pátek 4. listopadu 2016

(před)ADVENTNÍ KALENDÁŘ | Inspirace na nové blogy, dárky a tipy na soutěže


Asi každému říká něco zákon "akce - reakce". Dokud změnu chcete jen ve své hlavě, ale nic pro to neuděláte, pak se s největší pravdepodobností ani nic nestane. V opačném případě stačí začít třeba jen změnou té nejmenší věci ve vašem každodenním životě a začnou se dít alotria.. Já jsem takhle letos naprosto nepromyšleně kývla na soutěž LOHAS Blogger a v den uveřejnění mého článku (který jsem dodala těžce po termínu navíc s mnoha zaječími úmysly, které tomu předcházely) se mi do mailu dostala moc milá zpráva s nabídkou zapojení se do jedné vánoční akce. Vlastně před-vánoční akce. A protože Vánoce miluju, jde tu o design, o 24 soutěží a představení 24 nových blogů, tak jsem opět kývla a rychle vám tu přiblížím už dnes startující projekt (před)ADVENTNÍ KALENDÁŘ..

Znáte film YesMan? Jooo, tak takhle si poslední dobou připadám a je to super! Asi jsem už doma, momentálně bytem na dědině, začala zakrňovat a potřebovala jsem takové nakopnutí k aktivitě. A teď už k akci.. Jedná se o 24denní záležitost, které se účastní 24 originálních a něčím zajímavých blogů (čímž si moc vážím nabídky na účast, protože by mě ve snu nenapadlo si troufnout do něčeho takového přihlásit sama, přeci jen se spíš než v DIY pohybuju v kosmetice). Překvápko to bude i pro mě, protože zbylé oslovené blogy neznám a dosud jsem se v blogo sféře orientovala jen mezi těmi kosmetickými, tak pro mě designové a DIY blogy budou novinkou. 

Můžete to brát jako dárek pro vás čtenáře (díky 24 pořádaným soutěžím), nebo inspiraci na nové blogy, na kterých dále najdete tipy a návody na různé DIY dárky všeho druhu, či na koupi originálních kousků (pokud má daný blogger e-shop). Klasika, jsem trochu ve skluzu, takže (před)Adventní kalendář započal již dnešním dnem. Najdete ho na stránkách blogu Tamarki, kde také naleznete vysvětlení celé akce (daleko stručnější a výstižnější, než to mé, jak jinak). Pro tápající - "(před)Adventní" kalendář je to proto, že schválně začíná ještě před započetím toho opravdového adventního času, abyste případně stihly dárky podle inspirací z blogů vytvořit/vyhrát, či koupit a mohly s nimi tedy i počítat. A taky, kdo má rád honění na poslední chvíli, navíc v době adventu, kdy finišují uzávěrky v práci kvůli dovoleným a vánoční večírky, že jo..



A jak to tedy bude probíhat?
Na blogu TAMARKI bude počínaje dnešním dnem (4. listopadu 2016 - to pro zpětné historické určení) uveřejněn každý den článek s představením jednoho blogu a s přiblížením tvorby jeho autora. V daném článku bude také uveden odkaz, díky kterému se dostanete na daný blog a tam už najdete vyhlášenou soutěž o cokoli něčím specifického danému autorovi. Zatím dobrý, ne? V praxi to bude vypadat tak, že si ráno přečtete u Tamarki o nějakém blogu a přes odkaz na něj rovnou skočíte do čerstvě otevřené soutěže. Teď mě napadá, doufám, že to nebude jako právní klauzule u většiny velkých firem, že se nemůžou soutěží účastnit účinkující a jejich rodiny, nebo jo?? =D Akce končí 27. listopadu vyhlášením poslední soutěže a to přímo na autorském blogu kalendáře - u Tamarki.

A kdo za to celé může?
Nikdo jiný než samotná Tamarki, tedy krásná Markétka a věřte, že taky setsakra nadaná. U ní na blogu najdete tvorbu všeho druhu a to myslím bez jakýchkoli příkras, od vlastnoruční rekonstrukce bytových prostor až po krásná super udělátka (kdo z vás nepomýšlel na udělání vlastní tašky, baťohu, designové lampy, kusu nábytku, nebo ozdobných kousků do bytu? A kdo je umí? Já teda ne, vlastně zatím.. A myslím, že Markét odlívá i betonové záležitosti!), na která najdete na jejím blogu velmi podrobné a jasné návody včetně nákresů, ale také odkazy na její e-shop, kde svoje skvosty i prodává. A ne jen tak něco ledajakého. Jako zlatý hřebík celé akce bude zakončení kalendáře u Markétky na blogu (vše končí tam, kde to začalo a kruh se uzavíra =D) v podobě soutěže o jeden extra kousek z její dílny. Malé lákadlo..

Ložní povlečení "FLOW"


A to je pro dnešek vše, přátelé.. Šup na první (před)vánoční soutěž k blogu, který vše zahajuje a držím palce v soutěžení! Jo, málem bych zapomněla! Článek o Mitsuuko blogu  i se soutěží vyjde 25. listopadu, tak buďte připravené ;)


Mějte zatím nádherné podzimní dny!


Zdroj titulního obrázku.

4 komentáře:

  1. Pekny napad. Nieco nove a neopozerane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Mně se to taky strašně líbí. Ale teda je to síla, Markét si s tím musela dát fakt práci, aby to do sebe vše zapadlo. Doufám, že to bude sranda pro nás pisálky i pro čtenáře ;)

      Vymazat
  2. Jéé, to vypadá jako super inspirace a možnost poznat nové blogy, tak to budu sledovat :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já jsem zjistila, že z těch ostatních neznám zatím ani jeden =D A mám tam snad jediná kosmetický =D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...