pondělí 23. září 2013

Týdenní bilance/Rovnovážení | Týden I.

 
Tímto slavnostně zakládám novou rubriku. V tomto článku v podobě fotek a krátkého povídání vždy najdete, co zvláštního, unikátního, krásného, nebo pro mě výjimečného se událo za posledních 7 dní. Najdete zde i různé rady, tipy na restaurace a místa, a poznatky, na které by byl samostatný článek zbytečný. Tak hurááá!! ..mám ráda změny a nové věci.. =)

Chtěla jsem vymyslet fakt nějaký skvělý název. Ale jak už to tak bývá, nic jsem nevymyslela. Jako první mě však napadlo "Rovnovážení" - jako rovnováha, bilance, porovnávání.. Ale mám takový dojem, že by tahle hesla a jejich smysl za tímto názvem nikdo nehledal, takže jsem se to rozhodla zjednodušit. A nakonec jsem tam to slovo stejně narvala, takže co ;)

 
 
PONDĚLÍ - nemoc
 
 
 
Fakt jsem si připadala jako chlap - rýmička, boleníčko v krku - prostě mi bylo mizerně a nenáviděla jsem celý svět. Rozhodla jsem se trpět o samotě (=D) a zařídila si svůj léčitelský koutek na nočním stolku. No, dlouho jsem to tam nevydržela - proč nemáme v ložnici TV? Mně je jedno, že je to zdravé!!
 
S touto léčivou náloží mi bacil odešel za cca 4-5 dní. Na bolavý krk doporučuju pastilky Halset, které mi doporučila drahá eM a nakonec mi je musela z Nového Jičína!! zaslat, protože tady nebyly nikde k sehnání. Je jich tam 24, stojí do 90,- Kč a skvěle mi zabraly - do 1 dne byla 14denní bolest v krku pryč. Navíc jsou chuťově moc dobré, jak mátové žvýkačky a cucají se krátkou dobu, takže si je můžete slopnout i před spaním.
 
Mým obrovským objevem "Ameriky" jsou odkašlávací pastilky s Islandským mechem z DM. Je jich tam 40, stojí 60, Kč a vážně se po nich líp dýchá. Šalvějové bonbonky jsou na kašel, taktéž z DM a vyjdou vás na krásnou dvacku. Jo a ty čaje v pozadí, Nachlazení a Kašel a průdušky  od Teekanee, to jsou jediné a nejlepší bylinkové čaje, které mi fakt zabraly a používám podle povahy nachcípání.
 
 
*

 
ÚTERÝ - kadeřnice, skvělý bar Erra, Limitka Bourjois
 
I z této fotky jde poznat, jak tvářenka mění barvu - ty světlounce růžové části jsou původní barva netknuté tvářenky, ty tmavší už po mém zásahu.
 
Jedná se o novou tvářenku od Bourjois Blush Exclusif, která by měla měnit intenzitu odstínu podle vašeho PH (co je na tom pravdy, netuším, přinejmenším, co mohu potvrdit, to reaguje na teplo a vzduch). Jedná se o podivnou konzistenci cream to powder, která se tváří jako krémová a když ji nanesete prsty, změní se v jemný pudrový povlak. Každopádně je docela nepraktická, zapomeňte na štětec, jde totiž nanášet fakt jen prsty. Klárka mi ji dovezla z Anglie a já ji za to moc děkuju ;)
 
 
 
Od Lucifrídky jsem dostala tip na její skvělou kadeřnici Patriku z Laila Grey na pražském Žižkově (Bebe k ní například chodí na brazilský keratin). Střih sedl perfektně, bylo to příjemné posezení, popovídání, vlásky byly krásné a navíc to nebylo zas tak drahé (430,- střih, foukaná, umytí - u mé původní by to vyšlo na litr =/). Jo a je to dobře dostupné (zastávka od Hlavního nádraží), takže díky za tip, Luci, a všem pražským vřele doporučuju.
 
 
 
Nevím, jak vy, ale já hrozně ráda chodím hned za tepla nový účes vyvenčit. Z kadeřnictví jsem tak jela rovnou do centra na Národní, odkud je to už jen kousek do extravagantního milého baříčku Café Érra. Miluju to tam a chodím tam často. Schází se tam hrozně zajímaví, milí a přátelští lidé, jsou tam velice nezvykle řešené interiéry a na stěnách můžete při dlouhé chvilce obdivovat umění začínajících umělců. Skvěle tam vaří (dejte si kuřecí quesadillu, fakt stojí ta úžasná placka s kysanou smetanou a domácí salsou za to), ač v centru, tak to tam není předražené, mají nového dodavatele vína, které se moc příjemně pije (následky po něm nejsou vůbec katastrofální - odzkoušeno v rámci pracovního týdne) a navíc milá pozornost v možnosti platby jídla ve stravenkách.
 
 
*
 
 
STŘEDA - Renča
 
 
 
Ohledně osůbky zvané Renča už vás s eM napínáme docela dlouho, že? Tak vězte, že je to ta hodná paní, díky které u jedné z vás (myslím, že nakonec u Margaretky) skončil tónovák od NARS a zanedlouho (snad) ji budete mít taky možnost poznat díky jejímu připravovanému blogu.
 
Renča mi vyplnila celý den jedním darem. Vytáhla na mě taštičku plnou drahé a drahocenné dekorativky se slovy "Něco Ti dám a zbytek si zkoušej dle libosti a až se toho nasytíš, tak mi to pak vrať"!!! =D Byla to reakce na můj úterní TAG, kde jsem psala o luxusní dekorativce, o jejímž vyzkoušení dlouho sním. Reni, děkuji, už pečlivě zkoumám a zkouším ;)


*
 
 
 ČTVRTEK - Chanel day
 
 
 
První den zkoušení kouzelné taštičky od Renči. Už jak krásně to vypadá.. Můžu vám říct, že teda, co se týče oblečení, na značky jsem nikdy nebyla. Ale jak jsem si na sebe naplácala (není užití tohoto slova ve spojení se Chanelem svatokrádež?) tyto skvosty, měla jsem opravdu "hvězdný" pocit, takový opečovávaný, luxusní. O. to hned komentoval slovy "a k čemu Ti to je, když stejně nikdo nepozná, že je to Chanel?" - no jo, co byste chtěly od chlapa, že jo..
 

*
 
 
PÁTEK - stěhování
 
 
 
V práci probíhalo už od čtvrtečního odpoledne velké stěhování. Už 4. rokem nás z nepochopitelných důvodů stěhují z jednoho konce kanceláře na druhý a tak pořád dokola - taková škatulata. Možná, abychom neměli prosezeniny, nebo co.. Ale je fakt, že každým stěhováním jsem z toho akorát vytřískala a tentokrát mám zase o další 2 metry větší flek, takže si rozhodně nestěžuju. Navíc mám stěhování hrozně ráda =)
 
Jo a pokud jste už taky slyšely poučku, že pracovní stůl vypovídá o povaze člověka, tak mi schválně řekněte, co si myslíte o té mé. =)
 
 
 *
 
 
SOBOTA - Obdivování Box4pet
 
Móc se mu to líbilo. Jo a za ten koberec se teda fakt omlouvám, nevím proč jsem fotila před luxováním =D
 
Tak se mi to konečně povedlo - sekla jsem nadobro s Ladyboxem. Důkazem vám může být to, že zářijová edice mi už nedorazí a místo ní jsem se rozhodla udělat radost Matýskovi a objednat mu jeho vlastní boxík - Box4pet. Je to takový test na dárky k Vánocům a jelikož boxík uspěl, bude si Matýsek a Babu - mamčina psa - rozbalovat vlastní krabičku pod stromečkem (a ne už konečně ty moje!).
 
Pokud k němu chcete víc informací: jo, stojí za to, ale ne pravidelně, dle mého zbytečnost, na psa to neupotřebíte. Granule jsem tam našla nekvalitní (první složka ve složení pšeničná mouka???), takže to zkrmím maximálně jako pamlsky a hračky už stihly padnout za vlast (prý nerozbitné, haha =D). Ale jako překvapení pro vaše miláčky to fungovat bude. Mates i přes zabalenou krabici poznal, že je to něco pro něj a po otevření tam 5 minut šňupal hlavou, než našel, co hledal a utekl i s kostičkou na pelech. Mělo to další plus - na dvě hodiny byl klid.


*
 
 
NEDĚLE - velké vaření
 
Přidat popisek
 
 
Tak nejenže jsem upekla svého prvního králíka v životě (bylo to moooc dobré - na paprice - ze začátku trochu gumové, ale papiňák si s tím poradil ;), ale  konečně jsem snad prolomila své prokletí ohledně kynutého těsta.
 
To máte tak, každé Vánoce večer 23. prosince zadělám těsto na Štědrovku. Jojo, kyne dlouho, několikrát ho srazím, znovu kyne a tak dále.. Ale ten pocit, kdy celý dům spí, já se dívám na pohádku, nebo na film (většinou nějakou vánoční Burtonovku), všude kolem vánoční atmosféra a do toho vůně mandlí, rozinek , rumu a vanilky.. ach.. No a posledních pár let se mi podařil šutr. Nevím, co jsem udělala, nebo jestli byly blbé kvasnice, dokonce jsem i mouku nahřívala a nic. Každopádně chuťově mám už těsto zmáknuté na jedničku a i když nevyběhne, stane se z něj moc dobrý vláčný chlebíček.
 
No a to prokletí bylo včera s kuchařkou pana Vrabce pokořeno. Vznikly z toho fantastické buchty, jemné jako peří, plné tvarohu, rozinek a rumu a fakt vám nekecám, ale už nezbyla ani jedna.  On se totiž O. měl jmenovat spíš Honza, páč je hrozně buchtovej a bere za svou povinnost vzít každou sladkou napečeninu útokem (a je mu úplně jedno, že z toho tak tak ochutnám a za den je sežraná moje několika hodinová práce).
 
 
*
 
 
A to je celý minulý týden v kostce. Je docela fuška to sledovat a dávat si pozor, abyste to fakt měly zdokumentované, protože si netroufám použít své výtvarné schopnosti sem na blog. Navíc to člověka nakopne něco nového každý den podniknout, takže pokud se to nehodí vám, pro mě se z toho stala velice pozitivní a prospěšná forma terapie. ;)
 
 
A jak se máte vy?


 

44 komentářů:

  1. To je tvářenek, jen to vidím a nic moc dalšího už nevnímám... Asi už je to nemoc. :D
    Jinak ale skvělé, dobrá kadeřnice by se mi taky hodila, ale do Prahy nepojedu, kynuté těsto jsem si celkem ochočila a Matýsek vypadá, že se mu box líbí. :) Škoda, že nedělají box pro želvu (ačkoliv ono by ji to stejně nezajímalo... :D)
    Tipy na pastylky se budou asi bohužel brzy hodin, aspoň budu vědět. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patilky doporučuju, byla jsem sama překvapená, jak dobře fungují. Je toho teď tolik, co Ti v lékárně omlátí o hlavu a posléze i o peněženku a v závěru zjistíš, že je to jen lékárensky dobře zabalený cucací bonbon =/ Ty Halsetky Ti když tak objednají do druhého dne v každé lékárně..
      Ony to jsou navíc i rozjasňovače, stíny a pudy - ach.. přiznávám, že jsem asi nemocná =D
      jak jsem psala, ten box myslím, by pravidelně nezajímal ani Matesa. Ale docela ráda bych viděla box pro želvy ;)

      Vymazat
  2. Perfektní, opravdu super rubrika:-) Píšeš neuvěřitelně čtivě a články jsou pro mě jako svátek- počkám, až holky usnou, uvařím kávu... :-D

    Já se mám dobře, konečně se mi podařilo sehnat ten lak od Rimmelu, cos mi doporučila :-) Ale jako žádná sranda. V DM nikde neměli, v tetě měli na stojanu prázdné místo a když jsem tam dneska po týdnu přišla s naivní představou, že bude už doplněný, byla jsme svědkem toho, jak dva svalnatí pánové vyrvali stojan Rimmel ze zdi a instalovali tam stojan s Miss Sporty!!! Chtělo se mi křičet!!! Nakonec mě H. zastavil u Rossmanna, který je v Modřanech (nabídkou srovnatelný s tím v DBK) a tam jsme sehnala. Ale prošel faceliftem-je to růžová "voda", je na něm psáno "nail nurse" a menším písmem "nail rescue" -jinak je stejný. To by možná vysvětlilo, že jsi ten svůj koupila ve výprodeji - chystali místo na "novinku" :-) No a kůžičku mažu balzámem od Saloos. A čekám zázraky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ani nevíš, s jakým úsměvem to čtu =D takto totiž pročítám po ránu články těch nejmilovanějších sledovaných blogů a přesně - s kávičkou, v klidu, někdy i před spaním a jsem jen já a ten článek - postižení blogitídou se tomu myslím říká ;)

      Hm, a já myslela, že to bude kvůli nové kolekci Rimmel.. Snad to bude fungovat stejně dobře, jako ten předtím, to by bylo mrzuté mít doma jen obarvenou vodu.. a co cena, jak teď po inovaci vypadá? Doufám, že to zabere ;) (já teď taky budu muset nasadit kúru - nějak jsem si oprýskala všechno, co mám a potřebuju, aby to narostlo zase nově, zdravě a hlavně pevné..)

      Vymazat
  3. Hezké shrnutí!:)
    Kadeřníka bych taky potřebovala jako sůl, ale vůůbec se mi tam nechce. Jo, když jsem byla na krátko, chodila jsem ráda každý měsíc, a teď se už čtyři měsíce vyhýbám..
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bojíš, viď? =) Tak já jsem potřebovala hlavně zastřihnout, ale Patrika mě mile překvapila a jakoby nic jsem po hodině odcházela s pro mě ideálním účesem =)

      Vymazat
  4. Zlatíčko, Ty jsi Dračice, tak jsi začala taky bilancovat? No to je krááása :-)), Já nezvládám bilancovat víckrát jak jednou za měsíc a to se vždycky divím, že už je zas konec měsíce - viz tento měsíc zas :-))...Jsem moc ráda, že jsem se i já ohřála na výsluní Tvé bilance hihi. Děkuji moc za zmínku, ale především jsem šťastná, že Ti pastilky zabraly - ale uvědomuješ si, že jsi to teď proflákla a už je neseženem nikde :-))
    Hele prosím prosím já chci jít do té kafárny na tu "quesadillu, tady žádnou Erru nemáme :-). No a vidím, že se z Tebe pomalu ale jistě stává dáma z high-end čtvrti - závidím Ti Chanel i Renču :-)...chlapovi to nemá cenu vysvětlovat - ten můj chápe ale když Diora přirovnám k Subaru, to se mu rozsvítí, ale jinak nic:-)...Mám to stejně když chci mít nějaký extra den, cítít se prostě lépe a high tak si kápnu Diora nebo Chanela a jdu :-) mít k tomu ještě nějaké malovátka jéé to by byl high-day!!!! Jinak Tvůj kancelářský kvartýr se mi líbí stejně jako Ty :-). Petbox říkáš jo, to zní fakt dobře, asi nějaký vytvořím našim kočičím klukům na vánoce, aby taky pořád nedevastovaly ty naše dárečky - príma nápad :-) zapojím i holky - ovšem pšenice pro psa?? dyť oni dělaj z našich miláčků vegetariány :-)...
    Teda ale Ty jsi tak skvělá kuchařka!!! Já chci trávit vánoce s Tebou jééé....jsi fakt nejlepší - kynutému těstu se vyhýbám na to je expert P., peče i mazanec a králíka jsem fakt nikdy ještě nedělala, ale na paprice bych snědla cokoliv mňáááám....Jsi šikulka!!!
    Tak koukej takhle nádherně bilancovat často anooooo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Subaru :). Jo, asi je to tak :). Jedine srovnavat chlapum znacky kosmetiky jako auta a pak mozna pochopi :D. Proc se spokojit se skodovkou, kdyz muze mit clovek Mercedes, Audi, Lexus, Rolls Royce, Ferrari, ad., ze? :D

      Vymazat
    2. Lucifrid: No a O. si směle Chanel přirovnal (hmm k čemu?tak třeba..) k Mercedesu a právě se ptal, přeložím:" Na co mít tak drahé auto, když s ním (a zde jsou dvě možnosti výkladu) za 1) nikam nejezdíš a jen to stojí v garáži, nebo za 2) potřebuješ jezdit jen na pole a tam je ti na nic" - =D

      eM: To koukáš, jak jsem to upekla i "upekla", co? =D já taky koukala =D Vidíš, to mi vůbec nedošlo, vždyť Ty přece každý měsíc bilancuješ, že? No, já to pojala jako takový malý průvodce mnou osvědčenými podniky, lidmi, přípravky, prostě všeho a nechci kvůli tomu vypisovat celý článek ;)
      Tak víš co? Až dorazíš do Prahy teď v tom říjnu, tak já si na ten den vezmu třeba dovču a můžeme zajít na nějakou výstavu (te´d je třeba World press photo, třeba ještě vydží než dorazíš, máš ráda fotografie?) a zakončíme to skelničkou a obědem v Erre ;)

      P.S.: no vidíš, s těmi pastilkami mi to vůbec nedošlo. Tak snad aspoň kvůli nenadálému odběru nezruší jejich prodej u nás ;)

      Vymazat
    3. Lucifrid: No jo, on na jinou značku moc nereaguje, Ferrari ani Mercedes, ale Subaru STI, tak to by si klidně dal do té garáže a vyjel jen jednou za rok - v tom případě by mi nemohl vyčítat ten Chanel, že :-))

      Mitsuuko: Když O. jde na to příliš s logikou, ale to je o tom potěšení hihi...
      No koukám co to tady pečeš pořád :-)) Moc se mi Tvůj průvodce líbí! Je to moc fajn, je to taková varianta tagu, co mi dělá radost - a to se vždycky dobře čte, když blogerka píše z přemíry radosti :-))
      Zlatíčko Tvůj návrh nemá prostě chybu, to víš...ale pšššttt, já chtěla přijet inkognito :-DD...akorát budeme asi muset obědem začít, nejdřív ty "fuj" povinnosti...tak pa
      No uvidíme s pastilkami..., vidíš ani ten Kamufláž nikde není, už ta zpráva o jeho vyjímečnosti dorazila i do Brna hauuu :-/

      Vymazat
    4. Si půjdu koupit ten mech, fňuk... A ty čaje Teekane mám taky moc ráda, hlavně ten na to nachlazení používám často, aha už vím, co jsem zapomněla koupit...
      Třeba čaj na žaludek stejné řady má ráda Aja, protože chutná silně po lékořici a tak ho pije i když ji nic není - má to jako tekutý pendrek...jinak žaludeční čaje jsou většinou hnusné...:-)...a kéž by mi tak někdo upekl teďka tak krásně nadýchané buchty

      Vymazat
    5. Nojo, já věděla, proč psát před zimou o čajíčkách a mechu ;) Tak ať je Ti zas co nejdřív hej!
      Buchty Ti udělám, až přijedeš ;)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. jojo =D Mám jedinou kliku, že se to u ní na stránkách profláklo dřív než jsem to stihla prásknout já =)

      Vymazat
    2. Jdu pořádně prostudovat její stránky, ať ji poznám, až ji potkám :-D Ha, po sáhodlouhém bádání jsem v příspěvku z 28.srpna vyzjistila, že eM. jsem možná někdy třeba potkala u sebe v práci :-D

      Vymazat
    3. Fakt?? Tak to jsi teda výtečný průzkumník! =D

      Vymazat
    4. No počkat počkat, to jako o eM bez eM?, v jaké práci, kdo co kde???
      Já totiž už začnu být paranoidní, dokonce i v UK občas ví, kdy vlezu do drogešky, neboť mě některé zdejší ženy poznávají (teda zatím jedna), pak dávají hlášení atd, že.... a já vůbec nevím, kdo - ne jako že bych se cítila jako celebrita hahááá

      Vymazat
    5. Hahááá, eM, si na to zvykej, jsi celebrita =D =P To aby sis dávala pozor na to, jak se ukazuješ na veřejnosti - malovat se i s odpadkovým košem a tak =D

      Vymazat
    6. Ty jo právě - víš co to je na malém městě - to už do Tesca nenamalovaná o víkendu nemůžu - když tak brýle, kšiltovka a s odpadkama pošlu děcka :-))

      Vymazat
    7. Hihi, za chvilku budeš jak Kmotr =D

      Vymazat
  6. Perfektní bilance týdne. Obdivuju tě, že fotíš co celý týden děláš. O tvářence z nové Bourjois kolekce jsem už slyšela a vypadá zajímavě. Přítel mi přivezl z Holandska krémovou taky od Bourjois a je úžasná. Ale úplně nejvíc se mi líbila fotka s ,,novou" kosmetikou. A s těmi dražšími značkami kosmetiky, to ani můj přítel nechápe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ten můj to asi nikdy nepochopí.. Počítám,, že ať bych klidně napsala Ježíškovi jen jednu položku - např. pudr od Chanelu - tak po zhlédnutí ceny bych dostala třeba nové trekovky, nebo tak něco s větou "a stály to samé, co ta malá krabička k ničemu"! =D

      Tak krémovou Bourjois bych taky ráda vyzkoušela.. Nedávalas to na blog? Myslím, že jsem u Tebe už o ní četla =) Ten mix pudrovo-krémové konzistenci mi moc nevyhovuje. Ale dělá to tak krásnou barvičku, že si ji stejně každé ráno zas znovu naplácám.

      Bilance: Myslelas tu s Audrey? Tu mám nejradši zase já =)

      Vymazat
    2. Krémová Bourjois se objevila myslím v nákupech a oblíbencích. Samostatná recenze ještě nebyla, ale myslím, že se tam brzo objeví. A co se týče bilance, myslela jsem celý týden, ale samozřejmě ta fotka je skvělá. =D

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. DM je zlatý důl na řešení bolavých krků. Něco podobného si teď ordinujeme taky:) Těším se až se nasytíš Reniných pokladů a poreferuješ.
    S kynutým těstem jsem to měla obdobně. Před dvěma lety jsem do toho praštila a řekla si, že to nemůže být taková věda a opravdu, buchty exkluzivní. Našla jsem si nějaký recept na netu, který do puntíku dodržuju a to se mi vyplácí, teď jsem v rodině za buchtovou bohyni:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O. mi dokonce nadává, že jsou tak syté, že je chudák nezvládl zpracovat za jednu snídani =D jojo, už se těším na Vánočku, hned mi nabylo sebevědomí ;)

      A máte z DM na léčení nějaké další tipy? Sem s nimi! =)
      P.S.: Moje vyšší meta je vlastní housky a chleba =D

      Vymazat
  9. Super nová rubrika. Škoda, že všechna zajímavější místa jsou v Pze. U nás v Plzni skoro nic není a mně by se hodilo taky nějaké doporučení na dobré kadeřnictví. Třeba až budu v Pze, tak si tam skočím ;D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiii =) Škoda, že to Plzně fakt teda nezavítám ani náhodou =( No, ale zase, co je horšího, než být v cizím městě na návštěvě a nevědět, kam zajít, aby to nezkazilo hezký zážitek z prázdnin? =) Takhle už budeš vědět.. a to kadeřnictví - mně to sfoukla za hodinku, tak to můžeš zařadit třeba na poobědovou pauzu ;)

      Vymazat
  10. Nemám moc sil něco rozumnýho vypisovat, ale jsem moc ráda, že po příchodu domů na mě v bloggeru čeká takový pěkný článek, hned je mi trochu líp! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiii Sabi, a proč? Copak? To mi připomíná. Psala jsi o nějakém hnusném komentu. Prolezla jsem posledních x článků a všechny komenty pod nimi, ale nikde jsem nic takového nenalezla..

      Vymazat
    2. Ale kde, trdlo :* Jsem totálně vysílená ze školy, začátek semestru mi dává opravdu zabrat ;)

      Vymazat
  11. Skvělá rubrika! Ty buchty se vážně povedly! Jéé takového vděčného jedlíka, jako je Tvůj přítel bych doma také potřebovala :-) Když něco upeču, tak už druhý den slyším remcání, že máme zase to samé :-) Ale kdyby to byla klobáska, tak to jóó :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Déé, děkujuu =) Ona klobáska byla, ale předtím ;) =D teda, ale když jsem se teď znovu koukala na ty buchty, tak je to každá pes jiná ves, ale co - aspoň si každý může najít přesně svou velikost adekvátní míře hladu ;)

      Vymazat
  12. odtrhněte mě prosím někdo od té fotky s luxusní dekorativkou, nebo tu budu slintat do rána! :D ... a pak buchty a kuřecí něco s cizím názvem v krásném prostředí ...Ty nám teda ukazuješ samé fajnové věci! samozřejmě škoda té rýmičky, ještěže zakročila lékárnice eM a nemoc se dala na ústup! ... úplně vidím výraz paní v lékárně, na kterou se slítne houf kosmetických nadšenkyň, které budou vyžadovat všechny stejné pastilky na bolavý krk :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jim patří za to, že to mají jen na objednání. Hlavně že mají Naoanginů a Tantumů plné sklady! =D
      A neodtrhnu, mně to taky nejde ;) Když se tím nemůžu kochat naživo doma, tak se kochám fotkami v práci =D

      Vymazat
  13. Mať Channel na pleti aaach závidím :) ale v dobrom . a tie buchtyyy

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Našla jsem jednu zastrčenou na plechu, takže ji mám na snídani - poslední ulitou!! ;)
      Tak s tím makeupem, není co závidět, počkej, až se dočteš z recenze.. ale ty tvářenky a ostatní udělátka.. z těch se rozplývám každý den =)

      Vymazat
  14. Všechno jsem s chutí přečetla, ale jsem moc vysílená na smysluplný komentář:-D Takže ve zkratce- taky jsem nějaká chcíplá, ráda, že ty už ne. Kadeřnici a kavárnu zapisuji, díky za tip! Renča je démon, to už jsem říkala:-D Stěhování nechápu, ale stůl se mi zdá normální pracovní, tak trochu jako můj. Co se z toho má vyčíst? Já jsem strašně slabá, zase jsem LB podlehla, ale biju hlavou o stůl, že to už fakt musí být naposled! Nebo max.teda třeba na Vánoce, že jo..O:-)
    Jsi velká šikulka! Já raději nepeču, páč můj muž má rád maso, k němu maso a jako zákusek maso, takže by si třeba dal, ale většinu bych musela sníst sama a to bych už neprošla dveřma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha! Dejni, takže Ty jsi zase podlehla? Tak to jsem zvědavá. Mě snad teď ani nenapadá nic, co by tam muselo být, abych z toho měla fakt radost a hodilo by se mi to - ale to víš, že ty recenze budu prohlížet radši s jedním okem zavřeným a s relaxačním polštářkem v ruce ;)

      Na Renče se shodneme =) To stěhování - no, ono to z fotky nejde moc poznat, ale momentálně to tvoří 3,5 metru souvislé stolní plochy + dvě samostatné skříňky a podstavec na vánoční stromeček - jsem nadšená, mám v podstatě víc místa, než můj vedoucí v samostatné kanceláři =)

      Vymazat
  15. Docela akční týden! I rychlou nemoc jsi stihla:) Doufám, že už je Ti lépe. Díky za tip na Érru, i když se trochu bojím, že když dojdu do téhle ulice, skončím už u Chlupatýho ducha jako vždy... Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju =) Tak kolem Chlupatýho Ducha chodím pořád a ještě jsem neměla odvahu tam zajít. za prvé, ráda si při posezení dám skleničku a při skleničce zase cigaretu a tam je to striktně nekuřácké a za druhé - já chodím ze strany Betlémského náměstí, takže zapadnu dřív do Erry, než bych došla k Duchovi ;)

      Vymazat
  16. Ta tvářenka Bourjois je nádherná, škoda, že už jich mám doma tolik. Říkáš, že make up od Chanel dobrý jo, já měla jen jednu věc a to byla rtěnka, která mě zklamala, takže už jsem dále od Chanelu nic nezkoušela. Jinak koukám měla jsi super týden až na tu nemoc, každý den něco :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) no, tak ten makeup právě nic moc - absolutně nesedl, nekryl, no, o něm někdy příště. Tvářenka byla málo pigmentovaná, ale jinak super barva a co se týče rtěnek, tak tu mám od nich jednu a ta mi sedla perfektně naprosto vším - od konzistence až po vůni a barvu. Ta Bourjois je fajn až na to nanášení. Ale dělá moc hezkou barvu, takovou svěží a veselou..

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...