sobota 10. srpna 2013

Blesková soutež | GA


Já vím, já vím, říkala jsem, že další GA bude až při 100 pravidelných čtenářích. Jenže já mám pro vás časově omezený dárek, takže není čas na otálení a šup, ať si ho někdo z vás užije.


Pravidla jsou jasná:
  • Platí jen pro pravidelné čtenáře přes GFC (proč jsem vysvětlovala už v předchozí GA)
  • Zanechte mi komentář spolu s vaším mailem
  • Jukněte na FB a pokud chcete, lajkněte, budou vám tak chodit upozornění na nové články, slevy a akce
  • Odpovězte na otázku: Chodíte na kosmetiku? Proč ano, proč ne? (sama v tom ještě nemám jasno, i když na tu svou bábu Kořenářku už nedám dopustit, tak mě to jen tak zajímá ;)
  • GA končí  v úterý 13. 8. 2013
  • vítězka bude vybrána pomocí random.org

Jak je patrné z obrázku, jedná se o slevový voucher do Kliniky Asklepion v centru v Praze platný do konce srpna. Myslím však, že nebude problém, domluvit se s nimi na jiném termínu a platnost voucheru si prodloužit. Vzhledem k tomu, že jsem jej dostala taky až teď, tak by v tom snad neměl být problém.


Doufám, že to některé z vás přijde vhod, protože není snad smutnější GA než ta, do které se nikdo nepřihlásí =/

9 komentářů:

  1. Ahoj. Tak na kosmetiku už léta nechodím. Kdysi jsem vymetla všechny salony v Praze, ale po čase jsem zjistila, že si kosmetické procedury udělám doma pečlivejc a lépe. :-)
    Přístroje jsem ráda oželila.
    No a taky jsem zjistila, že mé vědomosti o kosmetice jsou obsáhlejší než vědomosti kosmetiček. Moc jsem si s nimi nepokecala a pomalu mě to přestalo bavit.
    Ušetřené peníze jsem radši vrazila do kvalitních přípravků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj aangie, já měla taky takový pocit - proč choit ke kosmetičce, která na Tebe naplácá něco, o čem nic nevíš, navíc na to není ple´t zvyklá a bůhví, jak dlouho jí to tam leží otevřené. A pak, já si doma dělám maskovací rutálek z Antipodes, RENu a Lushe a jsem fakt zvědavá, jak Ti tohle nějaká kosmetička udělá za 800,- v salonu třeba Ryoru - to přeháním, ale tam bych fakt už po proštudování složení jejich výrobků nešla.
      bába Kořenářka mě však hrozně mile překvapila a já se na její proceduru vždycky hrozně těším. Je to takový relax a po návštěvě u ní mám ple´t ještě týden jako ze škatulky.. No, uvidíme, jak dlouho to budu zvládat finančně, ale zatím jsem prodloužila interval na jednou za dva měsíce a už teď se jí nemůžu dočkat =)

      PS: takže počítám, že se GA neúčastníš..? =)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Objevilo se mi to, než jsi to stihla smazat =) Takže neboj, do GA se s Tebou počítá ;)

      Vymazat
  2. Ahoj, na kosmetiku nechodím, ale dlouho už přemýšlím o tom, že bych ráda zašla na profesionální vyčištění pleti, protože mám černé tečky... Asi jsem tam doteď nebyla, protože se bojím vysoké ceny a malého výsledku :)
    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsi jediná přihlášená, takže je velká pravděpodobnost, že se den Tvého prvního kosmetického ošetření blíží =D
      Já jsem byla dřív u kosmetičky jen jednou a ta mě natolik naštvala, že už jsem se rozhodla, že k těm čůzám ani nevkročím a pak jsem objevila bábu Kořenářku a nemůžu se k ní těšit víc. navíc, pleť po jejím ošetření vypadá ještě dlouho hrozně zdravě a opečovávaně, takže jí to evidentně taky dělá dobře. A navíc se u ní seznámím se spoustou neznámých novinek, viz Řebříčkový olej ;)

      Vymazat
  3. Ahoj,
    já jsem na kosmetiku chodila dřív hodně pravidelně. Dnes to trochu zanedbávám, ale občas si přeci jen dopřeju nějaké to profi ošetření. Beru to spíš jako relaxaci než bůhvíjakou pomoc mé pleti.
    Jinak jsem tvůj blog našla až dnes, ale je super...budu sledovat i nadále.

    Můj mail asawa.beauty@gmail.com
    http://asawa-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je skvělé, vítám Tě u nás =)Právě studuju Tvůj seriál o obočí ;)
      Jo, to miluju, když je Ti na kosmetice příjemně, tak i po třech hodinách je mi líto, že už musím jít domů - je to úžasný relax =)

      Vymazat
  4. Ahoj,
    také jsem chodívala pravidelně, ale moje kosmetička otěhotněla a novou hledat zatím nemám odvahu. Po jediném neúspěšném pokusu mám teď na obličeji něco příšerného, nevím, jestli to byla reakce na nějaký produkt, který použila, ale už doopravdy vím, co je to mí skutečně akné ve velké míře. Takže profesionální ošetření by mi pomohlo :)
    Doufám, že ten GFC funguje, strašně mi to blbne.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...