pátek 9. srpna 2013

Řebříčkový olej Ilcsi | Kouzelný brčál


Do vyzkoušení Biofáze jsem se ještě nesetkala s žádnou kosmetikou, jejíž účinky by byly tak rychlé a silné, že by odpovídaly spíše nějakému chirurgickému zákroku. Ale moje bába Kořenářka mě nezklamala a mám pro vás další zázrak, tentokrát na denní použití - Řebříčkový olej Ilcsi.

Účinky Biofáze byly skvělé. První měsíc se mi o 60 % zlepšila a vyčistila pleť. Druhý měsíc můj ksichtík stagnoval, že to s ním jako tak lehký zase nebude a třetí měsíc rezignoval a pokračoval dál v rekonvalescenci. Po třech měsících používání těchto nočních sér můžu celou kúru shrnout jako za potvrzený zázrak, který mi pleť celkově vyléčil o cca 85 %.
 
Mojí bábě Kořenářce to však bylo málo, nebo mě už prokoukla, že ráda zkouším novinky, a rozhodla se mě přeorientovat na mnou tolik nenáviděné oleje. Protestovala jsem jen chviličku, dokud jsem neucítila na pleti závan jalovce, jehličí a smůly - baba jedna, má to promyšlené - rovnou mi to mázla na ksichtík a "poper se s tím". No, samozřejmě jsem si olejík domů odnesla a od té doby pravidelně používala, abych jí dokázala, že se mnou oleje fakt nehnou. A víte co? Ta baba Jaga měla pravdu! Ono to funguje!!
 
To, s čím si už neporadila Biofáze, dodělal tento olejíček - Biofáze se přece jen používá pouze na večer a přes den jsem pleť v hojícím procesu ničím nepodporovala, naopak na sebe plácala kdejaké BB blivajzy. Je fakt, že na to nebyl olejík sám a na pomoc jsem mu sehnala ještě kámošku - další zázračnou věc, ale o té vám napíšu až do dalšího článku v rubrice Kosmetické profláky, ať se máte na co těšit a po čem nýt. Je to Beauty Elixir od Caudalie a trochu jsem ho přiblížila už v tomto článku. 
 
 
 
Něco málo jsem o tomto brčálovém zázraku nastínila v Aktuálně používané pleťovce. Ale "opakování - matka moudrosti", že.. Řebříčkový olej je primárně určen na citlivou pleť a sušší pleť. Má extrémně léčivé a zklidňující účinky, které vám budu popisovat asi v průběhu celého článku, páč jsem z nich stále na větvi. Brčálek však nepatří do těžkotonážních olejů, můžete ho tedy použít i na normální a mastnou pleť. Svými hojivými účinky je i perfektní volbou pro pleť trpící seboreickou rosaceou (z komentů vím, že tím pár z vás trpí, tak to berte jako inspiraci ;)).
 
O vůni jsem už psala. Co bych vám víc řekla k jeho konzistenci? Není přehnaně tekutý, dost mi připomíná dýňový olej, který se taky tak líně vleče. Má neuvěřitelně intenzivní smaragdově zelenou barvu, ale na obličej to vliv nemá, nebojte.
 
Je to olej, takže nejvhodnější a dle mého i jediné správné a možné nanášení je na pleťovou vodou předem zvlhčenou pleť. Vždy nastříkám Beauty elixírem a hned nanesu Řebříček. Stačí opravdu málo. Balení má praktickou pumpičku (která je teda úplně na h... na převoz, protože strašně teče, viz foto), která vám nadávkuje ideální objem jedné kapky - ta vám stačí na celý obličej i krk. Není třeba přehánět, protože i s tímto množstvím musíte chvilku počkat, než se vstřebá (cca 5 minut - já si zatím vždycky uvařím kafe).
 
 
 
Dle druhu a stupně mastnoty pleti, můžete používat olej samostatně, nebo jako podklad pod denní krém. Vyzkoušela jsem obě varianty a ač se to nezdá, jsem ve druhé skupině. Má pleť je spíše smíšená, ale náchylná na vysušování. Taky jsem si řekla, že tím aspoň otestuju teorii, že boule vznikají z dehydratace. I v těch nejhorších vedrech jsem se tedy jala mazat ostošest a výsledky byly věru překvapivé. Pleť se přes den méně mastila a rychleji hojila, když jsem olej přetřela ještě denním krémem. Konkrétně jsem používala Sírový krém Ilcsi. Z počátku jsem měla pocit, že toho na pleť dávám, zvlášť v takovém parnu, docela dost. Ale hlavní je, že to pleti očividně vyhovuje - boule se mi neudělaly už přes 2 týdny, což je rekord. Když se mi udělá nějaký pupínek, za 2 dny je po něm a nezůstane za ním ani flíček, ani jizvička - neuvěřitelné.
 
Nejvíc odvařená jsem však z toho, že doplnil noční léčení Biofází i přes den a momentálně mám pleť na 95-7 % zdravou. Na jednu stranu je to super, na druhou je mi líto všech nakoupených minerálních make-upů, protože už je nemám proč používat. Ty hojivé účinky totiž nepůsobí pouze na aktivní záněty a zanícená místa, ale i na obnovu pleti po roznípaných boulích. Všechny fleky na tvářích a na bradě po rozdrbaných pupínkách, které jsem měla celou dobu během používání Biofáze, jsou pryč.
 
  • První týden olejík zvládnul zahojit aktivní hnusy.
  • Druhý týden, kdy jsem přidala i Sírový krém, se pustil do fleků a jizviček - začaly se zmenšovat a blednout
  • Třetí týden není na pleti jediný aktivní ošklivák, boule a flíčky jsou už tak bledé, že je běžným pohledem ani nezaznamenáte (sbohem, korektore =P)
 
 
Nalákala jsem vás? Ale já nechci lákat, já chci jen pomoct. Pokud to pomohlo na moje problémy, tak by vám to mohlo pomoct taky. S léčbou jsem se srágořila přes půl roku a nikdy mi nic nepomohlo. Pak jsem našla Biofázi, po 2 měsících péči doplnila ještě tímto olejíčkem a pleť je na konci třetího měsíce téměř bez chybičky.
 
 
 
Pokud jste se po přečtení tohoto článku, možná už i po přečtení článku s Aktuálně používanou pleťovkou, rozhodly, že do toho chcete jít taky, tak mám tip, kde olejík sehnat. Povedlo se nám to už v jednom případě, musí to jít tedy dál ;) Vyhledejte si salóny pracující s Ilcsi na jejich ofiko stránkách a domluvte se přímo s nimi. Pokud není žádný salón v dosahu vašeho bydliště, obraťte se s dotazem na kontaktní osobu zastoupení Ilcsi, zkuste pěkně prosit a smutně koukat (to nám právě vyšlo) a oni vám to za stovkové poštovné pošlou domů. Věřte tomu, že tento olej za to stojí. A pokud by si toto četl někdo z marketingu Ilcsi - pěkně prosím a smutně koukám, můžu pro vás testovat? ;) =D
 
Složení: Achillea Millefolium Leaf Extract, Zea Mays Oil, Alcohol, Abies Sibirica Oil, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Limonene.
 
Objem: 25 ml
Cena: cca 400,- Kč
Složení: řebříček, olej z kukuřičných klíčků, borovicový olej
 
 
 
Zásadní otázka: Znáte a máte něco podobného, co by mělo opravdu abnormálně zázračné účinky a nezavánělo estetickou chirurgií?


 

113 komentářů:

  1. Ilči byl kůň od Vinnetoua nebo Old Shatterhanda? :D

    Pardon. Pěkná recenze produktu, který mám na pomyslném wishlistu už dlouho. Díky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl kůň Vinentoua. Hatátitla byl sice taky jeho, ale toho darovalprávě starému dobrému "Oldovi" ;) Jo a znamená to vítr ;)

      Vymazat
    2. Ňáká chytrá, hele! :D

      Koukám, že se to vyrábí v Maďarsku - na co ještě čekáme? :)

      Vymazat
    3. Ježiš, nojo, to mně vůbec nedošlo - v Maďarsku!! Tak musíme zkouknout, kde mají krámy a honem tam ;)

      Ani ne, ale hned jak jsi to napsala, začala jsem gůglit =D

      Vymazat
  2. Leží mi to v hlavě od chvíle, kdy tu bylo Ilcsi zmíněno poprvé. Biofázi používám od poloviny července, je to celkově lepší, ale místy je znát, že se dostavuje šokující detox efekt, jak jsi psala v prvním článku, ale jsem velká holka a vydržím. Takže tohle je jak na zavolanou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) Do toho detox efektu doporučuju zařadit jako 4. sérum tu Calendulu- hodně to uklidní a rychleji vyléčí. Joo, mně to detox období trvalo nějaké dva měsíce a to jsem občas se sebou přestávala kamarádit a naekoukala se do zrcadla =/ Vydrž, prťka, vydrž - třetí měsíc to jistí ;)

      Vymazat
    2. Vydržím, neb Ti bezmezně věřím a Tvůj blog je okouzlujícně origoš. Calendulu mám, tak jí dneska nasadím, dík.

      Vymazat
    3. krásná slova =) děkujiii.. držím palce a vfakt vydrž. Když budeš potřebovat vzpruhu, tak mi před fláknutím Biofází o zeď klidně napiš ;)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Mitsuuko, ja som za teba neuveritelne rada, ze sa ti plet tak zlepsila a uz sa strasne tesim a dufam, ze na tom budem rovnako. ja sice nemam prehnane zlu plet, ale to co sa na nej objavuje, aj ked nie vo velkom, ma dost trapi a tiez nejake tie fliaciky mi zostali presne jak pises po rozrypanom akne. tento olej vyzera tiez ako velky zazrak, oleje celkovo mam rada a nevadia mi ani v lete, moja plet si to vyslovene pyta a vobec sa nemasti. urcite sa po nom popozeram, aby som tu biofazu idealne doplnila aj rano. tiez som zacala prirodne zazraky uzivat vnutorne a minimalne pol roka to musim nejak vydrzat, pretoze si myslim, ze telo je treba davat do poriadku aj zvnutra. dakujem ti za clanok:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo, jestli to pomáhá, tak je to super. Je hezké vědět, že Ti ještě může pomoct něco opravdu přírodního a ne že už jsme tak zdegenerovaní, že nám zbývá jen ta plastika a chemie.. =) A co používáš vnitřně? Já ten Ostropeřece začala dost flákat a od té doby se mi všechno zlepšilo .- jak záda, tak pleť

      Vymazat
    2. ja to mam tak trochu zlozitejsie, lebo potrebujem vyriesit viac veci naraz a mozno, ked sa na to budem citit, bude aj clanok o tom jak dostat neduhy z tela von bez chemie:)ako prvy je rakytnikovy olej, prirodne antibiotikum ako kapucinka a propilis, + cordyceps a potom sa uvidi. uzivala som velmi vela ATB, ktore mi nezabrali a mali ovela viac vedlajsich ucinkov jak tych liecebnych a celkovo zanasanie organizmu tak dlhu dobu sa niekde odrzkadlit musi. moja imunita je ulne na dne. ja len dufam, ze ta moja "baba jaga" radi dobre:)vyzera, ze sa vyzna:)

      Vymazat
    3. Myslí tu mou babu Jagu, nebo Tvou? Moje se asi fakt vyzná, jen nevím, jak to dělá, protože pořád mluví o pocitech a že nemáš dávat na pleť to, an co se sama necítíš. Ze začátku jsem se z ní furt snažila vymámit, na co se teda moje pleť cítí, když já to nepoznám, ale po dovu měsících se to asi pohlo a už spole neormálně vedeme dlouhé dialogy (s pletí) ;D
      Jojo, mně přemíra ATB a blbých doktorů vypěstovla alergii na penicilin a imunitu jsem měla v pr.. asi 3 roky, než se to jakž takž usadilo. Teď ještě ta pleť a snad budu zdravá jak rybička ;) Na imunitu, zkoušelas třeba tohle http://eshop.karelhadek.eu/eleutherococc-extrakt? Mně to zachránilo pokaždé krk a poslední 2 roky nejsem nemocná (ťuk, ťuk, ťuk)

      Vymazat
    4. myslela som tu moju, ze dufam, ze mi radi dobre. o tej tvojej nepochybujem:)ten extrakt nepoznam, ale hadka som si planovala prestudovat:)ja teda mam problem s pecenou, drzi sa ma streptokok aj stafylokok a navyse ma sialene bolia kolena. no ale nic nejde naraz a nemozem ani vsetky pripravky jest naraz, uvidim postupne jak to na mna cele zafunguje.

      Vymazat
    5. Tak držím palce. jukni na příbalový leták u toho Hadkova extraktu, jestli by tam nebyla i indikace, která by se Ti šikla ;) mně opravdu pomohl =)

      Vymazat
  5. Ty mě tak lákáš. :-) Akné sice nemám, jen ty mílie pod očima. Ale jestli by to mohlo pomoct i na ně, zkusila bych.
    Jinak super blog. Dozvěděla jsem se o něm od Dvou Verunek, sedím tady s přestávkami už druhý den, doufám, že to dnes dočtu. :-)
    Jediný, takto zázračný přípravek, co znám, je Elicina, šnečí krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to budeš mít ještě perné, už kvůli délce některých článků =D Jsem moc ráda, že jsi sem zavítala, posaďte se u nás, ať nám nevyneste spaní ;)
      Elicina? musím dohledat.. Mně obecně lákají spíš rostlinkové věci, než nějaké broučkové a živočišné =D A děkuju za tip, jsi snad první, která komentovala i závěrečnou otázku ;)

      Vymazat
    2. Jo a k těm míliím.. to Ti akt nevím, jestli to pomůže na ně =/ sice je olej tak jemný, že ho dávám úspěšně i pod oči a je to hrozně příjemné a výživné, ale nato je asi krátký. Bohužel, na mílie asi fakt platí jen mechanické čištění, nebo vypalování laserem.. Do toho druhého bych určitě nešla, s tím prvním se malinko potýkám, ale u mě to není tak viditelné.

      Vymazat
  6. To zní skoro jako nějaké kouzlo!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ono to je kouzlo, v tom je ten fór. nějak stále nechápu, jak to, že tohle tak rychle a intenzivně dokáže napravit to, s čím si žádný chemický "zázrak" neporadí a naopak to ještě domrví.. Proč se ty chemické věci teda prodávají, když stačí vzít tři oleje a mazat se tím? ;)

      Vymazat
    2. Vypadá to fakt báječně a teď jenom nevím, jestli ho potřebuju, nebo ne. Nemám žádné výrazné problémy s pletí (i když v poslední době se mě drží malé pupínečky okolo linie vlasů a na bradě, ale přičítám to tomu horku...), ale lepší to může být vždycky, že jo.

      Nebude to lenórou? Vzít nějakej nadupanej krém a namazat se jenom ním je rozhodně jednodušší než večer tři séra a ráno olej + krém... Navíc hodně lidí se přírodních věcí bojí (což nechápu!), už několikrát jsem slyšela "Ty používáš voleje jo?" a když řekneš přírodní kosmetika, tak si představí támhle v lese nějakou vílu, jak na sebe maže bahno z jezírka, s troškou nadsázky :D

      Vymazat
    3. Hej, malé pupínečky, to znám, čím si myješ obličej, nebo hlavu?

      Já chci být atky lesní víla, prtoo jsem se začala mazat brčálem ;) =D a zbytek těla doženu hravě s Matýskem na procházce, kdy mě protáhne vším možným i nemožným =D

      Vymazat
    4. S vlasy se popravdě nějak nepářu, tam musím ještě hodně zamakat, používám olejovou Baleu nebo duo I love my planet od Yves Rocher + maska na vlasy s granátovým jablkem Alterra.

      Obličejovou péči nemám nějak stálou, jsem nevěrnice a chci prozkoušet všechno, co mám, což je nejspíš špatně, no :/ Krom kauflandovské micelárky a odličovače očí běžně používám jenom oleje Saloos. Zahanbeně ale přiznávám, že poslední dobou jsem moc líná a po odlíčení většinou pleť jenom vezmu kokosákem a jak nad tím tak přemýšlím, tak to možná bude ta chyba!

      Vymazat
    5. A tu micelárku plánuju nahradit nějakým odličovadlem Bione, co nejdřív. Sice je fajn, ale ráda bych doplnila nějak ten přírodnější koncept. A ty Saloos oleje tak nějak prostřídávám.

      Vymazat
    6. Matýsek vypadá, že je labrador, babička má taky labradora, hnědého, minule ho vzala mamka na procházku lesem a on našel nějaké brouzdaliště od divokých prasat:D vrátili se jak z bahenních zápasů:)

      Vymazat
    7. pna Mňoušek: Trefa do černého, doslova =D černý labradot. Navíc teda ještě křížený s ohařem, takže o zábavu naprocházkách je vždy postaráno. Naposledy jsme byli na Bezdězu a v jedné zatáčci, při očumování panoramat, vyskočil plavným skokem do výšky mých ramen na zídku, aniž by věděl, jestli to není jen plot a málem přelítnul dolů ze srázu!! Ještě, že mu striktně dávám kšíry, jinak by se možná už při nějakém podobném fiaku oběsil. Takhle občas vlítne třeba do rybníka ze srázu, nemůže se vyškrábat z vody a my ho za ty kšíry taháme ven =D jo, jinak, sehnala jsme perfektní - Julius K9 postroj - vypadá jako velkej machr, viz foto u strejdy Gůgla =D

      S.: Já se ptala proto, že mně se tahle krupička kolem vlasů dělala, když jsem používala čistící gel, který jsem nikdy z těch vlásků nedokázala vymýt. naštěstí to ten od Antipodes nedělá. To je snad první. A špatné vymývání sulftových šamponu Ti to může udělat taky - jsou to svinstva a pleť na ně kupodivu reaguje většinou dřív, než náš mozek =D

      Vymazat
  7. Ha, to je on, přesně nad ním sem plesala v tom předešlém článku. Teď jsi mě dodělala úplně. Ikdyž si teď užívám nejhezší pleť za drahnou dobu, mám pocit, že toto nutně potřebuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) tak to posečkej třeba do podzimu na příchod chladnějšího období.. Přijde mi škoda na sebe plácat něco, když to zatím nepotřebuješ. Ovšem.. hihi, já jsem taky taková a je pravda, že mi tohle duo ranních přípravků Beauty elixir + Řebříček natolik sedl, že se nemůžu dočkat každého rána, až se pošplíchám chladivou mentolkou od elixiru a pak natřu lehce větrovým olejem a rochňám se. Už jenom kvůli tomuto pocitu doporučuju pořídit hned, teď! =D
      Jo, ale zkoušela jsem to i s Hřebíčkovým tonikem od Hadka a sice účinky byly taky dobré, ale s tím elixírem si ty vůně tak sednou, že to je potěšení na druhou - taková aromka =)

      Vymazat
    2. Hřebíčkový tonik mám. Ještě mám slušně zažitý jalovcový a ono v tom není až takový rozdíl. Jo je pravda, že pokud mám spánkový deffeicit a budím se s tvářemi opuchlými, tak jalovcový se snaží lépe, ale jinak v nich velký rozdíl nevidím, ikdyž by hřebíčkový měl být primárně na mastnou a s akné pokožku. No to je fuk. Koukla jsem na ten odkaz toho maďarského zázraku a udělalo mi radost, že jeden salón mám za humny:) Míč je tedy na mé straně:) Dík

      Vymazat
    3. Tak v tom případě doporučuju se u nich popřípadě i objednat na jedno ošetření na zkoušku. Ty jejich věci jsou věechny tak voňavé a léčivé, hrozně mě to baví. jen O. nadává pokaždé, když přijde ráno moc brzo do koupelny a ve vzduchu je cítit ještě ten jejich Sírový krém =D

      Vymazat
  8. V září asi vykrvácí peněženka, nejenže mám naplánovanou koupi biofáze a jílové masky, ale teď už i řebříčkový olej, a to se Vánoce kvapem blíží, třeba šetřit na ně:( ale zase kdyby ty výsledky u mě taky stály za to, tak bych byla neskonale šťastná, protože už od náctiletých let čekám, kdy to konečně přejde, na krku co nevidět 27 a nic, jako není to žádná hrůza, ale mohlo by to být lepší..:)
    jinak ještě jsem se chtěla zeptat, co znamená nýt, to jsem tedy nikdy neslyšela, tak jestli je to překlep, něbo nějaký výraz pro toužit? mě jedině napadá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D jsem čekala, jestli se někdo chytne, nebo mě čtou jen (teď pardon) pamětnice =D
      nýt= tesknit, toužit - po něčem, po někom

      A co používáš normálně za péči? denní a večerní: Třeba už se Ti pleť dostala do stádia, kdy by potřebovala změnu, aby se mohla posunout někam dál..

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. od Vánoc používám péči od Benefitu a předtím jsem měla kosmetiku od Avéne a ani jedno výraznější změnu, ať k lepšímu nebo k horšímu nepřineslo, jsem zvědavá, co na to příroda;)

      Vymazat
    4. hihi, tak to jsi já na jaře - to jsem měla totální úlet na Benefit a nakoupila jsem od nich celou pleťovku, pro jistotu dvakrát ppak jsem ji horkotěžko prodávala na Votočvohoz.. Mně od nich nic na pleť nesedlo. Pleť se sice zjemnila, ale začaly se mi dělat mílie a občas nějaká boule =/
      Spíš jsem myslela, než značku, jaké druhy kosmetiky (tonikum, gely, odličovadla, krémy séra.. atd.. =)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. No zas něco co potřebuju a ještě k tomu blbě dostupné a vůbec!:,-(

      Vymazat
    2. Dejni, Ty máš dneska blbej den, že? =) tak neteskni,s Ananáskem jsme domluvené na Budapešti a to by bylo, abychom vám sem nepřivezly plnou náruč těchto zelených botelek! =D

      Vymazat
    3. Mišice jedna......hlásím svůj velikánský zájem o jednu lahvinku :-)

      Vymazat
    4. Beru tě za slovo;-) :-*

      Vymazat
    5. Hehe, teď už jen, aby to vyšlo =) Každopádně, kdo by měl abnormální zájem, nechť mi napíše do mailu a něco vymyslíme ;) ;) ;) (=stráášně mrkám =D)

      Vymazat
  10. Achjo. :( :D
    Jen takový informační dotaz - jak dlouho si myslíš, že tahle kouzelná lahvička vydrží? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem tam zapomněla napsat, vidíš, ale těžko odhadovat. Po 3 týdnech mi ubyla zhruba 1/8, což by znamenalo, že by to mohlo vydržet půl roku..? Na jedno použití stačí jedno pumpnutí, což znamená jedno pumpnutí denně, tak by to třeba na toho půl roku vydržet mohlo.. Uvidím, kdy se mi dostane do Spotřebováno ;)

      Vymazat
  11. všechno zní úžasně - biofáze, olej, beauty elixir... a teď babo raď - mám nasadit preventivně před vysazením HA nebo až bude zle???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak schválně, jo.. posuď sama. Já totiž HA vysadila v lednu a od té doby trable. Po pravdě - ty trable byly už před tím vysazením, takže nic extra zvláštního se potom nestalo. Ale myslím, že když začneš hned, tak se Ti pleť začne čistit o to dřív a budeš to mít nejen rychleji za sebou, ale i tělo bude mít pak míň práce s vypořádáváním se zbytků po HA..

      Vymazat
    2. Aha, takže taky hormony :-( Tak to máme opravdu podobnou diagnózu a mě opravdu možná čekají světlé zítřky. Pobavilo mě, jak se těšíš na ráno na pečování. Mě když přišla do práce poštou Biofáze, tak jsem se na ní do krabičky podívala asi 150x a nemohla jsem se dočkat až bude večer a budu sérovat. Jdu sehnat brčál.

      Vymazat
    3. Ale hrozně! Navečer ani tak ne, ta Biofáze je někdy dost úmorná,když jsi po nějakém mecheche, nebo hodně unavená - a pak ještě čekat půl hodiny kvůli matlání? ALe musím se pochválit, ani jednou jsem nevynechala, fakt nevím, čím to, buď stárnu, nebo už jsem si na to tak zvykla. Ale na ten ranní rituál - áááách, to je pošušňáníčko. a jak voňavé =) Jinak, jen pro upřesnění té vůně - O. nemůže Sírový krém ani cítit, takže pokaždé, když se ke mně neopatrně víc po ránu přoblíží, bere nohy na ramena, protože mu ten krém hrozně smrdí - no a mně voní mentolouvou čokoládou AfterEight =)
      A už jsi začala sérovat? ;)

      Vymazat
    4. Teď jsem trošku zmatená, jestli si rozumíme... No jasně že jsem začala sérovat/Biofázovat, v půlce července. A budu i Ilcsovat. Ale mám nějaký krizový období, asi to fakt detoxikuje, všecko vylézá na povrch a je to fakt moc špatný. Vynechala jsem jen jednou, usnula jsem na knížce neměla jsem sílu se zvednout. Od včerejška přidávám Calendulu a modlím se, aby se výsledek dostavil brzy, protože je to fakt deprimující. Jsem povrchní důra, prostě se musím sobě líbit. A každý ráno mám z krupičky na tvářích tak pět nových minipupínků-puchýřků. Ale boule jen jedna za poslední měsíc a bez následků je pryč. A kromě těch tváří je pleť jinak fakt jakoby restartovaná. Podělaná antikoncepce, už to nechci ani vidět

      Vymazat
    5. A proč bychom si nerozuměly? Asi jsem se jen špatně vyjádřila.. To jsem se jen nechala unést a zasnila se nad krémem od Ilcsi, kteý dávám po brčálu =) Jinak, ta Biofáze opravdu detoxikuje, tak vydrž, první dva měsíce mi to tak lezlo všechno ven, že jsem z toho byla spíš nešťastná. nebudu kecat, krupička na tvářích mám trošku ještě furt. Ani nevím, jestli si s tím dokáže nějaké kosmetika poradit, když to jsou vlastně zatvrdlé tukové buňky (je to možné? fuj, mně na ně funguje jen mechanická práce =( ale už s emi nedělají nové, jen zápasím s pozůstatky těch starých, kterých se nemůžu zbavit.

      Měla jsem HA s přestávkou cca 15 let. Vysadila jsem v lednu. Měla jsem pocit, že mi jde tak nějak imunita do kopru. Tak jsem se chtěla kompet zbavit všech hnusů, co si navíc cpu do těla. No a taky se mi hrozně začala na podzim kazit pleť. možná to bylo jedno s druhým. Teď už j e to skoro fajn. Stačí jen přepudrovat a můžu vylézt z baraáku a ta pipinka ve mně, jak jsi sama psala, což naprosto chápu, se tetelí, že se na sebe může podívat do zrcadla a je spokojená =D

      Takže, vydrž, prťka, vydrž, bude to dobrý. Když tomu pomůžeš navíc tím olejem na ráno a ještě Calendulou, tak to bude brzo fajn, uvidíš. Ještě mám možná jednu radu. Jestli chceš opravdu sinlě a rychle detoxikovat, pořiď si tu zásaditou sů, jakoukoli, mají jich už hodně, jukni ke mně do článku, ta mi ho dně pomohla. Pokud chceš účinek ještě zvýšit, pij do toho třeba Lymfodren, jako čaj - je dobrý, voňavý, stačí jeden denně a je to. Ovšem - za rychlejší detoxikaci se platí i vyšší daň v podobě horší pleti - Všechno Ti to poleze ven a nejvíc samozřejmě na obličeji =/ pokud to chceš uklidnit, dávej Calenduly a jen ty zásadité koupele. Takhle se bude hnus odplavovat tělem a ne obličejem. pro příklad: já detoxikovala čajem a nic. začala jsem se zásaditou solí v koupelích, Ostropeřcem v tobolkách a první dva měsíce jsem se na sebe nemohla podvíat. Nebylo rána, kdy bych neměla na oblišeji dalších několik fujtajblů a malých mrch. Te, 3,5 měsíce nato se ráno probudím a ám maximállně jeden malinkatý pupíneček. jen mě zlobí ty tváře, ale to s ní proberu v září. naštěstí to není vidět.

      Vymazat
    6. Ale jo, rozumíme si :-) Mitsuuko, já to tak ráda čtu! Fakt mi tím dodáváš odvahu a chuť. První týden jsem byla nadšená, hlavně ta barevnost mě šokovala a pak najednou průšvih. Každý den 5 malých sopeček na tvářích. Takový malý sopky, celkem lehce odstranitelný, ale je jich snad milion. A zároveň ty zahojený. Jinak nic a čisto, ale od lícních tváří k čelisti oraniště! Tak doufám, že jednou vyleze ta poslední a bude všemu konec.
      HA jsem brala taky tak dlouho, s dvěma pauzama na děti. Ale byla jsem po tom nějak oteklá a rozladěná. Takže asi tak, jak popisuješ. Měla jsem takovej intoxikovanej pocit a že to není správně.
      Dneska jsem vyčenichala ten Ilcsi salón, tak tam po práci běžím pro brčálek a after eight kolegu. Díky za tipy, vrhnu se i na zásadité soli.

      Vymazat
    7. Oli, tak si užij to očuchávání tam, já nikdy nevím, co dřív. Klidně si od nich nech ukázat i ten Šípkový krém - matuje ještě víc než ten Sírový, není tak hutný, ale léčí stejně ;)
      A děkuju, reakce na to čtu s radostí ;)
      Dej vědět, jak pokračuješ s léčbou =)A k tomu koupání doporučuju nějaký pipinkovský časák, třeba ELLE - je to kosmetické labůžo a v té době mi do koupelny nesmí ani pes =D

      Vymazat
    8. Já se tak těším. Asi odtamdtud poletím a hned v autě to očuchám, a pak na to na každejch světlech budu aspoň koukat :-)
      Já jsem se bez kocoura nekoupala ani nepamatuju. Nalemtá se z kohoutku a sedí na parapetu a zírá na zahradu, ale musí tam bejt.

      Vymazat
    9. Ježiš, no tak, jestli máte v koupelně okno, tak to pak jo. To musí být paráda třeba v zimě, když padá sníh, ách..
      Tak dej vědět, co tomu říkáš? první dojmy, to mě vždycky zajímá ;) A Ty se tam budeš zkoušet i objednávat na nějaké jejich ošetření, nebo jen bereš věci a budeš zkoušet doma?

      Vymazat
    10. No tak paní kosmetička byla zvědavá, jak jsem jí našla, tak jsem řekla, že jsem četla o Ilcsi a Biofázi a pak mi z webu Ilcsi doporučili nákup ve dvou pražských salonech a já jsem si vybrala jí. Trošku mě zkoukla, ale já jsem se styděla, protože jsem přišla o 10 minut pozdějc, než jsem měla,a nechtěla jsem zdržovat, tak jsem jen očuchala nějaký krémy a zakoupila síru pekelnou a brčálek. Ale zeptala jsem se, jestli přijímá nový zákaznice, tak uvidím, jak na tom v září budu. Ale líbilo se mi tam, takový čarodějnický to bylo.
      Doma jsem to pak málem všecko vyšňupala ;-)
      O tom matným finiši si psala, ale když jsem ho viděla - och ách. No je to ono, fakt After Eight! A je to znát na první máznutí, že to není chemka. Zato pak se to na mě trošku rozesmrdělo, dokonce doma vznikl dojem, že sousedi něco pálej na zahradě. Takže ne, byl tom můj ksicht :-)
      A brčálek? Pocit skvělej, borový zavání háj a BB na něm drží. Už se teším domů do koupelny.
      Jj, máme v koupelně okno, protože náš dům je starej pískovcovej a dřív se koupelny moc nepěstovaly, možná lavor v ložnici nebo na chodbě, tak jsme si museli jednu místnost vyhradit pro koupelnu. A máme velký parapety (Ozzy tam chodí i spát), protože máme 60 cm zdi nahoře a v přízemí 90 :-) Hotovej Alcatraz

      Vymazat
    11. Alcatraz, ale s koupelnami hodnými hotelů Plaza ;)
      Jéé, tak to jsem hrozně ráda, že Tě to taky tak dostalo ;) Já jsem z jejich věcí nadšená. A mám radost, že jsem si nenechala zatemnit mozek vůní peprmintové čokošky a fakt jsem nekecala o účincích - matný finiš a pod. ;)
      Tak jsem zvědavá, jestli se přemluvíš a půjdeš na to ošetření. A neboj se nic, to zkoukávání pleti mají jejich kosmetičky asi společné. Mně ta moje také nejdřív asi 10 minut pozoruje pod zářivkou a lupou!! no nejradši bych v tu chvíli strčila ksicht do písku jak pštros, protože sama vím, že to není velká sláva ani z blízka u zracadla, natož se zoomem a nasvícený =D

      Vymazat
    12. ježííííš, ženy, teď tady čtu váš dialog (ehm, btw, blog lady M. bych takovým stylem mohla zařadit ke státnicím do povinné četby, kurnik), že ten sírový krém má nějaký odér. teda jako neřešila bych to, ale drahý se mě zrovna dnes ptal, jestli jsem nakupovala nějakou kosmetiku a zapřela jsem všechno-ani-babičku-jsem-nečetla, jenže on na to přijde, když ucítí něco nezvyklého, doprkna! :D ale vlastně, ještě, že to přijde namazat ráno, chodím do práce později jak on, tak snad se to do odpo vyvětrá :D

      Vymazat
    13. No vidíš, ani nemusíš složitě prohledávat odborné anály =P =D

      Jako mně ten Sírový krém voní fakt po peprmintové čokoládě (aftereight), ale mám smůlu, že O. tu čokoládu nemusí =D každopádně to stačí poprášit pudrem a zdravíčkem a vůně se ztratí ;)

      Vymazat
  12. Teda ono je fajn mít svoji Babu Jagu có - samé eňo ňuňo vychytávky tady na nás chystáš :-). Teda to zní tak úžasně, že kdybys nebyla Mitsuuko a psala to jiná holčina tak neuvěřím a řeknu si, to je ňáky marketing :-). Ale Tobě věřím, jasně biofáze už ta troška se mi osvědčila, ale musím přitvrdit. Zrovna jsem se Tě chtěla zeptat, co používáš na ty jizvičky a flíčky a Ty mi to tady tak krásně naservíruješ. Moc se mi líbí i ten obal a to dávkování, to je luxus, to mám moc ráda!! Takže to vidím u sebe jako must have. Prosím Tě Zlatíčko, mohla bys mi dát vědět, až budeš objednávat nějaký ten REN nebo Antipodes nebo kupovat u svojí Jagy Ilči???? Prosím, prosím pěkně - smutně koukám k tomu...Zlatem se Ti odměním!!! :-D. Fakt skvělá recenze, jsi holka šikovná a strašně moc Ti přeju, že máš tak krásnou a vyléčenou pleť (bez korektoru?? to já nemůžu vylézt z baráku!).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, eM, dost, jsem rudá až za ušima a se tu celá tetelím a to se snažím předstírat za compem práci!! =D K bábě Kořenářce jdu cca za 3 týdny, v době toho veletrhu, to tu možná akorát budeš ;) Tak mi napiš do mailu, co bys od RENu a ANtipodes chtěla a domluvíme se, já bych Ti to dala rovnou v září ;)

      Fakt, neke, bez korektoru, asi to musim nafotit, páč tomu sama nevěřím. Blbý je, že nemám fotky před, takže by to možná nějaké přírodní krasavici, jako krása nepřišlo.. =D

      Vymazat
    2. Ale co, zasloužíš si nějaké ty fanfáry :-)..Tak super!!! Díky, že mi zprostředkuješ koupit!!!
      Já Ti věřím, ono se to jako fakt někdy bez korektoru dá i u mě, ale poslední cca 2-3 měsíce nula bodov - a tomu nevěř žádná přírodní krasavice neexistuje :-DD. Já pořád říkám, že nejkrásnější je ta zdravá pleť kurnik, ale to je taková dřina, než se k tomu člověk dopracuje a pak jsou Ti šumák i všecky BB a CC a MU a korektory na světe :-). Teda já HA neberu už asi tři roky a pleť si furt mele svou pubertální písničku aspoň teda jednou do měsíce si ji zazpívá :), ale to asi k tomu patří k tomu očistnému procesu...Řekla bych, že to právě asi bude ta očista, co moje pleť předvádí nebo si to jenom namlouvám :-)

      Vymazat
    3. Jo, tím mě taky pokaždé Jaga uzemní,když si jí stěžuju, že už se dlouho zase nic zázračného nestalo - "co se divíte? Očistný proces trvá minimálně tři roky!!" =D
      Právě, pro mě je symbolem krásná - zdravá pleť. No, tak to nevím,jestli jí v té nejčistší podobě někdy dosáhnu. Ale snažím se o to a "věř a víra Tvá Tě.." tak snad..

      Vymazat
  13. acho joo chci to...všechno :D škoda, že jsem tvoje stránky nenašla, než sem si za miliony nakoupila kosmetiku od Mary Kay :/ale stejně asi neodolám a budu to muset vyzkoušet. Chtěla bych mít konečně trochu ucházející pleť a né horší jak v 15 letech :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas mi to sežralo komentář. Tak snad se trefím při druhém pokusu. Jsem ráda, že´s stránky vůbec našla =) a zároveň je mi teda líto té MK - já pár jejich výrobků taky měla a je fakt, že krátkodobě splnily, co slíbily, ale pak mi to udělalo na pleti docela paseku.
      Zas, pokud jsi zvyklá na chemku, tak bacha na rychlý přechod na přírodu. Mně to teda trvalo nějaký ten měsíc, než si byla pleť schopná jen s přírodními složkami poradit. Ale je fakt, že ji mám docela přecitlivělou =/

      Vymazat
    2. sem zvyklá na chemku, jen si říkám, jestli už jí nebylo moc :) moje pleť snese skoro všechno až na krémy od Avonu a MK řadu na aknózní pleť, psala jsem na fcb Ilcsi a paní je moc ochotná zaslat poštou o co budu mít zájem...koukala jsem i na jejich pleťový masky a tohle http://www.ilcsi.cz/cz/produkty/aktivni-sera-a-olejicky-4/regeneracni-bylinne-serum-52.html,

      Vymazat
    3. Jáj, Tys to rozjela ve velkém =) No, mně od nich lákají nejen masky, ale i další krémy - třeba ten Našlehaný Šípkový, to je slast =)
      No, však jdu zase na další "nákup" k bábě Kořenářce už za 3 týdny, tak se tu zae něco nového určitě objeví. teda, doufám, že mě nenechá odejít s prázdnou a bude na mě mít už nachystaný nějaký bonbonek =D
      Tak dej vědět, co sis nakonec vybrala =) Já, když to pak čtu, tak mám pocit, jao bych to kupovala taky a kochám se tím ;)

      Vymazat
    4. ve mě se to pere, mám.... nemám, vždycky kouknu na jejich stránky a chci toho víc a víc, teď přemýšlím, že nejdřív začnu biofází a tohle přidám tak za měsíc,možná dva, musím myslet na svojí peněženku, aby nevykrvácela :D

      Vymazat
    5. No, to znám. Já mám kliku, že mi to všechno zabralo, takže už za péči tolik utrácet nemusím, protože používám jenom to a ještě mi nic nedochází. Biofáze je fajn, ale chce to k ní nedávat nějaké hnusy přes den. I když, to uvidíš. Já to zjistila asi po 3 týdnech, kdy jsem ji používala. Vždycky přes noc se mi pleť zlepšila a přes den mi to zase naskákalo kvli tomu, co jsem na sebe ráno napatlala =)Myslím, že jsem ze začátku používala ten Tymánový gel (psala jsem o něm v článku, tak jukni) od nobilisu.. Kdybys ho chtěla, mám ho téměř plný - používala jsem jen cca 3 týdny, než jsem koupila ten od Ilcsi. Je v pumpičce, takže žádné hrabkání prstů nehrozí a je naprosto v pořádku. Aspoň trochu se tím uleví Tvé peněžence ;)

      Vymazat
    6. ahoj, o ten gel bych měla zájem, koukala jsem ještě u Nobilisu na ten měsíčkový, přece jeno mám pleť smíšenou, spíš mastnou, tak to by asi pro mě bylo moc, hlavně ten tymián s emi bude hodit k Biofázi :)

      Vymazat
    7. No, já se nedivím, proto jsem si ho kupovala =) Stál 224,- Kč,- za 140,- může být Tvůj ;) je to rozhodně skoro o 350,- levnější, než jít rovnou do krému od Ilcsi, zvlášť když začínáš s přírodkou =) Tak mi dej vědět do mailu, jestli bys ho chtěla ;)

      Vymazat
  14. tak já znám ještě supersérum. a pak clearegen.

    ale tedy nevím, po prvý to na mě mělo vliv veliký, po druhý snad ještě větší. po třetí ještě furt v pohodě. po čtvrté si u mě ani supersérum neťuklo. takže asi jako jediná zázračným účinkům biofáze nevěřím... protože vím, že nic není na vždy. což tedy neznamená, že ji nechci vyzkoušet... ale až na ni dojde, tak na nic dojde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Trb, Tys mě vlastně na myšlenku sér navnadila, takže jsi napůl strůjce těchto zázračných článků =) Myslím, že to bylo sérum se sírou - modrá lahvička a na něm barevný obrázek, vypadal jako Malý Princ - nebylo to zrovna Supersérum?
      Hele, Biofází skeptik.. To je dobře, ještě nikdo se tu proti ní nepostavil. Vlastně bys byla první,komu by vůbec nezabrala, tak uvidíš. Ale asi jo, třeba si i na ni pleť zvykne a nebude pak vykazovat takové obrátky jako z počátku. To je možná i ten důvod, proč by se dle výrobce měla po 3 měsících vysadit a používat jako 3 měsíční léčebná kúra jen dvakrát do roka.. No, aspoň to testnu. Nevidím dopředu, tak snad nebudu za půl roku naštvaná

      Vymazat
    2. to ne se sírou byla MSM Raw Gaia. i když superserum má taky modrou lahvičku a na obrázku supermana, takže si to přeberme.

      no jasně kůra dvakrát do roka na tři měsíce... jenomže já i to supersérum tak používala. jednu lahvičku jsem tedy měla celou a ta mi vystačila na půl roku. pak jsem měla pokaždé jen tak dva měsíce zásobu vzorků a pořád to zabírá míň a míň. takže nevím, jaký z toho plyne závěr. asi, že je moje pleť mrcha a na konec si prosadí pokaždé svou! zas jako nechci ale říct ani slovo proti biofázi... jen na ni tak nějak nevěřím.

      Vymazat
    3. Hm, na to nemám co říct =D Tak ji schválně prubni a uvidíš. Mně se vlastně snad ještě nikdy nestalo, že bych chtěla něco tak dlouho používat, takže tohle bude snad dlouhodobá premiéra.
      Jo, ten Superman mi připomínal toho Malého prince, to byl SilkNaturals?

      Vymazat
    4. jj superserum je silknaturals.

      jakože já jasně biofázi zkusím... ale až výhledově, prostě jsem asi dospěla do fáze, kdy slepě nevěřím každému zázračnému výrobku. (jakože to není nic proti tobě, tobě věřím, ale kdybych si měla spočítat, kolikrát jsem už četla nebo slyšela o nějakém zázraku... tak bych se asi nedoplatila, kdybych to měla všechno kupovat. navíc zrovna péče o pleť je dost loterie.) místo toho jsem si rozhodla vyjasnit si vlastní filozofii péče o pleť a tuto filozofii aplikovat s tím, co mám doma. a třeba za rok, až mi všechno dojde, tak dojde řada na biofázi. zvláštní je, že to asi funguje a že snad biofázi ani nebudu potřebovat.

      Vymazat
    5. Tak to je super, tenhle postoj si právě teď vyjasňuju sma se sebou taky. Docela mi je líto těch ostaatních pokladů, co mám doma a štosují se mi ve skříni a v ledničce - teď jsem spokojená, pleť raguje dobře, takže už ani nechci testovat nic jiného =) Marně se teď snažím z Tvých posledních článků vybavit, co právě používáš..? Ale na to, že už slepě do ničeho nejdeš, teda klobouk dolů, máš slušné spotřebováno ;)

      Vymazat
    6. týjo, si myslím, že co používám, moc ani za zmínku nestojí. pořád jedu v té minimalistické péči, vyzdvihla bych snad jen tonika od UNT, masky Elemental Herbology a Freeman, peeling St.Yves, vitamín E olej a BB krém od Matis. čistící gely mi zrovna došly... nově to bude asi Palmer's a asi libebit, trošku se ale bojím, co to se mnou udělá. a krémuji se dost málo, takže to si zatím vystačím náhodně se Steamcream, Silk Naturals, Elicina, různé Saloos oleje... ale fakt to není nic, co bych nějak významně chtěla vyzdvihnout, proto ses taky asi o tom nedočetla.

      Vymazat
    7. =) a ten BB Matis jsem už slyšela hodně pochvalých ód. Asi nevíš, takhle z hlavy, jestli tam nejsou nějaké šmejdy, co by mohly pleť zpasečit?
      Na UNT jsi mě už nalákala několikrát, ale nikdy jsem se k němu nedostala tak, abych ho cíleně koupila. Budu to muset prozkoumat..

      Vymazat
    8. no jakože... přírodní Matis není, ale myslím, že silikony nemá. a UNT za prozkoumání určitě stojí.

      Vymazat
  15. Biofáze mě zatím (klep klep) dostala z takových nepěkných hrůz na obličeji, že se to ani popsat nedá!
    M. prosím, ještě mám před sebou nějakou dobu než biofázi dopoužívám, a nevíš, co pak? Jasně, četla jsem v tvých předchozích článcích, že tam má být pak 3 měsíce pauza od biofáze, ale co si matlat posléze? :) co máš v plánu ty?
    btw, řebříčkový olej doma nakonec ještě nemám, čekám do výplaty, už aby to bylo :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ji dostla apředčasně už včera, takže se právě rozhlížím =D Ale, nad tím jsem taky přemýšlela. Za chvilku ji dojedu, už mám z lhaviček jen ca 1,5 cm a to je tak na 3 týdny? možná měsíc a pl. Počítám, že se k odpovědi dostanu za 3 týdny, až navštívím zase bábu Kořenářku. Zatím mám vymyšlený na noc, až mi dojde Biofáze, Šípkový olej Trilogy, který mám pro tu příležitost koupený už od jara, ale pro Biofázi jsem se k němu ještě nedostala. A možná to ještě posychruju ějakým Ilcsi krémem. Asi určitě dojedu ten Sírový, co mám, to by mi mohlo vydržet počítám tak do podzimu. A pak? Pak se mě určitě zeptej znovu, protože za měsíc budu vědět víc a na všechno se tam vyptám. Možná dostanu nějaký hutnější krém ;)

      Vymazat
    2. tak ta paní, co mi olej poslala, je naprosto boží! přihodila mi k tomu vzoreček sírového a šípkového krému a já jsem happy jak dva grepy a nedospím rána, jen abych už mohla ten olej zkusit a očekávám minimálně takové výsledky, jako jsi měla ty, lady m. :-)

      Vymazat
    3. a věčná škoda, že nemají eshop :-(

      Vymazat
    4. To sice nemají, ale začátkem září jsou v Praze Letňanech na veletrhu ;) Takže máš vzorky obou mých oblíbenců? Ten Šípkový krém je božský, navíc asi nebude chlapům na rozdíl od toho Sírového moc zavánět - voní totiž jemně, krémově, tak nějak neutrálně. Koukám, žes to psla včera..tak co, už jsi zkusila? A výsledky? Dojmy? =)

      Vymazat
  16. Néé, co mi to děláš M.? Další věc, co asi nutně potřebuju a taky od Ilsci potřebuju nějakou masku, ale teď kde to sehnat žejo? Hmm, asi potřebuju vlastní babu jagu, ale ne a ne sehnat "tu pravou" :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hihi, já ráda lákám =) mstím se tak za to, čím vy lákáte na svých blozích mě =P (zvlášť někdo se sérem Antipodes a různými Trilogy patlátky, že? =D)

      Sehnat naprosto jednoduše.. pokud nemáš v blízkosti žádný jejich salon, kontaktuj přímo paní na jejich ofiko stránkách. prý jsou více než ochotní to posílat napřímo ;)

      Vymazat
  17. No kurnik, ja asi nutne potrebujem ísť Magyarországra a nakúpiť zásoby. Ako hovoria v Game of Thrones - The winter is coming... a moja pleť v zime sa mení na Mr. Hydea, takže človek nikdy nevie, čo bude potrebovať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na Trůny se hrozně těším, ale nechtěla jsem začínat se seriálem, dokud si nepřečtu knížku a ještě jsem se k tomu nedostala =/ Ale výborná hláška =D přidám jednu z Kmotra: Když nevíš, co dál, zalehni na matrace a bojuj! =D
      Jo, ja po loňské zimě, kdy se mi to cca v září všechno na pleti během týdne udělalo, tak si taky nejsem jistá, co mě čeká letos =) Ty to máš do Maďarska aspoň blíž ;) Každopádně, mám odjem, že na FB má Ilcsi i zastoupení na Slovensku - zkus přes ně ;)

      Vymazat
    2. Zabudla som dodať, že napr. v USA Ilcsi poznajú ako Ilike, takže skôr bude na nete dostupná pod týmto menom, ale teda tie ceny :-O 378 Kč a 48 USD je trošku rozdiel...
      http://www.skin1.com/ilike-yarrow-oil.html

      Vymazat
    3. Tě pic, tak to je teda síla. No, zlatý 4 stovky =/ doufám, že pak nenastřelí tu cenu i u nás. I takhle se mi to zdá, jako na hraně, za párr chvístů této zelené žbrundy. Je sice zázračná, ale zase nemá zlatou pumpičku, že jo?

      Vymazat
    4. No veru, aj tie 4 stovky sú dosť (hoci sme mali už aj drahšie produkty, že? :D). Tak ja si skúsim povyberať čo by som chcela a napíšem im, či by mi to mohli poslať. Inak ja som v Brne, takže radšej ČR ako SR :))

      Vymazat
    5. no, mě vyšel na 489 Kč i s poštovným při převodu na účet. je to dost, no. ale jestli to bude dělat takové zázraky, tak to unesu :)

      Vymazat
    6. teda nevím, jestli jsou zvyklí posílat své produkty poštou, ale podle těch diskuzí tady to vypadá, že teď budou asi zasypaní žádostma :-)

      Vymazat
    7. No, něco podobného mi ta paní psala do mailu a hrozně se divila, kolik od pátečního článku vyexpedovali olejů =D Já už sama mám objednávku na dalších 5 olejíčků, tak doufám, že to s mou Kořenářkou nesekne =D

      Vymazat
  18. já teda musím zaťukat, že teď přes léto se mi pleť trochu lepší, nedělají se mi cysty a žádné velké boláky... ale v nějakém dohledném časovém horizontu plánuju vysadit prášky a mám naprosto panickou hrůzu z toho, co mi to udělá s pletí :( takže si tohle poznamenám, dívala jsem se i na ty salóny a někam bych se určitě zkusila objednat. díky za další vynikající článek a doufám, že se ti ozvou z Ilcsi obchodního zastoupení a budou tě zahrnovat výrobkama!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuju, to já taky dooufám =) To by bylo móó´´oc hezkéé. Tak si tak přemýšlím, jestli bych se jim neměla trochu zviditelnit - někdy je třeba něčemu pomoct, že jo? =D
      No, já u té své Jagy mám právě ošetření Nobilisem a péči a maskami od Ilcsi a to je panečku voňavé opečovávání. Zatím jsem ještě nenašla věc, která by mi od nich smrděla a to na to hojně u skoro všech výrobků upozorňují =)

      Vymazat
    2. až budu chtít zase napsat něco o tom, jak mám hezkou pleť, tak si budu muset klepnout přes prsty, vítejte na mém obličeji, boule :( zkouším na ně konopné mastičky, co jsem o víkendu koupila na trzích.
      co se týče vůně, nevadí mi skoro nic kromě vanilky a kokosu, to tady ale asi nehrozí :D celkově mi voní spousta věcí, co jiným smrdí, takže bych se toho nebála. asi si tam brzo zavolám :)

      Vymazat
    3. Tak to můžeš být v klidu - já se v pátek taky vznášela na bezstarosteném bezchybném ple´tovém obláčku a najednou přišel víkedn, jeden prodloužený veřer v restauračním zařízení a bylo hotovo, od neděle si zase léčím lehkou krupičku ;) u mě je to prostě změnou prostředí =D neboj se nic, ty vůně jsou až na ten čistící koncentrát (až moc připomínající santal) velice zvláštní, nezvyklé, ale příjemné ;)

      Vymazat
  19. tywe, sice to vidím prvně, ale asi to potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej do kubu =D já už přemýšlím, kde seženu další lahvičku a v noci se mi zdají můry (=P) o tom, že mi jednou ráno dojde =D

      Vymazat
  20. Mitsuuko, díky za skvělé články. Přišla jsem na ně přes Verunky, a společně s nimi jsi mě přesvědčila k objednání biofáze. Už se balíčku nemůžu dočkat, těším se jak malá.
    Moje pleť je momentálně dost tragická; nikdy jsem takové boláky a ucpané póry nemívala. Chtěla bych to svést na vysazení HA, ale pleť jsem bohužel měla příšernou už pěkně dlouho před vysazením. Teď v létě se pleť konečně začíná aspoň trochu umoudřovat, ale v porovnání se stavem kdysi by jeden zaplakal...
    Ten řebříčkový olej mě láká, ale já si momentálně uvalila embargo na nákup pleťové kosmetiky, investovala jsem jen do té biofáze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, jsem ráda, žes sem zavítala =)
      No, uvidíš, jak s tou pleťovkou. Pokud ti ta Biofáze zabere, tak zjistíš, jak se dokáže pleť rapicně přes noc vyléčit a zas přes den s nějakým sajrajtem pokazit a takhle to jde furt dokola. Proto jsem až třetí měsíc zabrousila do toho oleje, ale musela jsem se k tomu dostat sama. Taky mi to z počátku přišlo zbytečné. Až když se trochu zpomalil účinek Biofáze, nastartovala jsem to zase tímto olejíkem jedu v léčení dál ;)
      Tak dej schválně vědět, jak to zabírá ;)
      V létě je vždycky pleť hezčí, o to víc mě loni naštval příchod podzimu a já vypadal hůř jak v 15ti =/

      Vymazat
  21. :/ standardne citavam kopec recenzii kym si nieco kupim, dlho vaham, premyslam, zgrlosim a kupujem "na istotu"

    po tom co som narazila na tvoj blog som mala hadam do troch dni objednanu biofazu :D(neviem sa jej dockat - zmiesana plet, rozsirene cievky, cierne bodky a pory) a moj zivotny problen je ako zohnat ilcsi olejcek :))

    co som pozerala fb stranku maju tam vsetko madarsky -- neviete niekto zistit/poradit kontakt na nejakeho slovenskeho zastupcu? alebo ci mi zaslu nieco z ciech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D určitě kontaktuj paní na jejich ofiko stránkách v sekci Kontakty. Je velice ochotná a milá a nemá problém s tím, něco zaslat. A mám takový dojem, že na SLovensku by snad měli mít taky zastoupení. Ale to Ti poradí zase ta paní. HA! našla jsem, jukni na http://www.ilcsi.sk/
      ;) je tam i telefon a kontakt caravan@ilcsi.sk

      Vymazat
  22. Holky, byly tady nějaké dotazy, tak jsem Vám do článku přihodila ofiko složení..

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Mitsuuko :-) mě pomohlo k samotnému zlepšení pleti už jen to,že jsem přešla k používání čistě přírodní kosmetiky, spoustu produktů si patlu sama :-), sázím spíš na jednoduché složení,nebo čistě na oleje zaměřené na mastnější pleť se sklonem k akné. Mezi tím vším mám vždy po ruce nějaký ten hydrolát např.z levandule, verbeny,heřmánku aj., pak čistící gelík vyrobený podle tebe a nikdy nezapomenu použít oční balzámek (ten mě vyrobila Míša z Manipury). Je pravda,že co jsem teď v létě opálená, pleť se mě tolik díky používání olejíčků už nemastí a nedělá tolik neplechy,jako dřív, tak jsem také razantně omezila používání minerálního makeupu (což byl vlastně můj cíl). Dřív bych bez make-upu nedala ani ránu. No ale myslím,že v zimě ještě asi přijde vhod,až malinko vyblednu. Jinak k tvému článku. Přesně takovou péči,jak se o ní zmiňuješ bych potřebovala. Mám také problém s drobnými flíčky, občas nějaká ta boule se také najde (i když už je to tak o 60% lepší), jen je škoda,že olejíček se nedá sehnat někde běžně na netu. Měj hezký víkend a díky za super čtení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, pokud bys měla ještě do zítřka cestu do Prahy, nebo někoho z Práglu, kdo tam jde, pak zaúkoluj, ať Ti ho koupí. Pokud ne, pak mám pro Tebe variantu,ale ta je teda ještě finančně náročnější, účinky má však zdá se ještě větší - momentálně testuju olejíček Sacha Inchi od Primavery - Oříšek inků. Je to neuvěřitelné, co dokáže, opravdu po něm světlají a zplošťují se jizvičky - prostě tkáň se regenruje skoro před očima. Určitě o něm časem napíšu, ale říkám to proto, že v Greenwave bude příští týden i na jejich e-shopu myslím slevová akce a primavera toho bude součástí, tak třeba by to už stálo za to ;) A květovky taky miluju, už jsem si Ježíškovi napsala o destilační přístroj ;) =D

      Vymazat
  24. Do Prahy se Mitsuuko určitě nedostanu :-) ......... bohužel. Firmu Primavera znám...kdysi jsem si ještě v Brně koupila pokojový deodorant a testovala pár dalších vzorků. Vím,že značka je to finančně náročnější,ale ráda si na tvůj článek z testování počkám :-) Ty už píšeš Ježíškovi??? Tak hlavně,teď moc nezlobit :-) :-),aby si to Ježíšek nerozmyslel. Krásný víkend ................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, kvůli destilovači ani nemuknu, budu sekat latinu jako ještě nikdy =D krásný nový podzimní týdne, Marti..

      Vymazat
    2. Důležitá je vždy ta motivace :-) a ta je u tebe veliká :-) :-) Taky Ti přeji hezký týden ......... snad slunečný :-)

      Vymazat
  25. Neodolala jsem a objednala řebříčkový olej i sírový krém. Už je na cestě. Jestli to zabere, slibuju,že Tě budu velebit každý den...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, ještěže jsi neuvedla, co když to fungovat nebude =D Za krém už roku do ohně nedám - neškodil mi, ale byl docela mastný a kromě vůně (která je ale hodně specifická) mě účinky nijak neoslnil. S olejem už je to jinak - ten je výtečný a doufám, že Ti sedne jak.. ;) Od té doby jsem našla jen jediý lepší účinnější olej a to je ten Oříšek Inků od Primavery, takže až Ti dojde brčál a budeš v tom chtít pokračovat, jukni na Primaveru - je dostupnější a levnější než Ilcsi ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...