středa 14. srpna 2013

Vyhlášení Bleskové GA


A je to tady. Zúčastnily se vás celé 4 kusy =D. I tak je to na voucher dost. Losovalo se hezky spravedlivě přes random.org. A pro ty z vás, které se neúčastnily, mám aspoň další pokračování Cyklistického deníčku..




Kyvarzzify moc gratuluji a prosím, ať mi napíše do mailu adresu, kam mám voucher zaslat. Jen chci upozornit, že je nutné se ozvat opravdu bleskově, aby nevypršela platnost, tudíž pokud nebudu mít odezvu nejpozději do pátku, losuju znovu.



Vítězce gratuluju a doufám, že si rozmazlování užije ;)




Momentálně jezdím na kole už 4. týden do práce. Pro ty z vás, které si nečetly předchozí zápisky, je to cca 30 km, ale s výletní obklikou 45 - 50km.
  • První týden jsem skoro nic nevyjela, funěla jak mašina, byla rudá až na kotnících a kopce jsem vydýchávala ještě u snídaně za kompem.
  • Druhý týden byl nejhorší. Všechno mě bolelo, s  fyzičkou jsem na tom byla stejně mizerně jako na začátku až na to, že to šlo snad ještě hůř. Měla jsem chuť hodit kolo do nejbližší škarpy a začít stopovat.
  • Třetí týden se mi najednou začalo jezdit líp. Přestala jsem tolik nadávat na kopce a mohla jsem u šlapání i mluvit a nemyslet jen na to, až to panebože prosím! vyjedu.
  • Čtvrtý týden - Bože, to je paráda!! kopce už vyjedu, mám větší sílu v nohách a s funěním se to konečně pohlo - už to není tak hrozný. Nohy bolí, ale příjemně, nikoli z namožení. Včera jsem si poprvé užívala jízdu i do kopce.

A proč vám to tady píšu? protože mi docela dost z vás psalo, že si netroufá na ježdění po městě (zvlášť po Praze, což teda chápu, já bych si taky nelajzla jezdit sama), nebo že na to nemá dostatečnou fyzičku. Já jsem naposled na kole seděla v 13 letech. Takže se to dá a navíc - je vám pak tak hezky celý den - máte pocit výjimečnosti oproti tomu uniformnímu šedému davu kravaťáků (v mém případě - pracuju přímo v hnízdě kancelářských budov na Budějovické =D).
 
A kdo sleduje zápisky poctivě, tak ne, ještě nemám  nové kolo, ale dokoupila jsem si nové gripy na řídítka, novou brašničku a už jsem si tak zabydlela svoje staré a je mi na něm fajn =). Včera jsem zjistila, že musím sehnat i nové pláště, páč ty moje antikvární 16leté kousky už to přestávají dávat. Tzn., že až na rám budu mít za pomocí náhradních dílů poskládané nové kolo!! =D
 
 
 
Záludná otázka mě nenapadá. Máte něco při úterku na srdci? Ať hezkého, či naštvaného?

 

18 komentářů:

  1. S tím ježděním po městě to taky úplně chápu, přece jenom... Po Praze bych si asi taky netroufla... Já naštěstí jsem z placaté Hané, u nás ani moc kopců na ježdění není... :D (Ne, jsou tam...) Napadá mě, že už jsem se dlouho nebyla aspoň projet na kole, takže děkuju za připomenutí.
    A ať Ti to šlape i nadále. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvyšší čas s tím začít, má být nádherný podzim =)Tak zdravím na Hanou ;)

      Vymazat
  2. úplně mimo mísu jsem se chtěla zeptat... podle popisu jsem se zamilovala do zázraku Caudalie a chtěla jsem si ho objednat - na Naturisimu ho mají zrovinka úplně náhodou v akci... jenže to prý nejde do ČR poslat(zrovna tento výrobek)... máš s tím nějakou zkušenost, že se to stává, nebo je chyba mezi židlí a klávesnicí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tuhle otázku jsem se chtěla zeptat taky - jsou to pěkní syčáci. Je to tím embargem na všechny aerosoly, takže si tam neobjednáš ani vzorek parfému ve spreji =/ Zřejmě je to jediný z těch eshopů, který je fakt omezený jen na posílání z UK, protože ty ostatní s tím nemají problém a pokaždé mi přijdě balíček odjinud - ze Slovenska, z Dánska, z holandska, Německa, je to perné, ale mají to vygoumnuté. Zkus porovnat ceny na feelunique, hqhair, beautyexpert a tam Ti to už půjde ;)

      Vymazat
    2. tak to jsou dacani! díky za osvětlení situace, to by mě nenapadlo...

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za výhru! Mail už jsem poslala, tak snad losovat znovu nebude třeba :) jestli o to máš zájem, ráda napíšu, jak to probíhalo :) K. (P.S. sorry za předešlé špatné přihlášení, jak jsem říkala, Google si s mými účty dělá co chce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, jsme holky šikovné a udělaly jsme to jinak ;) dnes posílám a určitě chci vědět, jak to probíhalo!! =D

      Vymazat
  5. Jé, tak to pracujem vedle sebe:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže si píšu.. až Dejnička něco vyhraje, předávka proběhne po cestě na oběd =P =D

      Vymazat
    2. No vidíš, tak to bych měla něco vyhrát:-D

      Vymazat
  6. Můžu se zeptat, jak dlouho ti ta cesta v průměru trvá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš do práce? Nejsem žádný rychlík. Sice jsem zvýšila průměrnou rychlost asi na 27-29 km/h, ale tak tak se stačím koukat po panoramatech. nechápu, jak to dělají Ti, co jezdí ještě rychleji.
      Jednosměrná cesta mi vyjde na cca 45 minut =)

      Vymazat
  7. A kde v práci parkuješ? Mně už taky napadlo, že bych do práce mohla na kole, dělám na Muzeu, ale nemám kam uložit kolo. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nemohla bys ho nechávat třeba v podzemních garážích (jestli nějaké máte), nebo na vrátnici, nebo někde ve skladě? My máme u domu soukromé parkoviště a u zadního vchodu ještě malý dvorek, kde ho nechávám - je takhle pod kamerami a pořád na očích. Na Muzeu je to blbý, tam bych ho asi nenechávala jen tak na chodníku, ani zamčené =/

      Vymazat
    2. Já jsem si to kdysi zjišťovala, jsme ve starém baráku hned u metra, parkuje se na ulici před barákem, je to tam samá smažka, tam se nedá. Ale když jsem dělala v Paláci kultury, v létě jsem na kole jezdila.
      Takže závidím. :-)

      Vymazat
    3. Hm, tak to je blbý, tam by možná ukradli i moje prehistorické kolečko =/ takže Ti zbývají jen popracovní výlety a víkendy ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...