pondělí 7. října 2013

Něco se děje | Oblíbenci za ZÁŘÍ


Je to tak a nevím, co to je. Jsem unavená, naprosto tupá, našedlá až vyblitá, nic mě netěší, nemám energii a pomalu ani mozek. Jde na mě podzim, nebo jsem jen divná? Každopádně jsem se to rozhodla přetransformovat do článku o oblíbencích, ač neplánovaného, tak plného praktických věcí, které využívám v tomto nicotném období a zachraňujou mi krk.


Stále jsem se nedostala k psaní. Vzhledem k výše popsanému vás to asi nepřekvapuje, ale mě jo. V jakémkoli stavu mi totiž vždycky zbyla aspoň špetka energie na věci, které mám ráda, dělám ráda a svým způsobem mi pomáhají, takže fungovaly jako taková malá terapie. Tentokrát ani to psaní nejde. Už to však dospělo do bodu, kdy jsem sama sobě protivná, takže jdeme na to, páč mě to bez vás už nebaví ;)

 



Podle vlasů nejčastěji poznám, že se mnou není něco v pořádku. Buď jsem nemocná, nevyspalá, nebo nestíhám - to by byly ještě ty lepší varianty. Posledních pár týdnů se mi však nečekaně začaly vlasy mastit. Pamatujete, kdy jsem vám tu psala, že mi je stačí umývat jednou týdně? Hahááá, kde ty časy jsou. Momentálně bych si vlasy musela umývat ob den, jinak hned zplihnou, zešednou a zmastí se. Už jsem zkoušela výměnu šamponů, kondicionérů, žádnou péči, moc péče, prostě nic mi nezabírá.

Dřív jsem na pidi suchý šampon Lee Stafford z LB hrozně nadávala - že to k ničemu není, že to nevyužiju, že to na mě ani nefunguje. No, tak poslední dny je to věc, která mi docela často zachraňuje kejhák, potažmo i reputaci =D. Jak totiž nejsem zvyklá na rychlejší maštění vlasů, tak mi nedochází, že bych si hlavu měla mýt častěji. Takže se až moc často stává, co se stalo dnes, že ráno vstanu a koukám na mastnou koudel, které už ani culík nepomáhá. V tu chvíli mě zachrání kámoš Lee. Nevím, jestli by mi fungovaly jiné suché šampony líp, nebo hůř. Tento svou práci odvádí a o ostatní se začnu zajímat, až došplíchám své boxí zásoby.


Kdo by nevěděl, jak na to:
  • pořádně protřepete (je tam kulička, která chřastí, jako když po ránu šejkujete drink (ne, že by mi dneska nebodl)
  • vlasy hřebenem rozdělím po cca 2cm pěšinkách, kdy každou stranu pěšinky hojně postříkám
  • pak udělám pěšinku zase ob 2cm vedle a takhle to udělám s celou přední částí (jako když si barvíte hlavu)
  • chvilku nechám působit, uschnout a pak vlasy jen běžně zčísnu do culíku
  • tádydádydáááá (a je hotovo =)


*



Spolu s vlasy se mi hrozně začal mastit obličej. Po koupi Lily Lolo mmu jsem si zpočátku stěžovala na šupinky a nadměrnou suchost pleti, pak jsem Lily zahodila, vrátila se zpátky k EDM, vážně nic jsme ve své péči nezměnila a z ničeho nic se mi hrozně začala mastit pleť. Sice jsou šupinky už nadobro pryč (tímto závidím všem, kterým Lily Lolo pleť nevysušuje a nabízím své skoro plné nové balení k mání - odstín Barely Buff v článku zde).

Musela jsem začít tedy mmu ještě přepudrovávat transparentním pudrem. To byl docela oříšek. Nejenomže tu vrchní matující vrstvu nemám na pleti ráda a nelíbí se mi. Jedná se navíc o další krok, který mě zdržuje při ranním odchodu do práce a nebaví mě. Pocity však musely stranou - po třech hodinách v práci jsem vypadala jak čerstvě usmažený langoš.

Vytáhla jsem do boje klasický Dermacol Transparentní pudr (jsem si jistá, že i bez fotek všechny víte, o kterém mluvím =D). Tady nastal problém. Nejenže byla jeho světlá varianta na mě moc bílá, což se tedy vyřešilo nanášením menšího množství produktu, ale on mi vůbec nepomáhal. Za dvě hodiny v práci jsem byla zas mastná jak papír od lovečáku. Musela bych se jím přepudrovávat cca 5x denně a to pardon, to se mi teda už vůbec nelíbí, navíc potom ta tlustá vrstva na obličeji.. Fuj!

I sáhla jsem po srpnovém impulzivním nákupu - Translucentním matujícím pudru Sexy Mama theBalm. A dámy, je skvělý!! Má jemnou meruňkovou barvu, která dodá zašedlé pleti trochu zdraví, zároveň byste ho však na pleti opravdu nepostřehly, splyne s jakýmkoli odstínem (odzkoušeno na všech možných končetinách kamarádek) a pleť vydrží matná téměř po celý den. Možná později odpoledne bych se už konečně musela přepudrovat, ale tímto pudrem by mi to vůbec nevadilo. Nenechává na pleti divný maskoidní povrch, není na obličeji vůbec cítit a krásně vyhladí efekt mmu.

Kupováno zde na Feelunique ve slevě, teď je tuším něco kolem Ł15.
 
 
*




Ruku v ruce, nebo spíš tváří v tvář?, jde i nutnost použití korektoru. Pleť se mi jako zázrakem začala poslední dva týdny zlepšovat, ale jako na potvoru jsem byla  o víkendu až moc často v blízkosti zářivky a zrcadla, takže jsem si všechno zase pěkně (nepěkně) rozrýpala a musím zapatlávat korektorem. Že tenhle korektorový drogerkový poklad Camouflage od Catrice dorazil k nám, zaznamenala už před několika týdny i blogosféra - četla jsem nejednu recenzi. Navíc jsou teď až na růžový odstín (030) všechny všude beznadějně vyprodané - vím své, eM jsem se snažila jeden kousek sehnat, oblítala jsem všechny Rosmmanny z okolí i neokolí a kde nic, tu nic, všude vyprodáno.

V první vlně jsem však ještě stihla ukořistit odstín 020 Light Beige, který se zdá být nejtmavší pro neutrální, žlutý a olivový podtón. Bohužel, i tak je na mě docela světlý. Musím ho tak naťupkat nahrubo vždy ještě na krém a pak až zapracovat do pleti štětcem s mmu. Takto funguje jako plně kryjící a vydrží na pleti cca 7 hodin, než se začne pomalu ztrácet. 



Pokud na něj narazíte, fakt doporučuju, abyste po něm sáhly a už ho nepustily - za necelých 80,- kaček je to naprostý zázrak. Pro vysoké krytí, dlouhou výdrž, krémovou konzistenci a kelímkové balení je často připodobňován k jeho slavnější a dražší eventualitě od MAC.

Má ještě jedno plus, které jsem nezmínila, protože ho k tomu účelu nepoužívám - přes své velmi dobré  krytí je tak lehký, že se dá použít i pod oči, což pro světlost nabízených odstínů bude asi schůdná varianta pro většinu z vás.

Kupováno v Rossmannu, zde víc.
 
 
*



A máme zde můj nově nabytý luxusní kousek kosmetiky (moc díky Reni). Jedná se o rozjasňovač Mineralize Skinfinish MAC v odstínu Perfect Topping. Bývala to limitka, je to limitka, bývala to limitka.. furt se to tak střídá, takže nevím, jestli je teď momentálně k mání. Viděla jsem ho zrecenzovaný U malé princezny (zde) v druhé světlejší variantě, která má odlesky spíš do stříbřita.
 
 
 
Tento je laděný do teplé meruňkové barvy, lehce se blyští, ale třpytky v něm nenajdete. Dělá velice jemný a přirozený shimmer a na rozdíl od Mary Lou Manizer Luminizeru (theBalm), nedělá takový blesk, že byste s ním musely fakt šetřit. Prostě v těchto dnech naprostá nezbytnost, abych nevypadala jako nemocná, když navíc pořád jsem - taky vás tak trápí rýmy? Už to mám asi měsíc, takže podezírám spíš alergii =/
 
 
*




Posledním kouskem, který mi fakt dělá radost a to ho ani nemusím použít, stačí jej mít jen v kabelce, je klasika v podobě Rouge Coco, odstín 32 Sycomore, od Chanelu (opět moc moc díky, nedám ji z ruky ;). To, že jsem rtěnková, jsem na sebe už několikrát práskla. To mi připomíná i ten slíbený TAG nominovaný u eM ( jooo, ženský jsou potvory ;) =P).

Opravdu jsem se snažila předejít prosbám mnohých z vás (viď, Dejni??!! =D) a rtěnku rovnou vyfotit na puse. Ale kdybyste viděly, jak fotky dopadly, tak byste snad i pochopily, že vzhledem k popsanému psychickému a fyzickému stavu sem nemůžu dát fotky, po kterých bych se cítila ještě hůř =D.  Takže jsem vám, v rámci zachování zdravého rozumu, rtěnku vyblejskla aspoň na ruce..



Rtěnka se zdá být jako taková metalízka, perleťová až běda, ale jakmile ji dáte na rty, zjistíte, že se perleť přemění na přirozený lesk v určitých úhlech pohledu. Odstínem připomíná barvy podzimu - najdete v ní něco z hnědé, fialové, zlaté, bronzové.. Na rtech vám však vykouzlí takové přirozeně zbarvené jen trošku tmavší do barvy podzimního listí sladěné rty. Pigmentaci má výbornou, stejně tak výdrž - na rtech ji najdete i po obědě a vydrží cca 5 hodin. Konzistencí je docela tužší, ale dobře se nanáší a péčí připomíná balzám (není potřeba používat lůj jako základ).
 
 
*
 
 
Tak jak se máte? Taky na vás něco leze (depka, podzim, nemoc..)? A jaké máte podzimní oblíbence vy?
 
 
 
P.S.: Bilancování bude navečer, nebo až ráno, podle toho, kolik tu mám na dnešek práce. ještě jsem se neodvážila otevřít ani mail, abych vůbec něco napsala ;) 

64 komentářů:

  1. Podzim je neodvratně tu a já na tom byla s náladou úplně stejně. Kor když se vrátím ze školy ve 4 a jsem otrávená, unavená, zničená a nic mě nebaví. Ale, už mě to celkem přešlo, teď se těším na Vánoce :). Soucítím s Tvými problémy s pletí a vlasy, to vyřešíme. A Rouge coco? Je dokonalá, určitě ti sluší :). Já ležím nachlazená v posteli.
    Moji oblíbenci jsou aktuálně dárečky od mojí sestry :) Mám od ní svůj 1. Crazy rumour s příchutí žvýkačky a hroznů :). Skvělý krém od Alterra granátové jablko a sprchový gel s meruňkou :). A samozřejmně skořicový aroma olejíček :). Bude článek.
    Měj se hezky :)
    Já jsem se na blogu vyjádřila ke spojitosti psychiky a nemocí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, já vím a taky asi vím, co za tím je, ale momentálně to nemůžu hned vyřešit, takže se v tom musím plácat dál =/ Ale Tvůj článek jsem četla a plně s ním souhlasím, je to všechno "vo vůli" ;)
      Ale stejně nechápu, spím 5 hodin, spím10 hodina a ráno se probudím unavená a usínám i při cestě do práce. Jinak podzim miluju a představa mlhy nad blaty ve mně naopak probouzí energii a radost =) jenže teď je to jiné a nevím, co v tom vězí..
      Teda, máš prima ségru, takové dárečky.. a ten granátový krém - je na tělo, nebo na pleť? Alterra mě moc zajímá, trochu si brousím zuby na ten jejich BB, nezkoušelas?
      Tak přeju, ať se brzo vyzdravíš a čajíčky pomůžou ;)

      Vymazat
    2. Díky Mitsuuko, jsem na tom podobně. Tvrdím, že je to počasím, jsem na to dost citlivá, ale moje mamka říká, že je to jen v tvojí vlastní hlavě( tedy i v mojí :D). Víš, že se člověk tím nechá ovlivnit. Změnou tlaku a tak. Doléhá na nás ta změna a přechod do zimy. Taky se v tomhle období hodně projevuje nastřádaná únava, stres.... doléhá na nás.
      Jojo, to je pravda sestřička Triss :). Já jsem blbá, nenapsala jsem krém na ruce :), je vážně super. Bohužel.
      Díky, snad ano. :)

      Vymazat
    3. Počkej, Tvoje dvojče je Triss?? =D tak to je fór! Takže se vlastně v dohledné době sejdu s Tvým dvojčetem!! =D

      Vymazat
    4. Ne úplně dvojče, mezi námi je 8 let :). Já jsem mladší sestřička :).

      Vymazat
    5. Ahááá =) No, čtu, že jsi o žádném dvojčeti nepsala a koukám, kde jsem si ho asi vymyslela - vždyť píšu, že mi mozek vynechává, se divím, že jsem byla schopná napsat celý článek! =D

      Vymazat
    6. Já si občas taky domýšlím, buď v klidu ;). Doufám, že se teď nebude muset Triss za mě stydět, když to víš :D

      Vymazat
    7. Ježiš, to vůbec, neboj, necháme vaše tajemství zaniknout v hlubinách blogosféry ;)

      Vymazat
  2. jj, i na me jde podzim - bohuzel :-((

    ten korektor od Catrice mam moc rada. Pouzivam ho na pupinky. Na ocni okoli pouzivam tekuty od NARSu - radiant creamy concelear, bez ktereho by me uz asi pohrbili.. neb poranu vypadam jako mrtvola. :)

    Jooo a suchy sampony ted taky jedu.. je to divny, ale po klasickem samponu mi vydrzi vlasy sotva den. Po suchem jsem v pohode i dva dalsi dny.. WTF:.. taky nevim co je semnou .-((( zalozime klub nestastnych mrtvol? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, jen abychom se nezhádaly, kdo mu bude předsedat, navrhovala bych, takové malé bezvládí ;)

      Já jsme sem ten NARS korektor úplně zapomněla dát!! od té doby, co ho mám, bez něj nedám ani ránu! A jaký máš odstín? Já si ho vybírala začátkem září a akorát mi seděl Custard, který je na mě teď bohužel docela tmavý,takže budu muset jít ještě do jednoho světlejšího a budu tak mít na výběr dle sezony =)
      Jo, s tím suchým šamponem je to záhada, dokonce mě po něm ani nesvědí hlava, jako po normálním a když už začne, tak ten suchý to vždy dokáže uklidnit - nerozumím tomu,a le asi se začnou dívat po větší piksle =)

      Vymazat
  3. Se musím přiznat, že to mám poslední cca měsíc úplně stejné. Hlavně s příchodem školy se mi už totálně nechce nic dělat. Mě tak strašně štve, že u nás v Rossmanu nemají Catrice. Strašně moc bych chtěla zkusit tento korektor, holt si asi budu muset počkat, až někdy pojedu do Brna. Tvůj MSF vypadá krásně, škoda jen, že jde špatně vidět z fotky na ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, bohužel nejde vidět vůbec - na té fotce vypadá jako normální pudr =( tak, vždycky to jde kdyžtak vygooglit, ale mně se při dnešním šedavém ránu nepodařilo chytit dostatek světla na nějaký shimmer =/
      Já mám naštěstí Catrice rovnou u práce, takže jsem ho chytla na první pokus, ale už i tam je to úplně vybrakováno.

      Vymazat
    2. V Brně jsou korektory taky vyžrané. Sháněla jsem je poslední 2 týdny...

      Vymazat
    3. Aha, tak asi budu muset počkat až opadne tato mánie.. =D

      Vymazat
    4. Škoda, že neudělají třeba samostatnou prodejnu Catrice =) už by to docela stálo za to. kamarádka něco od CAtrice taky sháněla a poradili jí, ať se vydá na ty výprodeje (někde v Modřanech) zároveň se vyprodávají i s Essence a nějakými dalšími Manhattan aj. Tak zkusit tam..

      Vymazat
  4. Taky na mě jde podzim, takže k mastným vlasům se mi přidal ještě opar, moc nadšená nejsem... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukám, že to není ničím výjimečný stav, to jsem ráda, třeba mi to mozeček trochu nakopne a odbrzdí =) Na opary teď, co jsem koukala, psala krásný návod Moora ;)

      Vymazat
  5. Zlatínko, asi fakt na nás všecky leze ta podzimní chandra - zima, málo světla, touha zalézt pod deku nebo aspoň zůstat doma a lenošit - jo nejraději bych si zahrála na medvěda, nanosila si do ložnice hromady jídla a nahodila zimní spánek a vzbudila se až na jaře :-)
    Ó vidím, že kýžený korektor už je taky u Tebe v pohotovosti, už brzy ho začnu testovat, jen co mi dorazí vhodný štětec...A musím říct, že rtěnka Coco (nezapomeň na ten tag !-)) by mi taky udělala radost, jen ji nosit v kabelce a občas se s ní pomuchlovat...teď mám s rtěnkama útrum, o to víc se mi ta tvoje líbí..
    Mé oblíbence vesměs znáš, to je naše společná láska Ilcsi díky které teď nemusím mít ani rozjasňovač pod oči, ale kupodivu je to hlavně dekorativka, uživám si, že jsem konečně investovala do pořádných stínů Lancome, které mi vydrží celý den! Strašně mě těší nová řasenka Clinique a tužka od stejné značky,to jsou mí každodenní mazlíčci...a pak měkký polštář za zády a vrnění kocourka vedle mě a dobrý seriál k tomu, jó a ještě ten štrúdl a pečená dýně a bramborové placky od muže a bramboračka...no prostě to "žrádýlko" :-).Tak to nějak ve zdraví přežijme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to mi chybííí - ten teplý vrnící polštář za zády, ten můj totiž vždycky zdrhne! =D
      Takže si taky užívám koukám luxusních kousků, to je fajn.. a to jsem ještě nedávno neměla z MACu a NARSu, ani CHanelu nic a toužila jsem to vyzkoušet a teď už si sem klidně plácám fotky toho a onoho a občas napíšu MAC, občas zase "ten NARS.." a tak dále =D
      Vidíš, teď jsi mi to osvětlila, já taky nepotřebuju rozjasňovač pod oči - že by to bylo tím sérem? Tě pic, tak to je fakt asi zázračné!! =)

      Vymazat
  6. Tak koukám, že je nás víc, co mají energie na bodu mrazu, já jsem vycuclá jak vymačkaný citrón! Potřebovala bych aspoň den ležet v posteli a nic nedělat, jen spát...Moje malá divoška to má očividně ale jinak a řádí ještě víc než v létě a moji únavu vůbec nerespektuje. Takže až někde potkáte spící mámu na hřišti, tak jsem to já :-)
    Jo a k tomu makeupu Lily Lolo, tak u mě se žádné vysušování nekoná, celkem mi sedí, škoda že máme odlišný odstín, hned bych si ho vzala, mám totiž velkou spotřebu a už mám půlku pryč!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, Ali, fakt půlku?? No to je dobrý, vždyť ho máš měsíc.. =/ Tak teď mě ten rozdílný odstín mrzí ještě víc, ale co se dá dělat, zkusím ho třeba v létě, možná pásne líp.

      Já jsem hrozně vděčná, že O. naštěstí žádný úbytek energie nepociťuje, takže bere Matesa kadžý den ráno i odpoledne na několik hodin ven a běhat.. to já bych se snad rozpadla na místě. Jsem schopná akorát chodit, pomalu se uculovat do sluníčka a zpívat mu do kroku - viz včerejší procházka =D Takže až Tě někde na dětském hřišti potkám, nenápadně do Tebe drknu, aby ses vzbudila a nikdo si nevšiml, žes to zalomila ;)

      Vymazat
    2. No mam toho fakt hodne na zakryti, tak ten make-up jen lita... Jinak diky za solidarnost, spici mama by byla fakt ostuda :-) Nastesti ta nejhorsi unava me uz opustila, tak ted funguju trosku vic, snad to tak vydrzi :-)

      Vymazat
    3. A jak posuzuješ jeho krytí? Mně se právě zdá o dost méně krycí než EDM, proto jsme se taky s díky vrátila k tomu původnímu. Momentálně taky potřebuju krytí jako sůl a LL mi nezvládlo zakrýt červené fleky tolik jako EDM bez korektoru..

      Vymazat
  7. Milá Mitsuuko, vítej v klubu! Snad tři týdny jsem strávila na střídačku v posteli a v depresi. I když duševně to tak zlé nebylo, teď trochu přeháním. Měla jsem spíš stavy totální vyčerpanosti, jako bych měla horečku (ale neměla!), bolely mě klouby, záda... Teď se zdá, že se snad tělo konečně trochu přešaltovalo a zvyká si na chlad a méně světla, méně pohybu... Začínám se cítit líp, tak snad už je to za mnou.
    Lily lolo taky používám, ale Barely Buff je můj odstín na léto, na dny, kdy jsem úplně nejvíc opálená (takže vlastně pár dní v roce) a zrovna mám skoro plné balení. Škoda přeškoda.
    A závidím všem rtěnkovým. Já bych taky chtěla být rtěnková, a vůbec mi to nejde. :(
    Jsem hodně světlounká a přijde mi, že ve všech rtěnkách vypadám tak nějak jako když pětiletá holčička prošmejdí mamince šminkovnici. Snad jediné odstíny, které mi sedí, jsou jemné dorůžova, a to já zase vůbec nemám ráda. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, tak to já zase nemůžu žádné nude rtěnky, protože v nich vypadám jak mrtvola, nebo na mě nejsou vůbec vidět, tak musím používat tmavé a barevné, abych aspoň trochu prokoukla a bylo poznat, kde mám na obličeji vlastně pusu =D
      Hm, tenhle klub se nám tu nějak čím dál víc rozrůstá.. =/ No, už abych si zvykla, jde to stále ztuha. Kupodivu, nejvíc mě teď štvou ty vlasy =D

      Vymazat
  8. Hele já jsem na podzim vždycky deprimovaná, zašedlá a mastná, jestli tě to nějak uklidní. :) Jinak značka The Balm je boží a plánuju její větší nákup. Tenhle pudr vypadá dobře. Sice jsem s DC spokojená, ale chci být ještě spokojenější.

    (Jo a taky jsem sháněla korektor pro eM. Poté, co ho pochválila i Lili, zmizel z brněnských Rossmannů i odstín č. 3.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš, že uklidnilo? =D Kdybych neměla ten Catrice korektor a bronzer UD, tak už byly obě varianty od theBalm moje. takhle si možná dělám zálusk na jejich řasenku ;)

      Vymazat
    2. Ještě se mrkni na tvářenku Hot Mama - je to dupe Coralisty a Orgasmu a drží skvěle. Určitě líp než Benefit.

      Vymazat
    3. Když já moc nemusím ty korálovky na tvářích, Ještě snesu jemnější broskvovou,a le jak už to jde do oranžády, tak prchám - vypadám docela nezdravě =D ale slyšela jsem na ni samé ódy ;)

      Vymazat
    4. Právě že to oranžový ksicht nedělá - to taky nemusím.

      Vymazat
    5. Fakt? No, tak Ti díky, narušuješ mou úspornou zónu =D

      Vymazat
  9. Tak si tu rtěnku musím na tobě pŕedstavovat no:-D

    OdpovědětVymazat
  10. Ten dermacol transparentní pudr jsem chtěla vyzkoušet ale nakonec jsem si ho nekoupila, mám ještě hodně toho mého transparentního od Janssenu a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až Tě někdy zase ta chuť popadne, dej vědět, mám ho plné balení a fakt ho nevyužiju ;)
      A jaký je ten Janssen? Hrozně si od něj chválí korektory , ale sama jsem ještě nezkoušela..

      Vymazat
    2. Korektor mám taky, je úžasnej! :) A pomalu ubývá, což je super :D

      Vymazat
    3. Tak to jsi pašák, slyšela jsem, že je snad nesmrtelný!! =D

      Vymazat
    4. dá se to tak říct :D fakt že jo :)

      Vymazat
  11. Hm, já se taky nechápu! Podzim miluju, je to takový "moje" období, kdy si zalezu s čajem a knížkou popřípadě seriálem do postele a nemám z toho vůbec žádný výčitky..a teď najednou je to jinak..nemám chuť na nic (teda nepočítám čokoládu, na tu budu mít chuť vždy:D) ale nějaký cvičení, učení, blog..hrůza, do ničeho se mi nechce, sem líná a tím víc sem na sebe nasraná.. Takže ti naprosto rozumím.
    PS Kdyby nikdo o ten mmu neměl záje,, já se hlasím! Už dlouho ho chci vyzkoušet. :) Jaká by byla cena?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jane, takže koukám, taky to máš tento podzim nezvykle divný, že? Jak jsem se sama na sebe včera dožrala, tak už to začíná pomalu opadávat,ale poslední 3 týdny jsem si to fakt vyžrala se vším všudy =) takže vydržet ;)

      P.S.: Zatím se nikdo nenašel, takže Ti ho mile ráda přenechám za 350 sakumprdum ;)

      Vymazat
  12. mastné vlasy jsou snad s příchodem podzimu s padáním listí další jeho znakem :( mně se nikdy nemastily a teď bych na nich mohla smažit vajíčka :( určitě na to pomáhají méně pečující a nadupané výrobky, které vlasy zatěžují ;) já si včera dala místo kondicionéru masku jen na pár minut a dneska hrůza děs, nevím, co mě to najednou zas napadlo :D

    the Balm mají úplně boží obaly, už jen kvůli nim bych si ráda něco pořídila, navíc na jejich výrobky čtu snad jen samou chválu a pudr mě moc zaujal, já se lesknu furt a jestli něco umí ten lesk zredukovat na celý den, tak jdu do toho! ;)
    ¨
    odstín rtěnky je fakt zajímavý, nikdy by mě nenapadlo ho zkusit, kdybych ji viděla v obchodě ... mám pořád tendenci kupovat stejné odstíny a pak se divím, že nemám na výběr :D měla bych taky zkusit něco jiného a jako mít v kabelce Chanela ... hmmm ... moc hezká představa!

    já bych klidně ten Lily Lolo vyzkoušela, jestli už se někdo neozval ;) podle popisu by mi odstín mohl sedět a samozřejmě přihodím i platidlo za něj ;)

    a nevěš hlavu, podzim umí nabídnout i hezké obrazy, navíc já když je nejhůř si vždycky říkám, že teď už může být akorát líp ;) hezky si uvařím čaj, zalezu pod deku s knížkou nebo filmem, nasoukám do sebe celou čokoládu (bez výčitek) a hned se dívám na svět jinak ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lištičko, s tím Lily Lolo jsi druhá v pořadí. Pokud si ho nezabere Jane o komentář výš, je Tvůj ;)

      S tou rtěnkou máš recht. Jen jsem ji viděla, málem jsem začala zdrhat. Vypadá totiž opravdu prapodivně a dobrovolně bych do něj nešla ani omylem. A právě tyhle omyly mám moc ráda - přinesou něco nového a nečekaného - takže já mám super chanelku, která má strašně zvláštní,a le pro mě úžasný odstín a jsem za to moc ráda. Vůbec poslední dobou mě hrozně baví s rtěnkami experimentovat, viz ta tmavě fialová z článku o letních oblíbencích ;)

      To je asi problém, já se musím s depkou poprat sama, protože čokoládu fakt ráda nemám =D ale víš, čím jsme ji ty poslední 3 týdny nahrazovala? Slanejma chipsama!! Fakt nekecám, prahla jsme po nich tak, že jsem i O. ukecávala, ať je vždycky při nákupu chleba přihodí do košíku a byla jsem je schopná chroupat i k snídani ;)

      TheBalm - ten pudr mě hrozně mile překvapil a navíc, na feelunique ještě stále platí ta jejich narozeninová 12% sleva, takže jsem toho využila a koupila si od nich rovnou novou řasenku ;) ten pudr tam se slevou seženeš taky ;)

      Vymazat
    2. to mám za to, že píšu dlouhé komenty a ještě půl hodiny :( každopádně stojím v pořadníku, kdyby něco ;) a když nic, tak neva, třeba příště ...

      no vidíš, každý to máme jinak, já čokoládu, ty raději slané, což vůbec neva, každý si najde svoje ;) já nervy jídlem zaplácávám pořád, nechápu, jak někdo může mít stažený žaludek :D takže máš ode mě povolení na ty chipsy, klidně jejich chroupání můžeš svádět na mě ;)

      sleva, jo? Ty mě jednou přivedeš na mizinu, Ti říkám! :( :D včera jsem už studovala biofázi, přitom jsem se hodně držela a docela dlouho na mé poměry ... už jsem se rozhodla, že si ji naordinuji za odměnu (jestli mi vyjde jedna práce) a když ne, tak Vánoce to jistí ;)

      Vymazat
    3. No vidíš a na Nobilisu je teď taky sleva ;) Ale neboj, třeba budou nějaké Biofází vánoční balíčky - přinejmenším se základními séry by to docela bodlo..

      Jane se ještě neozvala, tak jí pár dní nechám a když to nepotvrdí, píšu hned Tobě ;)

      Takže já mám chipsy povolený, jo? no prima, protože asi právě nutně musím vypadnout konečně na pauzu na oběd a při té příležitosti bych se zásobila na doma ;) A jakou máš ráda čokoládu? Vzpomínám si, že jsme jednu dobu dělala akci na ty pomerančové hořké plátky od LINDT a to jsem ji jedla plnými hrstmi =D

      Vymazat
    4. no já právě našla nějaké stránky, kde mají přímo balíček tří sér (stejné jako máš Ty), a to i v testovacím balení - no ještě aby mi někdo tvrdil, že to není znamení! :D http://www.aknee.cz/aknee/eshop/38-1-JEDEN-PIDI-NAKUP/0/5/295-Serum-Geranium-Tymian-Salvej-3x3-ml-PIDI-NAKUP

      pauza na oběd až ve tři odpoledne? :O to bych nepřežila! :D všechny máš dovolené! i s vroubkama a jakoukoliv příchuť, fakt! ;) LINDT je zrovna moc fajnová čokoláda! mňam! já už jsem bohužel dospěla do bodu, kdy mi obyč Milka nestačí (když ji ale dostanu, tak ji stejně spořádám) a kupuju si (spíš dostávám) trochu dražší kousky ;) máme u nás takový hezký obchod, prodávají tam domácí sýry, paštiky, marmelády atd. no a tam mají čokolády jedna radost! třeba i s lístkama růží a tak ... ježiš já jsem se zas navnadila jenom to píšu :D

      Vymazat
    5. Mně kdysi hrozně chutnala citronová s chilli - panečku, to byl ale ohníček, ale bylo to zajímavé a moc dobré. bohužel to však vrzli do bílého základu a bylo to až moc sladké.. Mnam, teď už bych si dala taky =) ale já radši tu tekutou. Miluju takovouo rychlou prasárničku - na vodní lázni rozpustím ledové kaštany a zředím trochou smetany a kdyžtak ještě dle nálady a potřeby dosladím - pije se ještě teplé ;)

      Tak to je dobrá nabídka ! =) ale co jsem koukala na Nobilis stránkách, tak mají Biofázi v 3ml vzorcích za cca 50,- jen mají omezený výběr.. =/

      Já mám kliku - pozdě snídám, takže mi oběd okolo třetí vyhovuje =)

      Vymazat
  13. Na mě podzim nějak nejde, akorát se mi chce spát trochu víc než obvykle :)) Pleť se mi konečně přestává mastit narozdíl od léta kdy to byla uplná katastrofa. Jinak z těch oblíbenců nic nevlastním, ale ten korektor vypadá dobře a libí se mi růžový lee, ale ta cena. No raději bych si zakoupila batiste kdybych něco takového potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jsem dokonce přemýšlela o tom Klorane, který se mi líbí asi nejvíc ;) K Lee taky zrovnám nechová nijak zvláštní sympatie - už jen tím křiklavým balením, cenou a tím, že se prodává jako exkluziv v Profimedu.. =/
      Ale s tou pletí Ti to teda závidím - já v létě neměla problém a teď najednou přijde zima a já se zmastím - to mám nějak opačně =)

      Vymazat
  14. Langoš :o))))) Vítej v klubu.. co odsávací papírky, ať nevrstvíš pudr? Já bych bez nich byla ztracená.. Jinak s příchodem podzimu přepínám do módu :žrát a spát... usnu, kdykoliv sednu do křesla.. pak nic nestíhám.. ráno jsem jak zombie, než naběhnu na provozní teplotu.. v práci se mě ptají, jestli nejsem nemocná.. deprese mě jímá pravidelně z nedostatku světla.. když svítí sluníčko, tak to jde, ale představa "za tmy do práce, za tmy z práce" k tomu smog jako bonus.. chce se mi upadnout do zimního spánku a vzbudit se, až bude venku 25.. chjo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo, tak to je přesně ono - žrát a spát a tím končím, na víc nejsme schopná zimobilizovat svůj organismus. ALe kupodivu stále nejsem tak líná, abych si to, na co mám chuť, neuvařila ;) Takže kynu a spím a mastím se.. no prostě krásný podzim =D

      Vymazat
  15. Jako, já podzim miluju a vůbec mě nedeprimuje, s mlhou nad blaty jsme na tom asi stejně ;))) ale poslední tejden si teda přijdu úplne debilní :D a nemocna jsem byla poslednich 14 dní, splněno
    Viním z toho divný léto, furt zima, pak najednou 14 dní africký tropy a hned skok do zimy, s tím ať se jdou vycpat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mooro, tak nějak! Bylo to prostě divný léto (mám chuť napsat podělaný, ale ta týdenní dovča se mi zas líbila, to ne že ne) a jakej pak má být ten podzim?! Dnešní mlha mi trochu spravila náladu - nebylo vidět ani na semafor, pod kterým jsem stála =D

      Vymazat
    2. Jo, přesně tak, to byla hezká mlha, taková nevošizená a pravá, mlžnatá a vlhká. Jakože to nebyla ta inverzní smradlavá. Doprava je taky taková snesitelnější, když ty auta okolo nevidíš :-) Taky jsem si ráno vzpomněla, že dneska si jdu vyzvednout Ilcsi věci a to se moc těším.

      Vymazat
    3. Fakt? A jak je hned ten podzim krásnější, že? ;) Takže Oli, schválně, pro co všechno si tam nakonec jdeš? nebo jsi zůstala při zemi? ;)

      Vymazat
    4. Já už jsem to asi říkala, ale dřív to nějak nebylo - korektor, minerální čistič a bylinné sérum - zkusím ho používat místo řebříčku. A oční krém, ale ten je pro kolegyni... až ho otestuje, uvidíme. Ale mě oči moc netrápí. Taky si tam nerada cokoliv dávám, protože mě oči zlobí a bojím se, že mi tam něco dostane... znáš sondáž slznýho kanálku? Mňamka...

      Vymazat
    5. Ach, fuj, to si teda nechci ani představovat. oči mám taky docela citlivé (bez ochutnávky sondáže), ale jejich krém mi nic nedělal. Naopak, moc příjemně třešňově voněl a nebyl mastný ani přehnaně hutný =)

      Vymazat
    6. Už mám ty poklady doma! Minerální čistič - teda páni, fakt čistí! Stačí mi jedno pumpnutí, teším, co tak za týden. Korektor smrdí jako ďas, ale fakt tlumí zánět. Bylinný sérum je na pleti neviditelný, voní jako sirup prosti kašli Dr. Müller, moc příjemně, je medovočokoládově hnědý a uvidíme, čekám, že do týdne by se mohl projevit. Na drženlivost mmu nemá vliv a po nanesení není cítit, ani nosem, ani pocitově. A je takový celkem hustý, což je fajn, aspoň nebudu cintat po umyvadle.

      Vymazat
    7. ;) tak to jsem ráda =) a to bylinné sérum, to není Síla pleti, že? to se jmenuje jen Bylinné s...

      Vymazat
    8. Jmenuje te to Regenerační bylinné sérum. A už vím, proč to voní jak sirup proti kašli. Kupodivu to má skoro stejný složení. A je tam ořechový listí, proto ta barva. Strašně se těším domů, až se budu matlat.

      Vymazat
    9. Tak to zní úžasně, určitě podej zprávu, jak to funguje.. Co to vlastně má dělat? =) sakra, jenom slovo ořechové listí vypadá tak lákavě =)

      Vymazat
    10. No hojit pupínky, klidnit pleť a působit proti zánětu. Jako řebříček, ale bez oleje a bez řebříčku.

      Vymazat
    11. Tak to se mi moc líbí.. hmmm tak teď nevím, jestli sáhnout po tomto, nebo po tom Hyaluronovém séru od NT =)

      Vymazat
  16. Ta Chanelka vypadá skvěle ^_^ A camouflage je i mým zářijovým oblíbencem. :) Nemoci už mě, naštěstí, přešly. Leze na mě akorát podzimní nicnedělací nálada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ann, tak té se já nemůžu za Boha zbavit a už nevím co s tím. nejradši bych jen koukala na filmy a cucala svařák =) A jaký máš odstín Camouflage? Někde jsem četla, že právě ten 030 růžový je naprosto nejlepší pod oči, protože má tendenci neutralizovat kruhy..

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...