pátek 17. května 2013

Tož vás tu vítám..

Tohle tu v nejbližší době určitě uvidíte a já už se těch rozmazlovadel nemůžu dočkat ;)

Takhle podobně většinou zní první články při spuštění nových blogů, že? No, já ale ráda začínám, jako bych nikdy nepřestala. Jako bych se jen po delších prázdninách vrátila zase zpátky k rozdělané práci =). Takže popojedem..

Nechci nijak plánovat ani fázovat články na tomto blogu. Už moje babička říkávala "Všechno je jinak.." a babi, měla´s pravdu. Je tedy možné, že místo slibované jedné recenze se nakonec dočkáte tří zcela odlišných článků. A nejsou spontánní akce ty nejlepší? Mně se to tedy vždycky potvrdilo. Nebudu si zde vylévat srdíčko, jak nestíhám povinnosti, musím do školy, nebo do práce a že mě někdo naštval.. A pokud ano, tak se na mě nezlobte, i těm největším přízemním realistům a cynikům to občas ujede =D.

Protože se mi zdá úvodní článek až moc "zabalastěný",  přejdu k tématu. Blog namá být jen o kosmetice, mám i vznešené plány jako lifestyle, DIY, nějaké kulturní střípky.. ale člověk míní, život mění. Loni v srpnu se mi z čista jasna zbláznila pleť. Tak jsem po 10 letech bezproblémového soužití od Biodermy upustila a začalo tóčo s přírodní i nepřírodní kosmetikou. No, a protože tu bylo už hodně pokusů, hodně značek, průměrných i finančně náročnějších, a protože jsem většinu z nich zkoušela naslepo (páč jsem v naší blogosféře nenašla moc zmínek o tom kterém výrobku), tak to holt muselo ven.. a tyto pokusy můžete sledovat právě zde =).

A s těmito značkami se poslední dobou nejvíc kamarádím, takže je tu budete vídat docela často..

Stále jsem hledala blogerku, se kterou bych se mohla ztotožnit - měla stejnou pleť i problémy jako ona, a tím nemuset zbytečně vyhazovat za něco nejistého. Takhle bych si jen počkala na recenzi a pak šla a očekávala stejně úžasné zaručené výsledky. Bohužel jsem v našich vodách narazila jen na jednu takovou, ale zaplať pán Bůh aspoň za to =). 

A co zde můžete čekat? Jakou mám pleť?
- citlivou i smíšenou, suchou i mastnou, v zimě až do modra světlou a v létě do olivova šedou, jeden den bez problémů a druhý den jsem obsypaná jak mochomůrka. Pokud jste se tu v něčem zhlédli, tak super, těším se na komentáře, dotazy, názory i rady =).

Vaše M.

9 komentářů:

  1. Tož vítej, se těším na fajné články :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož Lucifrídku, já ťa tu vítám, jako prvního fajnéh čítaře a za všechno máš u mě velký DIKEC a tu jahodovó placku ;)

      Vymazat
  2. Vitaj u nás a vem volného fleka na sedění henkaj naproti. Já zatym uvařim kafe bo čaj a ty spusť, odkáď ťa sem větr dovál. Zníš mě totiž sympaticky :-)) Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, ty me rozhodis i jen komentarem :D.

      Vymazat
    2. Kurňa Bebe, tož ťa tu také vítám a su ráda, že Tě to větřisko zafúklo až sem =D Su z Brna, ale každé Brňák na mě po 15 létech vegetu v Praze čučí skrz prsty =D

      Vymazat
    3. Ha, ale mluvis normalne jinak teda. Toz su rada, ze su poznala dalsi skvelu moravsku babu :)). Ale rada bych te mela i tak :D.

      Vymazat
    4. No, šak už mii to ňák neleze přes pysky, holt, su už cajzlik =D

      Vymazat
  3. Vítej v klubu! Těším se na další články:-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...