pondělí 2. září 2013

Jak jsem se zamilovala do Johna a Lily.. | John Masters Organics v Greenwave


To se vám tak někdy stane, že něco děláte, dáváte si na tom záležet, strávíte nad tím hodiny času, nadto vás to baví a on to všechno někdo jednou ocení. Byla jsem poprvé jako "velká BIG bloggerka =P" pozvána na představování nové značky kosmetiky. Juchůůů. Vše jsem zvládla vyzkoušet a řádně otestovat už o víkendu. Co jsem si teda zamilovala od John Masters Organics, jak jsem se dostala ke svému prvnímu mmu Lily Lolo a vyzkoušela vychvalovaná mazadla Primavera?


Nebudu vám zde dělat chutě a popisovat vám raut v podobě stolů prohýbajících se pod tácy se sushi, přetékajícími skleničkami se šampaňským a to vše za doprovodu omamné vůně bio kosmetiky v malebném obchůdku Greenwave. Za prvé vím, že by mě to samotnou dožralo, když bych si tom četla, přitom "mě" osobně nikdo nepozval!! a za druhé - jídlo se sní, šáňo vypije a co z článku, kromě rozebrání produktů a jejich účinků "já - nebohý čtenář" budu mít? =D No, tak kromě toho, že jsem to všechno vyzkoušela za vás, tak všechny ty skvosty navíc můžete sehnat s docela nezanedbatelnou slevou 15% (na něco až 50 %) ve dnech 12. - 15. září. Ale o tom více v přiloženém slevovém letáčku.

Poděkování za pozvání a opěvování úžasného týmu si nechám na později, teď mě nechte se rozplývat.. Nevím, jestli vás prezentace značky na začátek ubije, nebo naopak nadchne. Na mě osobně, jako na čtenářku, by to asi mělo účinek okamžitý - článek zavřít a najít nějaký osobněji zaměřený. Takže se budu řídit mým nejlepším svědomím a začneme rovnou popisy a fotkami těch lahůdek a rozebrání značky si necháme netradičně nakonec. Anebo ne..


John Masters Organics

Těžko vám budu představovat produkty, když vám neřeknu, odkud jsou, co obsahují, co je na nich výjimečného a kde a za kolik je tak pořídíte. Ve zkratce bych to mohla shrnout: Je to čistá přírodka ;) Kvůli vám se však rozepíšu. Koho to nezajímá, nechť přeskočí na následující fotku.

Žil jednou jeden pán, říkejme mu John, který už měl dost chemkou narvané vlasové péče. Tak si jednou sedl, dal dohromady bio certifikované přírodní ingredience v podobě rostlinných másel, esenciálních olejů a čistých bylinných výtažků a dal vzniknout více než 30 luxusním bio produktům profesionální kosmetické péče. Jeho výrobky NEobsahují žádné sulfáty, ropné suroviny, chloridy, syntetické vůně, nebo umělá barviva.
 
A protože má rád i psy, můžete udělat radost i svým mazlíčkům a pořídit jim šampon s Lemongrass a Lněným olejem (zde). Bio nebio, já bych se doma se zlou potázala i s JMO, protože Mates má kladný vztah pouze ke stojaté vodě ovoněné přírodními esencemi jako jsou bahno, močůvka, hnůj, hasičská nádrž, leknínové jezírko apod. - na bublinky se rád jen dívá, nebo je jí, nedej bože, kdyby jimi měl však vonět! =D Co se týče cen, výstavní už moc nejsou, ale musíme brát v potaz složení a taky know how, že to fakt funguje. Pokud něco chcete vyzkoušet, v prodeji jsou i malá cestovní balení, viz foto ve článku, která jsou za pár kaček a v rámci akce příští víkend máte celou JMO s 15% slevou, což dostává cenu na průměrnou mezi luxusnějšími značkami.






Sprchový gel s červeným pomerančem a vanilkou
Hustý čirý gel s nádhernou vůní pomeranče a vanilky, dle mého - ideální sladší a prohřívací vůně na zimu. Na rozdíl od jeho věrného kámoše tělového mléka, nevoní přehnaně sladce, ale spíš osvěživě. Neobsahuje žádné chemické hnusy a přitom je tak jemný a krémově pěnivý, skoro až do konzistence emulze.

Sprcháček doplňuje tělové mléko se stejnou příchutí (zde). Tady se však obě vůně rozvinou do ještě sladší podoby a máte pocit, jako byste seděly u krbu, za okny závěje a poletující sníh a před vámi krásný sváteční večer. Vůně je opravdu luxusní. Mléko se dobře roztírá a ihned vstřebává. Nezanechává za sebou poct mastnoti, bohužel však pro mě, ani moc velký pocit namazání, takže jsem měla neustále tendence domazávat. Ráno nezbyla po vůni ani stopa. Je to tedy super pro ty z vás, které se chtějí nalabužit na večer, ať už pro své drahé polovičky, nebo jen tak pro sebe a ráno jim sladká vůně vanilky a pomerančů nebude přebíjet denní parfém. Já se rozhodla tuto vůni přeaplikovat do vlasů, kde dýl vydrží a koupit si tak Stylingový gel se stejnou příchutí. Na tělo potřebuju hutnější mazadla.


Šampon s Pupalkou pro suché vlasy (zde)
Na zkoušení JMO péče o vlasy jsem se hrozně těšila. Aby ne, je to v podstatě jejich vlajková loď. Bohužel jsem nezačala zrovna šťastně a sáhla po tomto šamponu. Suché vlasy mám spíš jen na koncích, které jsem si ještě od zimy nebyla schopná nechat zastřihnout. Jinak s vlasy problém moc nemám. Jsou nebarvené, zdravé, husté a dlouhé. Tenhle šampon by se zdál být ideálním, nebýt té vůně. Ono to totiž voní tak intenzivně po slaměnkách (asi ta Pupalka), bylinkách a něčem nakyslém, že to fakt nezkousnu. Je to ten případ, kdy by mi mohl produkt udělat s vlasy zázraky na počkání a já bych do něj nešla, protože mi nevoní. Fakt doporučuju před koupí každé přírodky, dojít si danou věc "osahat" (= ovonět).



Šampon totiž není vůbec špatný. Co do účinků dokonce neuvěřitelný. Je hnědý a hustý jako ten nejlepší domácí lesní med. Rozhodla jsem se ho prubnout v nejtěžších podmínkách a musel si poradit s tunou stylingových přípravků z předchozího večera. Ani po předchozím důkladném promáčení vlasů a vyplýtvání celé sašetky najednou jsem nedosáhla toho, aby mi šampon ve vlasech napěnil (přelívání do kalíšku tedy bylo naprosto zbytečné). Z vlasů tak bylo docela těžké poznat, zda jsou už umyté. Navíc se tedy připravte, že ho použijete docela dost (ve srovnání s Desert Essence je jeho spotřeba cca dvojnásobná). Po minutě masírování jsem to vzdala a šampon začala smývat. A hle! Vlásky byly najednou hebké, hladké a lehce si pod prsty povrzávaly. Na to však, že extra suché vlasy nemám, péči bych šamponem rozhodně ukončit nemohla. Byly poměrně tvrdé, jak koňské žíně a kondicionér nebo balzám tak byl více než nutný.



Dalším logickým krokem tak byl kondicionér. Sáhla jsem po intenzivním kondicionéru s Levandulí a Avokádem (zde). Musela jsem vám ho nafotit, protože něco tak naprosto máslového a krémového jsem už dlouho neviděla. Díky hustější konzistenci se moc dobře nanáší a vmasírovává. Když jsem viděla složení, neváhala jsem a vrzla jsem ho rovnou i na pokožku hlavy. Vždyť levandule je hojivka a navíc vhodná i pro ty největší citlivky. Na první počuch voní krásně po levanduli (a po modré induloně - nádhera =). Při styku s mokrými vlasy se rozvoní do čokolády, což fakt nechápu, ale bylo to moc příjemné překvapení.

Měl by se nechat působit 1-5 minut. Já jsem díky nečekanému telefonátu O. z Bratislavy přetáhla dobu na dvojnásobek. Ani po tom nebyly vlasy těžké, mastné. Naopak krásně jemně neutrálně voněly (žádná levandule ani čokoláda, prostě jen příjemná vůně právě umytých vlasů), byly neskutečně hladké už při smývání, hebké a přitom silné a pevné - žádné chmýří, nebo poletující vlásky. Celá botela vám vydrží asi docela dlouho, protože co si vzal šampon navíc, tak kondicionér naopak ušetřil - stačilo mi ho menší než běžně používané množství (pro představu - polovinu tohoto kelímku, tedy 5 ml, viz foto). Při rozčesávání mu dělaly jen menší problém přesušené konce (místo na první pročes jsem je musela vzít Tanglem dvakrát, takže opět - žádná trága a naopak je to zatím stále nejlepší kondicionér, který jsme kdy měla! I po vyfoukání byly vlasy hebké, jemné, lesklé a vůbec, prostě nejkrásnější vlasy, co jsem kdy po pouhé péči měla (bez jakýchkoli jiných stylingových zkrášlovadel ).



Kondicionér s Citrusy a Pomerančovými květy (zde) je taková univerzální roztodivná věcička. Totiž, v popisu produktu se dozvíte, že se jedná o vymývací kondicionér, ale jak už název napovídá, jedná se také o Detangler, tedy o "rozčesávátko" (? =D) a vymývat jej nemusíte. Já si kvůli předchozímu použití intenzivního kondicionéru zvolila aplikaci jako detangleru a vlásky promázla ještě vlhké před rozčesáním a následným fénováním. Nevím proč, asi kvůli stejné barvě, jako mělo vanilkovo-pomerančové tělové mléko, ale já fakt čekala i takovou vůni. No, tak zpět z mého voňavého obláčku. Vůně detangleru je na první přivonění opravdu citrusová, na druhé už je však nahořklá a ne málo. A jak už to tak s nepříjemnými (pro mě) vůněmi bývá, ty se vás drží dlouho a dlouho, i když nechcete (naštěstí to vydrželo jen pár minut, pak se hořkost vytratila a zbyla lehká vůně pomerančů).

Kondicionér je super lehký, určený i pro ty nejjemnější vlasy, které nezatíží a nezmastí. Důkazem toho je i možnost použití jako bezoplachové péče. Vlasy jsem po něm měla lehko rozčesatelné, jemné, hebké a po vysušení i krásně lesklé a nikde nepoletovaly.

Šampon s levandulí a Rozmarýnem pro normální vlasy (zde) byl poslední ze sady vzorečků. Jako většina produktů JMO, i on voní krásně přírodně, po levanduli. Opět neobsahuje žádné sulfáty a má čistočisté složení. Nechávám si ho na další pokusy, takže o účinky se s vámi podělím spíš až při dalším spotřebováno.

Celou nabídku produktů John Masters Organics najdete i s popisy zde.


*




Teď už si přijdou na své i fanynky přírodní péče o pleť. Součástí dárkové taštičky totiž byly i vzorky péče o pleť. Vy víte, že zde nerecenzuju nic, co bych nějakou dobu nezkoušela a ještě i potom dělám čas od času bilance s postupnými účinky na pleť. Ale nejen vzorky vlasovky mě ohromily.


Revitalizační kapsle Růže a Granátové jablko Primavera (zde). Jsou určeny jako první pomoc pro unavenou a ochablou pleť. Vzhledem k tomu, že přesně na tohle používám už nějakou dobu Řebříčkový olej Ilcsi a Biofázi, o unavené a ochablé pleti u mě nemůže být řeč. Pokud však chcete vyzkoušet vše v jednom přípravku, což vás v závěru vyjde levněji než kúra Biofáze a Řebříček k tomu, sáhněte po těchto kapslích. Olejíček je jemně voňavý (jako vonné tyčinky) a množství jedné kapsle přesně vyjde na obličej i s dekoltem. Aplikovala jsem po sérii masek na podrážděnou pleť a olejíček se ihned vsáknul a pleť i trošku uklidnil.



Z počátku mi silně voněl po seznamovém oleji, bohužel se pak rozložil do vůně sádla, což je fakt divné (zřejmě hormony), protože kamarádce jsem zaváněla právě jak indické tyčinky, ale o sádle ani zmínka. Je fajn, že po aplikaci nejste mastné jak papír od salámu, ale v případě potřeby můžete aplikovat i mmu. Což teda ani nečekám, když se jedná spíš o noční péči, ale co kdyby náhodou. ;)
 
Píšu vám to proto, že kdybyste měly chuť tento zázrak zkusit, tak můžete otestovat jeho 7denní verzi v rámci Slevových dnů s docela velkou slevou. Teď, když mi končí Biofáze, jsem si říkala, že bych kapsličky na týden i vyzkoušet mohla a bylo by docela zajímavé porovnání účinků obou nočních kúr.




Jako poslední vzorečkový poklad jsem ochutnala Primavera Zklidňující hydratační krém s Brutnákem a Heřmánkem (zde). Poklad proto, že na přírodku naprosto božsky voní. V základu ucítíte heřmánek, ale zbytek vám prostě nedokážu popsat, ani k ničemu přirovnat. Je to tak čistá a jemná vůně, asi jako když jsem dostala od eM vzorek tónováku od Logony - prostě nádhera. Na to, že je hydratační, konzistencí připomíná spíš gelové sérum, než krém. Sušenka jsem jen kůží, ale myslela jsem, že pleť na tom tak špatně není. Ksichtík však krém doslova vcucnul. Stačilo jednou lehce rozetřít a po krému ani památky (žádné mapy, dlouhé roztírání, nebo mastné zamasírovávání).

I přes mou smíšenou pleť nenechal žádný pocit mastnoty ani ulepenosti a mohla jsem rovnou aplikovat mmu. Z mých článků víte, jak dokáže do hodiny po aplikaci zareagovat osypáním na cokoli. Tento 1,5ml pytlíček mi vystačil na 4 namazání a ani jednou se neprojevily negativní reakce. Naopak byla moje pleť jemná, hebká a krásně klidná. Jo a co se vám bude moc líbit - působí i na drobné linky a vrásky.

Udělala jsem zátěžový test a dala ho na pleť kamarádce, které se po dovolené u moře právě  loupe celý obličej (co vám mám povídat, vypadá jak hadice svlíkavá a moc hezký pohled na ni není, viď, Kikčo? =P). Koukala jsem, jaká já musím být sušenka, když se mi krém hned vpil. Kristýna ho totiž musela roztírat asi třikrát tak déle!! No a tolik co k zamýšlené hydratovanosti mé pleti =/ Každopádně, účinek byl skvělý. To, s čím si neporadilo ani intenzivní mazání kokosákem, ihned zmizelo po jednom natření tímto zázrakem. On fakt funguje a navíc po něm není ani normální pleť mastná, spíš taková lehce matná, ale zdravě působící. Nedoporučuju nic, o čem bych nebyla přesvědčená, páč znáte to - doporučíte v dobré víře a pak vám někdo za rohem podrazí nožičku a tak, že jo.. Ale za tohle dám ruku do ohně a věřte mi, že až mi dojdou moje dosavadní zásoby mazadel, jdu do něj.

Slevový leták na Slevové dny do Greenwav, hezké, že? A znáte značku ECOVER? Doporučuju!! Když už si na ksichtíky patláme co nejmíň toxická mazadla, proč to tak nezkusit i v domácnosti? Mates je vážně rád, když byt po smejčení nesmrdí chemkou, ale bylinkami a přírodou.
 
A teď už to vezmeme jen rychle. V obchůdku, kde nám byly nové produkty představeny a jsem hrozně ráda, že mi tak dobře sedly, protože by mi bylo líto už kvůli hrozně milým lidem produkty kritizovat, jsem měla to štěstí, že jsem narazila na vizážistku paní Helenu Tomanovou. Kromě toho, že mě napajcovala úžasně voňavým vlasovým tužidlem s Bourbonskou vanilkou a Mořskou mlhou, čímž ve mně vzbudila lásku na první pohled i pohmat k těmto výrobkům a dostaly se tak na můj nákupní seznam, tak mi pomohla najít tu nejlepší barvu minerálního mu na světě!!



Víte, jak jsem vám psala, že jsem na léto vzala moc světlé odstíny EDM a že jsem z toho nešťastná, protože mám obličej jak omítku orámovanou bronzerem? Nebo jsem se vám nepřiznala? Tak paní Helena koukla, něco vzala ze vzorkovnice, celou mě odmalovala (přede všemi ostatními bloggerkami!!! panebože, já se málem propadla do země a krve by se ve mně nedořezal, když někdo prohlásil, že se jdeme fotit!) a namalovala mě tím nejdokonalejším odstínem, po kterém bych ani ve snu dobrovolně nesáhla. Zdál by se mi moc oranžový, navíc tmavý a hrozně se mi líbil jiný - žlutý s názvem odstínu Popkorn =D. No, paní Helena byla naštěstí jiného názoru a já si tak pak zcela spokojená odnesla domů piksličku úžasného mmu Lily Lolo v odstínu Barely Buff. Navíc jsem ukořistila ještě Měsíčkovou masku Lavera, kterou mi hojně doporučovaly Margitka s eM.

Tady máte pro inspiraci můj nákupní seznam =D ještě tam přibude intenzivní péče na suché konečky JMO a nějaká přírodní aviváž na praní..

Čtenářky si teď mohou po delším čtení odskočit, protože přicházím s velkými díky Denise, která má celou akci a vlastně celý úžasný Greenwave obchůdek na svědomí a která mě pozvala a podarovala těmito nádhernými vzorečky, o kterých se mi bude ještě dlouho zdát. Asi přesně do té doby, než si od mých oblíbenců pořídím plná balení. Díky za krásný večer! =)


*


Doufám, že jste už zase zpátky.. =)  Protože je první školní den a pořádek musí být, najíždíme tedy zpět na otázku na konec: Znáte kosmetiku JMO? Láká vás z ní něco na vyzkoušení? A vůbec, jak se vám líbil první školní den? ;)



P.S.: Po dost nepravidelném přispívání a spíš tagových článcích, jsme zpět!!! Takže klobouk dolů všem, které to dočetly až sem, máte u mě první jedničku s hvězdičkou ;) Jo a kdybyste se divily, že tu mám jen fotky letáků a žádné z onoho večer, pak se nedivte. Jen já si můžu zapomenout foťák na první blogo akci, takže tak =D

51 komentářů:

  1. to vypadá krásně, zaujaly mě sprcháč a mléko s pomerančem a vanilkou a ten levandulový kondicionér. obchod jsem dřív neznala, musím přiznat, že sice jsem za přírodní kosmetiku ráda, když ji někde seženu (nejčastěji v boxu), ale vyloženě ji nevyhledávám (nebo spíš nemám problém použivat i tu chemickou a nepřírodní), ale když je to takhle hezky na jednom místě...hmmm :D možná přehodnotím přístup!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, já tam taky dřív nikdy nebyla. Ony ty eshopy jsou zkrátka jednodušší, ale zrovna u té přírodky je dost jednoduché se seknout ve vůni a pak to můžeš buď darovat, nebo v případě nějaké hodně "originální" vůně rovnou vylít =D
      Tenhle obchůdek je maličkatý, útulný a roztomilý, takže se tam necítíš, jak v nějakém obchoďáku. Překvapilo mě, že všichni ví o všem, takže se můžeš zeptat na cokoli a já jsem takhle třeba plynule přeskočila z vlasovky na mmu a jak jsem za to ráda =)
      Ten levandulový kondicionér je skvělý. Až jsem nečekala, že mě zaujme něco s levandulí, ale ten čokoládový podtón mě dostal. Jo a ta vanilka s pomerančem opravdu božsky voní, něco jako vanilkovo-pomerančový mléčný koktejl ;)

      Vymazat
  2. Značku poznám len z počutia, nikdy som z nej nič neskúsila, ale všetko vyzerá super krásne, voňavo a účinne! Inak potrebujem nový šampón, tak meditujem a vyberám, to je hrozné koľko existuje možností, takže sa neviem rozhodnúť, a navyše mi pridáš toto :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prekérka, že? ;) Ještě tam mají Rozmarýnový, který jsem nezkoušela, ale kouknu, jestli nemají v tom minibalení.. Každopádně určitě koupím tu mandlovou Laveru. Momentálně už cca od června používám duo Desert Essence a teda - svědí po tom hlava naprosto šíleně. První dva dny fajn, ale od třetího se můžu udrbat (prý je to docela agresivním kokosovým pěnidlem =/), takže doufám, že mi Lavera a levandulový kondicionér hlavičku zklidní. Jo, jestli pujděš v rámci slev, třeba se tam uvidíme, plánuju to tam vzít útokem i s Lucifrid a Claires (Claires obssessions) =)

      Vymazat
    2. po Desert Essence svědí hlava? néééé! :( měla jsem tuto značku na nákupním seznamu, takže ji mažu :( každopádně díky za upozornění, já mám s tímto velký problém, takže by to byly vyhozené peníze!

      Vymazat
    3. No, tak od toho ruce pryč. myslela jsem si, že je to mnou, že je to divné, ale pokud si nepotřebuješ mýt hlavu ob den, tak bys byla nemile překvapená, protože to svědění by Tě k tomu donutilo. Potvrdily mi to i holky v krámku =( Takže šup do JMo, nebo třeba do té Lavery..? Já sama nevím, jaká bude, ale určitě ji vyzkouším jako první.

      Vymazat
    4. na Laveru si taky dělám zálusk! musela jsem přejít na přírodní šampóny nebo šampóny bez sulfátů, protože jinak trpím podobně jak Ty :( hodně mě zklamalo i Pure Fiji, když jsem ho viděla v LB, byla jsem nadšená, ale po vyzkoušení jsem si málem rozškrábala celou hlavu :( asi to nebude tak jednoduché se slavnou přírodní vlasovou péčí :(

      Vymazat
    5. Néé, Tys mi musela vrátit Desert Essence, že? Já byla právě naprosto nadšená ze vzorků z LB, protože ta karambola naprosto božsky voní. Hm, takže taky nic.. No, tak lavera =D

      Vymazat
    6. já jsem z něj taky byla nadšená :( a dopadlo to fakt špatně, což neznamená, že Tobě by nemusel sednout ;) já jsem to měla ulehčené i tím, že jsem vyfasovala vůni pouze kokosovou, a tu já moc nemusím ... kdybych dostala třeba takové mango, určitě bych se loučila hůř :D

      Vymazat
  3. Kosmetiku neznám, ale vypadá sympaticky, hlavně se mi líbí ten levandulovo-avokádový kondicionér... Ale i všechno ostatní... :)
    Škoda jen, že neukážeš prohýbající se stoly z akce... :))
    A je dobře, že pozvali zrovna Tebe. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An., díky, to je hezké, že to píšeš, jsem za to taky moc ráda. I kdyby to měla být jediná akce, na kterou jsem byla pozvaná. Oslavné ódy mi nějak jdou,ale kritiky moc ne, takže se radši nesedícím produktům vyhýbám, což je asi logické, že? ;)

      Stoly byly prohýbající se jen chvilku,pak jsme jim daly zabrat a představ si roj kobylek.. hodně podobné s rojem blogerek =D

      Vymazat
  4. No já bych to tam vykoupila asi všechno, i přes ten web cítím vůni všech těch esenciálních olejů a představuju si, jak jsou moje vlasy krásně lesklé a pevné a pokožka nádherně vláčná, k tomu bez chemie :-) Ty pudry Lily Lolo jsem už zkoušela v Bioo, ale nakonec jsem si koupila jinou značku minerálního pudru, tak pak dej echo, jak jsi s nim spokojená ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, zatím hrozně moc. Používám ho od té doby denně. Je trochu hruběji namletý než EDM,a le za to dýl vydrží, neslívá se a nevytrácí se, takže ho večer ještě najdu na stejném místě. Co mi přišlo neuvěřitelné, tak že Lily Lolo s gramáží 10g vyjde na 444,- a EDM s gramáží jen 4,6 (nebo 4,9g, teď nevím) vyjde na 369,- - to už je první velké plus.
      Docela bych brala, kdyby byl v příchuti vanilka pomeranč i tělový olej. Ale myslím, že jsem ho tma neviděla. Musím to prozkoumat příští čtvrtek ;)

      Vymazat
  5. JMO jsem naprosto propadla a i ja si posupajdim pro velka baleni. Nejradsi bych to vzala vsechno :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? A víš, co je nejhorší? Že mám takhle další značku, kterou chci mí vybavenou celou koupelnu od péče o vlasy až po péči o pleť a pokožku svého psa.. ach, blogitida je opravdu hrozná diagnoza =D

      Vymazat
  6. JMO vobec nepoznam, ale ten kondicioner s levandulou a avokadom by som brala hned a ako tak citam nie som jedina:)to si mala stastie, ze si narazila na vizazistku a vybrala ti tak dokonaly odtien, joj trosku zavidim, pretoze prave mmu lili lolo by som si rada kupila,ale nie som schopna si vybrat odtien:/ ten tvoj podla vzorkovnika patri medzi svetle az stredne svetle a nevyzera vobec zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bashi, mají taky vzorečky a ještě k tomu v takových malých šroubovacích piksličkách, takže můžeš zkoušet jak je libo ;)
      Vidíš a u toho kondicioněru mě zrovna varovaly, že je hodně intenzivní a mohl by zatěžovat. U mně naštěstí naprosto nehrozí a třeba Pureology vlasy opravdu zmastil a to nebyl ani na extra suché vlasy. A ta čokoláda... musím vykoumat, co tam tu vůni může dělat =D

      Vymazat
    2. skoda, ze u nas na slovensku ziadna kamenna predajna nie je. urcite bych tam hned zasla a vyskusala si nejake a na eshope (organicday)zacnu vzorky predavat az niekedy od oktobra (o inom sk eshope neviem), tak si mozno pockam ak to vydrzim:)nedalo mi to a dnes som sa skontaktovala aj s velkoobchodom a je tam velmi mila pani a po opise mojej pleti mi odporucila bud popcorn, warm peach (skor na leto) a ze barely buff je velmi prirodzeny pekny odtien :))) ha! vyber zuzeny:) ja si kondicioner davam vzdy len od polky vlasov nadol, inak sa mi na vrchu rychlejsie mastia a su splasnute. konceky mam take suchsie takze potrebujem nejaku vyzivnu bombu!

      Vymazat
    3. Myslíš velkoobchod Greenwave? Vede ho ta samá Denisa, mám ten dojem, takže je milost lidí zaručena =D No tak super, to jsem ráda, že Ti to tak hezky vyšlo s poradou i produkty.. Já kondicionér naopak dávám i na pokožku, aby byla hezky vyživená (proto mi na vlasy už nesmí žádná chemka). Já mám naopak vlasy tak tvrdé, těžké, pevné a nevím co ještě, že si je můžu mít jednou za týden a kondicionér nechávat klidně i hodinu a je to fuk. Jen teda kokosák mi hlavu vždycky omastí a jak si to napoprvé špatně smyju, musím za dva dny umýt zas.

      Vymazat
    4. nemyslim, ze je to ten isty, neviem, ale asi budu tie mile pani dve :D ja mam teda vlasy tiez skor hrubsie a pevne, ale taketo stasticko nemam a umyvanie vlasov raz za tyzden? utopia. a to ti fakt zavidim. ja sa snazim umyvat max. 2x za tyzden, ale niekedy by sa zislo aj 3 hlavne kvoli ofine, na ktoru si zvyknem siahat rukami, takze vyuzijem obcas aj suchy sampon.

      Vymazat
    5. Jo, tak ofina je svině, to vím, měla jsem ji jednou a byla jsme hrozně zoufalá. Možná vám sem jednou hodím fotku =D
      Ale jinak jednou týdně, to je tak optimální. ALe nutno dodat, že nenosím rozpuštěné vlasy, max. tak jednou do měsíce, protože mě to prostě nebaví a všude mi to leze a já se radši pohybuju prakticky a kvůli psovi někdy musím i dost rychle manévrovat =D
      Dnes jsme si pořídila bezbarvou hennu jako ozdravnou masku, tak jsem zvědavá, snad nezežloutnu, nebo nezezelenám =D

      Vymazat
    6. par krat som ju mala, bezfarebnu aj farebnu. myslim, ze sa nemas coho bat:)

      Vymazat
  7. Vypadá to dost dobře :) Spíš než vlasová péče mě zaujala péče o pleť :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš Primaverovou? Kdyby nebylo toho pokusu s loupavou kámoškou, tak bych si řekla, že je to jen další přírodní krém, jako každý jiný.. a ono ne =) tu kapslovou kúru vyzkouším a jen moc doufám, že už mi nebude vonět celý týden jako sádlo =D
      P.S.: Sakra, jak to, že Tě nemám v odběrech?? Musím hend napravit =)

      Vymazat
  8. Souhlas, v Greenwave jsou moc milí a ochotní, právě tady jsem si vybírala první minerální makeup. A pravidelně si sem chodím pro krém Natura Siberica. O JMO jsem nikdy neslyšela, ale vypadá to dobře. Jenže já si ani nic nevyberu, protože jsem se dala na mytí vlasů sodou a jiné přípravky nepoužívám, a to ani na styling. Ale ten zklidňující krém od Primavery mě opravdu láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasy mýt sodou? Popiš prosím víc? nikdy jsem o tom neslyšela? a má to nějaké blahodárné detox účinky, nebo jiný důvod?
      Já styling naprosto nepoužívám. Stejně mám ty vlasy pořád jen v ohonu, takže je to zbytečně. To jsem spíš investovala do kvalitních kartáčů. Ale tyhle jsou bez hnusů, tak se mi líbí. Jejich vůně je božská a navíc pečují. proto jsem se tak zbláznila do toho vanilkového tužidla -je to jako teplý podzimní parfém =)
      A jaký sis nakonec vybrala mmu, taky Lily Lolo? Helenka je zlatá, že? Nechápu, jak dokázala tak rychle odhadnout něco, čemu jsem ser oky vyhýbala.

      Vymazat
    2. V Greenwave Naturu Sibericu nemaj, to jen tak mimochodem :). Miso, Helenka tam byva jen (pres leto ne), tak 1-2x mesicne na akci liceni.

      Vymazat
    3. Tak to jsem ráda, že jsem jí ještě chytla, Luci ;) Já si říkala, že jsem tam Naturu neviděla..

      Vymazat
    4. Jé, jsem nemožná. :-( Pletu si Greenwave s Biooo v Kotvě, nějak jsem to pomotala. S Greenwave jsem naopak spokojená nebyla, protože v obou případech, kdy jsem tam chěla jít (v otevírací době) bylo zavřeno, ale asi mám smůlu.
      Jinak pro mmu jsem se rozhodla na základě několika pozitivních recenzí, moc jsem si ho na pleti neuměla představit, a proto jsem ho chtěla zkusit naživo. Už ho používám přes rok a vůbec se mi neomrzel, to je co říct. Používám právě Lily Lolo a jsem s ním moc spokojená.
      Vlasy myju sodou proto, že se mi po běžných šamponech příšerně mastí. Soda je umyje, ale nezbaví je veškerého mazu (na dotyk jsou trochu jiné než po použití šamponu) a proto se vlasy nemastí tolik samy... Z mytí obden se stalo mytí jednou za 3-4 dny, opravdu mi to pomohlo Naučila jsem to i přítele, kterému se pak přestaly tvořit lupy. Jo a na závěr mytí je důležité spláchnout vlasy něčím kyselým, já používám naředěný jablečný ocet. Páchne hrozně, ale po usušení už není cítit. Dobře vysvětlené je to např. tady: http://www.rozhlas.cz/meteor/prispevky/_zprava/--1167004

      Vymazat
    5. Díky moc za odkaz, to si ráda přečtu. Zní to zajímavě =) přinejmenším by to mohl pomoct mé mamče, která má stejný problém. Mně je to naštěstí na nic, ale co kdyby náhodou jednou.. =)

      Lily Lolo je fajn. Sice se mi moc nelíbí to nižší krytí orptoi EDM, ale zas na druhou stranu to předčí jeho výdrž, takže naprostá spokojenost =)

      Vymazat
  9. John fakt umí, mám tu hloubkově vyživující a objemovou péči, měla jsem levandulový šampon a intenzivní kondicionér a spoustu vzorečků, co říct, naprostá spokojenost :) Jen ty ceny už tak příznivé nejsou no...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to teda vůbec nejsou =( Proto plánuju utratit "nechutnou sumu peněz" (myslím, že to říkal Richard Gere v Pretty woman? ;) v rámci slevových dnů a pak budu už jen čerpat ze zásob =) a taky něco koupím jako vánoční dárky. mamča miluje levanduli a má jemňoučké vlásky, tak bude ta mořská mlha myslím to právé =)

      Vymazat
  10. Jsi zlá, proč mi takové věci ukazuješ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň Ananásku, já nechtěla. Nebo vlastně jo =D když já v tom bláznivém zamilování nechtěla být sama =D

      Vymazat
  11. Sákryš to jsou lákadla Mitsuuko, Ty nám zase dáváš !-)). No vidím, že už jsi to nevydržela a koupila sis tu oranžovku od Lavery, tak to zase jednou moje sekundární swapovské snahy vyšly na prázdno, no, ale zase pokud Tě bude bavit....tak ji budu moc ještě přibalit...Tak napiš,jak si s ní spokojená, ju :-)
    Jinak Primaveru jsem taky chtěla zkusit především tu řadu růže+granát, ale s tou vůní jsi mě teda zaskočila, nejhorší je, když čekám jak to voní a ono pak je to jináč...ale asi to jednou stejně prubnu, když se mi tu tak rozplýváš chválou - ale teď si musím dát stopstav :)...Jinak koukám, že už jsi velká holka blogerka - a dostáváš pozvánky na ofiko akce !-)))). Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jasně že nevydržela, vždyť jste mi ji tak vychválily, že jsem ji tam nemohla nechat. Zvlášť, když byla poslední a tak se tak chudinka sama krčila v regálku =D
      Ano, to jsem! 30ka na krku, tak už jsem skoro obr holka =D Jsem hrozně ráda za to pozvání. Bylo to docela nečekané, zvlášť, když jsem se to dozvěděla až pár hodin před akcí, protože mi pozvánka spadla do spamu =D
      eM, neboj a těš se na náš swapík, máš nač ;)

      Vymazat
  12. Ach jéje, tak já taky musím. Zatím Tě tu jen pár dní po očku sleduju, ale dneska už mi to nedá a musím se taky vyjádřit. :) Tenhle článek jsem nechtěla vůbec číst! Nedávno mě na tuhle značku upozornila ségra (Snowglobe), a moje první reakce byla: To všechno chci! Ovšem jen do té doby, než jsem se zaměřila též na ceny... :( Jenže ty slevové dny...
    No a gratuluju k výběru MMU. V Lily Lolo jedu už přes rok a jsem velmi spokojená. Barely Buff je můj letní odstín. :) Teď se chystám ještě pořádně vyzkoušet Just Pure Minerals - zatím proběhlo jen letmé testování, a musím říct, že na jedničku. ;)
    Tajný tip: Používám MMU i jako korektor. Funguje perfektně a odpadá problém sladit make up s korektorem. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ses v komentářích projevila! =) O Just pure minerals slýchávám docela dlouho, ale ještě jsem se k němu nikdy nedostala. Nechápu to, ani jsem je ještě nikdy neviděla..
      Lily mi boužel jako korektor používat nelze - na to je moc slabé krytí a vždycky něco vyleze. Pořád jsem pásla po tom slavném korektoru od MAC,a le narazila jsem díky Meduňce na Camouflage od Catrice a je skvělý, tak si tím všechno poťupu ještě před mmu a pak už je to spolehlivě vše zakryté.
      Ty ceny jsou opravdu šílené. pamatuju si, že takhle mě snad naposled uzemnil Redken, když mi bylo 15 a teprve začínal být známý. Za tohle jsem moc ráda, že tu nejsou žádné, ani nepatrné srágory ve složení, moc krásně to všechno voní a funguje to tak, jak to má a co slibuje. Parádní jsou právě ty slevy. Kdyby nebyly, tak asi taky jen rozšířím seznam pro Ježíška, ale do koupi bych sama teď nešla. Takhle je to přece jen snesitelnější. Co se týče třeba dua na vlasovku, tak si kupuju mandlový Lavera šampon za pár kaček a k tomu doplním dražší kondicionér. Je to jako s pleťovým mlékem - mám-li si vybrat, kde ušetřit, tak si koupím levný sprcháč a dražší kvalitní mléko, nebo máslo, protože to na pokožce nechávám působit a vstřebat..

      Vymazat
    2. Fakt je to na Tebe slabé krytí? Já mám na tváři velké mateřské znaménko, a postupuju následovně: zelený korektor od EDM, na to normálně Lily Lolo MMU a přes to ještě štětečkem přidám vrstvičku MMU, jako kdyby to byl korektor. A výsledek super. :)
      Taky mám zálusk na ten kondyš - ten, jak se může, ale nemusí vymývat. No a to bude asi vše, pro začátek. :D (Možná cestovní balení šamponku, no, uvidím, jak budu příští týden hodná...) ;)

      Vymazat
    3. Já kvůli tomu sekám latinu už od toho čtvrtka! =D jsem zvědavá, jaký budu mít budget, holt výplata není bezedná. Ale vsadím se, že mě nalákají i slibované dárečky a možnost koupě minibalení, to podlehnu skoro vždycky =)
      No, já mám ráda prostě matlací korektory, ne ty práškové, takže vždycky namáznu a je klid.. Možná, kdyby ty nedokonalosti byly ploché, jen barevné, tak fajn, ale tím, jak jsem se osypala krupičkou, tak to pod mmu tvoří reliéf a pak je to vidět =/

      Vymazat
    4. Hmm... Mně zase ty matlací s tím sypkým MMU nepřijdou moc kompatibilní, no ale každému vyhovuje něco jiného, to je jasný. :)

      Vymazat
    5. Tak mně to naštěstí nedělá žádný problém. Jen je fakt, že jsem s mmu musela zapomenout na tekuté tvářenky, tinty a tekuté rozjasňovače, protože mi vždycky nános mmu v místech aplikace smyly =D

      Vymazat
    6. Mně se to s tím korektorem spíš tak nějak smatlá dohromady a nevypadá to hezky. Naopak tekutý rozjasňovač se mi daří aplikovat bež větší újmy - spíš ho tak jakoby naťupu, a všechno zůstane tam, kde má. :)

      Vymazat
    7. Tak to máš nějaký geniální grif, na který jsem ještě nepřišla - ať jsem ťupala prsty, štětcem, nebo rovnou přemázla natvrdo dlaní, mělo to vždy stejný efekt a to odmalované šlicy na tvářích =D

      Vymazat
  13. Šampóny a kondicionéry, to je moje. Moc se neovládám a trošku je hromadím, takže mívám tak okolo dvaceti kousků :-( Od drogérkovejch, po ty z Biooo. JMO mě nadchnul, snad má něco na vlny, jdu to prohledat. Na zemi máme v koupelně docela dost místa, že jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo a taky ve skříních u sezónních kousků, v boťárce u nářadí, na balkon se dá taky přistavit jedna polička navíc.. =D

      Já je už začínám docela spotřebovávat.. i když, to asi kecám, páč teď chci do té Lavery a JMO a přitom mám doma ještě nedopoužíváné Desert Essence a ve frontě čekající Burts Bees =D

      Vymazat
    2. Jooo a taky ve skříních u sezónních kousků, v boťárce u nářadí, na balkon se dá taky přistavit jedna polička navíc.. =D

      Já je už začínám docela spotřebovávat.. i když, to asi kecám, páč teď chci do té Lavery a JMO a přitom mám doma ještě nedopoužíváné Desert Essence a ve frontě čekající Burts Bees =D

      Vymazat
    3. Jo a na zahradě máme malej domoček na sekačku a tak a tam se taky něco vmáčkne!

      Vymazat
    4. =D asi si musím pořídit zahradu a na ní domeček =D

      Vymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...