neděle 30. června 2013

Moje letní lásky | OBLÍBENCI za ČERVEN


Představuju vám moje letní lásky z měsíce června. Tyto všechny výrobky a produkty mě naprosto dostaly svými účinky, vůněmi, výsledky. Používám je intenzivně a všechny téměř denně. Co zde najdete? Třeba kokosovou vlasovou péči od Desert Essence, hydratační minerální make-up GLO od Everyday Minerals, sérum na pupínky od Origins, BB Biotherm, kančí pádlo-kartáč, nebo péči pro růst řas a obočí od ALVERDE. 


A ejhle, zrodila se mi tu nová rubrika. Hlavně, že jsem vás ještě na začátku varovala, že nebudu žádné články plánovat a on si ten blog žije vlastním životem a vytváří mi itinerář!! =D 



Vlasová péče Desert Essence - kokos, BIOOO, cca á 300,- Kč
Po debaklu s Pureology Platinum (článek zde) jsem sháněla něco přírodního a úžasně voňavého, co by mi v marastu posledního měsíce trochu připomnělo léto. Nikdy jsem neměla ráda kokos. Tohle je však jiný kokos. Není to taková ta čistě přírodní kokosová esence, kterou voní např. kokosová másla od SALOOS. Tohle je voňavý kokos. Voní jako pláže, moře, opalovací kokosové oleje. Při mytí hlavy si hned vzpomenu na Krétu a na ten nádherně prostorný okachlíčkovaný sprchovací kout, ze kterého jste se dívali rovnou na moře.

Šampon je hustý, konzistencí i barvou připomíná med. Na přírodní šampon to strašně pění a krásně jemně voní. Na mé háro stačí cca jedna malá dlanička. Neobsahuje umělá barviva, parabeny, um. aromata, SLS, SLES, ani silikony. Naopak obsahuje BIO kokosový olej a vlasům tak dodává lesk. Primárně je určen pro vlasy suché a poškozené, ale myslím, že díky přírodnímu složení je naprosto šumák, kdo je používá, pokud si chce navodit atmosféru prázdnin. Vlasy jsou po umytí čisťounké a příjemné na dotek.

Kondicionér má barvu kapučínové pěny a konzistencí připomíná krém. Stačí ho maličko. Díky obsahu bambuckého másla a kokosáku ve složení jej dávám jako hojivý balzám až ke kořínkům a masíruju s ním celou hlavu. Není uvedeno, že by se měl nechat nějakou dobu působit. Většinou jen nanesu, cca 3 kuličky hrášku na skalp a masíruju, poté smyju. Dobře se vymývá, vlasy po něm zůstávájí hladké, silné, nečepejří. Je naprosto fantastický na můj druh vlasů - sušší dráty. Dokáže je zjemnit a udělat z nich krásné lokny, přitom je nezatěžuje. Jen mě mrzí, že díky přírodnímu složení voní jen při mytí. Z vlasů nejde po uschnutí cítit. Jen vám lehce celá hlava voní čistými vlasy, kokos byste nepoznali. Budu na něj určitě dělat recenzi, až budu aspoň v půlce balení. 

*

Kartáč se smíšenými štětinami, DM, 230,- Kč
A když už jsme u těch vlasů. Tangle Teezer mě fakt zklamal. Vlasy mi nerozčeše, spíš jen tahá a do toho po něm hrozně elektrizují. Chtěla jsem velký kartáč, který by si dokázal poradit s hustými dlouhými vlasy a zároveň je trochu uhladil a ochočil. Tento to dokázal na jedničku. Háro mi rozčeše na 5 tahů. Vlasy nevytrhává. Zakulacené bodlinky vlasy dobře a rychle rozčešou a kančí štětiny zase uhladí a dodají jim lesk. Navíc s tou dřevěnou rukojetí se nejen dobře drží, ale navíc působí jako půvabná dekorace u zrcadla. Jo a O. - přítel mi ho taky bere, takže na něm něco být musí, jen nadává, že mu musí vlasy ještě povyrůst, aby si užil i těch kančích štětin =D. 100% ho vyzkoušejte. Já si v pondělí půjdu ještě pro menší variantu na fénování - tímto jsem si totiž málem rozbila hlavu a pak skoro došlo i na fén =D.

*

Burt´s Bees Tělová máslo Mango & Pomeranč, cca Ł12
Fantastické tělové máslo. Voní nasládle po mangu a pomeranči. Používám ho trochu jako Guavu od Korresu (viz článek zde), tedy v letních dnech místo parfému na ruce a na krk. Pokožku zvláční, vyživí a zjemní. Má matný finiš, takže z vás nebude prýskat mastnota. Navíc perfektně hydratuje i sušenky a vydrží to až do rána, nejen hydratací, ale i vůní. Obsahuje jen přírodní mňamky a králičí certifikát. V piksle ho je 185 g  a myslím, že při každodenním používání ten měsíc a půl vydrží, takže fajn koupě za ty prachy. Teď je právě k dostání na HQHair.com jen za Ł10, tak neváhejte.

*



ALVERDE, sérum pro objem řas a růst obočí, cca 90,- Kč, DM
Jak jste mohli vidět v červnovém článku NEW IN, začalo to sérem na obočí (ten s řasenkovým aplikátorem) a po zjištění, že ta zatracená věc fakt funguje, jsem si dokoupila i sérum pro objem řas. Obojí nasládle voní po obilí. Sérum na řasy nanáším ke kořínkům. Píšou sice, že dvakrát denně, já dávám jen jednou před spaním, ale i to stačí. Po 14 dnech používání mám nové štětinky - nové ještě krátké řásky, které mi začaly růst. Takže to funguje! Obočí byl u mě problém. I bez vytrhávání prostě nechtělo dorůst. Toto sérum teda aplikuju i několikrát denně, protože hezky obóčo pročeše a zafixuje. Navíc, opět funguje! Obočí mi začalo dorůstat až do konců. Zatím aplikuju cca měsíc, ale už teď je to vidět, navíc je i hustší. Kdo máte problém s ochlupením očí, jděte do toho ;). Jo a mohou používat i citlivky, mně nevadilo ani jedno ze sér při používání kontaktních čoček a lehkého zánětu spojivek (co bych pro vás nevyzkoušela! =D).

                                        *

Real Techniques štětce
Malý fialový Domed Shadow Brush je snad nejuniverzálnějším štětcem na oči, kterým jsem kdy měla. Používám jej denně a nechápu, jak jsem se bez něj obešla. Mám ho ze sady Travel Kit. Dá se použít na základní stín na celé oko, skvěle vytvoří nadoblouk pro hlubší a větší efekt a dobře blendí. Jen pod oči je trochu moc mohutný, ale na to jsou zas jiní experti.

Růžový Multi Task Brush je také z cestovní sady a dá se využít opravdu na cokoli - od pudru až po kontury a zdravíčka. Používám jej hlavně na ty kontury, protože chci pojmout větší plochu lícních kostí bronzerem. V letních dnech využívám i na rozjasňovač. Perfektně zapracuje bronzer, zdravíčka, pudr i rozjasňovač do sebe a vytvoří přirozený efekt. Jak jsem se mohla obejít bez nich??

                                         *

ORIGINS Spot Remover, cca 20 - 25 Ł
Po zkušenostech se všemi druhy léčivých gelů (Lush, Ledový od Nobilis, Benefití..), je tento naprosto bezkonkureční. Nejlepší nanášet navečer, protože vytváří elastickou šupinku, která pokryje namazané místo. Po uschnutí dost připomíná slupovací masku, takže s tímto byste opravdu ven chodit nechtěli. Jedná se o čirý gelík, který při aplikaci trošku štípe. Poťupete pupínek a on ho buď vysuší, nebo vyléčí a zmírní otok a zarudnutí. Je to fakt pašák a funguje naprosto úžasně. Byl drahý jak cip, ale za tu  cenu stál. Máte problém s boulemi a zanícenými pupínky? Berte ho!

*

Minerální make-up GLO, Everyday Minerals, cca 260,- Kč na Pureskincare.cz
Hydratační letní odnož klasických EM minerálních make-upů. Opravdu nevysušuje, skvěle kryje, je odolný proti doteku a nevadí mu ani vyšší teploty (jo, přežil i ta nedávná 35stupňová vedra!). Obsahuje částice, které odrážejí světlo a působí tak velice zdravým a přirozeným efektem. Nemůžu si ho vynachválit - už mám dva odstíny. Nejvíc mě zatím vyhovuje odst. Medium Beige Neutral (myslím, že je to ten nejtmavší, ale má vlastnost se přizpůsobit, jako BB).

*



Blistex MedPlus, 120,- Kč, DM
Doporučila mi jej Lada v komentářích, když jsem si vám stěžovala na problémy s "volezlou" pusou, viz článek zde. Tímto jí ještě jednou moc děkuji. Zachránila mi nejen pusu, ale možná i celé nadcházející léto, protože doufám, že s tímto zázrakem se mi ten prapodivný ekzém nevrátí. Obsahuje SPF15 a výtažky z kafru a kakaové máslo. Na rtech lehce chladí. Vytváří polomatný efekt, takže nebudetet házet prasátka, ať s ním třeba trochu přetáhnete. Možná by dobře fungoval i na odřený nos a kafr by zároveň mohl uvolnit dýchání - vyzkouším v zimě =). Nedám ho už z ruky, mažu se s ním pořád.

*

Luxeoil - Luxusní olejový elixír, Wella Professional
Dostala jsem jen vzoreček, ale zbývá ho ještě půlka a přitom jsem ho už 5x použila. Sháním plnou velikost. Nádherně voní, je vazké a trochu hustší konzistence, asi jako hedvábíčko od CHI. Obsahuje arganový, jojobový a mandlový olej. Dávám ho jen do délek a perfektně si dokáže poradit s neposlušnými vlásky. Abych vám to vylíčila náležitě barvitě - mám tak nepoddajné vlasy, že uhladit je olejíčky, kondicionéry, spreji, či nějakou jinou péčí (např. Biosilk, CHI..) je takřka nemožné. Vůbec byste na nich použití těchto mazadel nepoznali. Po tomto zázraku však ne - vlásky se krásně poddají, jsou hebké, lesklé, voňavé a mně to hrozně baví.

*

BB Aquasource Biotherm, cca Ł14
Miluju ho čím dál víc. Už jsem vám o něm psala tady velice podrobnou recenzi a pokud jste se pro něj nedali zlákat, doporučuji zkusit aspoň ze vzorků z parfumérek ;).



Užívejte si krásné, leč poněkud chladné neděle a pokud se už balíte někam na prázdniny, koukejte si to hlavně užít a nabalit i lékárničku =)




33 komentářů:

  1. No pekne :) zaujal ma šampón a balzam, aj keď teraz mám tiež nové 400 ml balenia a tiež som nadšená, ale tak produktov na vlasy nie je nikdy dosť :) fakt ťa sklamal Tangle Teezer? Ja bez neho nemôžem byť, nič iné mi nerozčeše mokré vlasy. Ale ten kartáč vyzerá fajn. Naopak mňa sklamali tie veci na riasy a obočie od Alverde - nerobia absolútne nič :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, přesně vím, co tou vlasovou péčí myslíš ;) Já už mám na cestě mangovou řadu Burts Bees, tak to mám až do Vánoc vystaráno =)
      Tak to bych s tím ALverde nečekala, ale tak je to asi podle typu vlasů - mně nesedne Tangle a rostou mi řasy po ALverde a u Tebe naopak ;)
      Ten kančák doporučuju, je fakt skvělý. Rozčesávala jsem s ním i mokré vlay a šlo mi to líp než s Tanglem. S tím jsem na ně jen sáhla, zasekl se v nich, tak letěl.. Bohužel nevím, kam ho dát, protože ty ovečky jsou fakt dost infantilní =D

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem Ti psala, hned jak jsem si to přečetla a Bloger si se mnou dneska hraje - prostě mi ten komentář celý vymazal. Takže vkládám znovu ;)

    Tak to rychle pospes na feelunique,lookfantasticbeautzexpert a Hqhair,ten posledni mam nejradsi.do konce nedele,myslim,ze konci dnesni pulnoci,maji vsude 10-15% slevu na vse a darky od 25liber utracenych na siti.Sama mam v planu i u O. Rodicu,nabourat se do site a udelat jeste vecer objednavku.. =D
    Jo a s temi dlouhými komentari to stale plati ;)

    Pisu z mobilu,tak se omlouvam za preklepy a absenci diakritiky..

    Ty kanci stetiny- tech kartacu tam bylo vic,ale tenhle byl nejlepsi a stetin tam ma dost kolem kazde te zelezne bodlinky a asi do vysky tri ctvrte cm,aby se tam nezachytavaly odpadle vlasy,pac to jde blbe cistit,ty zustavaji v tech vrscich zeleznych bodlinek. Tu drevenou radu fakt doporucuju,ale pro muj typ vlasu.je mozne,ze na jinem to nadela asi peknou paseku.Tangle mi s mymi neudelal nic,jedn uhladil clasky v prvni rade,k dalsim uz se nedostal a neporadil si s nimi. Pro me holt neni..
    Ty mineralni makeupy jsou prima a teda-udelaji mi vetsi prirozenejsi a dele trvalejsi kryti nez tekute a to jsem jich mela dost i. S pouzitim UD fixu.. zkus tu adresu pureskincare.cz,daji se tam od kazdeho odstinu a druhu objednat i male pytlicky vzorki,ktere vydrzi asi na 10 namalovani. Zatim jsem zkousela jen Bare minerals,Lily(i?) Lolo a ten Everzday mi prisel nejjemnejsi a me nejvic vyhovoval.Taky je docela levny a je tu ta moznost zakoupeni vzorecku..
    A ten redken v akci jsi nasla kde?potrebuju ho pro mamcu ;D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc me bavi, jak ukazujes pro me nezname znacky kosmetiky, asi bych i uvitala nejaky special o boji s pupinky, co se mi ted pravdepodobne objevily po pouzivani asijskeho bb...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že to baví ještě někoho jiného, než jen mě =) pupínkový speciál už je v plánu =D Zkouším docela dost druhů BB zase kvůli speciálu o nich (ale na asijské už teda nemám odvahu - stačilo =D), takže už mám první pomoc, co s těma potvorama dělat ;)
      Jo a to, jak chlapi aa většina přírodních žen říká, kdyby sis na to nic nedávala, tak nemáš žádný problém, to zas není tak moc pravda. Mně se to samo už nevyléčí, musím tomu pomoct. Zatím jen malá nápověda - jako spot gel je opravdu z mnou dosud vyzkoušených nejlepší tento Origins..

      Vymazat
    2. Ten jsme našla na jahodě asi za 447,- - jestli je to ta samá velikost 10ml? Ono pro mě je těžké vyhledávat tu kosmetiku všude v zahraničí, jak nevládnu moc anglicky :-/ Mohla bys třeba občas hodit i odkaz, odkud jsi objednávala?

      Vymazat
    3. To bych moc ráda, ale já si to nepamatuju =D ale opravdu většinou nakupuju hlavně na HQhair.com, na Naturisimo.com a na Jahodě, ale tam si dávám bacha, co za kolik mají. Hlavně na objem, docela natahují a hřeší na to, že si lidi nepřečtou množství a pak si koupí třeba poloviční balení, které v závěru vyjde dráž než u nás v krámě. Co je tam ale dobrý, že je všechno v češtině, navíc, mají i službu na vrácení cla a DPH, což se mi teď stalo a zadrželi mi balík na celnici s poplatkem za 800,- právě s tím Origins =D no, a za tři dny mi to vrátili na účet. A dají se tam sehnat věci, které normálně nikde nenajdeš..
      Takže jo, to sérum Origins tam, na Jahodě za těch necelých 500,- Je dobrý to tam jistit průběžně. Vždycky, když naskladní něco podobného, je to za najeznižší ceny, které pak postupně zdražují. V závěru už se to tam skoro nevyplatí kupovat.

      Vymazat
  5. jsem moc ráda, že Blistex pomohl! ;) a taky že jsem mohla někdy taky poradit, když já sbírám rady od vás blogerek pořád :) a s tou zimou máš pravdu - na odřený nos je taky super a rýmu spustí ihned, je to takový malý zázrak ;)

    a teď jsi mě nalákala na ten minerální make-up! strašně dlouho odolávám u trb, páč ta taky kope za tento tým a teď už jako fakt musím nějaké ty vzorky objednat, páč jsem na to strašně zvědavá ... si totiž furt ňák nedokážu představit, že to má vysoké krytí ... jakože prášek ... a i když všichni říkají, že jo, tak prostě moje hlava to nebere :D ... no nic, jdu prošustrovat ty stránky, cos připojila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) Doporučuju se řídit výběrem nejdřív podle podtónu pleti a pak až z těch zbývajících vybrat dle intenzity barvy. Jo a na léto je ta řadda GLO nej, k tomu ji, mám odjem, stále mají za akčních 260,- narozdíl od těch neormálních,které vyjdou cca o stovku dráž. No, mě taky nakazila Trb před nějakým tím rokem. Od té doby v nich jedu ve velkém a prakticky nic jiného nepoužívám. Kryjí opravdu perfektně a dají se vrstvit. Když k nim budeš mít kvalitní štětec, tak Ti to půjde sama. Chce to jen ze začátku čapnout ten kroužící grif. Dřív jsem ho používala spíš jen jako pudr, na zmatňování. A jednou mi ujela ruka, neoklepala jsem štětec a krytí bylo na světě =D O minerálních mu chystám speciál, tak uvidíš, jestli Tě chytnou z těch vzorečků..
      Jak se mi zbláznila pleť, tak jsem nesnesla ani korektor, musela jsem všechno pořídit v minerálech a už mám plný šuplík ;) jde to rychle a s těmi jejich zavíracími pikslami se to dobře i převáží.

      Vymazat
    2. já teď teda jako nevím, jestli jsem blbá nebo slepá, ale ty vzorečky tam za boha nemůžu najít :( a jaký mám podtón pleti vážně netuším, takže to bude ještě sranda :D a když už jsem to tam projížděla, tak jsem zjistila, že taky potřebuju nutně ten slavný balzám na rty, i když jich doma mám asi 150, že :D

      Vymazat
    3. Jaký balzám na rty? =) počkej, tak já se kouknu a pošlu Ti přímo odkazy. jo, už vím, ty chceš asi vzorky toho GLO, že? Tak tam je nemají.. vzorky nabízejí jen u těch normálních minerálních mu, kde mají i tři druhy: mat, semmi mat a glow, plně krycí, ale od každého odstínu jinou nabídku, takže pokud chceš zkusit různý výsledný finiš, objednej si od co nejvíc sedícího odstínu určitý druh, abys je vyzkoušela. Já mám semmi mat - polomat, který je asi takový nejpřirozenější, ani mat, ani glow, něco mezi, takový přirozený look. Popisky toho najdeš zde úplně dole: http://www.pureskincare.cz/zbozi/mineralni-make-up-br-fair/34/
      podle toho, jestli jsi světlejší, nebo tmavší, zvol barvu. pro světlé Fair/Light, pro normální Fair to medium, pro opálený Medium, light medium, pro tmavé dark, medium-dadrk.
      Kupříkladu já mám olivový podtón (tzn, že jsem normálně v zimě bílá, spíš nažloutlá, opaluju se rychle a bez červeného přechodu. když už jsem hodně opálená, jdu do takové šedozelené baarvy - olivova =D, jinak si vybírám vše pro žlutý podtón. Pokud se Ti tváře přirozeně barví do červena a máš sklony k zarudnutí pleti, vol ten růžový podtón a pokud se na to chceš vybodnout, zvol pro neutrální podtón a bude to v pohodě vždy ;) Doporučuju vyzkoušet dle textur i víc různých odstínů pleti - jak pro růžový, pro žlutý, neutrální, olivový a sama zjistíš, co ti sedne. Je to faj ni do budoucna, protože jak zjištíš, jaký máš opravdu podtón pleti, pak už si budeš moct vždycky vybírat jen ty správné barvy a nebudeš nikdy vypadat nemocně, unaveně, nezvýrazní Ti to neplechy a naopak rozjasní a budeš vypadat zdravě a odpočatě. Já to zkoušela poprvé tak, že jsem od nich koupila hrozně moc pytlíčků různých druhů, cca 10 (teď mně napadá, kdybych je doma vyhrabala, můžu Ti je poslat a odsypnou i ty mé - kdyžtak napiš do mailu ;). Vzala jsem si štětec, odličovací flašku a sedla se zrcadlem k oknu a zkoušela vždy napatlat celý obličej. Zabralo to asi hodinu, vypatlala jsem čtvrt litru mcelárky, ale mám svůj make-up ;)jo a ta GLO řada mám dojem, že líp drží a dělá zdravější look, takže to by mohla být sázka na jistotu ;) a tam jich nemají tolik, tak vyber něco s neutrálním podtónem adekvátní světlosti/tmavosti pleti, třeba:
      být Tebou bych vybírala mezi světlejší verzí http://www.pureskincare.cz/zbozi/mineralni-make-up-br-linen-original-glo/205/ a střední http://www.pureskincare.cz/zbozi/mineralni-make-up-br-medium-beige-neutral-original-glo/207/ - ten mám já a moc tmavý není.
      Ufff, stačilo to? =)

      Vymazat
    4. díky moc za vysvětlení! jde mi z toho hlava kolem :D a balzámky jsem myslela Crazy Rumors: http://www.pureskincare.cz/v47/crazy-rumors/

      Vymazat
    5. Tak ty jsem ještě nezkoušela.. Ale v Berlíně jsem se dostala do NIVEA shopu - panečku!! Mně nikdo neřekl, že existuje malý DIsenyworld Nivey!! =D očuchala jsem tam všechna u nás předražená lip butter, která tam mají po 2,69€, zaplakala, že jsem tam musela nechat to s vanilkou a makadomovými oříšky, protože ve srovnání s Karamelem nádherně voní, dokonci možná o ždibec líp než Malina a to je co říct. Avšak přítomnost O. mně zarazila v rozhazování a nekoupila si ani jedno!! =( k mé smůle jsem zjistila, že verze Original, kterou mám teď na poště a stála ašílených 140,- (že já trubka si nepočkala na Berlín!!), tak je absolutně bez vůně, prostě normální bílé mazadlo, které nemá ani typickou Niveáckou vůni =(

      Vymazat
  6. Tak ti pěkně děkuju, už mám na cestě mangové máslo a aby mu nebylo smutno, tak ještě cukrový peeling a barevný balzám..O:-)
    Prosímtě, kde kupuješ ten Origins?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi mě dostala! a předčila, já jsem se úspěšně zkrotila a nekoupila další mangové máslo do zásoby a ten cukrový peeling jsem tam taky nechala - do teď toho lituju =( Ale pokud bys chtěla rozšířit zásobu telových másel, která mají stejně prokázané účinky a navíc krásně voní, můžeš zkusit tu melounovou variantu od Alverde.. nádherně jemně melounově voní (přírodně, ne jako chemka, jako když si rozkrojíš medový meloun) a stojí stovku a je to snad ještě větší piksla. Mají ho už i v těch miniaturách - asi ho vezmu vyvenčit na dovolenou =)
      Ten Origins.. kupovala jsem ho na Jahodě. Před 3 týdny se objevil v nabídce. Od té doby zboží ubývá a ceny se zvyšují (jahoda, no.. =/). Stále se tam však dají urvat věci, o kterých jsem psala.. Mám ještě tu rejuvenační péči, masku na póry z černého uhlí a enzymatické peelingové tampony (na ty jsem fakt zvědavá! =D
      Kdybys měla citlivější a sušší pleť, tak na El-ninu v tom šíleném výprodeji, mají Origins čistící mléko do cca 400,- Kč.. Docela přemýšlím o nějakém jejich krému.. nezkoušelas od nich něco? že bys doporučila? =)

      Vymazat
    2. Jsem trubka, kdybych si přečetla komentáře o kousek výš (což normálně dělám), tak jsem se nemusela ptát:-D
      Tak už ho mám na cestě- sice nakonec z ebay, vyjde tam o něco levněji a tak nějak už k jahodě nemám takovou důvěru- vím, že dph vrací, ale i to mi přijde jako vopruz.
      Bohužel, tyto krémy jsem ještě nezkoušela.
      Díky za tip, to Alverde už mám, naštěstí v tom menším balení, mě ten meloun nevoní, velký mám-a teď jsem zapomněla co to přesně je, ale asi makadamiový ořech.

      Vymazat
    3. Takže Spot Remover? Snad se osvědčí všem stejně jako mě, nerada bych tu pak byla kamenovaná =D
      Nojo, už jsem se setkala s více názory, že ten meloun teda ne. Pak se ale nemůžeš spoléhat na mé názory ohledně vůní a začala bych se povážlivě bát těch tělových věcí mago řady Burts Bees =D

      Vymazat
  7. nom, po pravdě ani ne, vlasová kosmetika mě nechává docela chladnou. A zvláš´t, když hledám něco, v čem se nevyznám a navíc to není pro mě, tak se do toho moc nehrnu =/ Jéé, ale Ty bys mi určitě mohla doporučit něco pro mamču. ona má přesně vlasy, co popisuješ - jemné a řídké, navíc ještě poškozené barvením a trvalou.. Nemáš nějaké osvědčené tipy na tento druh vlasů? Mamča má za dva týdny narozky a musím to do té doby sehnat.. měla by to být celá vlasová řada, která dokáže jemné vlasy zpevnit, posílit a ozdravit, dodat jim leska a zároveń i objem - jak prosté, že? =D

    OdpovědětVymazat
  8. Teda jako to Alverde musim mit!!!! Diky za super tip :).

    OdpovědětVymazat
  9. To sérum od Alverde jsem si koupila a ztratila ho, tak musím skočit pro další, protože vypadá hodně slibně :) Jinak na ty šampony pravidelně koukám na greenwave, konkrétně slintám nad tím malinovým, ale ten kokosový vypadá taky báječně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. malinový? Jéé a ten je na jaké vlasy? Tak až doslintáš a jednou si ho koupíř, prosím o reference, jsou totiž fakt příjemné a tuze vońavé =)

      Vymazat
    2. Měl by být na všechny typy vlasů, primárně pro větší lesk vlasů

      Vymazat
    3. Hmm, to bych možná zajela do Kotvy očuchat i osobně =)

      Vymazat
  10. To asi ne, ale ráda si počtu názory lidí na značky, takže aspoň potěšilo =) Já nakkonec asi skončím v BIOOO v Kotvě a budu tam očuchávat všechny možné. Přemýšlela jsem o mangovém Pure Fiji pro sebe - božsky voní, tak božsky, že jsme si někde na feelunique, nebo kde objednala v akci tu jejich mangovou toaletku na tělo =D
    no a zároveň bych se tam zkusila pozeptat té mamče. Těžko říct, jestli přírodní příspravky mají ještě takovou moc tuhle paseku napravit =/

    OdpovědětVymazat
  11. Ježiš, to neznám! Co to? Kde to? =)

    OdpovědětVymazat
  12. Včera jsem kolem ní náhodou jela!! Díky za tip, po výplatě se tam vyvpravím ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Týjo, to Alverde chci! moje obočí nikdy nebude pěkně hustý a široký, ale že by se mu chtělo dorůst do předpubertálního stavu, to fakt ne. Až tak špatně jsem nedopadla (moje ubohá šestnáctiletá sestra má obočí zhruba milimetrové, se těším, až budu moct použít svoje oblíbený "já ti to říkala"), ale stejně by to nějakej ten zázrak chtělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D no, já na tom ještě v květnu byla asi hodně podobně jako Tvoje ségra =) Neříkám, že za to může jen Alverde, ale zas nad ruhou stranu, nic jiného se v mé "péči" o obočí fakt nezměnilo =) Ale možná tam budou hrát roli i krémy a Biofáze, když si tím vždycky přetírám i obočí.. Jen teda, jde dost blbě sehnat, všude se prodávají jen ty kofeinové řasenky na řasy a hodně matou obalem. Tuto echt obóčovou verzi jsem sehnala fakt jen u nás na Budějovické v zapadlé DM mezi kanclíkama..

      Vymazat
    2. Na Budějovické? Super, to mám cestou na brigádu, tam se zastavím:)

      Vymazat
    3. Tak v tom případě jeď/jdi z Buďárny jednu zastávku na Brumlovku a kolem GE budovy projdi k Filadelfii, kde je ALbert a zároveň i moje rozmilá tajná DM ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...