávat z eshopu jsem se ještě neodvážila, tak třeba jednou....Jinak teda to mě mrzí, že Ti ty coco sulfáty zlobí (což je docela paradox, když to má být šampon na citlivou pokožku), kdyby mě to trklo, tak bych Ti o tom řekla,že tam jsou... ale probíraly jsme milion věcí, tak mi to fakt nedošlo...Mě třeba ten šampon nic nedělá naopak, přechod z drogerky na tohle byl příjemný...no uvidíš, držím pěsti! Jinak Ecover vypadá fakt suprovně, doufám že i tak voní :-) a taštička za rychlost ze vzorečky je taky moc hezký bonus...Tak užívej a testuj! Jó a ať si teda užijete ten módní koktejl :-).Pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eM, já úplně do článku zapomněla napsat vůně!! Si piš, že jsem všechno hend oňuchávala - ten heřmánekový voní - a teď se mi fakt nesměj - zase jako čokoláda, moc krásně a na jar nezvykle. Ten citronový univerzál zase po pravém citronovém éteráku, takže žádná umělotina a ten prášek na praní - svěží a moc příjemný, ještě uvidíme, jak bude prát. =) Tak už mám pro Tebe všechny lahvičky přichystané a o víkendu snad už konečně stihnu podělit toho Hadka a poslat balíček =)

      Vymazat
    2. Ty jsi prostě sladká holka, Tobě všecko voní po čokoládě hihi....Já se moc těším, zrovna mi dochází jar :) a citron miluju, dyť si leju eterák lemongrass do vody na umývání :). Jsem zvědavá co řekneš na ten prášek, kdyby vypral Bebčiny ponožky z pískoviště tak klobrc dolů :-DD..Jó, já Ti zapomněla dnes v tom shonu napsat, že mám Fler, takže o víkendu bych Ti ráda taky nachystala balíček - bude to balící víkend....Tak si ho přenádherně užij!!!!

      Vymazat
    3. eM, Ty taky!! já jsem v jednom ajfru a vůbec nestíhám nic, jen psát komentáře, protože to si prostě nemůžu odustit, ale na naše mailování chci mít klid a čas a ani jednoho se mi poslední dva dny zoufale nedostává. To známe, že? - buď se čtou a komentují cizí články, nebo se píšou vlastní, ale pak se už nic jiného nestíhá.. =)

      Já tenn práše prubnu na Ondrových, nebo na Matesových ručnících, to bude taky zkoušeka ohněm! =D

      Jo a moc moc děkuju za balíček!! ROzbalila jsem si ho až teď večer doma. Vypadla na mě ouška a celé balení jsem zvládla sežrat na posezení, ještě že mám dvě, to jsem si schovala na potom - moc děkuju =) A ty halsetky a ty čajíky.. panečku, ten rakytníkový je skvělý, hned jsem si ho udělala na dobrou noc, tak snad už mi ten krk doléčí na dobro ;) ještě jeednou děkuju a přeju taky krááásný víkend ;)

      Vymazat
    4. Tak to jsme na tom fakt stejně! Mě to zní jako klišé, když to říkám, ale mám pocit, že permanentně nestíhám a dneska poprvé nejsem úplně uhoněná a jsem zmatená jak lesní včela, co že to mám vlastně dělat a mám docela zatemněno :-). To mi vykládej: buď píšu a pak nestíhám číst nebo čtu a nestíhám psát - to je fakt nemoc blogitída :-)
      Jsem zvědavá jak dopadne Tvůj test na ručnících :-)

      Vymazat
    5. Zkusím ho rovnou i s tou aviváží, ať vidím vše najednou ;) pak podám zprávu

      Vymazat
  3. Hrozně mě mrzí, že nemám čas do Prahy a vůbec GW vyrazit, jak se znám, bez slev si tam nakonec koupím jen pár drobností.
    Jo a bezbarvou Khadí doporučuju! Používám ji tak 2x ročně a je to parádní vzpruha. Až najdu někoho, kdo mi pomůže s aplikací, dám si ji po létě taky, vlasy už o to volají. Šamponu je škoda, mě vlasy zlobí pořád, repektive ne vlasy, ale pokožka a musím ji patlat kokosákem a občas i tea tree, abych se neudrbala... loupe se mi právě po šamponech, co jsou Bio a tak... ale nechci se jich vzdát a furt to zkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An, tak mám tip. Do šamponu nakapej pár kapek levandulového éteráku.. je to právě na uklidnění pokožky hlavy ;)
      Já se nakonec pokorně vrátím k tomu heřmánkovému Urtekramu.. Vzala bych ho včera rovnou, ale zrovna byly doprodané zásoby, takže si na něj počkám, až dodělám tu Laveru.
      Ta henna je božská, že? SIce mi hrozně smrdí a celý být jsem musela větrat až do půlnoci, ale ty okamžité a viditelné účinky jsem fakt nečekala. Jo, na to svědění hlavy mi jetšě docela prima pomáhá ten nový kondicioner s levandulí JMO - plácám ho rovnou na kůži a je hrozně příjemný.
      Jo a nezoufej, zkus se kouknout na jejich e-shop, tam by ty slevy měly do neděle platit taky ;)

      Vymazat
    2. Právě, že tam nemají to, co jsem chtěla (kapsličky Primavera) a JMO jsem chtěla očuchat a vybrat podle nosa. Ale 19. jedu do Prahy na otočku a plánuju se stavit v GW, to už vydržím, je to za pár dní:-) A vezmu teda asi i Primavera "lékárničku" - dochází mi tea tree a levandulový olej pomáhá, říkáš? Ten je taky součástí a nikdy jsem ho neměla. Já ti ani nevím, jestli ty moje "lupy" jsou seborhoea nebo jen přesušená kůže, ale kokosák každopádně pomáhá a tea tree tam dávám pro jistotu, kdyby tam ty houbičky a bakterie opravdu byly, at pomřou:D I tak pořád tápu v šamponech, do cca 21 jsem používala drogerku a salonní značky a nebyl jediný problém, tedka nemám stále problém s vlasy jako takovými, ale s hlavou hrozně moc a zhoršuje se to. Do toho jsem od těch 21 ale taky přestala s HA, víc stresu, jiné podmínky (stěhování), věk... a dopátrat se příčiny nebude asi úplně snadný. už jsem ale vyhodila Pureology, to jsme se mohla uškrábat, ted mám v merku moje milovaný plechový baleníčka od Phyto... asi se budu mýt mýdlem s jelenem nakonec

      Vymazat
    3. Takže taky Pureology fuj? Jsem čekala, jak se k tomu vyjádříš.. já je totiž vydržela používat cca dva týdny a letěly, celá sada i se sérem. No, on to někdy přechod na přírodku právě rozjede. Zkoušelas ten heřmánkový Urtekram? Je taky na citlivou pokožku, voní hodně podobně jako mandlová Lavera (něco jako černá školní tuš)a vlasy jsou po něm hedvábné a jemné. Což je u mě co říct, to nedokáže skoro ani žádný kondicionér, jen silné masky. Jojo, levandulový éterák by Ti měl pomoct. A když si vezmeš ještě speciální verzi šamponu JMO se zinkem a levadndulo po přecitlivělou pokožku hlavy, myslím, že máš vyhráno. Navíc ten levandulový intenzivní kondiš je taky fajn. Jen na dráty moc nestačí, ale nechám zastřihnout rozcapené konečky a snad bude pokoj =)

      Vymazat
    4. Fuj ne, ale mám vlasy po všem stejné, at je to Balea nebo Pureology, takže už to nechci znova. Přijde mi to plýtvání. A drbu se pořád, už aby byl čas dát si hennu, ta mi vždycky uzdravila i pokožku na hlavě. Nezkoušela jsem ještě nikdá, ten Urtekram, měla jsem ale fajn výsledky s Natura Sibericou na citlivou pokožku a myslím, že tyhle šampony opravdu zabíraj, když jsou na to určené. Něco novýho by to chtělo:-)
      Já mám právě taky hodně silné vlasy, chce to pořádný kalibr. Už aby byl konec týdne a mohla jsem do greenwave na JMO, hrozně se těším, minimálně miniaturky bych zkusit chtěla a taky ten éterák s levandulí.

      Vymazat
    5. Jojo, myslím, že jsem u Tebe někde četla, že taky musíš vlasy spíš zatěžkávat, aby poslouchaly, na rozdíl od ostatních, které se jim spíš snaží dodat objem. To máme podobné ;) tak to si tam na zkoušku napatlej do vlasů i to vlasové tužidlo s vanilkou a mandarinkou - funguje mi perfektně a navíc ještě pečuje..

      Vymazat
  4. Ještě, že jsem tak daleko předaleko od všech těch slev a lákadel! :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, Sabi, naposled jsi psala něco jiného, viz Ilcsi, viz Řebříčkový olej, viz slevy greenwave a JMO ;) =D

      Vymazat
    2. Jo, ale pak jsou chvíle, kdy si oddechnu :) Už tak jsem věčně bez peněz, takhle bych byla totálně zadlužená :D

      Vymazat
    3. Pravdu díš, ani nevíš jak =)

      Vymazat
  5. hele a ta henna fakt nebarví? ani kousek? ani takové ty zlaté odlesky? jsem si myslela, že vyzkouším právě "bezbarvou" cassia oblivata (nebo jak), protože třeba ta od tanf mi dělá takové medové vlasy a docela i maskuje šediny. chtěla jsem právě khadi, ale nejsvětlejší barvící khadi je pro mě pořád moc tmavá. a míchat se mi to nechce... takže chceš říct, že se budu muset pokorně vrátit k tanf ash blond? no to ale ... no nevím ... to abych si rychle objednala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hihi, ne, fakt nebarví. Jen mě dost vyděsil popisek v příbalovém letáku, že lidi s poškozenými vlasy mají nechat působit radši jen 15 minut, jinak se mohou dočkat nazelenalého zbarvení poničených částí porostu. Naštěstí to nehodí ani tu zelenou ;)

      Je to prostě jen klasická zelená henna, nechápu jak to udělali,ale nehodí ani medový odlesk, prostě nic. Maximálně mám zvýrazněnou barvu vlasů, protože jsou o hodně lesklejší. myslím, že ji asi zařadím do pravidelné čtvrtletní péče. Častěji ne, kdo se s tím má v tom bytě smradit. Jinak, nebarví to ani malinko, celé jsem to patlala rukama a nikde , ani na bílé vaně to nenechalo nejmenší odstíny.

      Vymazat
  6. No kurňa, já jsem taky na M&S přehlídku pozvána, ale nemůžu z časových důvodů jít, takže jde jen maman...ale i tak si představuji, jak by bylo vtipné tam na sebe narazit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, a to je mi teda sakra líto, protože si neustále, co teď čekám, než vyrazíme z práce, musím opakovat, že tam dojedu a že nesmím zdrhnout do lesa se psem! =D absolutně nemám tušení, co tam budu dělat =D

      Vymazat
  7. Teda nad tou hennou přemýšlím, už mám od Khadí Amla olejíček, ale zatím jsem ho použila jen dvakrát, takže zatím nemůžu posoudit...
    Vlasy mám suché a krepaté, citlivou pokožku a nic na ně nepomáhá, už jsem z nich zoufalá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasný, henna na ně =D vlasy jsou po ní nezvykle lesklé, hebké, poddajné, jakoby vyživené a pokožka je spokojená a nic nesvědí =)Když vezmeš tři a přehoupneš se přes pětikilo, dostaneš jednu zdarma =)

      Vymazat
  8. Krásné věci, závidím :)))))) Ale přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, však já se o něco s vámi časem podělím =)

      Vymazat
  9. Já tam byla dnes!!! Ale pro minerální make-up, takže těch slev jsem zas tak moc nevyužila. Jo tu houbu jsem si vzala taky :-) A Marianne dny mě totálně odrovnaly, uff.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jsi řádila jak černá ruka? =D A jaký máš? Sakra, jen moc doufám, že Tě nebude vysušovat jako mě, to by mi bylo fakt líto..

      Tak schválně, co jsi všechno stihla oblítat, než se tam nahrnuly davy nákupuchtivých zákaznic? =) Nebo jsi šla po práci v tom největším nátřesku?t o teda klobouk dolů..

      Vymazat
    2. No Lily Lolo, s tím vysušováním jsi mě dostala, no snad to nebude tak horký. Přemýšlela jsem i nad Bare min., ale četla jsem, že někoho může dráždit ten bismuth oxychloride, který obsahuje. Já naštěstí dnes měla celý den volno a bez dcery, tak jsem vyrazila hned ráno, tak se to ještě dalo :-)

      Vymazat
    3. Tak schválně, už Lily používáš? Já zjistila o šupinkovatí zhruba do tří dnů, takže už bys to asi taky zpozorovala, kdyby to na Tebe mělo stejné účinky. Bare minerals bych asi nebrala. Mám od nich sice stíny ny oči a jsou fajn,ale nevím, jestli se vyplatí dát takové prachy do mmu, na které právě moc pozitivní ohlasy nejsou - prý se po nich i horší pleť =/

      Vymazat
  10. Teda, to se Mates teda vyznamenal :DDD. Njn, kdybys mu koupila třeba ten psí šampón, tak by byl třeba hodnej. Ti chtěl něco naznačit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sakra, já věděla, že to tu někdo vytáhne na světlo, Lucifrid!! A já jsem se to před ním do teď snažila ututlat. Ale je možný, že to viděl na tom letáku, který byl v tašce právě u houbiček =D

      Vymazat
  11. Tak jsem nakonec taky podlehla, a to jsme se mezitím už třikrát rozhodla a přesvědčila, že ne, že nic nepotřebuju! Vzala jsem šampon (plné balení) a kondyš - ten citrusový s pomerančovými květy (v minibalení). No a dneska tam ještě honem běžím pro celou flanděrku, protože mi přijde boží. I můj chlap si všiml, že mám ty vlasy nějaké takové jiné, lepší, i na omak příjemnější... A kdo za to může? Mitsuuko!!! :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, ehm, sakra, snad jsi mu nepřiznala cenu =D No, já už se pěkně matlám tím levandulovo-avokádovým kondicionérem a vlasy myju mandlovou Laverou a nemůžu si to vynachválit.Už se těším an léto, až upotřebím tu Mořskou mlhu, je to fakt kouzlo.. jestli tam mají vzorky, tak doporučuju vyzkoušet klidně na prodejně jen šplíchnout na vlasy - nejenže to dělá dobrou a okamžitou texturu, ale ty vlasy po tom krásně voní a jsou hrozně lesklé!! Jinak si matlám to vlasové tužidlo s mandarinkou a vanilkou a to je teda síla!! Matlám to do konečků i jen tak, protože díky těm složkám to má i vyživovat a cítím se tak strašně opečovávaná =D doporučuju přát si třeba k Ježíškovi ;) Doufám, že´s tam nepořídila i ty mořské houby, zdá se totiž, že mají naprostou "minimální životnost" ;) =D

      Vymazat
    2. No právě, šel tam se mnou! :-o Ale v pohodě, my v tom máme jasno, on má svoje outdoorový vychytávky a foťáky, já mám matlátka, náušnice a hadříčky... :D
      Dneska jsem vyzkoušela ten kondyš nevymývat. A jsem ještě víc nadšená!!! Moje cuchavé chmýříčko drží tvar a má snad i trochu, malinko objem! Nevídané! :) Ne, vážně, obvykle mezi různými značkami žádný zásadní rozdíl nepozoruju. Některé sedí líp, jiné míň, ale tady je rozdíl opravdu markantní, ty vlasy jsou prostě úplně jiné a já se jich nemůžu nabažit... :) Jo a ještě jedno velké plus, pokud se kondyš nevymyje: Stačí ho (mně) tak asi 1/3 toho, co bych dala normálně, plus ta ušetřená voda... Krása. ;) :)

      Vymazat
    3. Jo a houby jsem nepořídila - jednak už jsem měla pocit, že utrácím dost i tak, jednak jsem viděla, jak to reaguje, když se to dostane do kontaktu se psem... :)

      Vymazat
    4. že? mně taky vyhovoval, když jsme ho nevymyla. Když jo, tak mi nestačil na ty moje dráty =)
      tak to máte hezky rozdělené - my v tom taky máme jasno, dneska už se jen usmál, když jsem z polední pauzy z Kouzelné almary dotáhla první zimní boty =D
      Tak zkus tu mořskou mlhu, na jemné vlásky by mohla být ještě lepší než na moje, ten objem by tam vyl víc vidět ;)

      Jojo, houby jsou velice reaktivní, radila bych si na ně pořídit i kastlíček na zamykání ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...