pondělí 17. června 2013

Rozhořčený a zklamaný výlev sušenky | NIVEA sprchové kondicionéry


Nivea přišla pro sušenky s malým zázrakem - tělový sprchový kondicionér a rovnou ve dvou provedeních - pro normální sušenky a pro extra sušenky. Na zahraničních blozích o této novince už čtu nějaký ten měsíc a byla jsme zvědavá, co to se mnou udělá, až to přijde k nám. No, a jaký „zázrak” to byl, jsem ani sama nečekala..

Prostě jsem se nechala napálit!! Ale k tomu dojdem. Když jsem našla v DM dlouho očekávané sprchové kondicionéry, hned jsem je začala očuchávat, páč dva za necelé 4 stovky fakt nechci, musel teda rozhodnout jiný smysl. Bílá varianta pro normální pleť voněla krásně, něžně a svěže, druhá varianta pro suchou pleť s mandlovým olejem zase jako typická modrá Nivea. Fakt už jsem překonala tu dobu, kdy jsem chtěla vonět jako miminko. Drapla jsem tu bílou a pelášila k pokladně.
 
Domů jsem si přinesla obrovskou skoro půl kilovou pikslu a hned jsem ji usadila na trůn v koupelně. Večer jsem se po sprše ještě na mokrou pokožku namazala a šup pod sprchu, smýt a ven. Celá koupelna nádherně voněla. I já jsem nádherně voněla. Kondicionér se i dobře smýval, tak jsem se jen posměšně uchechtla, jak přehánějí na obalu, když varují, že by se vana měla po namazání hned umýt, aby nedošlo ke zranění. Já bláhová!! To byl asi konec všem superlativům.
 
 
Bílá piksla HYDRATAČNÍ pro normální pokožku
 
Ono to na mě vůbec, ale vůbec! nefunguje. Když se podíváte na složení, je tam klasický levný základ „dobráček” Paraffinum Liquidum. Mám dojem, že to je přesně to, co mi vadí už na aplikaci. Nedivte se, už rok jedu poctivě v přírodní kosmetice a to především tělové, u pleťovky mi to ještě občas ujede. Zkrátka, při aplikaci vám ruka bude tak svištět po kůži, že si fakt musíte dát majzla, abyste nakonec tu vanu nevzali taky. Je to divný pocit, když si na umytou kůži mažete něco, co ji zase zanáší. Navíc, s vazelinou si moc nerozumí voda, proto, když se snažíte namazat ještě mokré tělo, dojde právě k tomuto prokluzování a v závěru jsem ani nevěděla, kde jsem se vlastně namazala a kde ještě ne.
Složení Hydratační verze (bílá piksla)
I navzdory pro mě nepříjemné aplikaci, jde kondicionér smýt docela dobře. V závěru, kdy jsem chtěla zjistit, jestli jsem jen taková gramla, nebo to fakt nefunguje, jsem zkoušela i smývat jen proudem vody, nebo stírat dlaní. Prostě nic. Smyjete to ze sebe, vylezete ze sprchy a jste... SUŠŠÍ! To jsem fakt nečekala. Jako jo, kůže vám krásně voní. Ale to je asi tak všechno. Pokožka nebyla ani příjemně vláčná, jak tomu bývá i u těch levnějších tělových mlék, hned po aplikaci, které sice nevydrží, ale máte aspoň pocit, že jste se hned po namazání něčím opravdu namazali. Takže pro mě bílou variantu rozhodně ne. Teď se aspoň dostaneme k tomu, proč jsem po nespokojenosti s bílou pikslou, šla ještě do té druhé.
 

Modrá piksla VÝŽIVNÁ pro suchou pokožku
 
Teď už jsem zapojila i fištróna a nejdřív jsem nakoukla do Rossmanna. Tady jsem Niveu sehnala ve velkém balení za 149,- Kč. Taky vás při čtení těchto nadávek napadlo „A proč si teda nekoupila aspoň tu menší botelu”?? Jo, mě taky, ale až teď, takže v Rossmannu jsem opět suverénně sáhla po velkém balení a večer doma započala tentokrát už trochu předpojaté a podezřívavé  zkoušení.

Postup byl stejný, jako s bílou variantou: sprcha - aplikace na mokrou pokožku - omýt- osušit. Nejen pustup se opakoval, bohužel i ten výsledek. Zase NIC. Tentokrát jsme navíc ještě voněla zase jak to mimino. Sice jsem měla pokožku vláčnou, když jsem uschla, ale do rána to rozhodně nevydrželo a po probuzení jsem už měla na pažích malé šupinky.
 
Oficiální návod pro gramly
 
 
S bojovným pokřikem „Nic nevzdávat!” jsem do toho šla následující večer znovu. Tentokrát už jsem ten kondicionér nanesla v silnější vrstvě a nechala minutu dvě působit. Pak až opláchla. No, a už se asi taky nebudete divit, když vám řeknu, že jsem jen zklamaně musela konstatovat, že je to vazmek, že jsem za něj vyhodila zbytečný čtyři kila a navíc mi ta modrá varianta ani nevoní. Výrobce nejvíce vychvaluje jednu ze super vlastností, a to, že kondicionér kůži nezmastí. Ano, nezmastí, ale ani nenamaže =/.
 
Kdo byste mě chtěl napadnout, že jsem snad veškerou hydrataci nadobro zákeřně sedřela ručníkem, musím vás ujistit, že po zkušenostech se zásaditými koupelemi pokožku nechávám vždy jen volně osychat, nebo maximálně oťupkám ručníkem. Tak tady ten zádrhel taky nebude.
 
Závěr? Tady je zkrátka něco špatně. Vždycky mi Niveácká mléka seděla a při použití těch na suchou pokožku, jsem byla zmaštěná ještě ráno. Tady jsem fakt nákupem zklamaná. Bílou pikslu jsem dala mamče, které nádherně voní a není taková sušenka sušená, jako jsem asi já a modrá na mě posměšně čučí z vany.
 
Složení Výživné verze (modrá piksla)
 
 
Malé balení 200, nebo 250 ml seženete do 140,- Kč a velké 400ml pak do 180,- Kč.
 
 
A teď po mém patřičně rozhořčeném výlevu vám jen vysvětlím třetí věc na obrázku. Kdo jste u mě četl článek o Konjac houbičkách, už vám asi svítá =). Konečně se ke mně po dlouhých štrapácích se špatně zaslaným balíčkem z českého e-shopu, dostala Konjac houba na tělo. Mám variantu s růžovým francouzským jílem, která je určená pro citlivou a podrážděnou pokožku. Žádné takové účinky jsem nezpozorovala, ale moc dobře se s ní myje, krásně klouže po pokožce a jemně masíruje. Je to opravdu příjemný zážitek a vím, že byť do té pleťové už asi nepůjdu, tu tělovou si koupím zas. To mi po zkušenostech s testováním Nivey zase navrátilo radost z koupání. Zvlášť když jsem houbičku polila mangovým sprchovým gelem od Korresu ;).
 
 
A co vy a vaše rozhořčení? Potřebujete si taky na nějaký výrobek zanadávat? Fakt se vám uleví..  Už se těším na ty komentáře =D



 

28 komentářů:

  1. Sákryš, a já se na tyhle věci těšila... No, tak asi zase nic... :/
    Mě zrovna neštve žádný výrobek, zato mě štve můj nos, protože s teplým počasím se začal zase loupat (gr!), což dělal rok a půl v kuse, teď na pár měsíců přestal... a už je to tu zas.

    OdpovědětVymazat
  2. No, mně ani nepovídej, já se těšila, až jsme si z entizuasmu (nebo z blbosti? =)) koupila dvě piksly a obě k ničemu. Vlastně ne obě, jedna posloužila jako dobrý dárek ;)

    Zkus na tu hydrataci nějakou masku, ta by Ti nezabrala? Jsme si tak vzpomněla, když jsem dneska ráno skládala do tašky 5 vymytých kalíšků od Lushe a jdu si pro nový Banánmix zdrama výměnou..

    Nebo je na tohle fantastická ta Hadkova Jojoba maska a mají ji i po 5ml kalíšcích, takže ji cca za 30,- můžeš jen zkusit ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No, mňa tie mliekosprcháče nelákajú už len preto, že sú na každom druhom blogu.. a tiež si nejak extra nerozumiem s parafínom, takže je jedno, či si kupim Niveu, Dove, Palmolive atď, výsledok bude stále rovnaký - suchotinka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale já léta kupovala mléka od Nivey a vždycky mi hrozně dobře sloužily. Je pravda, že od té přírodní kosmetiky jsem si asi zvykla na jinou formu hydratace, tedy ne "hydratace", ale hydratace a po tomto pokusu už se k umělotinám nevrátím =(

      Vymazat
  4. Ty jo, já jsem asi pitomá, myslela jsem, že je to něco jako sprcháč a mlíko 2v1, tak nic :D V tom případě moc nevidím smysl tohoto kondicionéru.

    A navíc se mi to zdá docela drahé. Kor na to, že je to taký shit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, pravdu díš, za ty prachy. Ale, musím se trochu krotit. Už druhý den se tím mažu, co bych to vypatlala, a taky jsem po dovče docel líná a večer vždycky padám na čumák, než abych se půl hodiny něčím mazala, a musím říct, že to sice moc nehydratuje, ale díky těm chemickým svinstvíčkům docela pěkně uhladí - nožky jak z alabastru, si je musím pořád ošahávat, což je v práci pod stolem docela vtipné =D takže zas tak hůl bych nad nimi nezlomila, ale přijdou mi naprosto zbytečné..

      Vymazat
  5. Promiň, ale to jsi od Nivea čekala na třetím místě ve složení mandlový olej místo parafínu? A nákup druhého balení už vůbec nechápu:-/
    Každopádně cena je hodně nadsazená a myslím, že do dvou měsíců bude parafrázi na tenhle produkt dělat každá druhá značka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, tady jste se měli rozhořčovat nad různými vazmeky a ne nad mou tupostí (tu jsem přiznala už ve článku a podruhé to dělat nehodlám) =D
      Cena v podstatě nadsazená není. Je to totiž úplně běžná cena všech Niveáckých mlék, takže zapadá do jejich normálu. Nadsazená je v porovnání s těmi ostatními, navíc přírodními.
      Já tam ten parafín fakt nečekala. Přemýšlela jsem proč a už jsem na to přišla.. Hrozně mě mate to slovo "sprchové" - od drogérkových sprcháčů očekávám ve složení sulfáty. Ty tady samozřejmě nejsou, páč nejde o žádné mydlítko, takže jsem složení dál nezkoumala. A dvě botle - no, nad tím se podivuju sama. Mně by zas tolik parafin nevadil, kdyby to aspoň bylo z té pokožky cítit, není, ani u druhé výživné varianty není poznat použití nějakého mazadla. To mi předtím Nivea nikdy neudělala.

      Vymazat
  6. Jako, úplně pominu tu skutečnost, že mi výrobek sám o sobě přijde jako nebetyčná blbost a nezkoušela bych to ani kdyby to stálo půlku, protože to prostě nemůže být pro tělo dobrý už z principu (kondicionér? ten stěží používám na vlasy, páč mi nedělá dobře na pokožku hlavy... kondicionér na tělo? fuj, never! umýt se, opláchnout se, namatlat se, dvě minuty ve sprše stepovat a pak se spláchnout znovu? no to je padlý na hlavu, zlatý tělový mlíka a krémy!)... no zkrátka se mi to jeví jen jako zoufalý marketingový pokus o něco.
    Teď mi ale prozraď, čím se tedy mažeš normálně, když nepoužíváš konvenční kosmetiku? To by mě fakt zajímalo... taky bych ráda upustila od těch parafínových mazadel, ale moc nevím kam se vrtnout...
    Verunk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Veru, já už poslední dobu fakt žiju v takovém růžovém světě, kde jsou všecny složky přírodní, gely neobsahují sulfáty, mazátka zase parafin a všechno je krásné a v souladu s přírodou. Hele, zním si jak lesana! =D
      Prostě jsem tady ten parafin nečekala, tak mě nenapadlo se na složení ani koukat. Proto jsem koupila obě flašky. Složení jsem poprvé začala zkoumat až při psaní tohoto článku a to přitom normálně čtu složení i na žvýkačkách =D
      Mně ta myšlenka nepřijde vyloženě špatná, jen by to chtělo jiné složení.Otázka je, estli by pak bylo na místě léčivé složky z pokožky znovu smývat, když bys o ně pak přišla =/
      Veru, poradím, včera mi dorazilo fantastické mazátko mangové tělové máslo od Burt´s&Bees - nestojí tolik, je to velká piksla, nádherně voní, zanechává matný finiš, ale máš pocit, že jsi namazaná i ráno. Jinak používám tělová másla Alverde - jsou skvělá a právě vyšla varianta Medový meloun a je to snad jejich nejlepší příchu, kterou kdy měli. Pak už samozřejmě všechny oleje (nejradši ten fíkovorůžový z Rossmanna z řady Wellness beauty, viz článek NEW IN) nebo kokosáky s příchutí od Saloosu. Asi na to udělám speciálku, protože je toho hodně a každé má jiné účinky, tak čert aby se v tom vyznal takhle z hlavy =)

      Vymazat
    2. Tak byl by to ideál, ale zatím nás bohužel parafín straší všude možně... :)
      Poslyš, kokosák (ten tradiční) jako jediný jsem zahrnula výhledově do svého plánu, nicméně vím jistě, že tu vůni (ač ji mám ráda) nebudu umět snášet dlouhodobě. Mazadla od Alverde mi skoro žádné není po vůni a něco, co se objednává odkudsi zdaleka, na to nemám nervy. Zároveň do těhle věcí nechci investovat moc, protože mám dojem, že až tak nutně se mazat nepotřebuju, spíš pro svůj pocit (nepatřím mezi sušenky, bohužel). Takže... to mám asi složitý.
      Vlastně mě ještě napadlo nakoupit čisté lisované oleje, třeba od Hadka, a ovonět si je dle svého éteráčkem. To by mohlo fungovat, že?
      Btw, z toho Rossmanna jsem z téhle řady kdysi ta másla měla (fíkovo-růžové i to kakaové) - konzistencí byly příšerné a vůně se mi brzy přejedly. Složení si nepamatuju, tehdy jsem to neřešila. A oleje jsou teda oukej?
      Nicméně mazací speciál uvítám, hurá do něj :)
      Verunka

      Vymazat
    3. Veru, ta rosmanacka masla jsou strašná. I když mi to fíkové hrozně vonělo, neměla jsem na njě nervy a letělo. Oleje jsou úplně v pohodě. Stejně tak i vůní, není tak intenzivní jako u másel.
      Co se týče olejů a éteráků. Mně na nich nejvíc vadí ta vůně. Éterické oleje mám doma asi v 50 různých druzích, ale jinak než léčebně už je nepoužívám. Prostě mi začaly ty vůně l=zt na nervy - jsou strašně bylinkové a intenzivní. Navíc, když dáš éterák do lisovaného oleje, tak pokud je fakt kvalitní, jeho vůně tam bude stále zůstávat. Takhle mám konopný, dýňový, sezamový, mandlový, jojobový, a já už nevím jaké ještě - všude je za éterákem cítit vocásek toho základu a to mi vůbec nevoní. Prostě už to nění potěšení z mazání. A jinak, já se taky nemusím vysloveně mazat, ale nemám ráda když šustím, navíc chodím plavat a s chlorem to moc fajn bez mazání není =/
      To bych radši objednala z té ciziny..Jo a ještě miluju tuhá mazátka z Lushe, to je prííma, ale jen málokterá mi voní, myslím, že mám doma teď právě tři - jedno vánoční pomerančové, druhé valentýnské a třetí jalovcové a jsou fajn a daj se lehce převážet a hrozně vydrží. ještě se mi to nestalo, že bych jedno dopoužívala do konce.

      Vymazat
    4. Já jsem spíš myslela, jak jsou na tom ty oleje z Rossmanna se složením. Ale neva, čeknu brzo sama.
      Bavila jsem se s Verčou, která v olejích a Hádkovinách specielně jede ve velkém a říkala mi, že zatím jí jako jediný žluknul jenom olej z vlašských ořechů (tomu věřím, ony i ty ořechy žlukají rády a rychle), jiné prý ne, žádné. A co si pamatuju, tak třeba mandlák mi nevoněl nijak, takže ten bych asi snesla. Uvidím. Musím si projít ty nabídky výrobců...
      A lushoviny jsou fajn, ale pro mě nepraktické a vůně někdy až moc intenzivní. A drahé... :(
      Verunka

      Vymazat
    5. No, on ten Hadek taky nevyjde zrovna nalevno. Každopádně, třeba na mytí, nebo po mytí prodávají u Hadka základy, které si pak pomocí éteráků namícháš, podle toho, jak chceš, aby Ti voněly a navíc účinkovaly. Právě mně ty jejich základy ve sprše žluknou. Fakt nedávám sprcháč, který používám každý den do ledničky a na vaně mi prostě nevydrží, po pár týdnech (2-3) začne divně smrdět a éteráky z něj už ani necítím.. Tohle mi speciálně dělaly všechny jeho sprchové oleje, ať už namíchané, nebo ten základní, který jsem si oéterákovala já =/

      Když tak nad tím přemýšlím, tak to bude asi problém jen těch sprchovacích, které mají nějaké hydrofilí složky, které se kazí rychleji. Čistý olej pak vydrží dýl

      Vymazat
    6. Veru, dřív jsem se k tomu nedostala a v Rossmannu mi to hlídač nedovolil vyfotit. Taky tady máš to složení fíkovo-růžového oleje ;)
      Helianthus annuus seed oil, parfum, ricinus communis seed oil, tocopherol,phenoxyethanol, hexyl cinnamal,linalool, limonene, butylphenyl, methylpropional, alpha-isomethyl ionone, citronellol, ficus carica fruit extractm geraniol.

      Vymazat
    7. Ahoj! Ještě se vám do té konverzace vložím i já (i když podle nicku to bude vypadat schizofrenicky a legračně):) Nejdřív k článku: Jsem ráda, že se nechala zlákat jiná sušenka než já a já tak vím, že je to pěkná blbost a nemusím to zkoušet:) A teď k těm olejům: vážně mi nežlukly, bylo to úplně v pohodě (a ten vlašský ani nebyl od Hádka, to jsem zapomněla zmínit). Jeho mandlák nevoní téměř nijak - a to mi právě vyhovuje. Celkově je mi po olejích dobře, ale stejně hledám i jiné věci - jakkoliv rychle se ty oleje vstřebávají, stejně jsem schopná si jimi stihnout zmastit vlasy a půl bytu. Prostě se s nimi musím namazat v koupelně a zůstat tam pár minut, což mě trochu rozčiluje. A proto pořád hledám něco i na použití do postele, před spaním. Zrovna mám cosi objednané, tak uvidím:) Veronika

      Vymazat
    8. A hele Veru, tak to by mě zajímalo, co máš objednané =D hoď sem tip, mazadel není nikdy dost ;)
      Co se týče olejů, já s nimi mám prostě problém, neumím je dobře rozmazat, nebo jich dám moc a kape ze mě olej, nebo zase málo a to se probudím se šupinami. Taky jsem vždycky spíš zkoušela směsi olejů - jak dělá Hadek ty různé regenrační, ale vždycky to na mě mělo spíš negativní účinky, zřejmě kvůli chybné aplikaci viz výše.. Jednu dobu jsem se zkoušela mazat samotným konopným olejem, ale kromě mastnoty a silné "vůně" nedělal nic, čím by ho 100x nepředčil jakýkoli běžný krém =/

      Vymazat
  7. Tak to máš krásný zářez, musím o pauze na oběd vlítnout do drogérky a očuchat ho, to by mě fakt zajímalo, jak vlastně voní =D
    já prolezla celou DM ve snaze najít něco sprchovacího bez sulfátů, nebo aspoň s tím coco sulfátkem, ale našla jsem jediný sprcháč, mám dojem, že Alverde rozmarýn s olivami. Stál cca 40,- a je to strašně zajímavá vůně, si připadám jak nabylinkovaná ryba před grilováním =D ale nevysušuje, teda, ne tolik, co normální sprcháče..

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzkouším, to už vydá na malý čmuchací seznam =D jednou jsem zákeřně podlehla vůni sprcháče v Korresu a koupila ten mangový - je neuvěřitelný!! on voní jako opravdové zralé mango, nic víc, nic míň. bohužel obsahuje sulfáty, takže už si další nekoupím, ale te´d si tu vůni vychutnávám a pak ostošest mažu mangovým máslem od B&B =)
    myslela jsem, očuchat to, z čeho je Ti blivno, ten Alver%dácký =D

    OdpovědětVymazat
  9. Teda přečetla jsem Tvoje nadávání jedním dechem :-D. Blog má terapeutické účinky a i já jich ráda využívám, a běda, když mě něco na štve...:).. No, tak vidím, že převratná novinka v technologii sprchování se nekoná. Proti Nivei jsem nikdy nic neměla, některé výrobky má velmi dobré, ale podle toho složení to není nic nového nebo objevného...Všechny ty složky jsou úplně běžné a i levné (viz. ta ropa)...No, co se dá dělat člověk čas od času naletí na skvěle "udělaný" marketing...Já mám nejradši klasický sprcháč a pak pěkně máslíčko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eM díky, jsem se rozezlila ještě jednou, když jsem četla komentář Návštěvnice, páč jsem se do té štrapáce vžila znovu =D Já jsem taky pro máslíčko a to je pak mazání. Ještě do teď jsem však nepřišla na nějaké, které by bylo vlastnostmi podobné tomu Alverdímu, ale vonělo by jako opalovací krém u moře =)

      Vymazat
  10. Tak si s klidem můžeš zařadit i tohle: Burt's Bees Body Butter - Mango & Orange 185g-Body Care - kupovala jsem na Beautyexpert za 6,45Ł a je to fakt poklad a božsky voní. Ten balzámek na kůžičku -mám ho a nejsem s ním spokojená. Voní silně po citronovém pičkotovém těstě na buchtu =D ale stukturou hodně připomíná ten balzámek na nehty od Saloosu - prostě je to spíš olejové než mazací, což mně moc nestačí a nevyhovuje =( a balzám na rty mám taky a teda, já nevím, mně ty věci od nich na ruce, nohy a pusu hrozně smrdí =D jako jo, je tam kokos, je tam přirodní kdesi cosi, ale je to tak intenzivní, až ta vůně nakonci má hořký ocas a mně se to teda vůbec nelíbí..

    OdpovědětVymazat
  11. hihi, já vím, o něm jsem psala v lakovacím článku a je to fakt ten nej =D a jo, já hio používat musím, jinak mám hend záděry.ale jak píšu, mám ten od Melvity a žádný jiný mi zatím podobnou službu udělat nedokázal:
    http://mitsuuko.blogspot.cz/2013/06/laky-lacky-lacicky-mame-hezke-rucicky.html

    OdpovědětVymazat
  12. Dnes mi přilítlo do mailu:
    http://www.feelunique.com/p/Burts-Bees-Tips-n-Toes-Hands--Feet-Kit
    když použiješ ještě kód GLOBE10 bude navíc 10% sleva. Je tam i to Tvoje nehtové máslíčko a jinak je to celá sada za cca 9,5Ł a obsahuje krémy na ruce, balzámy na rty a máslíčka a krémy na nohy ;) mám to doma, jen mi ro prostě smrdí =D ale nejelpší příležitost k nákupu ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Hele, ten Mamaglück by mě taky zajímal, slyšela jsem jen pozitivní ohlasy. I na vůni. Míšo, až to zjistíš/koupíš, tak dej vědět a popiš mi to, prosím!
    Jo a Dove mýdlo je děsně fajn, ale pro mě bohužel taky plné sulfátů a to já prostě nechci.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  14. Já si furt říkala, proč se tak zuby nehty vyhýbám sulfátům - je to jednoduché. Když je z péče úplně vynechám, po pár týdnech zjistím, že mi kůže reaguje na všechno jinak, l=pe. není křehká, šupinkatá, je elastičtější, vláčnější, víc vydrží, opálení jakbysmet i líp vypadá a je přirozeně barevnější.. Dneska mmi dorazil sprchový olej od Saloos - granátové jablko. Kurňa, holky, to je ase smrádek, škoda, že jsem nakupovala naslepo =D jo a VEru, pokud by sis chtěla kupovat třeba něco na tělo od Hadka (oleje), tak pokud nebudou furt v ledničce, mám zkušenost, že na vaně Ti cac do dvou měsíců zežluknou =/

    OdpovědětVymazat
  15. Jak tak čtu, tak člověk někdy opravdu neví, kam se vrtnout, aby to mělo fajn složení, příjemnou vůni a ještě konzistenci. Tak říkáš, že Saloos sprchový olej smrdí - škoda - já mám teda hydrofilní olej na odličování s "granátem" a voní mi to moc hezky, že jsem si řekla, že si třeba koupím i olej na pleť a sprchové oleje chci taky moc vyzkoušet - ale teď hernajs fakt nevím jaký, protože ta vůně je přece jen důležitá..Ach jo :-)
    S těma máslama je ten výběr taky slabý, takže za tu slušnou cenu nezbývá než jen to Alverde...ale ten meloun si koupím :)

    OdpovědětVymazat
  16. eM, ten meloun jsem už zkoušela a je moooc dobrý =) tysprchové oleje Saloos doporučuju nejdřív všechny očuchat, už je mají skoro v každé drogerce. Jen já trubka právě vsadila na domnělou podobnost s jejich granátovým hydrofilákem, který jsem měla z nějakého boxu a ono ouha, voní to jinek, něco mezi indickými tyčinkami a silnou květinovou sladkou vůní =/ no, zkusím to

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...