úterý 17. září 2013

Poodhalení Mitsuuko | TAG


 
Původně jsem vám chystala podrobnou fotoreportáž mého prvního zápasení s hennou. No, lidský faktor selhal, zapomněl jsem flashku s fotodokumentací doma. Nejvyšší čas tedy na malé odhalení v podobě TAGu a poodhalení identity..


Sešlo se mi několik nominací na TAG od Juli, eM a Natálky. Holky moje zlatý, děkuji. Jmenovala jsem vás tu schválně, protože jsem osoba ukecaná a tohle teda vypadá na pěkně dlouhý post, tak aby se se stížnostmi obraceli na vás =P Tak začneme..


10 faktů o mně:
  1. Čistím si zuby ve stoje a na jedné noze. Fakt nevím proč, ale je to tak.
  2. Jsem introvert s extrovertními sklony (a je mi jedno, jestli tomu věříte nebo ne =D)
  3. Jsem velice egoistická. Mám za to, že "mít se rád" je základ spokojenosti jak Vaší, tak Vašich bližních, proto pokud se mám dobře já, starám se také o to, aby se měl dobře i svět kolem mě.
  4. Vše si musím psát na papírky. Nezatěžuju mysl blbým nákupním seznamem. Pak se však stává, že z mé netrénované paměti vypadne věc, kterou v myšlenkách nedonesu ani při přesunu z jedné místnosti do druhé.
  5. Strašně ráda jím. Váhu mám od 15ti stejnou, takže jsem v pubertě asi byla docela oplácaná, naštěstí jsem se z toho trochu vytáhla. Pokud mě chce někdo přemluvit, udělat radost, pozvat na rande, vždy je večeře nejlepší volbou.
  6. Jsem hrozně stydlivá, ač se tak někdy nechovám. Možná to mě právě naučilo schovat stydlivost za masku sebevědomí.
  7. Od malička tvrdím, že mám sebevědomí takřka nulové. Každý, kdo mě potkal říká pravý opak. Tak já nevím, kde je pravda, že bych se uměla tak dobře přetvařovat? (i sama před sebou?? =D)
  8. Domov je pro mě zázemí, kde trávím čas nejradši. Samozřejmě miluju bláznivé akce, ale vždy musím mít kam se vrátit a musí tam být útulně.
  9. Omnia mea mecum porto (překl. Své věci nosím stále s sebou). To ctím a taky to vypovídá o pravé podstatě mých obřích kabelek a tašek na víkend.
  10. Jsem květnový blíženec a tomu přesně odpovídá má povaha.

Bonus č. 11: Miluju převleky! =D



Otázky od Natálky:

Seznámila ses díky blogu s některou čtenářkou nebo jinou blogerkou i osobně?
  • Se čtenářkou osobně nikoli, i když mi jich pár napsalo a moc mě to potešilo. Ale s blogerkou ano a jsem za to hrozně vděčná. Super baby jako eM, Claire, Lucifrid, budoucí blogerka Renča (a už se nemůžu dočkat! ;) a ostatní děvčátka.. (takžeee, reakce na komentáře =D musím jmenovat další úžasné baby jako Dejničku (Mata Hari blogosféry), In your face (viděly sice jen jednou, ale je to móc milá osůbka), Millu, samozřejmě i Verču, Luc, Páju a víc vás osobně snad neznám, nebo joo?? Když tak hoďte do komentářů, ráda doplním =D)
Jaký kosmetický výrobek byl pro tebe za poslední dobu největší zklamání a proč?
  • Pískový lak Jordana. Koupila jsem si ho nadšeně na veletrhu a hajzlík se mi na nehtech začal hýbat, jako když píchnete prstem do rozteklé čokolády.
Jaká je tvoje dovolená snů?
  • S výbornou partou, nebo lidmi, se kterými si sedím smyslem pro humor. Nejsou zlí, protivní, nerejpou a umí si vychutnávat život. To je pak fuk, jestli jste v Horní Dolní pod stanem, nebo v bungalovu u moře.
Kdybys měla neomezený rozpočet, co by sis z kosmetiky koupila jako první?
  • Asi bych šla do drahé dekorativky Chanel, pak MAC, Bobbi Brown. Z péče bych chtěla vyzkoušet tři pečující kroky od Chanel (ranní a noční péče + víkendová).
Péče na den, na večer a na víkend, jak prosté, že? =) Zdroj

Které jídlo se ti nikdy nepřejí?
  • Ze sladkého to budou kremrole. Ze slaného zase česnečka a bramborový guláš.
Ví tvoje okolí, že bloguješ? A co na to říkají?
  • Ví to jen O., který to tiše toleruje (asi tak jako já jeho fotbal =D), moje mamča, která to však taky ignoruje a naposledy četla můj první článek a řekla, že je to pro ni moc zmatené (!! =D) a kamarádka, která však nečte blogy vůbec, takže ani ten můj není výjimkou. Z práce ani z mého okolí to neví ani noha.
Kolik zhruba utratíš měsíčně za kosmetiku?
  • Tento údaj jsem chtěla původně prásknout. Pak zase stydlivě zamlčet. Pak dělat tajemnou. Nakonec jsem se rozhodla přiznat, že jsem od jara do teď za kosmetiku vysosla celou kreditku a protože nic není zadarmo, počínaje měsícem září začalo období splácení. Budoucí nákupy se tak omezily na cizí pomoc (Ježíšek, svátek, Mikuláš, atd..)
Je nějaká dovednost, kterou bys chtěla umět, ale nikdy ses ji nenaučila?
  • Je toho víc. Učila jsem se několik let hrát na klavír. 15 let jsme za ním však neseděla a už si to skoro nepamatuju, ani noty už neumím. Od mala jsem se učila francouzsky. Neumím ani žblechnout a to to stále zkouším - momentálně už třetím rokem na začátečnických jazykových kurzech
Olejový arabský parfém Sandra


Jaký používáš momentálně parfém?
  • Momentálně jsem naprosto odvařená z olejového arabského parfému Sandra od Al Rehab, který jsem si koupila na nedávném kosmetickém veletrhu (článek zde). Mám ho jako aromaterapii a plácám ho na sebe průběžně pořád.
Jmenuj další tři blogerky se čtenáři do 200, které si zaslouží víc pozornosti.
  • Určitě je to eM, kterou bezmezně zbožňuju, Helen, která ač mladičká, má (ze článků mám ten dojem) často víc rozumu než já a konečně Margaretka, která má podobný vkus na kosmetický žánr jako já.
  •  
*
 

Otázky od eM:

Jaké je tvé oblíbené jídlo?
  • Jsem téměř všežravec. Možná podle období - v létě to je Caprese a hovězí Carpaccio a v zimě zase dýňové zelí, bramborový guláš, bramborové  placky..
Oblíbený čaj?
  • Bergamoťák s mlékem (klidně mi říkejte Lady =D)
Dvě barvy, které se nejčastěji objevují v Tvém šatníku?
  • Černá, modrá a šedá jsou zastoupeny stejně.
Jaké jsi znamení?
  • Jsem čistokrevný Blíženec se vším, co k tomu patří.
Kterou "mňamkovou" příchuť v kosmetice nesnášíš a kterou naopak můžeš kdykoli?
  • Fakt nemusím kokos a opravdu můžu marcipán.
Dvě značky dekorativky, kterou nejčastěji používáš?
  • Tak poslední dobou to bude asi Urban Decay (eM promine) a Lily Lolo. Jo a taky jsem si malinko začala hrát s NARS, ale náš vztah je zatím v plachých začátcích plných stydlivého oťukávání.
Trio bronzeru, rozjasňovače a zdravíčka od Urban Decay + trio jejich tužek na oči

Co z dekorativky nepoužíváš vůbec?
  • Transparentní pudr. Je mi prostě ekl dávat na mmu ještě jednu vrstvu ač průhlednou. Možná jsem na to taky moc velká gramla a dám si ho tolik, nebo špatně, že je to prostě vidět.
Kosmetický přípravek, bez kterého si neumíš představit den?
  • Tady je toho víc. Začneme Řebříčkovým olejem a končíme všemi séry Biofáze.
Jaký je tvůj kosmetický sen? Něco koupit, vyrobit..
  • Momentálně je to výroba Cardamomového tělového peelingu jako dupe za Fig&Yarrow scrub a 3minutová rozjasňující maska Decleor (momentálně dostupná třeba na Jahodě tady).
Jaký vztah máš k sociálním sítím?
  • Naprosto jsem propadla Facebooku a bohužel, od té doby, co jsem si na něm udělala i stránky pro blog, jsem na něm závislá. V podstatě jsem na něm 24 hodin denně (pomocí telefonu) a píšu si s ostatními bloggerkami, posílám upozornění na různé akce a komentuju. Co jsem dosud nepochopila je Twitter, ale to není při mé ukecanosti a omezeném počtu znaků na tweet žádný div.
  •  
*

A teď ještě docela prefikané otázky od Juli:

Naplnil blog tvoje prvotní očekávání, nebo teď, s odstupem času se ztratily iluze, nebo tě to naopak chytlo ještě víc?
  • Asi bych řekla, že jsem se za těch pár měsíců docela vpsala do své podoby. Iluze se neztratily, ani nemohly. Jsou jen takové, jaké si je udělám, takže jsem spokojená. Naopak mě hrozně překvapilo, že mám tolik čtenářů. Kurňa, tolik lidí najednou mě neposlouchá ani doma =D
Pomohlo ti vytvoření a psaní blogu v něčem se zlepšit?
  • Určitě jsem se víc rozpovídala a otevřela lidem a to i těm cizím. Do té doby jsem byla docela uzavřený tvor. A zlepšila jsem se v tom, že jsem začala víc vyjadřovat svůj názor a stát si za ním.
Churros vlastní výroby - naprosto miluju tuto pochoutku a jsem schopná tento talíř sežrat na posezení!

Co nejradši děláš ve svém volném čase?
  • Jsem asi maniak, ale poslední dobou nejradši čtu o kosmetice, různých procedurách a výrobcích, koukám na fashion story a samozřejmě několikrát denně sjíždím bloglovin. Prostě mám teď období pipky. Joo a taky peču, na to jsem úplně zapomněla.
Jsi sportovní typ, nebo cvičíš spíš z nutnosti?
  • Tak já se přiznávám, že vůbec necvičím. Párkrát do roka, dle ročního období, mě chytne na několik měsíců něco, co pak samo odezní a hledám si zase něco nového. Takhle jsem prostřídala naposledy třeba squash, badminton, plavání, běhání, jízdu na kole (ale ta mě ještě stále drží =).
Za co dokážeš utratit nejvíc peněz a u čeho naopak nechápeš, že za to lidí utrácí?
  • Docela dost prachů dokážu vyhodit za kvalitní jídlo, kosmetiku, čistící prostředky, kabelky a boty. Naopak nedokážu pochopit, proč někdo dá ročně za hnusnou kabelku od čongů 350,- a pak ji nosí až do roztrhání. Mám takovou kolegyni v práci a nejenže se na to nedá dívat, ale v konečném součtu to vyjde dráž než moje kupříkladu Lacoste kabelka, kterou už mám 10. rokem, vůbec byste to na ní nepoznaly a stála 3000,- Kč. Vůbec nerozumím, proč někdo utrácí za levné a nekvalitní věci. Moje mamča třeba poslední 4 roky strávila nakupováním voděvzdorných kozaček (opět u číňanů), má jich doma okolo 20 párů a pořád se hrozně diví, že nejsou ani jedny nepromokavé.
Miluju podzim a miluju kabáty!! Tento výběr jsme našla v telefonu, zbylé ještě nemám zdokumentované..

Co bys nikdy nedokázala odpustit?
  • Úmyslnou zradu.
Co nejbláznivějšího jsi udělala?
  • Ono toho je taky víc, ale namátkou.. Soutěžila jsem v 7 letech na mezinárodních závodech v gymnastice a skončila jsem na krásném 9. místě. Honila jsem se s kamarádkou mezi regály v OBI a střílely jsme po sobě pistolemi na silikon - bylo mi 26! Založila jsme si ve 30 letech blog. Studovala jsem baletní konzervatoř..
Kdybys měla možnost plastiky zdarma, čeho by to bylo?
  • Hodně bych přemýšlela o korekci dioptrií, ale pak bych nakonec došla k tomu, že opravdu ne - nechci na sobě spáchat žádný chirurgický zákrok, aniž by to bylo bezpodmínečně nutné pro přežití.
Kterou vlastnost na sobě považuješ za nejlepší a nejhorší?
  • Nejlepší bude asi rychlost vnímání a schopnost komunikace. Nejhorší pak lenost a pohodlnost.
Co bys chtěla vzkázat všem, kteří přemýšlejí o založení blogu, popřípadě jim dát nějaké rady?
  • Pokud něco chcete, tak do toho jděte. Jen tak zjistíte, jestli to pro vás má opravdu cenu.


Moje otázky pro vybrané blogerky:
  1. Jaký máte momentálně nejbližší cíl, kterého chcete s blogem/na blogu dokázat?
  2. Co vám konkrétně psaní a provozování blogu přineslo?
  3. Snažíte se psát pravidelně, nebo jen tak, jak to na vás přijde?
  4. S jakými blogerkami jste se už osobně seznámily a co vám to konkrétně přineslo?
  5. Experimentujete rády? (ať už s chováním, oblečením, účesy, kosmetikou..)
  6. Máte, nebo děláte něco, co není běžné a vymykáte se tak ostatním?
  7. Dovedete si teď představit váš život bez blogu?
  8. Kdybyste si měly vybrat značku, se kterou byste chtěly spolupracovat, která by to byla?
  9. Jaký výrobek kosmetické péče byste si hrozně přály vlastnit a proč? (nezávisle na ceně)
  10. Jak se těšíte na Vánoce? Už se nějak psychicky nebo fyzicky připravujete? =)

 Podmínky jsou jasné:
  • říci o sobě 10 věcí
  • odpovědět na otázky
  • vymyslet dalších otázek
  • otagovat 5 blogerek pod 200 čtenářů


Vybrala jsem Helen, Margaretku, Wonderfull Today, Claire, Underthesheats a Bashi. Jo a ještě vracím úder eM =P


Oko, do duše okno. Přiznávám, jsem blázen =D
Tímto se s vámi loučím, jsem totálně vyflusnutá. Vlastně ani ne, docela mě to bavilo, páč otázky se sešly vskutku zajímavé a donutily mě navíc se prohrabat spoustou historie a fotek =)



Jak to máte vy? Co z otázek vás nejvíc zaujalo, na kterou byste chtěly odpovědět, nebo vás zaujala odpověď? (máte to tak stejně, nebo přesně naopak..)



 

52 komentářů:

  1. Paráááda! Si skvelá a nápaditá! Prefíkané otázky :-DDD Dúfam, že to je kompliment :-) Tá trojka od Chanelu, ach, veď raz si to snáď budeme môcť dovoliť. No presne, to je na tom naj, že sme sa zoznámili s takými skvelými blogerkami a veľmi sa mi to páči! Mne sa dlho cvičiť nechcelo, až po pôrode ma to akosi chytilo. Zrada je tá najhoršia ľudská vlastnosť, keď niekomu naozaj veríš...Páni, máš môj obdiv, taká úspešná gymnastka??? Ani ja neznášam nekvalitné, hnusné, karcinogénne čínske veci!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chiochi, no jasně, že jsem to myslela jako kompliment. Prefikanost je u mě jedna z nejvyšších forem uznání ;)
      Úspěšná gymnastka - tos mě fakt pobavila =D
      jo, musím uznat, že nejlepší na blogu je asi opravdu to seznámení se s lidmi, které bys normálně nepotkala, ani je neoslovila, nebo bys je fakt netipla na společnou zálibu v blogování a kosmetice =)
      tak snad sy na ty "chanelky" jednou uděláme místo v poličkách ;)

      Vymazat
  2. Tvých 10 faktů až nebezpečně sedí i na mě - až na ujetou jedničku (pardón ;)), devítku a desítku. I když, já sice ráda jím, ale narozdíl od tebe tloustnu, sakra :D

    A naprosto souhlasím i s některýma otázkama - dovolená, drahá dekorativka a tak :) A hrozně se mi líbí tvoje blázniviny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi =D Sabi, sice nejsi pod 200 čtenářů, ale fakt by mě zajímalo, jak bys to zpracovala i Ty ;)
      P.S.: A jak si čistíš zuby jako Ty? Jinak to snad ani nejde!! =D

      Vymazat
  3. Pobavila si me :). Ale nejak jsem cekala, ze konecne vybalis neco o te prezdivce :). Hele, ja jsem taky introvert s extrovertnimi sklony :D. Viz:

    Bohužel, pouze 25 % lidí je tvořeno introverty. To vede ke spoustě nedorozumění, neboť společnost s našimi lidmi nemá moc zkušeností.

    Mýtus číslo 1 -- Introverti neradi mluví.
    Není to pravda. Introverti zkrátka nemluví, dokud nemají co říct. Nesnášejí klábosení a tlachání. Pokud se ale má introvert bavit o něčem, co jej zajímá, celé dny nezavře hubu.

    Mýtus číslo 2 -- Introverti jsou stydliví.
    Stydlivost nemá nic společného s tím, že je člověk introvert. Introverti se nutně nemusí vyhýbat lidem. Potřebují jen důvod ke komunikaci. Nezačnou konverzaci jen tak z ničeho nic. Pokud se chceš bavit s introvertem, prostě na něj začni mluvit.

    Mýtus číslo 3 -- Introverti jsou burani.
    Introverti často nevidí důvod chovat se podle společenských zvyklostí. Chtějí, aby byl každý upřímný a přirozený. Bohužel je to často nepřípustné, a tak se introverti mohou cítit dost pod tlakem a nedaří se jim zapadnout. A to je vyčerpávající.

    Mýtus číslo 4 -- Introverti nemají rádi lidi.
    Naopak, introverti si nesmírně váží svých několika kamarádů. Své blízké kamarády mohou spočítat na prstech jedné ruky. Pokud máš to štěstí, že tě introvert považuje za kamaráda, nejspíš jsi navždy získal věrného parťáka.

    Mýtus číslo 5 -- Introverti se neradi ukazují na veřejnosti.
    Nesmysl. Introverti prostě jen nejsou rádi na veřejnosti TAK DLOUHO. Taky se rádi vyhýbají komplikacím, které u veřejných aktivit mohou nastat. Věci a zážitky vstřebávají dost rychle, takže se k "pochopení" záležitostí nepotřebují zdržovat tak dlouho. Jsou připraveni jít domů, oddychnout si a všechno zpracovat. Oddych je pro introverty vlastně naprosto zásadní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Luci, on se mě na tu přezdívku ještě nikdo neptal. Jen jedna slečna hodila do komentáře, že by měl chtěla upozornit, že to mám francouzsky po gramatické stránce špatně napsané!! =D No vidíš, kdyby věděla, už by nic takového asi nenapsala ;)

      Vymazat
  4. Cast 2:
    Mýtus číslo 6 -- Introverti jsou vždycky rádi sami.
    Introverti si naprosto vystačí se svými vlastními myšlenkami. Hodně přemýšlejí. Hodně fantazírují. Mají rádi, když je co řešit, problémy, hádanky... Ale taky se mohou cítit neuvěřitelně osamělí, pokud nemají někoho, s kým by mohli své objevy a svá řešení sdílet. Touží po opravdovém a upřímném spojení s jedincem.

    Mýtus číslo 7 -- Introverti jsou podivíni.
    Introverti jsou často individualisti. Nemají tendence následovat stádo. Mají raději, když si jich lidi váží pro jejich originální způsob života. Přemýšlejí sami o sobě, a proto se často liší od toho, co je běžné. Nezakládají většinu svých rozhodnutí na tom, co je módní a trendy.

    Mýtus číslo 8 -- Introverti jsou odměření nerdi.
    Introverti jsou lidi, kteří se hlavně věnují své hlavě; vnímají své myšlenky a emoce. Ne, že by nebyli schopní vnímat, co se děje kolem nich, jen je zkrátka jejich vnitřní svět mnohem víc uspokojuje.

    Mýtus číslo 9 -- Introverti neví, jak se bavit a relaxovat.
    Introverti obvykle relaxují doma nebo v přírodě, ne na rušných veřejných místech. Introverti nehledají vzrušení, nejsou to adrenalinoví závisláci. Když je někde velký hluk a moc se tam mluví, uzavřou se do sebe. Mozek introverta je příliš citlivý na dopamin. Introvertům a extrovertům v těle odlišně putují neurony.

    Mýtus číslo 10 -- Introverti se dokážou polepšit a stát se extroverty.
    Svět bez introvertů by byl s mírnou nadsázkou světem téměř bez vědců, muzikantů, umělců, básníků, filmařů, doktorů, matematiků, spisovatelů a filozofů. Nicméně, existuje několik technik, které se extrovert může naučit, aby lépe vycházel s introverty. (Jo, prohodili jsme tyhle dva termíny, abychom ukázali, jak předpojatá je naše společnost.) Introverti se nemohou "polepšit". Mimochodem, jeden výzkum (Silverman, 1986) ukázal, že procento introvertů se zvyšuje spolu s hodnotou IQ.

    Pro introverta může být neskutečně zničující, pokud se snaží popřít sám sebe a vycházet tak s dominantním světem extrovertů. Stejně jako u jiných menšin platí, že introvert může začít nenávidět jak sám sebe, tak i ostatní, právě pro všechny ty rozdíly vůči ostatním. Pokud si myslíš, že jsi introvert, doporučuju si něco o tématu nastudovat a vyhledat další introverty ve svém okolí. Můžete tak sdílet své postřehy. Není to jen o tom, aby se introverti snažili být "normální". Právě extroverti nás potřebují poznat a respektovat, stejně jako se musíme respektovat my sami.

    vaz si toho, hledala jsem to na fb asi pul hodiny :D


    Jinak koukam, jak jsme si podobne. Teda, to jsem vedela uz predtim, ale jinak v hodnech bodech se fakt shodujeme, az je to divny :D. Viz klavir a franina, ale v podstate bych rekla, ze 80-90% veci na me sedi :D. Ale pistoli se silikonem jsem po nikom netrilela :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to si asi někam vyvěsím, ať lidé vědí, jak se mnou zacházet. :)

      Vymazat
    2. Amen, naprostý souhlas téměř ve všech bodech, taky jsem introvert, ale dokážu si to přiznat a žít s tím, dřív jsem to hodně řešila a bojovala proti tomu. Nejsnadnější je to přijmout, nehledět na to, co si myslí ostatní a život je hned jednodušší :-)

      Vymazat
    3. Si piš, že si toho vážím!! =D jinak, přesně to sedí a vystihuje mé "křehké" nitro hihi =)
      Ty jo, tak vidíš, to já ani nevěděla, že bys to měla až tak podobné, nechceš si to taky zpracovat za domácí úkol? ;)

      Alizia: Já bojovala jednu chvíli taky. Asi přesně do té doby, dokud mi lidi naopak nezačali vyvracet, že nemůžu být introvert, když se chovám tak a tak, jak mě znají - no, neví, kolik mě pak stojí úsilí se doma hodit zpátky do klidu =D
      Občas s tím ještě bojuju, když všichni někam vyráží a já si radši v hezkém počasí doma přestěhuju nábytek =D

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Ježiš, já věděla, že na někoho zapomenu!! sakra, promiň Dejni, jdu dělat edit!! =D

      Vymazat
    2. No proto:-D Už jsem se chtěla urazit, že nejsem čtenářka nebo co:-D

      Vymazat
    3. Ale jasně, že jsi, já totiž odpovídala spíš primárně na ty blogerky a vůbec mi nedošel začátek otázky. Jak jsem psala, co si nenapíšu na papírek.. =)

      Vymazat
    4. Nejhorší je, že já si sice také pokaždé napíšu papírek, ale pak si ho nepřečtu!

      Vymazat
    5. Ááh, to já znám =D já si je pak někam založím a už to nikdy neudělám. Pak jednou za rok, když uklízím v práci pod klávesnicí, zjistím, kolik tam mám zalítnutých rudě podtrhaných papírků a co myslíš!! Nikdo se kvůli tomu nezbláznil! =D

      Vymazat
    6. No jen neřikej, jdu takhle včera, vlastně už dneska, v půl jedné ráno, už skoro mrtvá těsně před spaním se ještě napít a tu mi bleskne hlavou- faktura!!! Lepík je ještě někde v kabelce:-D

      Vymazat
    7. Tak to je přesně ono! =D ono se to z té hlavy hrozně rychle vykouří. někdy bohužel ještě dřív, než stihnu ten papírek dopsat =D

      Vymazat
  6. Baletní konzervatoř? wauu :) Proč jsi s baletem skončila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nevím, jestli teď neurazím baletní nadšence, ale protože mě to přestalo bavit =D

      Vymazat
    2. Škoda, jsi taková něžná víla, baletka by mi k tobě přesně seděla;-)

      Vymazat
    3. No já jsem teda rozhodně víla!! =D TOs mě pobavila, ale moc děkuji, budu to omlouvat tím omámením z čerstvě zakoupených několika párů bot ;)

      Vymazat
  7. Zlatíčko nezajdeme na blogo-rande na pořádný oběd?? (večeři asi nezvládnem zatím) :-)). Teda ale ten protiúder jsem fakt čekala - věříš, teď se budeme virtuálně tagovat až do zemdlení haha :-). No já to chápu, takže přijímám pokorně, ale neboj pomsta bude sladká :DD. Asi to nezvládnu všecko detailně ohodnotit. Teda ale ta Lucifrída je ale "dračice"...ty její introvertní komenty mě odrovnali - hlásím se do klubu ukecaných introvertů :-)...Jinak ačkoliv jsme si spolu moc krásně popovídaly, jsem ráda, že jsi to tu tak krásně sepsala, protože stejně jsem spoustu věcí ještě nevěděla. Co Renča bude mít blog??? Prosím Tě dej mi vědět až se ta událost roku stane,jo :-) No nic nestíhám běžím o dům dál, ale příjdu si to tady přečíst hezky ještě v klídku jednou a snad se mi konečně i načtou všecky fotky - všecky Tvoje podoby jsou totiž boží - jsi krásný chameleon!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosím si ještě recept na churros vypadají božsky a soudě dle Tvého vkusu (který naprosto sdílím) na papání musí být výborné jo a eště na ten cardamom peeling, to zní úžasně kardamom jsem zatím dávala jen do pečiva :-)). Jó a ten modrý kabát miluju!! Mám ráda kabátky a nejraději bych jich měla spoustu a mám jen dva chjo, musím to napravit a neutrácet tolik za kosmetiku :-)). UD prominuto :-)), nikdy neříkám nikdy (teda skoro nikdy !-))...........každopádně mi bylo ctí Tě poznat:-)

      Vymazat
    2. jó a kokos v kosmetice taky vůbec nemusím :-) a marcipán dávaj do kosmetiky? :-), na to jsem snad ještě nenarazila :-)

      Vymazat
    3. Marcipán - mandle, třeba v Douglasu je celá řada takové té zvláštní s miliony příchutí pečující tělové kosmetiky a jedna z příchutí je právě marcipán a to je fakt slast. Sice tam 100% budou SLS/SLES, ale ta vůně za trochu následného mazání stojí =D
      Takže sladká pomsta, jo? už to vidím, se tu budeme na konci jen tagovat a už to přestane kohokoli bavit číst, ale my pojedem až do zemdlení =)
      Tak Churros jsou naprosto nejlepší a je to hrozně jednoduchý. Jednu dobu jsem si to natolik oblíbila, že jsem si je "spíchla" během reklamy ve filmu ;) Ale je tam potřeba hodně vajec, zručnosti a pevné nervy, páč je to vlastně odpalované těsto a liješ ho pak přímo do horkého oleje (jestli máte friťák, budeš to mít rozhodně jednodušší ;) Recept najdu a předám ;)
      Líbí se Ti ten modrý, jo? nojo, ty vlastně modrou miluješ, že? ;) Noo, tak já si omylem koupila o číslo větší, takže ho zas tolik neunosím, ale je vlněný a nádherný a teplý a hrozně retro =D Ten hnědy je taky takový divnouš, vypadá jako kosmický myslivecký obleček. No a ten baloňáček zase místo aby hřál, tak chladí =D Ale všechny je do jednoho miluju a už koukám po dalších ;)
      Chameleon.. s tou podobou z titulní fotky jsem vyhrála kostým party a flašku šáňa ;)
      Tak a ta velká událost se přiblížila.. Renča bude mít blog. Prý už má pár článku napsaných, tak jen už trochu času, aby to mohla spustit, taky se už těším ;)

      Vymazat
    4. Hele já bych Ti taky dala odměnu za takové masky - vypadáš senzačně :-). Tak odpalované těsto jsem ještě nikdy nedělala...otázkou je jestli mám ještě nějaké pevné nervy i zručnost hihi...
      Když jsem byla v lednu v Polsku na nákupech, tak jsem tam obdivovala právě kabátky a kabáty za trapné ceny typu 500 kč, jenže to nebylo na pořadu dne - no jela bych tam zas kvůli těm kabátkům :-)
      Tak REnča tak řádí jo, no jsem napnutá jak špagát :-), tak mi pak napiš až to spustí...
      Jinak neboj s tím tagem to vymyslím rafinovanějc :-)) a mám pocit, že už díky všem tagům nemám ani čas dělat "seriózní" kosmetiku :-D
      Jó a já si sice nečistím zuby na jedné noze, ale představ si, že v práci máme tak divné umyvadlo, že si myju ruce i hrnek od kafe tak, že stojím na jedné noze hahá...
      Hele mě ten Tvůj tag tak baví - Ty jsi prostě talent holka :-D

      Vymazat
    5. Já bych taky prosila recept, vytáhnem friťák ze sklepa a jedem:-D
      Páni, ta Renča mě potěšila, roky jí přemlouváme a konečně to nese ovoce:-)

      Vymazat
    6. Dejni: Já jsem fakt ráda. Se na to těším. Už jsme si kvůli tomu několikrát z nostalgie pročítala všechny její guest posty na Daly loves Colors a fakt se u toho řežu smíchy. Jo a taky jsem dostala chuť vyzkoušet ajurvédské mýdlo na vlasy =)

      eM: Tak já jsem prosím kabátková a moc. Momentálně jich mám asi 20 a fakt nechápu, co nosí lidi na sobě v zimě, hlavně teda, čím si dělají radost, když je tak hnusně, že venku víceméně většinu dne chodí právě v kabátech,ale mají třeba jen jeden univerzál, který tahají na nákupy, výlety, procházky, se psem a zároveň do práce - dto je pak jasný, že má-li to takový univerzál přežít, musí být pomalu z vojenské celtoviny a na ty už se moc designy nevymýšlejí =D
      Tak ty jsi pěkná ďáblice, já si v práci zas hrnky nemyju - přijde mi to zbytečné, když tam druhý ten dám to samé =D ;) =P

      Obě: Holky, recept vám fakt najdu, nebojte, je to hrozně jednoduchý, když jsem to zvládla do této výsledné podoby i já ;)

      Vymazat
    7. Jinak jsi psala, že zklamání je Jordana, ty jsi ale měla jiné odstíny než já, že? Aja lakovala ten tyrkys a byla s ním spokojená, ukazovala mi ho, a vypadal, že schnul solidně "do písku", slavila úspěch i ve škole :-). Já ho teprve musím testnout a pak podám zprávu, zatím jsem zkoušela jen ten "obyč" a výdrž slabá bez top coatu - a teď mě napadá: pískové laky - lakovala jsi někdy GS Stars???

      Vymazat
    8. Ty jo ty máš 20 kabátků?, to jsi teda královna a můj idol :-D. Hele já teď kvůli Tobě pořád sním o modrém kabátku, který by zahřál mou dušičku v zimě (i tělo teda :-). Já kabáty nosila už od střední školy - byla jsem pěkně výstřední na maloměstě v dlouhém krásně červeném kabátě :-)) - musím doplnit šatník není možná jinak :-)) a neutrácet tolik za mastičky !)....jestli máš tip, kam na ně jít, tak sem s ním anebo se jednou půjdeme šmajchlovat s kabátky do obchodů spolu,jo?

      Vymazat
    9. Tak dobrou šmajchlárnu na kabátky mám v Nuslích, mám odtamtud dva poklady aj osu naprosto úžasné =) a jinak, ten modrý a hnědy jsou z Asosu.. docela mi tam sedí jejich míry a pro srovnání můžeš vlítnou do M&S, kde mají taky anglické číslování a velikotně to odpovídá..
      Nene, nelakovaala, nelíbil se mi žádný odstín. Ale co jsem koukala myslím na nové Barry M, tak mají takový pískový černofialový..
      Mně ta Jordana sice rychle uschla, ale pak se mi celý slil - prostě nezatuhnul do tvrda, ale do takové měkké modelíny =/

      Vymazat
  8. Haha skvělé postřehy!;) Já jsem taky blíženec jak vyšitý, takže se s Tebou v lecčem ztotožňuji, jenom s tím marcipánem a kokosem to máme přesně opačně - kokos můžu na všechny způsoby (nejradši s čokoškou;)), ale z marcipánu se mi zauzlují střeva, jen se na něj podívám.:D..

    Sportu taky moc nedám, i když jsem stále ve "od příštího týdne na to vlítnu" stavu. Už několik let. :-P

    Ta víkendová/týdenní péče od Chanelu mě taky zajímá, ale za tu cenu-prostě ne, i kdybych na to měla.:-/

    V neposlední řadě chci moc poděkovat za nominaci, už se těším na zápasení s vymýšlením odpovědí a otázek.;)

    Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak zase ať to není stejný!! =D No, jen vymýšlej a tápej, mně to fakt bavilo a jsem zvědavá na svůj okruh sledovaných nominovaných blogerek, jak si s tím poradí ;)
      Ta Chanel péče je teda zabiják úspor. Si představ, kdyby ses k těm třem lahvičkám za cca 7500,- dostala a nedej bože by Ti sedly - to by sis pak na pleťovou péči musela vzít úvěr!! =D

      Vymazat
  9. Přidávám se též k blíženecké rodině :) Jsem blíženec na 200% a docela si to užívám :D Mimochodem super fotky, také mám ráda různé převleky i masky :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby ne, jestli jsi Blíženec ;) I když, mám bratránka, ten je červnový a už je to docela něco jiného - je pečlivý, detailista, navíc matfyzák!! co víc dodat =D

      Vymazat
  10. Sympatické odpovědi, některé velmi pobavily. :)
    Taky moc nerozumím, proč si někdo stále kupuje nové a nové nekvalitní boty, které se při prvním dešti rozpadnou...
    A ve svém volném čase taky ráda čtu o kosmetice.
    Kabátky jsou krásné. :) Kéž bych jich taky měla spoustu. (A kéž bych tu spoustu měla kam dávat... :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já prosím taky nemám =D takže už jsem zaplnila O. šatník, i botník, boty se mi zase nevejdou do boťárky, tak je cpu do další knihovny a tak dále.. =)
      An. a jakou bys třeba měla vysněnou péči o pleť Ty? myslím ten přípravek..

      Vymazat
    2. Jo, tak to je těžká otázka. Ale už dlouho pokukuji po krémech (denní a noční) pro citlivou pleť (a teď nevím, jak se jemnují, výborně:)) od Burt's bees. Četla jsem i pár docela hezlých recenzí... Nebo ještě Zenový krém od Lancome (ale ten spíš kvůli tomu zenu. Haha. :)).

      Vymazat
    3. Tak o tom Lancomáckém jsem ještě neslyšela. Co slibuje? Mně by totiž fakt zajímalo, jestli, když už je to tak drahé a propagované, jako naprostá nutnost a jediná záležitost na pleť, tak zda to tak i funguje třeba na mou pleť (ne jen na tu modelkovsky pěknou už od narození). Trochu mi to těmi sliby totiž připomíná univerzálnost amarounů - chcete řízek, polévku, či dezert? Všechno v jednom.. v závěru to však chutná i vypadá a působí stejně =/

      Vymazat
    4. No jo, slibuje hydratační péči, která působí i proti stresu a celkově uklidní (což asi nemůže fungovat vůbec)... :))

      Vymazat
    5. No, vůbec se se těmi antistresovými krémy nějak roztrhl pytel. Kdyby radši přestali šidit na potravinách, byly bychom spokojení všichni. ALe to bychom pak nepotřebovali krémy za tisíce na naši strašně stresovanou pleť =D

      Vymazat
  11. Tééda Ty ses nám tady vyzpovídala až na morek kostí :-) To na těch fotkách jsi taky Ty? Vypadáš jako pěkné číslo!

    Jinak v bodech 2, 3, 5, 6, 8 se shodneme :-) Ty 3 kroky od Chanelu mě lákají, studovala jsi už nějak co obsahují, celkem by mě zajímalo, jestli je to vážně tak dobrý, nebo zase reklama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, já myslím, že to asi bude napraný takovými věcmi, že po letech pravidelné aplikace budeš zelenofialově světélkovat. no, možná spíš klasicky černobíle - chanelovsky =D
      Jojo, na všech fotkách já =) ještě mám někde fotku jako Mařenky z Prodané nevěsty, ale to bude z kostýmů asi tak všechno. Nejoblíbenější byl z nějaké narozeniny ve stylu sado maso party a na rozdíl od ostatních jsem to vzala tak poctivě, že mě při průchodu Pařížskou málem zatkli!! =D

      Vymazat
  12. tiez si vsetko pisem na papieriky a lepim na pracovny stol:) ako tak citam, si plna prekvapeni a konecne si poodhalila nieco z tvojej povahy, to ma tesi. fakt dobre citanie a ta prva fotka je top:)a baletne konzervatiorium ma uplne dostalo! inak fajne otazky si vymyslela aj ked mam tag uz za sebou, premyslam, ako by som na ne odpovedala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D tak přemýšlej, přemýšlej, vím, že jsi tag už zpracovávala, ale otázky jsem se snažila dát takové, aby mě osobně na ně zajímala odpověď, protože jsme se jí ještě odnikud nedopátrala a u vás nominovaných by mě to zajímalo =)
      Jinak, já vám svou povahu poodhaluju v každém článku, to jsem prosím 100% já ;)

      Vymazat
  13. V mnohém, ale opravdu v mnohém jsem s Tebou zcela za jedno. Včetně bodu č. 1. Tajný tip: opírám si tu nohu, co mám ve vzduchu, nártem o okraj vany za sebou - ale k tomu je potřeba mít vhodný koupelnový lay-out, anebo tak mrňavou koupelnu, jako máme my. :)
    Kokos vs. marcipán. Bingo! (I když kokosový olej používám a nevadí mi.)
    Ano, a absolutně mi hlava nebere, proč lidi utrácí za levné nekvalitní věci. Já mám radši kabelek či bot méně a kvalitních, než plnou skříň šmejdů.
    Rychlé vnímání je občas docela nevděčný úděl, že? ;) Onehdá jsem četla trefný výrok: "Problém nemají ti, kteří postrádají selský rozum, ale ti, kteří s takovými lidmi musí jednat."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, to já taky občas opřu o vanu,ale většinou si ji zapřu o svou holeň (jestli si to dokážeš představit =D)
      A zase jsi na to kápla, to je právě problém.Když někdo ještě chroupe větu, kterou jsem právě řekla, já už jsem v konverzaci o 5 minut napřed a bohužel nejsem vůbec, ale vůbec trpělivá =( ale snažím se o to ;)
      No a ten kokos - v pravém kokosáku mi taky nevadí, už jsem si na tu vůni zvykla. Ale fakt nemusím ani strouhaný kokos. poznám jeho chuť i když je jen přidaný do bábovky, nebo buchty. Paradoxně však naprosto zbožňuju kokosové tyčinky Flint v bílé čokoládě. ALe co jsem koukala na složení, tak je tam víc tuku a cukru, než kokosu, tak to bude asi tím =D

      Vymazat
    2. Jasný, i tuto pozici mám v repertoáru! :D
      Jo a taky si všechno píšu (můj papírový diář to má rád) a taky nejsem schopná se donutit do jakéhokoli systematického cvičení (asi proto, že žeru, ale netloustnu). :)))

      Vymazat
    3. Jsme to ale holky šikovný.. a akrobatický ;) =D

      Vymazat
  14. Mockrát díky za nominaci, byla jsem teď delší dobu mimo, ale již na tom pracuju! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...