čtvrtek 12. března 2015

Zahraniční dekorativní i pleťová péče | NEW IN Březen 2015


A je to tady. Konečně jsou všechny balíčky z celního vězení vysvobozené a už se spolu mazlíme doma. Nejčastěji po ránu, protože pak si je užiju se vší jejich péčí a pompou. Nebudu lhát, zásluhu na tom má i jarní sluníčko, které všemu dodává ještě větší slávu a lesk.


No jo, trochu teatrální začátek, ale já jsem opravdu ze všeho naprosto nadšená. Víte co, "newiny" jsem psala snad naposled před rokem a půl? Od té doby jsem v nich nějak začala postrádat smysl - taky, co psát o výrobku, který jste pomalu ani nevybalily z krabice? No, ale jsem to holka šikovná, s focením jsem čekala na sluníčko a mezi tím si mohla většinu těch mých nových krásek patřičně užít a vyzkoušet. Samozřejmě to se týká hlavně dekorativky, na pleťovku dojde až po dopoužívání aktuálně rozdělaných produktů, takže počítám, někdy po porodu =) Ale k té vám zase pěkně povím, proč mě zaujala, jestli se po ní třeba máte ve slevách pídit taky a co od ní očekávám.


Pleťové přírůstky do koupelny


Začneme pleťovkou, to by mělo být rychlejší.

Nuxe, Reve de Miel
Božský lepivý, matný, neuvěřitelně regenerační a ochranný balzám na rty s úžasně žravou vůní připomínající citronové piškotové těsto na koláč. Vlastně v té jedné větě jsem vám shrnula všechny důvody, proč jsem si jej po dvou letech od poslední recenze koupila znovu (orientujte se především na spodní část článku viz Edit, ta je aktuální a stojím si za každým slovem). A proč až po dvou letech? No, dámy, neuvěříte, ale tento zázrak mi totiž opravdu dva roky vydržel. Nejenže se nezkazil, ale taky vydržel deno-denní mazání ráno pod rtěnku a večer před spaním. Jsem ráda, že už se dá sehnat u nás v lékárnách a navíc za daleko výhodnější cenu než na zahraničních e-shopech.

Melvita, Lehká čistící pěna
Žádný alkohol  ani glycerin na předních místech ve složení, jen květové vody, pečující extrakty a účinné složky. Ještě jsem se stále nedostala k vyzkoušení pěny Alverde (na kterou teda většina blogerek nadává, že docela vysušuje), abych narazila na takovou, která by mi pleť opravdu poškodila  a já se po ní obsypala. Nechci se holedbat, že jsem promýšlela koupi každé hlavou a tedy četla složení a domyslela si účinky složek, nebo zda je za tím jen štěstí. Nebo je má pleť už v klidu a neosype se po všem možném? Spíš vybírám hlavou a nechodím už do riskantních složení. Na pěnu nemám ani přehnané nároky, takže nechci, aby mi stáhla make-up do posledního smítka včetně očního a ještě mi k tomu zazpívala ukolébavku na dobrou noc. Nesmí vysušovat a musí sama o sobě stačit na ranní lehčí očistu pleti. Zatím to všechny splnily, uvidíme, jak si s tím poradí Melvita. Teď vám můžu říct jediné - voní bylinkově, ale ne nepříjemně a je jí 155 ml. Jo a kupovala jsem ji se slevou na Lookfantastic (dále už jen LF) za €17,28. Docela darda, tak doufám, že bude stát za to. Cenově je na tom podobně jako pěna od Mádary.

Sukin, Pěnící pleťový čistič
No, je to gel. Voní hodně podobně jako Juliet od Antipodes - po tropickém ovoci - což mě dostalo, protože si schválně srovnejte cenu Juliet se Sukinem, který vyšel na necelých €11. Jasně, je ho tam míň, to je pravda, ale stejně to vychází cenově podstatně jinak. Když na mě vypadl z balíčku, bylo to překvápko, protože si už nepamatuju, že jsem ho, nebo proč jsem ho kupovala. Tak uvidíme. Hodit se bude vždycky. Prodává se ještě verze pro citlivou pleť, ale brala jsem rovnou tu klasickou. Neobsahuje sulfáty, ale zato se pyšní mňamkami jako jsou extrakty z heřmánku, vilínu, aloe, olejem z pupalky, makadamu.. No a má vyrovnávat činnost pleti, což jak víte, od objevení Vyrovnávacího tonika od Mádary je to pro mě největším lákadlem.

Antipodes, Juliet
Je to legenda. Alespoň pro mě. Vůbec nechápu, jak je možné, že jsem na ni dosud nenapsala celkovou recenzi, když jsem ji během používání opravdu milovala, považovala jsem ji za zázračnou a vychvalovala jsem ji kolem dokola tak moc, že si ji nejedna dívčina a blogerka kvůli mě koupila. Asi to budu muset napravit. Je to sice šíleně drahý gel - cca €34 bez slevy a i se slevou je to pěknej ranec - ale funguje. Pokud nemáte problémy s pletí, na které je Juliet určena, pak si v klidu zapněte zase zipy na peněženkách, schovejte kreditky a buďte rády, že jste ušetřily, pokud jste chtěly pořídit jen běžný mycí gel. On je to totiž snad první bělící produkt (rozumějte => zmizík skvrnek a jizviček po akné), který i za tu krátkou chvíli, co působí na obličeji jen po dobu jejího mytí, dokáže takové divy. Pleť se s ním méně mastí, je čistější, prozářenější a jednotnější, protože skvrnky, fleky a zarudnutí mizí. Miluju ji už pro tu vůni, ke které si každé ráno chodím alespoň čuchat, když už jsem se zařekla, že na ni nesáhnu dřív, než dojedu své momentální zásoby. Pokud hledáte ideální gel na léto, jděte do něj. Ale bacha, radši si ještě jednou pořádně přečtěte celý tento odstavec, ať pak nelitujete drahé koupě. Já ji využiju asi až po porodu a slibuju si od ní jak jinak než bělení a pomoc s případnou nerovnováhou pleti z dalšího bouření hormonů.


Alverde pleťovka
Je to tak jediná pleťovka z drogerie, jejíž nákup si užiju. Teda, bylo tomu tak do té doby, dokud v mé utajené a hezky schované, plně zásobené prodejně nepřeházely regály a všechno z jednoho stojanu Alverde nerozhodily mezi běžnou drogerkovou péči - pardon, ale toto se DM vážně nepovedlo.


Dětský olejíček
Původně mě na něj nalákala slevová cedulka. Pak jsem si přivoněla a i argument, že pro Prtě už jeden olejíček mám a je bez vůně, parfemace, éteráků, letěl bokem. Řekla jsem si, že si ho koupím pro sebe. Voní totiž jako meruňková jadýrka a nevím, jak vy, ale já je jako malá milovala! Butelka mě vyšla na kilo a je to skoro o trojnásobek méně, než Krémový olej kakao švestka od Mádary z dětské řady, na který jsem měla políčeno pro jeho propagovanou vůni po marcipánu a úžasné účinky. Ještěže existují vzorky, protože se zadrhával jak na suchou tak na mokrou pokožku a spíš mi smrděl. Navíc ho bylo za necelé 400,- docela málo (85ml). Doporučuju, až budete bloumat po DM, jděte si ho aspoň očuchat. Dostane vás! Edit: to brzo =D No, tak jsem olejíček zkusila po sprše na mokro a dámy, druhý den sice jemná a hedvábná kůže, ale na loktech lehce šupinkatá. Jde to vůbec najednou?? Zkusím ještě nalít do vany jako koupelový olej, než ho zařadím do Propadáků.

Minerální make-up
Tento make-up už mám cca od začátku roku a jsem s ním hrozně spokojená. Dokonce tak moc, že zcela odsunul z mé denní rutiny sypký minerální make-up, který jsem do té doby používala třetím rokem v kuse a dělala si svůj vlastní. Zkušenost a zima však ukázaly, že jsem bledší, než jsem si myslela a v náhlém záchvatu jsem letěla pro nějaký světlý odstín neškodného MU, kterým bych mohla ředit všechny moje make-upové nasyslené zásoby v tmavých odstínech (daň za zvyk, kdy jsem chodila na solárko průběžně celý rok). První jsem o něm četla u eMky a naposledy u Lišky. Jelikož je však každý její výrok k tomuto MMU naprosto opačný od toho mého (haha, Lišul, fakt nevím, jak je to možné! =D), stejně vám sem zrecenzuju všechny alverdí MU, co mám doma. Recenzí v blogosféře na ně totiž moc nenajdete a přitom některé stojí opravdu za to. Nakonec se však volba nejsvětlejšího odstínu Naturell ukázala stejně jako šlápnutí vedle, protože je moc do růžova, takže zůstávám u svého Golden Sand a tento snad použiju na to ředění ostatních.


Kofeinové noční sérum na řasy
Naposledy jsem o něm psala v "newinu" snad před dvěma lety? Při nedávném jarním úklidu koupelny na mě právě tento kousek vypadl a až mi bylo líto, že už jeho chvilka slávy dávno pominula. Koupila jsem tedy z nostalgie nový a zase si denně mažu před spaním poctivě obočí a kartáčuju řásky. Voní nasládle jak černá tuš a ani mým přecitlivělým očím nezpůsobilo žádnou újmu. Podporuje růst řas (proč ho tedy nedat i na obočí), jejich pevnost, pružnost a délku. Tak uvidíme. Dříve bylo těžko sehnatelné, nyní už jsou všude regály doplněné, takže máte šanci. Stálo 99,- kaček.


Intenzivní pečující krém na nehty a kůžičku Meruňka
Stále je ve slevě za nějakých 35,- Kč. Kupte to. Já už mám dva - jeden v práci a druhý v neustálé pohotovosti a mažu a mažu. Kůžička je spokojená, nehty hezky voní po rádoby meruňkách, ale spíš jako nespecifikovatelný sladký ovocný krém a všichni jsme spokojení. I kdyby to stálo kilo, tak to za něj dám. Na přesušenou, záděrovitou a doničenou kůžičku mi to pomohlo lépe, než péče za pětikilo od drahých profi značek..


Dekorativní novinky
 
Přišla jsem na to, že nejvíc si cením dekorativky, která mě stále čertovské peníze, jejímiž obaly se kochám a nemusím je ani nutně použít, ráda je nosím v kabelce a vytahuju je třeba v práci pod stolem, abych se s nimi pomazlila a poctivě je oprašuju a umývám jim kabátky, aby stále zářily novotou.
Rozhodla jsem se tedy rozšířit tento rank a jasná volba padla na Jahodu. Ne vždy a vše tam stojí za to, ale když umíte hledat, tak určitě něco najdete (asi jako v sekáčích a na ty já jsem machr). Vše z dekorativky mám z Jahody a na celnici mi to dali pěkně sežrat. Proclili oba balíčky - jak ten za 2100,- tak ten za 700,- kaček. No nic, zlatá Jahoda, která vše vrací. Sice je to dost papírování, ale neproděláte.



Ach, jen to vidím, tak už se těším z práce zase domů, až paletku otevřu, pokochám se barvičkami, na rty namáznu slaďounkou rtěnku, která mi vůbec nesluší, ale hrozně dobře chutná..


MUFE, Black Tango Palette
Nejsem na paletky, ale pár jich vlastním. Jsou to ty případy, kdy mě okouzlilo balení. Tohle je další z nich, navíc od MUFE, což je značka, se kterou osobní zkušenost žádnou nemám, jen jsem o ní do dnešní doby slýchala. Jedná se o 4 voděodolné (jejda, to jsem si všimla až teď) krémové stíny s docela dobrým oboustranným štětečkem. Vyšla mě na necelou pětistovku a nelituju jediné koruny. Sice jsem poprvé stíny zkusila na celé oko a byla to černota černá, ale pak jsem reinkarnovala svou sbírku starých tenkých štětců na gelovky a začala paletku používat jako linky. A to je bomba!! Barvy jsou syté, silně pigmentované, ani se nehnou (chce to už napoprvé pevnou ruku, jinak to neodmáznete ani micelárkou), vydrží celý den, možná i dýl, nedrolí se a neobtiskávají se pod obočí. Ten nejsvětlejší odstín je zase perfektní rozjasňovač, takže si vystačíte s paletkou bohatě a vykouzlíte s ní jak romanticky, tak těžce gotický look, jak je libo. Jediné minus je, že pokud si nedáte majzla a nezavřete opravdu důkladně každý kelímek, pak vám i do druhého dne barva zaschne a při nanášení se už drolí. No, musím na to myslet.

Jouer, Transparentní pudr a Bronzer
Od zahraničních youtuberek jsem přejala lásku k Jouer pomalu jako k nějakému náboženství, ale po pravdě, balení je plasťák, sice bytelný, ale rozhodně nepůsobí tak elegantně, draze a vyňuňaně jako jeho kolegové od MUFE, Benefitu, nebo ti zmiňovaní níže. Ani jeden z produktů nepráší, ale pudr s normálním jemným štětcem skoro nenaberu, jak je tvrdě slisovaný. Bronzer je na tom s aplikací už trochu líp, ale je zase tak malý, že trefit se do něj štětcem dá docela práci. Až podrobným zkoumáním jsem si všimla drážek po stranách, které jsou určené k nasouvání dalších dílů. Můžete si tak plně dle svého dokoupit díly s tvářenkou, rtěnkami, stíny a všechny do sebe zasunete do jedné cestovní paletky. Je to fajn, docela bych ocenila u pudru a bronzeru ještě přítomnost tvářenky, popřípadě ještě krémový stín na linky a měla bych všechny šmínky v kuse. No, tady nejsem vysloveně zklamaná, protože produkty fungují jak mají a barvy jsou skvělé, ale ten obal a aplikace - z nich jsem trochu rozpačitá a moc mě na celou značku nenalákaly (a za 800,- to tedy nebyla žádná výhra).

Kevyn Aucoin, rtěnka odst. Jasmine
No, abych byla objektivní, musím pominout to, že jsem prostě vůbec netrefila odstín. Jedná se o studenou barbínkovskou růžovou s podtónem do modra, což na mě vypadá mrtvolně a prostě blbě. Fotka hodně klamala jak na Jahodě, tak i u mě. Vypadá jako přirozená nude, ale je fakt jen hodně světlá růžovka. Ale ani to, navíc proto, že je to moje chyba, neubírá z rtěnky na mém nadšení. Voní sladce jako šípkový čaj, nádherně se roztírá, hydratuje, je krémová, nezvýrazní vám šupinky, má na mě až moc vysoký lesk (miluju spíš matnější rtěnky), chutná sladce a to balení je prostě boží!! No, ale co byste nechtěly za čtyři stovky, že jo, takže jsem ráda, že to splnila a určitě se někdy zkusím trefit i do vhodnějšího odstínu.

Kevyn Aucoin, Krémový oční stín v tužce
A tady opět dostalo zpětně balení Jouer na frak. Tohle je totiž další skvost, který se bude vyjímat nejen v kabelce ale klidně i místo propisky v diáři a nikdo to nepozná. Balení je bytelné, poctivé, kovové s pevným zacvakávacím víčkem a za pořizovací cenu 260,- Kč se opravdu vyplatí. Stín má jakoby sametový chlupatý aplikátor po vzoru lesků na rty, ze kterého šroubováním spodní části vyjede malý hádek se stínem. Bála jsem se, že na mě stín bude moc šedý a tím pádem zase mrtvola hadr, ale naštěstí je neutrální. Ač tak nevypadal, není třpytkatý a na očích se ani neleskne. Spíš jej rozetřete do velmi přirozeného stínování do ohybu víčka. I bez primeru drží jak přibitý, neslévá se do linek a ani přes den nemizí. Klidně bych si koupila i další barvičky.


A zde máme Jahodu podruhé. To je ten zmiňovaný balíček za 700,- kaček. Docela slušný nákup na tu cenu, ne?



Calvin Klein, Volumising Mascara
Jedna babka povídala.. prý "volumising" hm, leda ve snu. A já trubka ji koupila dvakrát - pro sebe a jednou jako dárek! No, bohužel, neodpovídá ani té ceně, za kterou jsem ji dostala, něco okolo 180,- Kč. Jo, pardon, tak ona stála 122,- no ale ani tak ne. Zkoušely jste řasenky od Alverde? Ty, které moc nevydrží, prostě z očí po čase zmizí, hezky řasy nabarví, ale ani neprodlouží, nenatočí, natož aby dodaly objem? No, tak tahle ani nenabarví. A nechápu, že to posílají bez folie, vždyť takhle mohla být řasenka otevřená už x měsíců a je jasný, že potom v ní moc barvy nenajdete. Budeme to brát jako pokusný omyl "za kilo" a už to nebudeme dál řešit. Jen dodám, když chcete kvalitní řasenku, musíte za ni i něco zaplatit, holt, někde se šetřit nevyplácí (a ne, neberu jako argument Myš Sporty - díky eMí za nádhernou přezdívkou, s chutí přebírám a posílám dál ;) - která mi z řas dělá peklo a po prvním použití letěla a platí to pro všechny barevné verze - oranžovou, zelenou i žlutou.

bareMinerals, Mineral Veil Finishing Powder
A máme tu další hvězdu. Na tuto značku moc nejsem. Měla jsem od ní několik vzorků, dokonce jsem po ní koukala i v Sephoře, ale nemají tak čisté složení, jaké bych si přála, navíc cenově je to docela šílené, takže jsem se smířila s tím, že od této značky nic vlastnit nebudu a ouha. Potřebovala jsem nějaký transparenťák do kabelky a jak jsem už psala, Jouer zklamal  a navíc bych k němu musela nosit štětec, což moc cestovní úprava není. A najednou na mě vykoukl za 260,- kaček tento malý ufonek. Veil se prodává ve dvou odstínech, tento transparentní světlounký a pak tónovací tmavší, který imituje opálení. Jsem opravdu ráda, že jsem nakonec sáhla po světlém, protože je na pleti zcela průsvitný a nemusím se trápit nejen s tmavším make-upem, ale i s tmavým pudrem. A teď to hlavní! Ve spodním půlce ufonka se skrývá štětec, který si automaticky přetáčením nabírá do štětin pudr. Můžete tak pudrovat jednou rukou a nepotřebujete k tomu už vůbec nic. Koukněte na youtube na video. A víte co? Tento veil dokáže skvěle zafixovat make-up tak, že se přes celý den ani nehne a já se dokonce nezačala ani lesknout a na dotek se nános ani neobtiskne - u mě nevídané! Miluju tohoto ufounka a klidně bych brala i tu tónovanou verzi místo bronzeru, nebo makeupu.

Bourjois, BiO détox korektor
No a teď zase spadněme z růžového obláčku ideální kosmetiky. Toto je stejně jako jeho velkej brácha - tekutý make-up BiO détox - úplnej propadák. Má speciální kovovou kuličku pro chlazení očního okolí, ale i na hutný oční krém se velmi špatně a v mapách nanáší a hned cuckuje. Neexistuje, že byste jej plynule rozmazaly ani prstem, natož štětcem. Když se do toho víc opřete, tak se začne drolit. Je to škoda, protože odstín je perfektní, krásně projasňuje a pokud se vám ho podaří nanést, tak pak drží celý den. Nechápu, když se značka jako Bourjois už konečně odhodlá udělat svou přírodní odnož, proč si neposichrovali, aby se to dalo aspoň nanášet. Měla jsem i make-up a bylo to to samé. Děs a hrůza. A to mám jejich silikonové make-upy, asi jako většina světa, ráda, protože se skvěle nanáší a na pleti vypadají výborně (byť se po nich občas osypu). Za 184,- Kč jsem si měla koupit u nás v drogerce radši "Lumíka".

Academie, Stylo Purifiant IZ 17
No a tohle byl totální úlet. Potřebovala jsem něco, čím bych se dostala na minimální cenu 700,- pro dopravu zdarma a už jsem nevěděla coby. O Academii jsem nikdy nic neslyšela, o tomto výrobku také ne a nebudu kecat, okouzlila mě skleněná matná lahvička s tmavě hnědou tekutinou, že jsem ji hodila do košíku dřív, než jsem začala vůbec pátrat, co to kupuju. Až když mi dorazila, zjistila jsem, že se jedná o chemkou docela napraný koncentrát na neplechy. Nevoní vábně, dost po alkoholu a nějaké chemii a na stránkách jsem našla jen kusou informaci, že ranky vysušuje a hojí. A ona je to pravda! Neříkám, že je to zlatý grál, ale je to rozhodně skvělá desinfekce. Pokud však máte doma čistý vysokoprocentní líh, zřejmě vám prokáže stejnou službu.


A na závěr třešnička. Moje milovaná vůně od Benefitu.



Benefit, Ring My Bella
Pokud si dokážete představit pocit, když jste v letní zahradě, procházíte se po louce a z nejbližšího stromu si utrhnete už úplně zralé žluto-červené jablko, které křupne, když do něj kousnete a vytryskne šťáva. Po jazyku se vám pak rozlije voňavá sladkost, kterou má většina z nás spojenou s letními prázdninami. Tak právě jste se dostaly k pocitu, který ve mně tato vůně už několikátým rokem vyvolává. Ani doopravdy nevím, z čeho se skládá a ani jsem po tom nepátrala. Ta vůně mi úplně stačí. Z Benefitích vůní můžu ještě Garden of Good and Eva, ale tu si oblíbila spíš moje mamča, na mě je moc intenzivní květinová. V Sephoře vás vyjde na něco přes litr, což je za 30 ml fakt pálka a ani ten nádherně zdobený zlatý a v krabičce zabalený flakón mě nepřesvědčil, abych si ji koupila v "plném" balení. Myslím, že jsem si ji nechala párkrát doplnit do atomizéru a tím jsem skončila. No a na Jahodě ji měli za 400,- a nekupte to, že jo, když po ní tak dlouho nyjete a přežíváte jen ze vzorků. Měla jsem sice strach, jestli mi vůbec přijde přes opatření na zasílání parfémů, ale dorazila naprosto v pořádku a nikdo s tím žádný štráchy nedělal. Takže jukněte na Jahodu klidně i do sekce parfémů, teď na mě blikla sleva na všechny.



Čím jste si udělaly radost vy a co z toho jste zkoušely, nebo byste chtěly vyzkoušet?


25 komentářů:

  1. Potvrzuju, že BM veil je boží. Měla jsem tu normální sypkou verzi a přesně jak píšeš - asi nej fixační pudr, co jsem zkoušela. Hele, MUFE už není v Sephoře?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě v Sephoře je, ale pochybuju, že bych tam senala tuhle paletku za petikilo i ve slevách ;) A jo, ten veil je úžasný, jen hajzlíci z Jahody už stihli za ten měsíc zdražit oba typy o 160,- kaček. Nevíš, kolik stojí normálně v Sephoře? Každopádně jsem ještě dost navrtaná na ten tmavší, nezkoušelas ho?

      Vymazat
  2. sakryš ten blogger je potvora, sežral mi koment!!
    Máš tady krásný mňaminky teda, já už newin nepsala ani nepamatuju :-D, tak se aspoň pokochám, ale ten dětský olej teda chci!!! :-D jinak Bourjois mě zklamal, ale stejně psát do názvu bio mi přijde jako nonsense u nich teda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, já myslím, že tato řada tam má bio oprávněně, je na tom dokonce logo Ecocertu =D ale na těch aplikačních vlastnostech je dost znát, že jsou to pro ně zatím vody neprobádané a zřejmě v tom ani nehodlají pokračova, což je škoda - kdyby se spojilo bio s dosavadními makeupovými zkušenostmi Bourjois,ty vado, to by mohl být super MU =D
      A ten olejíček si schválně kup a pak mi řekneš, jestli na tebe působí stejně prapodivně jako na mě ;)

      Vymazat
  3. Meruňkový krém na nehty a okolí od alverde mám taky ráda a jedu už několikáté balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý, že? =) jen teda ten jejich meruňkový nehtový peeling je fakt na nic - zrníček je tam tak málo, že to ani vzdáleně nepeelinguje, nevoní tak hezky a nepečuje..

      Vymazat
  4. To jsou krásné novinky! :) Zajímalo by mě všechno, protože s ničím nemám osobní zkušenosti. Akorát vůni Benefit jsem zkoumala, ale já moc nejsem na jabka... :)
    Newiny jsem teď trochu vypustila, i když mě samotnou děsí, co přibylo... Naposledy jsem si udělala velkou radost Narsí limitkovou paletkou stínů, na které můžu i doma oči nechat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, takže to máme stejně, já se kochám paletkou MUFE a Ty zase tou Narsí =) Mně ještě furt lákají další mraky věcí - jako bych se po dlouhé době probrala z kosmetického spánku a teď bych to najednou nejradši všechno dohnala =)

      Vymazat
  5. Ring my Bella♥ Tu vůni naprosto zbožňuju! A navíc ten flakón je tak ťuťuuu! Já jsem za něj právě celou pálku taky dávat nechtěla, ale na votočvohot ji nějaká kočka prodávala, že ji nevoní, tak jsem si ji koupila tenkrát za 350 asi, juch! Takže až uvidíš zase někde akci na tento parfém, dej mi věděěět! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě milá Claire hlásím, že právě ho mají na Jahodě za 380,- po slevě ;) najdeš zde: http://cz.strawberrynet.com/perfume/benefit/
      A dej vědět, jeslti jsi koupila nebo ne.- Já už bych si tam zase něco nakoupila, už mám zase plný košík =D

      Vymazat
    2. Aaaa děkuji,. Já mám sice parfém bohužel (bohudík) plný, ale kamarádka bude mít narozeniny, a je z něj taky unešená, takže dárek pro ni je jistý ;-)

      Vymazat
  6. No, tohle se krásně četlo ;) Samé pěkné věcičky.
    Nuxe balzám taky mám moc ráda. Alverde výrobky omrknu a máš pravdu, že jak to rozdělili do těch regálů po celé prodejně, tak je to úplně pitomé.
    U dekorativky to vnímám podobně, jak píšeš, mám ráda pěkné funkční obaly, prostě "hezké věcičky" ;)
    A radost mám teď nejvíc z pěny od Caudalie a jejich micelárky, absolutně si je užívám - obě jsou pro mě fakt velký objev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =) a čím sis udělala radot v poslední době třeba z té dekorativky?
      Opravdu Ti vyhovuje Caudalie pěna a micelárka? Mně ta micelárka přišla málo odličovací a hodně parfémovaná a trochu štípala v očích..

      Vymazat
  7. Achichouvej, to je ale krásných věcí!! No tak aspoň ten Alverde olej chci a nebýt toho, že jsem si nákupy zakázala (nemám to kam dávat), už bych plenila Jahodu.. :D utěšuju se tím, že aspoň nemusím absolvovat ten celní oser.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, ale když už jsi na to zvyklá, na čestné prohlášení máš mustr a peníze ti vrátí do 3 dnů (joo, už jsou všechny poplatky zase zpátky doma), tak se tím pak horko těžko umlouváš, že je to překážka v objednávání z Jahody ;) =D Mně to můžeš věřit, včera jsem objednala další lahůdky ;)

      Vymazat
  8. To s tím rozhozením odkoukala snad z Německa nebo nvm, tam, když jsem byla naposled tak jsem tak všechno hledala po celé DM. To se jim fakt nepovedlo :/ Jinak samé pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? No DM je přece německá společnost, tak je to jasné. Jen chodím pořád jen do jedné, takže jsem to nikde jinde nezaznamenala a nemile mě to překvapilo. Teď člověk, aby hodinu procházel každý produkt v regále s šampony než najde jened alverďácký.. =/

      Vymazat
  9. Ten makeup od Alverde vypadá tedy dobře:) Já se makeupů od této značky trochu bojím, nikdy jsem nečetla nic pozitivního...možná nastal čas přesvědčit se na vlastní pleť:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, to určitě ); Já zase o nich nikdy nečetla nic, což je taky škoda. A německy neumím natolik, abych si probrouzdala německé blogy, kde se to recenzemi na ALverdí makeupy jen hemží, tak alespoň pro ty swatche no..
      Zatím můžu pro smíšenou pleť s jistotou doporučit tento minerální tekutý a v tubě s pumpičkou Color&Care. Pro smíšenou až mastnou je dobrý Color&Care v kulaté pikse s pumpičkou a tekutý Teint zase pro suchou pleť ;)

      Vymazat
  10. cože, cože, každý výrok o MMU Alverde opačný? jakto? :-O tak to už je fakt sranda :D a od Bare Minerals mi vůbec nesedí MMU, ale pudr mám taky (mám dokonce dojem, že stejný, jen v jiném balení), a ten je teda úžasný, už mi začíná docházet, tak díky za tip na ufouna, jdu tu Jahodu teda omrknout, ale vůbec se mi to tam nelíbí a nevím, jestli mám nervy na nějaké popotahovačky s celníkama ... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lišul, jak jsem psla výš Ence - i ti celníci se dají zkousnout, dkyž Ti ty prachy včetně výpalného České poště do 3 dnů proplatí ;) Mají na to sice 14 dní, ale mně to pišlo vždycky do 3 ;) no, ale cenyufounků už výrazně stouply a te´d je jeden za 560,- =( stejně jsem si ten tónovaný včera objednala a malý typ: Liškovské karamelové stíny krémovky od Esteé Lauder za 150,- už jsou na cestě ke mně ;)

      Vymazat
    2. tady mě někdo pokouší k nákupu! :D moment, promyslím to ... tak jo, přemluvilas mě! :D ale jako ta cena ufouna už se mi zas tak nelíbí jak předtím :( karamelové liškovské, aha aha, ještě že já ty krémovky moc nemusím, neumím s tím stínovat jsem zjistila :(

      Vymazat
    3. Hehe, odhalila jsi mě. To víš, nechci v tom být sama =D No, s krémovkama stínovat ani nenjde, ty prostě mázneš a jsou tam a zůstanou tam. Hodně je proto používají blogerky jako základ a pak dostínují klasickými sypkými/slisovanými stíny ;) No jo, ufoun už je fakt předraženej, ale pořád oproti normální ceně toho klasického balení jeto o půlku levnější ;)

      Vymazat
  11. Ahojky, nalakala jsi me na ten Nuxe balzam a uz se mi hreje doma :) jeste jsem se s nicim podobnym nesetkala. Lepi to, na rtech je to neprijemne, spatne se to zapracovava, nechava bily povlak, kdyz se to prezene, i na zubech...ale vazne si clovek zvykne na vsechno. Vune je bozska a aplikuji na noc a rano jen setru a rty mam krasne hebke. Pres den ale vedou stale balzamy TBS. Dekuji za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to tam toho nesmíš dávat tolik - si spočítej, jak s tím šetřím já, když mi vydržel přes rok a půl každodenního používání ráno a večer ;) A to lepení je takové zvláštní. není to jako lesk na rty, když se Ti na ně připlácnou vlasy, tohle lepení je takové oboustranné, možná se víc přilepí bazám na rty, než pak lepí navenek ;) Fakt ho mám ráda =)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...